Zoja Miša
|
Jaša dočakal Kajo Lino. Je bilo super na Zbiljah! Le da se je princeska skoraj celo pot nazaj drla kot jesihar! Malo zaspana malo lačna, kaj vem...Po nasvetu Tejkaz je nisem ven vzela in sem ful vesela, da mi je to svetovala. Ker se je res, bolj kot ne izsiljevalsko jokala. Jaša je pridno papal, mu obiski dobro denejo . Slikati sva pozabili, čeprav sem imela fotič . V glavnem blo fino. Carol, si me našla in jaz sem potrdila. In lepe slikice! Maja T, meni se Zara ne zdi, da bi kaj premalo napredovala, je prava frajerka. Luštne slikice! Ryssa, ponavadi noče več mleka, niti po sadju. Karmar, moram napisati, da je največ prometnih nesreč ravno okoli doma, statistično dokazano. Ne razumem zakaj pa otrok ne daste zadaj , če se vam airbag ne da izklopiti. Jaz v avtu od tako neredim. Nell, bravo za tretjo pikico! Kaja, bravo za plazenje! Erin, joj kako matrajo Tilna! Revež, kaj vse mora dat skozi za vaju! Bella, javlja, da je bil UZ glave o.k., dihanje bp, jutri data še kri in vodo, sedaj gresta domov. Našli niso nič Sayuri, ropotuljica je zanimiava le za potleh metat. Ja, kdaj se dobimo???? Andrejaboris, mi2 greva, če je le lepo in če se ne potepava kje okoli ven okoli 10h. Pospravljam ponavadi prej, ko se zjutraj naje, jo dam še malo nazaj v poslico in takrat imam cca 30 min, da kaj neredim. Če si moram pumpati (da mi ni še prej uspelo) pač naredim to, drugače pa malo pospravim, dam cote part, 1x tedensko posesam. Če pa mi to ne rata, mi pač ne rata, bo že počakalo, pa greva vseeno ven, tam bolj užiava, kot v pospravljanju Me pa čakajo še okna in zavese... , vendar to pa tudi jaz ne vem točno kako naj mi rata. V 30 min vsekakor ne Čez dan pa je težko, ker če spi je to v vozičku zunaj, če pa notri, jo pa vsak šum zbudi in tako čez dan ne pospravljamo Pablo, filmček je super! Ryssa, ko boš našla prehodno jakno, še meni povej! Kjer sem sedaj gledala ni nič pametnega Jutri grem v H&M upam, da kaj najdem! Vidim, da ste že obdelale to. In res je kot pravi Kaja, ne diha! Vsepovsod imajo take polivinilaste, grrrrrrrr mi nočemo take! Vilika, bravo za Vida! Buhtlček, Krysia, jutri naju ne bo na plavenje , mi bo avto zaplenil. Ja, ne vprašajte, spet mora na servis s svojim . Sedaj se mu prižiga lučka za motor. Jao!