|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
12.3.2009 16:30:28   
Zoja Miša
Jaša dočakal Kajo Lino.user posted image Je bilo super na Zbiljah! Le da se je princeska skoraj celo pot nazaj drla kot jesihar!user posted image  Malo zaspana malo lačna, kaj vem...Po nasvetu Tejkaz je nisem ven vzela in sem ful vesela, da mi je to svetovala. Ker se je res, bolj kot ne izsiljevalsko jokala. Jaša je pridno papal, mu obiski dobro denejouser posted image . Slikati sva pozabili, čeprav sem imela fotičuser posted image .  V glavnem blo fino.

Carol, si me našla in jaz sem potrdila. user posted image  In lepe slikice!

Maja T, meni se Zara ne zdi, da bi kaj premalo napredovala, je prava frajerka. Luštne slikice!

Ryssa, ponavadi noče več mleka, niti po sadju.

Karmar, moram napisati, da je največ prometnih nesreč ravno okoli doma, statistično dokazano. Ne razumem zakaj pa otrok ne daste zadajuser posted image , če se vam airbag ne da izklopiti. Jaz v avtu od user posted image  tako neredim.

Nell, bravo za tretjo pikico!

Kaja, bravo za plazenje!

Erin, joj kako matrajo Tilna! Revež, kaj vse mora dat skoziuser posted image  user posted image user posted image user posted image  za vaju!

Bella, javlja, da je bil UZ glave o.k., dihanje bp, jutri data še kri in vodo, sedaj gresta domov. Našli niso ničuser posted image

Sayuri, ropotuljica je zanimiava le za potleh metat. Ja, kdaj se dobimo????

Andrejaboris, mi2 greva, če je le lepo in če se ne potepava kje okoli ven okoli 10h. Pospravljam ponavadi prej, ko se zjutraj naje, jo dam še malo nazaj v poslico in takrat imam cca 30 min, da kaj neredim. Če si moram pumpati (da mi ni še prej uspelo) pač naredim to, drugače pa malo pospravim, dam cote part, 1x tedensko posesam. Če pa mi to ne rata, mi pač ne rata, bo že počakalo, pa greva vseeno ven, tam bolj užiava, kot v pospravljanjuuser posted image  Me pa čakajo še okna in zavese...user posted image , vendar to pa tudi jaz ne vem točno kako naj mi rata. V 30 min vsekakor neuser posted image  Čez dan pa je težko, ker če spi je to v vozičku zunaj, če pa notri, jo pa vsak šum zbudiuser posted image  in tako čez dan ne pospravljamouser posted image

Pablo, filmček je super!

Ryssa, ko boš našla prehodno jakno, še meni povej!user posted image  Kjer sem sedaj gledala ni nič pametnegauser posted image  Jutri grem v H&M upam, da kaj najdem! Vidim, da ste že obdelale to. In res je kot pravi Kaja, ne diha! Vsepovsod imajo take polivinilaste, grrrrrrrr mi nočemo take!

Vilika, bravo za Vida!

Buhtlček, Krysia, jutri naju ne bo na plavenjeuser posted image , user posted image  mi bo avto zaplenil. Ja, ne vprašajte, spet mora na servis s svojimuser posted image . Sedaj se mu prižiga lučka za motor. Jao!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
12.3.2009 17:19:22   
matejchi
tejkaz a praznujete?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
12.3.2009 19:22:51   
buhtlčk
Zoja Miša škoda :(

Dons sem pa tkooo utrujena, ne vem kaj mi je. Pa čez vikend bom sama, smrk, dragi gre službeno mal. Najbolj, da grem oba dneva z Gašperjem ob 7h spat. Ja seveda ane user posted image . čeprav, takoj ko sem mu dala včeraj kapljice antihistaminik je bilo bolje, jih je dobil še zvečer in glej ga no, prva runda do 20 čez 4, pa še do 6h in do 20 čez 7. Torej je bil bogi prejšnje dni in ni šlo za navado pa izsiljevanje. Ker v ponedeljek sem ravno nehala s kapljicami. Ah, skoz je nekej, bo že.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
12.3.2009 19:25:06   
buhtlčk
Mi mamo prehodno jakno kupljeno še iz časov, ko je bil mali velik par cm v mojem bušiju. Je teta kupla. Iz enga takega materijala kot tenak kovter, mi je zelo všeč. Mislim da je iz Turbo Limača. Ja naš ma še zmer ful cunj iz tistega časa, če nisva midva nabavljala, so pa tete..

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
12.3.2009 19:34:46   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

ryssa- joj pa Laščanka si, pa ne veš kje jakno dobituser posted image , jaz sem Leji v Laškem kupila jaknico, tako, kjo ji lahko notranjo podlagoi ven vzameš in je še za poleti zvečer, v trgovini v Tušu ( otroška trgovina, mislim, da Bimbi) stala je pa 22 eurov

ej, v tej trgovini sem pa res menda samo enkrat bila user posted image bom šla pogledat če je kaj, pa hm še, pa BC, je pa velika verjetnost da bom kar od nexta naročila, imam nekaj nagledano. tudi ne bi rada anoraka, ampak bolj jaknico, pa da ni ne pretanka in ne predebela.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
12.3.2009 19:44:48   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

tejkaz a praznujete?

Kaj že??

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
12.3.2009 19:55:20   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

tejkaz a praznujete?

Kaj že??

ptički se ženijo...user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
12.3.2009 20:15:16   
tejkaz
Vprašanja glede FB

Psički - kako pride moj kuža do več "Badges". Ima samo dve eni vaši pa že cel kup. Pa od kje vam denar da jih toliko nafutrate in natrenirate? Jaz vsak dan dobim tistih 210 pik, vsak dan povabim osem prijateljev in vsak dan vse obiščem in ga komaj sproti hranim.

Kmetija - kaj naj s konji in ostalimi živalmi? Obiram drevesa, sadim, žejem,... Pa pomojem nikoli ne bom kupila ograje za piščančke. Kako vam je uspelo?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
12.3.2009 20:29:20   
matejchi

Vprašanja glede FB

Psički - kako pride moj kuža do več "Badges". Ima samo dve eni vaši pa že cel kup. Pa od kje vam denar da jih toliko nafutrate in natrenirate? Jaz vsak dan dobim tistih 210 pik, vsak dan povabim osem prijateljev in vsak dan vse obiščem in ga komaj sproti hranim.

Kmetija - kaj naj s konji in ostalimi živalmi? Obiram drevesa, sadim, žejem,... Pa pomojem nikoli ne bom kupila ograje za piščančke. Kako vam je uspelo?

pod train poglej pa naj malo tekmuje... :) pa kakšno stvar kakšnemu prijateljevemu kužku kupi (jaz sem za 500 puppy pointsov kupila vašim cuckom :))

< Sporočilo je popravil matejchi -- 12.3.2009 20:30:51 >

RD RR

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
12.3.2009 20:30:07   
Ryssa
Tole glede kmetije pa mene tudi zanima.
Odkod tebi Vilika tako velika farma? Pa Krysia odkod tebi toliko denarja, da imaš hišo pa še nekaj, pa odkod božična drevesa?

Jaz sem zaenkrat posadila toliko kolikor imam prostora in mi je uspelo kupit skedenj pa drvarnico, zdej pa šparam za kurnik user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
12.3.2009 20:31:55   
Ryssa
Joj, psa pa mačko moram pa še nahranit ko bom imela čas, sem čist pozabila na njiju user posted image
Boga reveža, že par tednov nista jedla, sta na shujševalni, imata post, pa sej je zdravo vsake toliko mal posta usekat user posted image  user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
12.3.2009 20:32:40   
matejchi
Jaz vas pa raje brcam, dost mam še psa pa sličice KŽ.
Sem zadnjič malega farbala, da bomo pred hišo meli kravo pa če bo kdaj molzel.. pa pravi .. probal bom.. jaz pa v smeh.. no saj nič slabega, samo ne paše v naš konc user posted image

RD RR

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
12.3.2009 20:37:14   
matejchi
Ryssa a si mu ti dala jesti al je od mene tolk poskočilo? Malo sem mu dala konzerve.. a bo OK?

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
12.3.2009 20:40:39   
Vilika

Vprašanja glede FB

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tale vprašanja o teh virtualnih živalih so meni skrajno smešna user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa da ne boš mislila, da jaz vse vem - sem tudi kolegico spraševala v klepetu zadnjič...

Psički - tistih 210 dobiš od top doga, pol pa vsakega kužka obiščeš - dobiš 4 ali 10 dinčkov (odvisno kolko časa ni bil obiskan), pol je pa še tko, da greš na VIEW PUPPY in pol se ti v desnem okvirčku izpišejo vsi kužki ki so te obiskali... in klikaš na vew in greš obiskat vsakega posebaj in klikaš GO in to lahko delaš v nedogled... in za vsakega dobiš 4 dinčke. Moraš pa obiskovat različne, ker lahko počohaš ali pobožaš... vsakega samo 1x dnevno. Upam da ti je približno kaj razumljivo. Potem greš pa psa fotrat, se špilat... pa trenirat ga moreš, da dobiš kakšno točkico tam spodaj..
Aja - valda tud tekmuješ - na compete. Tam imaš dve varianti. Pri eni tekmuješ z ostalimi psi in si izbereš v kateri kategoriji... če zmagaš dobiš točke. Pri drugi pa tekmuješ s psom ki ga ima eden tvojih prijateljev  - najbolje izbrati slabšega od tvojega, ima tvoj več možnosti za zmago in posledično točke...
Mah, tega je fulll, sigurno še kaj ne vemo... Zdaj pa veselo na psičke user posted image

Kmetija
- men je trenutno najbolj zanimiva. Kaj naj z živalmi - nimam pojma user posted image . Jaz sem eno kuro prodala in nisem skor nč keša dobila, za kupit je pa fuuuul draga user posted image    user posted image user posted image user posted image .
To obiranje dreves prinese res malo denarja za moje pojme (mislim da kokos največ), pa komaj vsake tri dni obrodijo...user posted image Jaz imam ogromno njiv - skoraj maximalno kot je možno in nanje sadim večinoma paradajz - se mi zdi najbolj dobičkonosen. Moraš pa redno žeti in redno novo posaditi in potem ti višek denarja lepo ostaja na računu.
Jaz zdaj zbiram za bajto, upam da bo drugi teden user posted image .

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
12.3.2009 20:42:09   
Vilika

Vprašanja glede FB

pod train poglej pa naj malo tekmuje... :) pa kakšno stvar kakšnemu prijateljevemu kužku kupi (jaz sem za 500 puppy pointsov kupila vašim cuckom :))

mojemu se ni nikjer poznalo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
12.3.2009 20:42:27   
sandra123
Čeruser posted image , sem vas ful pogrešala, mislila na vas, pa mi je cruser posted image modem za i-net, pa sem bila brez netauser posted image ...
Erin in Tilen, mislim na vaju in vama pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image , pa upam, da bosta čimprej vedela, kako stojijo zadeve....
Bella in Teja, tudi vama pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Pri nas vse po starem....no, današnja noč je bila pa res čisto presenečenje, saj sta mi T&T končno namenili malo spanca....zaspali ob 20-ih, pa sta se potem ob 22.30 zbudili, nato pa spali od 23 - 4-ihuser posted image user posted image user posted image user posted image , aleluja user posted image ....
Drugače je pa luna tudi moje 3 TTT zdelovala 100/uro....vsako uro je bilo ponoči hranjenje, pa spali nista skoraj nič čez danuser posted image , jedli zelo malo - ampak ponoči je bila pa potem krizauser posted image .....Še Tina je imela nočne pohode user posted image user posted image user posted image ...
Sem pa končno uspela še zase nekaj narediti in sem si privoščila obisk frizerja, pa sem malo imidž spremenilauser posted image ....no ja, vse ok, če me ne bi prijateljica frizirala kar pri meni doma...ja, še danes se smejim, ko se spomnem, kako sta se mi T&T smejali, ko sem po stanovanju hodila s folijo na glaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , živa komedija je bila pa potem, ko sem Tejo dojila in se je mala sredi dojenja dvignila in se mi naglas začela smejatuser posted image user posted image user posted image ...Naša Taja ima pa nov hobi, odkar rikverc leze po stanovanju....se parkira pred ogledalo , se gleda vanj in se sama sebi glasno smejiuser posted image user posted image , je ful zanimivo to gledatuser posted image ...Teja se mi pa še vedno najrajši parira pod mizo v dnevni sobiuser posted image user posted image user posted image ...
Anita, HB, da je vse ok z Zojo; tudi jaz sem že reševala našo Tajo, ko se je davila s tem časopisomuser posted image , nič kaj prijetna zadeva, ampak smrklja še vedno takoj začne tiščat papir v usta, če je kje na dosegu njenih rokuser posted image ...v bistvu imam pri Taji več težav že pri hranjenju, ker se ji vedno zaletava, včasih se mi zdi, da se kar davi zraven, če je kakšen košček zelenjave/sadja malo manj zmečkanuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
12.3.2009 20:45:07   
anita goitan
večer

mi bli cel popoldan po Lj, smo šli na kosilo, Zoja celo pustila da je mami pojedla, fotri se itak znajo vmiru nafutrat

sva šla v Leclerc, moj tam meso kupuje-na zalogo..v Igluju kupila špegle..oz sem mu jih podturilauser posted image

zdej moj meso rže in pakira, vaga,..
Zoja se igra, kdaj pa gremo spatuser posted image

nočko

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
12.3.2009 20:46:29   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Vprašanja glede FB

mojemu se ni nikjer poznalo user posted image user posted image user posted image user posted image

kupila sem tistim, na katere so mamice pozabile user posted image

RD RR

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
12.3.2009 20:46:55   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Tole glede kmetije pa mene tudi zanima.
Odkod tebi Vilika tako velika farma? Pa Krysia odkod tebi toliko denarja, da imaš hišo pa še nekaj, pa odkod božična drevesa?

Jaz sem zaenkrat posadila toliko kolikor imam prostora in mi je uspelo kupit skedenj pa drvarnico, zdej pa šparam za kurnik user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Joj, psa pa mačko moram pa še nahranit ko bom imela čas, sem čist pozabila na njiju 
Boga reveža, že par tednov nista jedla, sta na shujševalni, imata post, pa sej je zdravo vsake toliko mal posta usekat   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, počila bom od smeha

tvoji mački sem 1x za piti dala pa je hitro spet dehidrirala user posted image , pa sayurin pes... inše imam nekaj takih primerov od drugih kolegic - boščki so te živalce....

velika farma user posted image user posted image user posted image , nekaj sem se igrala pa je taka ratala - ne povem, je skrivnost user posted image user posted image user posted image Božočna drevesa so verjetno za božič babe kupovale, ko jaz še sploh nisem vedela kaj je FB user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
12.3.2009 20:47:36   
anita goitan
ma takoj hrem na FB zdej

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
12.3.2009 20:49:50   
matejchi
anita a je to za geburtstag- naočala? pol pa kakšno fotko lepo prosim..upam, da si vsaj najdražje vzela user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
12.3.2009 20:50:12   
Vilika

Sem zadnjič malega farbala, da bomo pred hišo meli kravo pa če bo kdaj molzel.. pa pravi .. probal bom.. jaz pa v smeh.. no saj nič slabega, samo ne paše v naš konc user posted image

Men se pa brcat po treh dneh več ni dalo in sedaj imam manj kot 40 osvojenih riti user posted image user posted image user posted image , na začetku mi je blo pa fuuuul fani. Zdaj so mi Puzli zanimivi ratali - sem nora na sestavljanke.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
12.3.2009 20:52:06   
matejchi

Men se pa brcat po treh dneh več ni dalo in sedaj imam manj kot 40 osvojenih riti user posted image user posted image user posted image , na začetku mi je blo pa fuuuul fani. Zdaj so mi Puzli zanimivi ratali - sem nora na sestavljanke.

pol pa pridi k mojemu tamalemu - bosta sestavljala skupaj
Jaz pa čakam, da dobim eksploziv.. pol boste pa letele v 3 PM.

RD RR

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
12.3.2009 20:58:22   
K_a_t_j_a
Erin in Tilen user posted image user posted image user posted image Bogi Tilen, 6 ur more bit brez hrane in pijače...user posted image Držte se!user posted image user posted image user posted image
Vilika joj kak si ti zakomplicirali na občini.user posted image Morem gledat kak bo Janu stala jutr, ko ga grema slikat.user posted image Hvala. da si povedala. Pa user posted image user posted image za samostjono sedenje oz. posedanje!
buhtlčk a veš, da sem vrgla v koš ze vrečko v kateri so bile. Vem pa da zo znamke Werz (jabolčni) so narejeni izi riževe moke, kokosovega masla in jabolka. Ta hrana je brez glutena, brez sladkorja, brez jajc in mleka, brez konzervanov in bio predelave, v glavnem prav za alergike in diabetike. Ja mi smo bili že na bioresonanci januarja v Rogaški in tam je tudi pokazalo alergijo na KM in jajce, pa še na vse vrste mesa (ker je mlečna kislina v mesu), pa na klor, oreščke, nekaj konzervansov in pokazalo je tudi, da ima prisotne neke glivice v črevesju. Sem se kar zasekirala, ko je vse to pokazalo.user posted image
PABLO iiiiii kak lep posnetek!! user posted image user posted image user posted image

Bom rajš kr objavla in potem nadaljujem.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
12.3.2009 21:00:22   
Vilika

pol pa pridi k mojemu tamalemu - bosta sestavljala skupaj
Jaz pa čakam, da dobim eksploziv.. pol boste pa letele v 3 PM.

user posted image user posted image user posted image user posted image , jaoooooo, moj rekord je komaj 127m

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Zajtrk
Michonne RR

Ali vaši otroci zajtrkujejo pred odhodom v vrtec/šolo?

Da (64%)

Ne (28%)

Občasno (8%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!