metuljcek321
|
Metuljcek & family so bli spet potepinkoti - teli prelepi soncni dnevi so mnjamsi, mnjamsi (sam se veter se mal umiri, da bo za sicto desetko). A jutr naj bi bil pa dez, nekje celo sneg? Ma, ne, no, jaz sem glih umila avto! Sicer sva bila v soboto bizi, bizi, bizi, naredila generalko stanovanja, avtov, garaze, balkona, .... v nedeljo pa uzivancija na polno. Zdajle sva se ravno pocrkljala z doma peceno pico - mnjam, se je prilegla. Mala pikica drnjoha, ati gleda nek **** film, mene je pa semle zaneslo. Da vidim, kaj dogaja ... ksenci, dzanika, kako je bilo na Janu? Any good? Aha, vidim, da je dzanika uzivala ... odlicno! Sem se pa tko nasmejala tvojemu postu, k si najprej pisala o Janu (Plestenjaku), potem pa se 1x o Janu - da ga gres poljubckat --- no, tokrat je bil seveda misljen tvoj Jan ... je simpaticno, k sta soimenjaka Pa kul za uspesen krst. dzanika, kaj pa teli anglecki iz papirja - nekaj jih je prav cortlih: KLIKNI Kako ti je ratal tvoj Mr. Angel? Daj, fotkni ga. Inigo - je bil zobek tisti nagajivec, ki je povzrocal tezave Lanu? Ja, glede rdece pikice v ocesu (na belocnici) sem klicala P & je rekla, da naj bi izginilo v nekaj dnevih, da je najverjetneje res od napenjanja pri kakanju ... Zgleda pa tko, kot bi nekdo vzel rdec flomaster in ji s konico pritisnil pikico v ucek. Ma, je ze en majcken manj izrazito kot vceraj, se mi zdi ... al si pa samo zelim, da bi bilo nanka, res dobro je tvoja Natka - povej, ji gre teza kaj bolj pospeseno gor? Izpuscajcki so se? Nasi se pa zadnjih nekaj dni pospeseno spuscajo mozoljcki po bradici .... jih je enkrat malce vec, drugic malce manj - najbrz zaradi sline - ker je veliko mokra (beri: polz slinar na kubik) ... potem pa okoli skacem in jo brisem - ima non-stop osebno asistentko - blagir enim, a ne? neboglasnica - kako je blo v lajfu & kako v sopingu? Meni oboje zveni megasticno! Sem vedno za! sasi, ja, 10 centov je fina cena za slikce. A se spomnite, kolk so ble nekoc drage, k smo mel se klasicne fotkice, pa smo jih posneli sam 24 al pa - kolk ze cez 30 - 36? Nekaj takega ... zdaj pa skljoc, skljoc, skljoc, ni blema ... 100, 200, 300, 1000, you name it - hi, hi. rovarka, kako tvoji dekleti? Better, I hope. Majuska - kako je bilo na masazi? Midva sva vceraj tud cist notr padla & to med gledanjem filma Nezvesta (Unfaithful) - maricka, Diane Lane in Olivier Martinez (bivsi tip Kylie Minogue, btw ) sta bla tko eroticna, da sva se cist zapalila, mal masazice, potem pa kraljevske jagode ... jackpot, vam recem. In potem je padel se repete ... kar je treba, ni tezko Glede otrockega rizka: never heard. Tud vidla ga se nisem. glugluglu, aha, Tian je pa prebrisan - hopla, dudica ven, in hopla, papir notri ... Populis, si ze uspela zaslediti karton? rebeca - oblizi delujejo? Si spala v miru & tisini? Aha, berem, da je bilo delno bolje. Resitev: predlagam, da si nalepi 2 - morda je tvoj hujsi smrcac & rabi dvojno dozo Tus nagradna igra - ze poslala eno slikico ... hej, mogoce nas pa izzrebajo Maybe, baby. Thanks, Majuska, za link. ilatic, kako je blo na kikboxingu? Poslale smo tolk pozitivnih vibracij, da je bilo sigurno d best. Javi, nas zanima. Evo, mirjam, zdaj bo pa veselo pri vas doma ... samo se Krvavceva teta se poslovi, potem pa bosta s tvojim veselo preverjala, kako pase ata na mamo, kajne? In za Anine akrobacije. Frajerka je. populis, je Lara bolje? Kaksne so noci? Je vsaj en kancek boljse? Bos ju3 porocala v zivo. frutka, v solstvu se 4-urni delavnik nikakor ne splaca - itak imas luknje v urniku, nadomescas, popoldne moras hoditi nazaj na seje, sestanke, govorilne ure, roditeljske sestanke, izobrazevanja itd. itn. Ne vidim prav nobenega plusa. O, rebeca, pri tebi bo pa fino, ja, k imas firmo - in 6 ur se mi zdi prav lusten tempo. Pa ulala, kar 6 let ti pripada - 2 x vec, torej, za 2 otrocka frutka, pa si ti prepricana, da se ti delovna doba steje normalno in ne le polovicno, ce delas 4 ure??? Pediped - ne poznam ... not yet Maya, lepo, da si se javila. En velik za Svena. Blacky, ja, lani sem bila doma celo leto & pojma nimam, kako sem prezivela. Se bolj se sprasujem, kako sem prezivela BREZ pisanja na RR. Moras bit kar karakter, da ti rata Majuska, kako je bilo na kmetiji? Flower, kako je bilo v Catezu? Ze vidim, da odlicno ... ja, zaloge jagod je treba redno obirat, da ne gre kaj narobe & se ne bi po nesreci kaj pokvarilo Mirjam, strihanje balkona - jep, vsake tolko tudi naju poklice to opravilo ... pri nas bo zato naslednji balkon iz plastike - bele letvice ... simple, pa lustno & ni treba barvati over and over again. Si bova mal dela skenslala Kva bo to cajta ostajalo, ej - uf, ze zbiram ideje, kaj z njim (z bodocim frej cajtom, that is ) auroraa, kako je bilo na RD? Kdo je praznoval? neboglasnica, se je dan bolje razpletel? Upam! Joj, res si imela pestro ... in ni videt konca ... Ves kaj, draga moja, ju3 si zasluzis dvojno tortico. Brez kancka slabe vesti - treba je mal cuker dvignit, da se poravnajo tele smotanarije, ki te spremljajo cez vikend. In , grozljiva zgodba o prijateljicini deklici. Uboscek mali & ubogi starsi. I'm speechless. Maja, dobro uredi pri dermatologu & naj se pikice cim prej poslovijo in nehajo morit otrocka! Scccc, scccc, hitro pot pod noge & stran od julijckov!!! jocika, we've been there, done that ... ja, tudi nam se je ze zgodilo, da smo pisale post, komentirale, cebljale, bla bla bla, sitsnile "potrdi," potem pa tisti slavni "We're sorry ..." oz. zdaj po slovensko nekaj v tem stilu ... grrrrr ... bi kar prijel racunalo in ga vrgel nekam. Zdaj se gremo v glavnem kar preventivo, in sicer: - opcija 1: ko vse napises, stistni ctrl+a (vse oznaci), nato pa ctrl+c (vse skopira) ... potem se samo vrnes nazaj na RR, stisnes pri eni "odgovori," pritisnes ctrl+v (vse prilepi) & potrdis - opcija 2: na koncu pritisnes "Predogled" & tistega potrdis, original sporocilo ti se vedno ostane v drugem oknu - opcija 3: vcasih deluje tipka "backspace" & te vrze direkt na post ... Malce se poigraj, pa bos videla, kateri nacin je pravi. Se pa RESNICNO splaca iti na zihr, ker sicer boli glava, da gre vse po gobe ... si predstavljas mojo jezo, ce bi mi tole vse ven zabrisalo?! 24julij, hej-hoj, kje si, punca? Daj, javi se se kaj & nam porocaj o tvoji malcici. In happy mini b'day! Joj, ej, ze 9 mesecev - I'm lost for words. Majuska, kaj pa je bilo s karticama narobe? Razmagneteni? Pa folk za vami? So zelo zavijali z ocmi, trepljali s prsti po tekocem traku, tapkali s stopalom po tleh itd. itn. ali so bili strpni? To mora bit res smotana izkusnja. In OMG, kaksna strasna zgodba tudi s tvoje strani ... me stisne, ko preberem kaj takega, v grlu dobim cmok in se prav zamislim ... ubogi ljudje! In tims, tudi ti imas na zalogi en tak zalosten primer ... sokantno, ne vem, kako se iz tega izvleces, res ne. Thank God, da je z nasimi malcki vse OK!!! tims, regres ti pripada, ce si zaposlena. Papirji, dokumenti - tako, kot pravis ti - jaz to vedno kar sproti urejam, je res malo dela, ce si azuren, vse je po fasciklih, pa fajn je, ko kaj isces, in dejansko najdes (vsaj povecini ). Saj sem vam ze omenila, da imam zelo rada red, a ne? Vcasih ze kar en mal pretiravam s tem ... In za res uspesen cvek s sodelavko - vidim, da tem ni zmanjkalo, lepih novick pa tudi ne Btw: si danes kaksnega ta kratkega ruknila al ni blo treba? Majuska, ob pol enih zjutraj si bila se pokonci? Ja, kva sta pa pocela s tvojim? Raport, takoj! In hvala za tako zgodnje cestitke ob 8. marcu - ditto & enako tudi ostalim puncam! Tinky, ma, nikoli ne mores biti dovolj previden, a ne? Samo, da je vse v redu z malckom. En objemcek zanj. Raznorazne kopalniske nezgode/zdrsi ipd. - mene je tega vedno strah, res. Pa clovek zraven gleda kot ris, a se vedno se lahko na 1, 2, 3 kaj zgodi. auroraa - kako Zbilje? mojcek, za sedenje. In lepo brat, da je menstra ze na OK ravni. To so res nadlezne stvari, ce te matra, tece s tebe, boli, ... Blacky, za uspesno praznovanje RD-ja & ojoj za vinegar accident ... je moz resil grelnik? izleti: Bistra, Barje, Rakitna, Jezero (ni kaj dosti za sprehajat, je pa brunarica tam - pice, sladoledi ipd. & super razgled), Draga, ... tole je vse blizu nas, za ostale reci bodo pa druge punce napisale. Blacky, a bi potem ti vse te kraje zbrala in bi jih dala v en skupni post? Bi blo pa res fajn, ce bi z vseh koncev Slo imeli nekaj idej. levinja, krasna pupa! O, zimska, hej. Se torej jutri vidimo?