Mamathea
|
Pozdravček No mi smo spet imeli eno čudno bedečo noč, še bolj kot ponavadi. Prejšnji teden je začel spat z atijem (ati ga je uspaval, ati je z njim spal celo noč v zakonski postelji), jaz pa v posebni sobi, da ni vohal mlekca in tako tud ni fehtaril za zizo. Danes ponoči pa se mu je utrgalo in je jokal, dokler nisem prišla k njemu, pol je pa spet vlekel joško sem in tj, pa zizkal.... hudič je, ker men sploh ne zmanjka mleka, tud če se po 10 dni ne doji, ker se že pripravlja mleko za naslednika/ico. No tako je bilo naše jutro razborito, trmasto in nemogoče, se mi je valjal po tleh, da ga še oblečt nisem mogla... pa jokat ga pa tud nikakor ne morem pustit, čeprav vem, da me ful izkorišča. Jah že vidim, kako pestro bomo imeli mi v maju, juniju.... To bo še veselica . Ej, ej, ej, pa tak fajn nam je že prejšnji teden kazalo, se je super navadil na ateka pa glej ga zlomka smo spet tam, ko za vse velja samo še mamica. Glede spanja v veliki postelji močno razmišljamo sam še o nakupu ograjice, da dol ne bi cmoknil, posteljo pa itak že imamo, sam ne vem no, naš noče niti v kinderpetu spat ne vem kk bo šele z veliko posteljo, vem pa to, da mormo s tem spanjem nekaj ukrenit saj tako več ne gre naprej. Upam, da vm deževno vzdušje vseeno pričara lep nasmešek na usta in da se boste imeli lepo.