Maja T.
|
Dan! Pa kaj je zdaj to, naša noč tudi prava katastrofa , 2 x flašo delat (spila samo 90-100 ml), ker ima totalno zamašen nos ni mogla po joškici piti, nenehno obračanje, stokanje, dude ni mogla imeti, ker jo je oviralo pri dihanju, sem skoraj celo fiziološko porabila, sem ji nenehno noter špricala, ironija vsega pa je, da niti z Baby vacom nič ne gre ven , pa tiste, ki ga imate veste, kako vse ven potegne. No zdaj spi, HB Da še malo pokomentiram, kaj se spomnim Sayuri, Zara tudi nima več rada plišekov, ima pa rada trde ropotuljice oz. vse kar ruži in šumi ji je zakon . Na previjalni ji dam v eno roko njeno krtačo, v drugo roko pokrovček od njene kreme za ritko in skupaj vdarja in uživa da je kaj ali pa tolče po ploščicah . Pa zelo rada ima dudo, jo proučuje, si jo ven vzame in jo stresa, prav hecna je . Vilika sem bila prav presenečena, da so ti zavrnili slikico, , no še dobro, da si lahko reklamirala, sem se pa potem nasmejala, ko si malega sfrizirala Pablo filmček je Andrejaboris, imam iste težave z urnikom, samo jaz grem potem vseeno ven, pa če je kaj nareto ali ni, edino to vedno pazim, da imam pravi čas kuhano za Zaro Ryssa jaz sem Zari kupila flis v trgovini Zara , meni je tako cart in ga zdaj že nosi, v bundico jo ne oblačim več. V vozičku ima žametke, ta flis, spodaj jopico, obute ima čeveljčke, malo bolj jo pokrijem in greva na teren Kaja02 včerajšnja noč je bila balzam proti danes, sem ji dala malo joškice, zaspala nazaj v 5 min, pa sem šla malo na RR Glede FB, jaz farme niti nočem zagnat, imam pa psa, ki sem ga poimenovala Muki, prošetala levo, desno in to je bilo vse. Kaj bi lahko katera pogledala, kaj je zdaj z njim, kaj je revež sploh še živ uh mala se je zbudila, ma celih 20 min je spala