ninocka
|
Dober dan. Sem lihkar pomalicala eno cokoladno strucko iz Hoferja, pa sem si vzela malo časa, da napišem par vrstic. V cetrtek sem pri bubiju opazila, da ima zunaj zgornje štirke, tko da so mu mogle pokukat na plan enkrat med soboto do srede Vceraj smo koncali z AB, ampak ga moram ful pohvalit, je bil ful priden za jemanje zdravil in jih je kar lepo papal. V ponedeljek je sle v vrtec, pa ni blo nobene krize. Vceraj so imeli maskare, najprej se mislila, da ne bo nic - ker je bil prejsnji teden bolan, nisem sla nic v trgovino, potem so melipa za tolk micene vse razprodano. Pol mi jepa v ponedeljek ena kolegica posoidla kostum, ker je njen mali zboelel in ni mogel na rajanje In je bil Ruben pikapoka. Smo ga oblekli, ko smo prisli v vrtec, pa je bil tolk lusten in tolk vesel - je kr mahal s "krilci" Evan je bil pa gasilec. Popoldne smo se sli pokazat se k mojim, ga oci sploh ni mogu slikat, ker je kar naprej letal po stanovanju. Itak mu je bil najbolj zanimiv pes in ga je bla cist uzaljenost vsakic, ko je kuzlica sla stran od njega Po kosilu sva se pa se midva oblekla v kostume '- jst sme bla muca, moj pa Zorro. Tamaladva sta bla tolk navdusena, Ruben je kar krical od vesleja in hodil okorg mene. Se posebi mu je lo vsec, ker sme mela narisane brke in pa na rokah rokavice - tacke. Smo se skupaj poslikali, potem smo sli pa spat. Evan je pa cist navdusen nad pustom, ga bi mel zdej kar vsak dan Je bil pa Ruben v ectretk in petek ful dober - sem se odločila, d ase bom pobrila s silkepilom in zacnem kosit nogo s tito masino, on mi pa pod roko zleze in ful gleda. Potem pa najde torbico, kjer sta se dva druga nastavka za britje in gavzame in se začne kao brit po trebuscku Potem pa jsz z roko podrgne po nogi, da vidim, kje se moram kosit, pa mi on tud pomaga in me boza po nogi V petek pa jst brijem drugo nogo (pač niste šle obedve ist dan ) tamal pa okorg mene skoz neki bluzi in se igra. In pogledam gor in drži tetrapak mleka v roki in ga lpo zliva po mizici v dnevni in z rokmi packa Pol je pa se ful uzaljen, ko mu mleko vzamem Je pa polil se po jedilnici po tleh in ko je sel za mano, ker sem mu vzela tetrapak, se je diekt v luzo zlozil in jo pobrisal Jst ne vem, tale nas miskolin cist vse vlece dol z mize, pulta...ma ni da ni, da ne bi potegnil. Mors res vse ful stran od roba dat. Zdej ma eno obsedenost z rozinami - v petek jih je jedel za zajtrk - in je bil kozarec z njimi na pultu. Pa ga pustim 5 min smaega in slism, kako nekaj razbija. Grem pogledat in si je vzel rozine, se vsedu na tla, jih stresel po tleh in jih metal v zrak in jedel. Zdej se vsakic vsede na tla in da rozine na tla, potem jih pa s tam pobira in je eh, tele skratki nasi Manca . Pe eno lepo nosecnost ti zelim Glede dvigovanja se pa ne sekiraj - jst se zdaj obadva dvigujem. Scuba, groza. HB, da nobenemu ni nic in da je vase stanovanje ostalo celo. Zdaj pa hitr zavarovat Un kolega je pa mogoce sam zakuril... Kanarka, glede teh afektnih napadov sem jst brala enkrat neki na RRju, samo zdaj ne najdem. Pa mislim, da ima eden od nase Soni tudi te napade. Je pa vazno, da takrat otroka sokiras - močno pihneš v obraz, zmočiš z vodo. Bej pa potem sami od sebe izzvenijo. barika, čestitke za se enega fantka Jst sem pa tolk zabasana - prav do uses Me potem se usesa bolijo, pa grlo, pa usekujem se na 2 minuti Od tega usekovanja me je pa se glava zacela bolet...joj, kdaj bo pomlad in trobentice in zvoncki, pa macehe in vijolice...lalalala.... Srecanje - sem za eno lepo sobotno dopoldne+popoldne. Kaj pa ce se dobimo v ZOOju ali bi raje standard platz?