|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.3.2009 19:20:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2751
   [Brisano sporočilo]
8.3.2009 19:21:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2752
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
8.3.2009 19:39:54   
glugluglu
oj,

najprej vam želim vse najlepše za 8. marecuser posted image user posted image user posted image user posted image

neboglasnica, majuska
, kakšni žalostni zgodbiuser posted image , ob takih zgodbah pa res naše težave izzvenijo,

mi smo imeli tudi leteči vikend, včeraj rojstni dan od mojega očeta, danes so pa naši šli smučat, midva s Tianom pa sva imela obiskeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2753
8.3.2009 19:45:30   
glugluglu
glede padcev: tudi Tian je že malo to doživel, se je Nini zvalil dol z naročja, po nesreči, ker sta nekaj telovadila, naš Mark pa je imel prvo pravo buško že pri devetih mesecih, ker se je na vsak način hotel na noge postavljati potem pa se je spustil in padel na nos.

nekaj me glava boli, pa user posted image imam, tako, da se slišimo naprej jutri, ker grem na kavčuser posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
8.3.2009 20:27:34   
neboglasnica
Kako našo Saro mori, ker odhaja za en teden, ves čas se smuka okrog in kar ne more zaspat....

Zimska: hvala, draga, zdaj imam pa kar nekaj bušk user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
8.3.2009 21:06:46   
neboglasnica
Kje pa ste vse???

Glugluglu: si kaj bolje??? user posted image Boš jutri vseeno prišla?

Blacky30: kako grelnik vode? Ste ga že pokopali? user posted image

Jah, nič, spet ste zatajile user posted image user posted image , prask prask, le kaj dogaja?

Nočka,

user posted image

P.S.: Jutri načeloma pridem, nič ne bo narobe z mano, user posted image ker se zjutraj ne bom javila, ker peljemo Saro, nato pa likanje, nato pa tortica. Yes!!

Neposredna povezava do sporočila: 2756
8.3.2009 21:07:47   
neboglasnica
Aja, Nanka: je sin že doma?

Neposredna povezava do sporočila: 2757
8.3.2009 21:16:55   
metuljcek321
Hej, neboglasnica, a se tebi en mal cveka? Ali pa mogoce bere? Pripravljam en mega post ... dooooolg, izcrpen ... da bo tud Almera potem imela cisto malo dela - bo samo presurfala cez moje poste & ji bo vse jasnouser posted image  user posted image  user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2758
8.3.2009 21:18:32   
metuljcek321
Sandrine, zivjo, kako si kaj? Pikice so malemu ze izginile? Telefon pa pricakujem jutri - hura, ze nestrpno cakam nanj.

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
8.3.2009 21:23:52   
metuljcek321
Dva novejsa linka, za prebrat in pogledat slikice:

1. nase gore list, Melanija Knaus (zena Donalda Trumpa) & mali Trump(ek): KLIKNI

2. Brad Pitt s hcerkama Zaharo & Shiloh ... frajerki mali: KLIKNI

Vam ze nekaj casa nisem nic prilepilauser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2760
8.3.2009 21:24:43   
metuljcek321
Metuljcek & family so bli spet potepinkoti - teli prelepi soncni dnevi so mnjamsi, mnjamsi (sam se veter se mal umiri, da bo za sicto desetko). A jutr naj bi bil pa dez, nekje celo sneg? Ma, ne, no, jaz sem glih umila avto! Sicer sva bila v soboto bizi, bizi, bizi, naredila generalko stanovanja, avtov, garaze, balkona, .... v nedeljo pa uzivancija na polno. Zdajle sva se ravno pocrkljala z doma peceno pico - mnjam, se je prilegla. Mala pikica drnjoha, ati gleda nek **** film, mene je pa semle zaneslo.

Da vidim, kaj dogaja ...

ksenci, dzanika, kako je bilo na Janu? Any good?user posted image  Aha, vidim, da je dzanika uzivala ... odlicno! Sem se pa tko nasmejala tvojemu postu, k si najprej pisala o Janu (Plestenjaku), potem pa se 1x o Janu - da ga gres poljubckat --- no, tokrat je bil seveda misljen tvoj Jan ... je simpaticno, k sta soimenjakauser posted image  Pa kul za uspesen krst.

dzanika, kaj pa teli anglecki iz papirja - nekaj jih je prav cortlih: KLIKNI Kako ti je ratal tvoj Mr. Angel? Daj, fotkni ga.

Inigo - je bil zobek tisti nagajivec, ki je povzrocal tezave Lanu? Ja, glede rdece pikice v ocesu (na belocnici) sem klicala P & je rekla, da naj bi izginilo v nekaj dnevih, da je najverjetneje res od napenjanja pri kakanju ... Zgleda pa tko, kot bi nekdo vzel rdec flomaster in ji s konico pritisnil pikico v ucek. Ma, je ze en majcken manj izrazito kot vceraj, se mi zdi ... al si pa samo zelim, da bi bilouser posted image

nanka, res dobro je tvoja Natka - povej, ji gre teza kaj bolj pospeseno gor? Izpuscajcki so se? Nasi se pa zadnjih nekaj dni pospeseno spuscajo mozoljcki po bradici .... jih je enkrat malce vec, drugic malce manj - najbrz zaradi sline - ker je veliko mokra (beri: polz slinar na kubik) ... potem pa okoli skacem in jo brisem - ima non-stop osebno asistentko - blagir enim, a ne?user posted image  user posted image

neboglasnica - kako je blo v lajfu & kako v sopingu? Meni oboje zveni megasticno! Sem vedno za!

sasi, ja, 10 centov je fina cena za slikce. A se spomnite, kolk so ble nekoc drage, k smo mel se klasicne fotkice, pa smo jih posneli sam 24 al pa - kolk ze cez 30 - 36? Nekaj takega ... zdaj pa skljoc, skljoc, skljoc, ni blema ... 100, 200, 300, 1000, you name it - hi, hi.

rovarka, kako tvoji dekleti? Better, I hope.

Majuska - kako je bilo na masazi? Midva sva vceraj tud cist notr padla & to med gledanjem filma Nezvesta (Unfaithful) - maricka, Diane Lane in Olivier Martinez (bivsi tip Kylie Minogue, btwuser posted image ) sta bla tko eroticna, da sva se cist zapalila, mal masazice, potem pa kraljevske jagode ... jackpot, vam recem. In potem je padel se repeteuser posted image  user posted image  user posted image  ... kar je treba, ni tezkouser posted image  user posted image  user posted image  Glede otrockega rizka: never heard. Tud vidla ga se nisem.

glugluglu, aha, Tian je pa prebrisan - hopla, dudica ven, in hopla, papir notri ... Populis, si ze uspela zaslediti karton?

rebeca - oblizi delujejo? Si spala v miru & tisini? Aha, berem, da je bilo delno bolje. Resitev: predlagam, da si nalepi 2 - morda je tvoj hujsi smrcac & rabi dvojno dozouser posted image  

Tus nagradna igra - ze poslala eno slikico ... hej, mogoce nas pa izzrebajouser posted image  Maybe, baby. Thanks, Majuska, za link.

ilatic, kako je blo na kikboxingu? Poslale smo tolk pozitivnih vibracij, da je bilo sigurno d best. Javi, nas zanima.

Evo, mirjam, zdaj bo pa veselo pri vas doma ... samo se Krvavceva teta se poslovi, potem pa bosta s tvojim veselo preverjala, kako pase ata na mamo, kajne?user posted image  In user posted image  za Anine akrobacije. Frajerka je.

populis, je Lara bolje? Kaksne so noci? Je vsaj en kancek boljse? Bos ju3 porocala v zivo.

frutka, v solstvu se 4-urni delavnik nikakor ne splaca - itak imas luknje v urniku, nadomescas, popoldne moras hoditi nazaj na seje, sestanke, govorilne ure, roditeljske sestanke, izobrazevanja itd. itn. Ne vidim prav nobenega plusa. O, rebeca, pri tebi bo pa fino, ja, k imas firmo - in 6 ur se mi zdi prav lusten tempo. Pa ulala, kar 6 let ti pripada - 2 x vec, torej, za 2 otrockauser posted image frutka, pa si ti prepricana, da se ti delovna doba steje normalno in ne le polovicno, ce delas 4 ure???

Pediped - ne poznam ... not yetuser posted image

Maya, lepo, da si se javila. En velik user posted image za Svena.

Blacky, ja, lani sem bila doma celo leto & pojma nimam, kako sem prezivela. Se bolj se sprasujem, kako sem prezivela BREZ pisanja na RR. Moras bit kar karakter, da ti ratauser posted image  user posted image  user posted image

Majuska, kako je bilo na kmetiji? Flower, kako je bilo v Catezu? Ze vidim, da odlicno ... ja, zaloge jagod je treba redno obirat, da ne gre kaj narobe & se ne bi po nesreci kaj pokvarilouser posted image

Mirjam, strihanje balkona - jep, vsake tolko tudi naju poklice to opravilo ... pri nas bo zato naslednji balkon iz plastike - bele letvice ... simple, pa lustno & ni treba barvati over and over again. Si bova mal dela skenslalauser posted image  Kva bo to cajta ostajalo, ej - uf, ze zbiram ideje, kaj z njim (z bodocim frej cajtom, that isuser posted image )

auroraa, kako je bilo na RD? Kdo je praznoval?

neboglasnica, se je dan bolje razpletel? Upam! Joj, res si imela pestro ... in ni videt konca ... Ves kaj, draga moja, ju3 si zasluzis dvojno tortico. Brez kancka slabe vesti - treba je mal cuker dvignit, da se poravnajo tele smotanarije, ki te spremljajo cez vikend. In user posted image , grozljiva zgodba o prijateljicini deklici. Uboscek mali & ubogi starsi. I'm speechless.

Maja, dobro uredi pri dermatologu & naj se pikice cim prej poslovijo in nehajo morit otrocka! Scccc, scccc, hitro pot pod noge & stran od julijckov!!!

jocika, we've been there, done that ... ja, tudi nam se je ze zgodilo, da smo pisale post, komentirale, cebljale, bla bla bla, sitsnile "potrdi," potem pa tisti slavni "We're sorry ..." oz. zdaj po slovensko nekaj v tem stilu ... grrrrr ... bi kar prijel racunalo in ga vrgel nekam. Zdaj se gremo v glavnem kar preventivo, in sicer:
- opcija 1: ko vse napises, stistni ctrl+a (vse oznaci), nato pa ctrl+c (vse skopira) ... potem se samo vrnes nazaj na RR, stisnes pri eni "odgovori," pritisnes ctrl+v (vse prilepi) & potrdis
- opcija 2: na koncu pritisnes "Predogled" & tistega potrdis, original sporocilo ti se vedno ostane v drugem oknu
- opcija 3: vcasih deluje tipka "backspace" & te vrze direkt na post ... Malce se poigraj, pa bos videla, kateri nacin je pravi. Se pa RESNICNO splaca iti na zihr, ker sicer boli glava, da gre vse po gobe ... si predstavljas mojo jezo, ce bi mi tole vse ven zabrisalo?!

24julij, hej-hoj, kje si, punca? Daj, javi se se kaj & nam porocaj o tvoji malcici. In happy mini b'day! Joj, ej, ze 9 mesecev - I'm lost for words.

Majuska, kaj pa je bilo s karticama narobe? Razmagneteni? Pa folk za vami? So zelo zavijali z ocmi, trepljali s prsti po tekocem traku, tapkali s stopalom po tleh itd. itn. ali so bili strpni? To mora bit res smotana izkusnja. In OMG, kaksna strasna zgodba tudi s tvoje strani ... me stisne, ko preberem kaj takega, v grlu dobim cmok in se prav zamislim ... ubogi ljudje! In tims, tudi ti imas na zalogi en tak zalosten primer ... sokantno, ne vem, kako se iz tega izvleces, res ne. Thank God, da je z nasimi malcki vse OK!!!

tims, regres ti pripada, ce si zaposlena. Papirji, dokumenti - tako, kot pravis ti - jaz to vedno kar sproti urejam, je res malo dela, ce si azuren, vse je po fasciklih, pa fajn je, ko kaj isces, in dejansko najdes (vsaj poveciniuser posted image ). Saj sem vam ze omenila, da imam zelo rada red, a ne?user posted image  user posted image  Vcasih ze kar en mal pretiravam s tem ... In user posted image  za res uspesen cvek s sodelavko - vidim, da tem ni zmanjkalo, lepih novick pa tudi neuser posted image  Btw: si danes kaksnega ta kratkega ruknila al ni blo treba?user posted image

Majuska, ob pol enih zjutraj si bila se pokonci? Ja, kva sta pa pocela s tvojim? Raport, takoj!user posted image  In hvala za tako zgodnje cestitke ob 8. marcu - ditto & enako tudi ostalim puncam!

Tinky, ma, nikoli ne mores biti dovolj previden, a ne? Samo, da je vse v redu z malckom. En objemcek zanj. Raznorazne kopalniske nezgode/zdrsi ipd. - mene je tega vedno strah, res. Pa clovek zraven gleda kot ris, a se vedno se lahko na 1, 2, 3 kaj zgodi.

auroraa - kako Zbilje?

mojcek, user posted image  za sedenje. In lepo brat, da je menstra ze na OK ravni. To so res nadlezne stvari, ce te matra, tece s tebe, boli, ...

Blacky, user posted image  za uspesno praznovanje RD-ja & ojoj za vinegar accident ... je moz resil grelnik?

izleti: Bistra, Barje, Rakitna, Jezero (ni kaj dosti za sprehajat, je pa brunarica tam - pice, sladoledi ipd. & super razgled), Draga, ... tole je vse blizu nas, za ostale reci bodo pa druge punce napisale. Blacky, a bi potem ti vse te kraje zbrala in bi jih dala v en skupni post? Bi blo pa res fajn, ce bi z vseh koncev Slo imeli nekaj idej.

levinja, krasna pupa!

O, zimska, hej. Se torej jutri vidimo?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2761
8.3.2009 21:25:33   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

metuljček- men je tvoje poste tak noro brat, so polni energije in res fajn! morm to povedatuser posted image

bolj se ne bi mogla strinjati s tabo, ksenci user posted image user posted image

Zlati sta, punci! Hvala! V cast in veselje mi je cvekati z vami vsemi, cvekice.

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
8.3.2009 21:30:21   
metuljcek321
user posted image  user posted image , zakupila sem celo stran - bravo jazuser posted image  Mal se mi je skegljalo, ocitnouser posted image  Boljse, da odpujsam & se grem mal stisnit k mojemu.

Night, night vam zeli metuljcek. Se ena simpaticna fotkica za adijo:
user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2763
8.3.2009 21:33:04   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Dzanika, upam, da si se fajn imela z Janom in na njem.user posted image user posted image

jaaaa valda da sem uživala. user posted image user posted image

Me veseli!! user posted image In kako paše, aneda??

o ja paše paše. Pa še kako paše. user posted image

metuljcek angelčki so bli men kr ok. Bom jutri prilepila slikco. user posted image   Čaki, ti si mi zdej dala link o metuljčkih iz papirja. No pa vseeno hvala. Mi bo sigurno prišlo še kdaj prav. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Inigo - je bil zobek tisti nagajivec, ki je povzrocal tezave Lanu? Ja, glede rdece pikice v ocesu (na belocnici) sem klicala P & je rekla, da naj bi izginilo v nekaj dnevih, da je najverjetneje res od napenjanja pri kakanju ... Zgleda pa tko, kot bi nekdo vzel rdec flomaster in ji s konico pritisnil pikico v ucek. Ma, je ze en majcken manj izrazito kot vceraj, se mi zdi ... al si pa samo zelim, da bi bilo

Si verjetno mislila Brina in ne Lana kajne? user posted image   Mislem da si neki zamešala sam ne vem al otročke al mamice. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2764
8.3.2009 21:34:55   
Blacky30
Mi smo doma. Smo se popoldan potepali na obisku pri moji familiji. Je bilo zelo fajn, otroka sta bila pridna. Zdaj že oba spita dobro uro, jaz pa čakam dragega, da se vrne s pizzama. Tokrat bom poskusila neko novo, pa srčno upam, da me ne bo razočarala.user posted image

Grelnik vode še počiva tam, se ga ne upam dotaknit, ga bo potem mož poskusil zalaufat, da bo on kriv, če kaj raznese.user posted image user posted image

Super ideje za izlete, še dajteeeeeeeeeeeee!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Pizza je tuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Čao!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2765
8.3.2009 21:44:52   
Majuska

Oj, malo me zanima, koliko nas bo jutri na srečanju...

1. Neboglasnica in Staš

1. Neboglasnica in Staš
2. Majuska in Aleksander, če bo vse po sreči

menda pridejo zimska, metuljčica ... hm, še kdo? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2766
8.3.2009 21:46:32   
Majuska

Jao meni, kolk sm jst smotana. Dam polovičko za pomivanje posode, pravzaprav želela sem dati. Pozabila sem pritisniti gumb, trola tromotorna. Pa tako se nekaj trudim varčevati z vodo, elektriko... Tu bi se prilegel smajli, kako se tolčem po glavi s kakšno macolo npr.

->  user posted image    ??

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2767
8.3.2009 22:03:59   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuska - kako je bilo na masazi? Midva sva vceraj tud cist notr padla & to med gledanjem filma Nezvesta (Unfaithful) - maricka, Diane Lane in Olivier Martinez (bivsi tip Kylie Minogue, btwuser posted image ) sta bla tko eroticna, da sva se cist zapalila, mal masazice, potem pa kraljevske jagode ... jackpot, vam recem. In potem je padel se repeteuser posted image  user posted image  user posted image  ... kar je treba, ni tezkouser posted image  user posted image  user posted image  Glede otrockega rizka: never heard. Tud vidla ga se nisem.

Unfaithful je res hud film ... sploh moškim je običajno všeč, se mi zdi da predvsem zato, ker z ženo nimajo takega odnosa kot ga imata v filmu ljubimca user posted image

Tus nagradna igra - ze poslala eno slikico ... hej, mogoce nas pa izzrebajouser posted image  Maybe, baby. Thanks, Majuska, za link.

ma ni problema user posted image

Majuska, kako je bilo na kmetiji? Flower, kako je bilo v Catezu? Ze vidim, da odlicno ... ja, zaloge jagod je treba redno obirat, da ne gre kaj narobe & se ne bi po nesreci kaj pokvarilouser posted image

Luštno je blo, pa predvsem na hitro. Ma saj veš, na kmetiji je vedno delo, zato se nismo dolgo mudili, Aleksander je videl kužke, muce in slišal eno tečno kravo user posted image

Majuska, kaj pa je bilo s karticama narobe? Razmagneteni? Pa folk za vami? So zelo zavijali z ocmi, trepljali s prsti po tekocem traku, tapkali s stopalom po tleh itd. itn. ali so bili strpni? To mora bit res smotana izkusnja. In OMG, kaksna strasna zgodba tudi s tvoje strani ... me stisne, ko preberem kaj takega, v grlu dobim cmok in se prav zamislim ... ubogi ljudje! In tims, tudi ti imas na zalogi en tak zalosten primer ... sokantno, ne vem, kako se iz tega izvleces, res ne. Thank God, da je z nasimi malcki vse OK!!!

ej ne vem kaj je bilo ... pa sva imela dovolj denarja na računu in tudi na informacijah niso znali pomagati. Noro, res je bilo embarrasing.

Majuska, ob pol enih zjutraj si bila se pokonci? Ja, kva sta pa pocela s tvojim? Raport, takoj!user posted image  In hvala za tako zgodnje cestitke ob 8. marcu - ditto & enako tudi ostalim puncam!

pa jaz sem vedno do 1h pokonci ... redko grem prej spat. Jagod ni bilo, ker je mami dobila user posted image

aja čisto sem pozabila povedat ... naš čmrlj danes praznuje 7 mesecev! user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2768
   [Brisano sporočilo]
8.3.2009 22:17:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2769
   [Brisano sporočilo]
8.3.2009 22:25:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2770
   [Brisano sporočilo]
8.3.2009 22:32:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2771
8.3.2009 22:46:14   
sandrine
evo,sam da odgovorim metuljcek- se oproscam za zamudouser posted image ,gsm sem poslala v petek ob 11h,tko da mislim, da bi zjutraj definitivno moral prispeti (ceprav sem poslala z navadno posto-priporoceno bi blo skor 5euruser posted image ).
Zdravi smo ze-hvalabogu smo imeli rahlo obliko 6.bolezni- vrocina 38-38,5 3dni, potem pa se pikice 2dni in konec.
Sem imela ze v petek napisan odg zate, pol sem ga pa po pomoti zbrisala in se mi ni dalo na novo pisatiuser posted image

Pozdravcek tudi vsem ostalim, upam,da so vas mozeki imeli danes lepouser posted image  Za vse bolne user posted image  pa en kosek user posted image , da cim prej ozdravijo (se mi pa zdi, da jih je zdajle kar dosti imelo prav 6.bolezen-je zgleda virus na pohodu)
p.s. sej bi komentirala kaj vec, sam me tale tipkovnica tako j...., da enostavno nimam zivcevuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2772
8.3.2009 23:20:27   
tims
Čer,

midve jutri prideva na srečanje. No, če bo ful padal, naju ne bo, ampak mislim, da so napovedi kar ok.

Smo bili pa danes tudi zunaj na sprehodu. Kok je bilo fajn. Sicer se je okoli štirih sonček skril in je bilo hladno k pr norcih, ampak smo vseeno zdržal do petih. Si je pa sestrina tamala napičla trn v palček na roki in seveda jo je ful bolel, tko da jo je potem sestra peljala na urgenco. In je zdravnik reku, da še dober da so pršli in da nismo sami kaj pacal, ker je bil trn baje ful globoko in ves zvit, tako da so ji odrezal pol nohta. Zdaj bo mogla vsak dan hodit na previjanje. Groza. Se mi kar smiljo, ko pomislim, kako bo, ko bo injekcija popustila.

Midva sva tud gledala Bizovičarja in Zrneca. Mater sta pa legendeuser posted image user posted image user posted image .

Metuljček, ne moreš si mislit: moj se je celo spomnil na 8. marecuser posted image . Ampak čisto po naključju. Je štimal datum na eni uri in sem v kopalnico slišala:" O, p**** rija." In potem tišina. Pridem ven,me objame, mi vošči in mi pove, da se je spomnu, ker je glih uro štimal. Sam se nisem napila. To ne štejeuser posted image .

Blacky -  dolina Trenta, dolina Koritnice, Mozirski gaj. Več se pa ne spomnim. Jest bi tud pizzo. Sem zdele pa lačna ratala.

Dzanika, user posted image user posted image user posted image , sam da si uživala. Verjetno je bila ful gužva, ne?

Levinja - lepe fotkeuser posted image

Jeee, Populis, nageljček. Men so ful lepi. Taka domača rožca mi deluje.

Jaz sem tud včeraj prilimala na koncu šopek, pa se ga ne vidiuser posted image user posted image user posted image .

Najboljš da kar grem, če ne bova jutri zaspali na miting.

Lahko noč vsem.

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
8.3.2009 23:33:50   
Majuska
Jaz sem danes Zrneca & Bizovičarja spremljala z enim učem ... vmes smo Aleksandra kopali, nahranili in spravili spat. To je bilo veselja! user posted image

Končno sem skupaj spravila Aleksandrove fotke ... bodo frendi veseli user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
8.3.2009 23:34:07   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Oj, malo me zanima, koliko nas bo jutri na srečanju...

1. Neboglasnica in Staš

1. Neboglasnica in Staš
2. Majuska in Aleksander, če bo vse po sreči
3.populis in Lara , itakuser posted image
menda pridejo zimska, metuljčica ... hm, še kdo? user posted image

Mislim pa da Almere in Bora tokrat ne bo.Sem razmišljla, če bi naredile eno skupno fotko z mobilcem in ji pošljemo MMS, pomoje bo vesela.Kaj pravite?user posted image

sploh ni slaba ideja user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?