|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
5.3.2009 6:13:38   
nicolina
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

28.3. Nicolina&Tin&Joolyuser posted image

Zakaj pa zdej to, a mal provociraš? user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro, kavica za vas user posted image

Kako ste? Mi smo dobro, zdravi ( trkam). Moram vam povedat, da sm še mal manjka, pa se bo moj sine spustil, joj kolk je posrečen, naredi par korakov  sam, pol pa opazi, da stoji sam in hop na tla in po kolenih. user posted image user posted image

Mogoče do srečanja shodi user posted image user posted image

lep dan vam želim... pa pa

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
5.3.2009 9:03:01   
barika
helow

me je včeraj Ajtak sku*cala, da se nič ne javim...user posted image
pri meni nič novega, bauh raste, slabo mi je vsak dan bolj user posted image , Martin je itaq ful pridn (spi celo noč, od dude se odvaja, fuuul čveka -> njegova najboljša je, ko ga vprašša kje je ati in reče ... tukile jeuser posted image , kje je pa mami ... tamle je user posted image )

Na sprehodih da redkokdaj roko, se pa drži vozička, da mu ga ja kdo ne odpelje (še vedno vlačim vozek zraven, ker delala kilometre in ga ne morem glih velik nosit).

Aja, Ajtak, ono zadevo sem zrihtala, so mi čez prste pogledal, ker ni bila moja krivda user posted image
Tak, zdej grem pa stanovanje spucatuser posted image , ker mi danes pripeljejo nov hladilnikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
5.3.2009 9:12:18   
Mamathea
Pozdravček

No mi smo spet imeli eno čudno bedečo noč, še bolj kot ponavadi. Prejšnji teden je začel spat z atijem (ati ga je uspaval, ati je z njim spal celo noč v zakonski postelji), jaz pa v posebni sobi, da ni vohal mlekca in tako tud ni fehtaril za zizo. Danes ponoči pa se mu je utrgalo in je jokal, dokler nisem prišla k njemu, pol je pa spet vlekel joško sem in tj, pa zizkal.... hudič je, ker men sploh ne zmanjka mleka, tud če se po 10 dni ne doji, ker se že pripravlja mleko za naslednika/ico. No tako je bilo naše jutro razborito, trmasto in nemogoče, se mi je valjal po tleh, da ga še oblečt nisem mogla... pa jokat ga pa tud nikakor ne morem pustit, čeprav vem, da me ful izkorišča. Jah že vidim, kako pestro bomo imeli mi v maju, juniju.... To bo še veselicauser posted image user posted image user posted image . Ej, ej, ej, pa tak fajn nam je že prejšnji teden kazalo, se je super navadil na ateka pa glej ga zlomka smo spet tam, ko za vse velja samo še mamica.
Glede spanja v veliki postelji močno razmišljamo sam še o nakupu ograjice, da dol ne bi cmoknil, posteljo pa itak že imamo, sam ne vem no, naš noče niti v kinderpetu spat ne vem kk bo šele z veliko posteljo, vem pa to, da mormo s tem spanjem nekaj ukrenit saj tako več ne gre naprej.
Upam, da vm deževno vzdušje vseeno pričara lep nasmešek na usta in da se boste imeli lepo.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
5.3.2009 11:55:45   
mklks
naraščaj....ema že nekej časa spi v tavelki postelji...140x200, to pa zato ker se je v svoji posteljici skos zadevala med šprikle in posledično seveda zbujala tko da, zdaj pa  mi spi celo noč.....sem pa seveda strnico zaščitila z takole nizko desko da ne pade dol, podnevi pa jo snamem, da je ne ovira pri plezanju....sem dala na take snemljive nosilce:)

tko je to, da smo pri nas prišli do faze, ko sploh noče it domov iz vrtca....še ko je že oblečena mi uide noter potem se mi pa smeje....pravi vražiček je ratala:):)

drugače pa hvala za podporo pri menjavi študija....sicer vem da sem vgla dve leti stran ampak....kaj čmo, vse se nadoknadi:)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
5.3.2009 12:01:04   
barika
Punce, kok vam pa zaspijo v veliki postelji??? Jaz si ne predstavljam Martina, da bi ga dala v postlco, ker po navadi zaspi šele čez kakšno uro (tisti čas se igra), ampak bi verjetno tak vsake 5 minut prišel v dnevno (zdej naju gleda čez ograjouser posted image ).

Mklks, čestitke za odločitev!!

jaz sem tudi razmišlljala, da bi šla na podiplomca, pa se mi milo rečeno ne da učit in vozit v Maribor. (mogoče čez kakšni dve leti).

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
5.3.2009 13:11:52   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Punce, kok vam pa zaspijo v veliki postelji??? Jaz si ne predstavljam Martina, da bi ga dala v postlco, ker po navadi zaspi šele čez kakšno uro (tisti čas se igra), ampak bi verjetno tak vsake 5 minut prišel v dnevno (zdej naju gleda čez ograjouser posted image ).

Jaz si je tudi ne predstavljam, potem bi mi ponoči ven ušlauser posted image . Čeprav pa razmišljam, da bi jo potem drugo leto  kar dala v tako posteljo.

Smo imeli par noči res pestrih...punca se je npr. ob devetih zvečer odločila da ne bo več spala, je stala v postelji in se drla dokler nisem tja prišla. Potem pa ne spat. Sva nazadnje obupala ob enih ponoči in je šla spat k nama...samo mi je pa zasedla cel povšter, pa še razkomotila se je in sem komaj kje ležala.
Noč zatem sem jo pa dala v posteljico, potem pa sem začela hvalit kolk ma dobro posteljico, pa mehek povšterček in je punca prvič odkar je na svetu se sama ulegla in to na trebušček ter prespala noč. Zdaj prakticira samo še spanje na trebuščku (prej je pa vedno na hrbtu). Hb so noči spet normalne.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
5.3.2009 13:35:42   
tintin
Hojla bejbe,
long time no hear.

Sem ful busy, predvsem v službi, boli me grlo in komaj čakam kake počitnice ali oddih. Ker tole pa res ni več ničemer podobno....skoz, ampak res skoz je nekaj. Pa skoz eni novinarji, pa neka poročila, pa neke raziskave, pa cyqjssbnmdsbfc....

Pri nas spimo ok, zaspi sam, bp. Prespi cele noči, pač se običajno res zbudi 5,25 ampak takrat se tako mora, ker imamo takrat aufstehen....

Spi v svoji posteljici,v ta veliko bo šel ko mu bo ta premala...(recimo čez pol leta ali eno leto). Je res ful velik in zasede ma 3/4 posteljice....

Sicer pa je živček, nič pri miru, pameten za 3...res neverjetno je bister, ne morem verjet kaj vse pogrunta....

Mlks...čestitke za odločitev, res je fajn, če človek dela kar mu je všeč. Žal je delo zelo pomemben dejavnik zadovoljstva.

Barika....svetujem vpis podiplomca po parih letih dela na enem področju. Why? Ker noben ne mara magistrov brez delovnih izkušenj (predragi so za začetnike), hkrati pa je ful fajn, ko vidiš, da te neko področje zanima in pač to poglobiš....samo nasvet.

Manca - HB za dobro spanje, again. Pri nas smo mu nabavili lučko za vtičnico in mu zvečer to prižgeva, potem pa ga oblečeva v žakelj na najini postelji, se malo stisnemo, potem pa hop v posteljico...ga vedno posedeva, dava še malo za popit (vodo) in potem se sam uleže. No vmes si maybe še 1,2-krat zavrti pesmico (ima eno igračo na poteg) in midva greva ven. In deluje.

No lepo bodite, grem delat naprej.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
6.3.2009 10:40:46   
rozika12
Helou mame,

moja najstarejša je ta teden praznovala 11 let. Pa to je neverjetno. Čas je res 'relativna' stvar, ha ha ha ...

Neža je v vrtcu odlično. Nobenih težav. Trkam xxx. Hodimo, tečemo, se zaletavamo ...., je pa še vedno suha južna, pa bi tko rada, da je malo bolj za prijet, pa ni šansuser posted image . No ja, bo že ...!

Zimske počitnice so bile po dolgih letih .... doma .... . Minilo je prej kot se je začelo, in ker nikamor konkretno nismo šli, se mi zdi, kot da jih ne bi bilo. Ampak pasalo je pa vseeno - bit doma - z vsemi na kupu.

Uživajte,
čau, R.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
6.3.2009 17:55:32   
nicolina
Dan,

to vam moram povedat, sem tolk vesela, Tin je shodil user posted image user posted image user posted image ,

je naredil 10 korakov oz. prehodil celo dnevno sobo, sicer ko opazi, da sam hodi, gre kar na tla, ampak se kasneje spozabi in spet veselo raca, ful sem vesela user posted image .

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
6.3.2009 20:28:35   
soni
Nicolina user posted image user posted image user posted image  čestitamo tvojemu korenjaku za prve korake!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
6.3.2009 21:32:16   
Tanayya29
ja bravo tinuser posted image user posted image user posted image user posted image ,super!!!!!Zdej pa akcija...

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
6.3.2009 21:43:53   
scubadiver
Bravo Tin!!!!!!!!!!!!!! nicolina zdej se pa pripravi na veselico user posted image Sem pa res prav vesela, predvsem zaradi tebe, da te ne bo več skrbelo user posted image

Vidim da se pogovarjate o spanju. Lana ne zaspi sama. Zaspi ali v naročju ali pa v svoji posteljici, pod pogojem da je eden od naju v sobi. Ampak mi ni panike, ker potem pančka brez zbujanj celo noč.
Sicer pa pr nas čist nič novega. Vesela sem da je vikend, ker sem hudičevo zmatrana od celga tedna.

SREČANJE V MARCU V ZOO-ju:

7.3.    scuba&Lana; Tanayya & Taj; mklks & ema; Ninocka & Ruben
14.3. Nicolina&Tin; scuba & Lana; mklks & ema; Ninocka & Ruben
21.3. Nicolina&Tin; scuba&Lana; Tanayya & Taj; Ninocka & Ruben; Mamathea & Tijan
28.3. Nicolina&Tin; scuba&Lana; Tanayya & Taj, Manca&Maja; mklks & ema; Ninocka & Ruben; Mama11 & Tamara; Ajtaj & Tjaš; Mamathea & Tijan; Soni & Patricija+Lan; Gruška & Taja; Jolly & Kim

Predlagam da ostale datume kar zbrišemo, ker 28.3 zmaga na celi črti.. Kaj pravite?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
7.3.2009 12:07:23   
tintin
ja tudi jaz se pofočkam za 28.3. bi bilo pa fajn, če bo lepo vreme, da se zmenimo ob kake 13,14h ko je najbolj topel sonček.

Tin bravo za korake.

Scubi (in ostale zmatranke) spočijte (mo) se.

lp!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
7.3.2009 19:57:33   
ajtak
user posted image user posted image Nicolina user posted image

Seveda se vedno velja za naju da prideva 28., mam sam eno pripombo, da nisem Ajtaj user posted image

No, Tjas pa zaspi sam, zvecer se vedno spije flasko, nato ga polozim v posteljico in grem iz sobe. Pocasi bomo se tole flasko ukinli a zaenkrat se nimam volje user posted image

user posted image Tiste k mate po tleh tele penaste pucle... kako tega user posted image  cistite? Sesat je cela umetnost, ker so tok lahki, z brisanjem je ista pesem... se mi zdi da vedno doktoriram k tole pucam. Pa se blazno dovzetni so, da se vse zivo gor prime user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
7.3.2009 19:58:14   
ajtak
aja pa lahko noc. Mene caka se cela gora perila za zlikat...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
7.3.2009 19:59:36   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Aja, Ajtak, ono zadevo sem zrihtala, so mi čez prste pogledal, ker ni bila moja krivda user posted image

super!! Sem full vesela zate!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
7.3.2009 20:44:32   
tintin
ajtak: sicer nimam puzzlov, ampak armafleks....nesem na balkon in stresem.....

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
7.3.2009 21:05:55   
Dajica
Hoj!
Mi smo bili par dni na Rogli, nekateri smo smucali, eni so se sankali, skratka imeli smo se fino. Jaz in moj sva sla v cetrtek domov, zaradi sluzbe in drugih obveznosti, Kaja pa je ostala v koci slupaj z babi in dedijem, pa teto, stricem in dvema bratrancema, ki jih enostavno obozuje. Samo ko jih vidi, kar vriska in skace od srece. Zato sva jo tudi pustila tam do danes dopoldne, ko so sli domov. Mi je bilo fuul hudo jo tam pustit in iti domov brez nje, se solzice sem potocila po poti, ampak sem bila tako zaposlena cele dni, da sploh ne bi imjela casa zanjo, tako pa je uzivala in sploh ni pogresala ne mamice ne ocija. Prvic sem bila brez nje 2 noci. No, sem pa vsaj po dolgem casu prespala noc v celem kosu. hihihi
Tin-bravo za hojo!user posted image

Sej ne vem, kaj vse sem se hotla komentirat...

Za 28. se mogoce tudi midve pridruziva, sicer tisti dan delam, pa se ne vem tocno, ce nama bo uspelo priti ali ne...

lp

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
7.3.2009 21:09:11   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

user posted image Tiste k mate po tleh tele penaste pucle... kako tega user posted image  cistite? Sesat je cela umetnost, ker so tok lahki, z brisanjem je ista pesem... se mi zdi da vedno doktoriram k tole pucam. Pa se blazno dovzetni so, da se vse zivo gor prime user posted image

a misliš puzleuser posted image
user posted image user posted image user posted image  vsak dan jih klejem (pa jih bom še verjetno vsaj 3 leta) včasih jih potuširam, včasih z vlažno coto obrišem, drugič posesam, potem kdaj z ono električno metlo pometem user posted image , ampak še večja veselica je, ko jih vse raztavim, pa morem še spodaj pobrisatuser posted image user posted image

Tin, čestitkeuser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
7.3.2009 22:48:45   
Tanayya29
dober večer!!

ajtak,jaz sem puzzle kar umaknila,ker mi je šlo na živce jih skoz pucat...nimam časa....;))

mah,sploh ne vem kaj sem hotla napisat...
3 dni me ze daje en trebušni virus,al kva hudiča je to...slabost,pa wc....upam,da kmau mine....

taj tut še ne zaspi sam,ne vem,kdaj bo,do poroke upam,da že....jst se zravn vležem,pol pa zaspi,če odprem vrtiljak pa itak kaže gor v metulje in se smeji,pa še lovi jih...kr neki....

nč,grem spat...

nočko

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
8.3.2009 21:26:45   
scubadiver
Čer,
Pr nas se obeta pestra noč. Lana je mal prehlajena in se je zbudila od osmih že enih 130x.

Tko da bom samo na hitro nekaj vprašala..

V vrtcu sem vidla da visi obvestilo, da je vpis otrok v vrtec za naslednje leto do 31. marca. To za nas, ki imamo že vpisane otročke ne velja a ne?

Šibam k Lani..

Aja, Ajtak se opravičujem da sem te prekrstila user posted image

SREČANJE 28.3 - ZOO LJUBLJANA:

28.3. Nicolina&Tin; scuba&Lana; Tanayya & Taj, Manca&Maja; mklks & ema; Ninocka & Ruben; Mama11 & Tamara; Ajtak & Tjaš; Mamathea & Tijan; Soni & Patricija+Lan; Gruška & Taja; Jolly & Kim; Dajica & Kaja

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
9.3.2009 6:10:25   
nicolina
Dobro jutro, user posted image za vas.

Scuba, pridna za seznam user posted image user posted image , za vrtec ti pa ne znam povedat. user posted image

Spanje: jaz se ponavadi vležem k njemu in zaspi, do kdaj bo tako ne vem, ampak ne kompliciram. user posted image

Ajtak: tud men gredo tiste puzzle kar na živce, jaz jih operem kar v banji pod tušom in posušim, ampak jih bom kar kmalu stran dala, ker bi to lahko delala vsak dan.

Mi smo bli čez vikend več ali manj okrog, v soboto pa sem šla skolegicami mal ven praznovat dan žena, zato drage moje novembrke malce z zamudo:

VSE NAJBOLŠE ZA DAN  ŽENA  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam  lep začetek tedna....

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
9.3.2009 10:30:56   
potepinka
Dan

No že zelo dolgo se nisem oglasila ampak enostavno ni časa.

Imam en kup opravil,naredila sem velik korak(vsaj zame je to pomembno) V Gorenju sem službo pustila,zdaj si urejam papirje za s.p odprla bom en lušten Bar kar je moja največja želja.
Zadnje čase je v Gorenju katastrofa,o plači da sploh ne govorim(štipendija) in to mi je še dodatno  dalo moč da ta velik korak naredim.Zdaj smo v opremljanju in preurejanju Bar-a in mislim da bom imela otvoritev 1.5-15.5 enkrat

Mark trenutno preboleva angino sva na AB,je pa prava regla.Zelo veliko govori in je pravi nagajivček.
Zdaj bo moral it v varstvo ker jaz ne bom več mogla bit tolk doma,ga pa bom dala v privat varstvo.

No tolk zaenktrat od mene!

< Sporočilo je popravil potepinka -- 9.3.2009 10:31:31 >

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
9.3.2009 10:35:59   
Mamathea
Pozdravček

Te presnete, user posted image puzzle tud js prav vsak dan najmanj 10x preklejem in prebentim, saj mi grejo pošteno na živce, ker se tolk "nefino" čistijo. Jaz jih tudi kr v bano nesem pa drgnem kot nora, al pa jih poskušam kr na tleh podrgnit s kakšno mokro krpo, sam se ta user posted image itak kr neki razstavlja in prevaža sem in tja po prostoru. Umaknem pa jih ne iz tega razloga, ker so fajne, če mali npr. pade, mal mehkej je pa le kot parket.... Najrajš bi jih pa res kr "zabrisala" ven in dala na tla kakšno drugo peno vsej iz celega kosa, sam za pucat je vse eno in isto sr.....user posted image user posted image user posted image user posted image .
Glede spanja je pri nas spet vse po starem, dokar je ati šel za 3 dni na sejem in je mali spet začel pančkat z mamico in spet veselo vleče joško.... Mah ne vem kdaj ga bo to minilo. Zdaj se je ati vrnil in mislim, da bo moral spet on vztrajat s tem spanjem, če ne bom js še čisto hin od tega "nespanja".
Za vikend smo bili pa tud mi zelo veliko zunaj, saj je blo končno normalno vreme. Zdaj pa spet cel teden ta sivina.... Joj, joj, sicer pa za vsakim dežkom posije sonček in prav kmalu bo spet sijal za vse nas, še posebej takrat, ko se bomo 28.3. dobile novembrke.user posted image user posted image user posted image
Tudi iz moje strani vse najboljše za včerajšnji dan žena, če vas možeki včeraj niso razvajali, naj pa to zdj počnejo cel teden, za nazaj, hahaha.
Bravo vsem na novo hodečim in bravo "Dajica" za prespane noči, kaj takega bi si tud js zelo želela.
Lep dan vsem in predvsem nasmešek na usta pa bo tudi ta sivi ponedeljek bolj prijazen. Čao, čao.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
9.3.2009 10:37:32   
Mamathea
Aja glede vpisa v vrtec pa tud mene zanima, kako je s tem 31.03. za nas, ki smo že v vrtcu? Hvala za vse info, sicer pa bi blo res najbolje, da se morda pa kr v vrtcu o tem pozanimam.

Lp

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......