|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
25.2.2009 21:35:32   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: tabi

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Prej sm mogla spet v ZD po Tobrex,ker smo mu vzadnjič premau časa dajal kapljice al kva pa vem...pa mu je spet gnoj iz učk začel tečt..Pa una men razlaga,da morm full razpret oko in mu dt not kaplce...pa kk k se tamau full dere...oči pa skp tišči...user posted image user posted image ...

Tanayya kapljice mu še 5 dni 3x na dan dajaj v očke ko gnojčka ni večuser posted image navodila naše P.in farmacevtke v lekarni
hvala,jaaaaaaaaa...zdj bom!!!

Jaz sem bla takrat tok vesela,da ni bla škrlatinka,da sm te oči kr tko jemala mau BZ....no,zdj pa mam!!!Vse se vrne...očitno...;((

Scuba hvala za seznam!!!!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
25.2.2009 21:42:35   
Tanayya29
Scuba,ojoj grozno....:(((
Ja,to je pa res tragedija,no......

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
26.2.2009 8:16:13   
manca

SREČANJE V MARCU:

7.3.    scuba&Lana; Tanayya & Taj
14.3. Nicolina&Tin; scuba & Lana
21.3. Nicolina&Tin; scuba&Lana; Tanayya & Taj
28.3. Nicolina&Tin; scuba&Lana; Tanayya & Taj, Manca&Maja

Neposredna povezava do sporočila: 1303
26.2.2009 8:38:17   
Mamathea
Pozdravček

Mklks groza kakšni vozniki se vse najdejo na cesti, samo da ni bilo nič hujšega, sej pločevina se že popravi, je pa res, da si človek v takšnem trenutnku ful pod stresom in razmišljaš sam, kaj bi lahko bilo, če... Skratka važno, da se nobenmu nič ne zgodi.
Glede packanja je tud naš mali pikec pravi rekorder v pacanju kašic na mizo, pod mizo, za mizo , na laske, na podplatke, na tla.... skratka marsikam drugam kot pa samo v usta. Usta slučajno najde in si "bnafila" žličko kašice noter, drugače pa je veselo vse naokoli. Če pa se slučajno kaj polije (seveda to ni vedno slučajno in je pravzaprav zelo, zelo pogosto) pa itak vse razmaže in razpaca na sto koncev. Nekak smo se tega že navadili in pač pridno brišemo za njim, jaz ga tudi ne teroriziram glede samohranjenja, mu pač dam žličko in potem paca sem in tja, pa sej enkrat se pa tud mora naučit sam jest. Pa mimgrede je meni že vse šalčke za čaj razbil cel komplet, ker so ble zložene v eni nizki omarici v kuhinji kamor majhni mojstrski prstki zelo hitro sežejo in se je igral z njimi, pa bumf trumf je padla na tla prva in ji je odpadel ročaj, pa je šla še druga za njo... skratka na čaj vas ne morem povabit, ker ga nimam kam nalit:))))) Sej se mal hecam, imamo še druge šalčke, pa tud nove bomo še nabavili. Lepo se imejte zopet v tem lepem vremenu.
SREČANJE V MARCU:

7.3. scuba&Lana; Tanayya & Taj
14.3. Nicolina&Tin; scuba & Lana
21.3. Nicolina&Tin; scuba&Lana; Tanayya & Taj; Mamathea&Tijan
28.3. Nicolina&Tin; scuba&Lana; Tanayya & Taj, Manca&Maja; Mamathea &Tijan

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
26.2.2009 9:51:30   
mklks
IZVIRNO SPOROČILO: manca

SREČANJE V MARCU:

7.3.    scuba&Lana; Tanayya & Taj; mklks & ema
14.3. Nicolina&Tin; scuba & Lana; mklks & ema
21.3. Nicolina&Tin; scuba&Lana; Tanayya & Taj
28.3. Nicolina&Tin; scuba&Lana; Tanayya & Taj, Manca&Maja; mklks & ema

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
26.2.2009 9:52:58   
mklks

kokr sm gledala je 28.03. do zdej edini datum, kamor smo se vpisale do zdej vse:):)

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
26.2.2009 17:14:35   
nicolina
IZVIRNO SPOROČILO: mklks

kokr sm gledala je 28.03. do zdej edini datum, kamor smo se vpisale do zdej vse:):)

Še  zdaleč nismo vse...user posted image user posted image , počakajmo še ostale...user posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
26.2.2009 18:33:28   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Še  zdaleč nismo vse...user posted image user posted image , počakajmo še ostale...user posted image

nicolina napisala je do zdej..hehe slabo bereš...;)))

Drugače pa lep pozdrav,sm bla v službi od 8-18h....
Taj spi pri babici,ju3 pa greva na počitnice....

Papa

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
26.2.2009 19:16:43   
mama11
Ja, nama bi tudi najbolj ustrezal 28.3. Vmes imamo dopust na Rogli pa dve soboti z rojstnimi dnevi. Pa takrat bom že doma, tako da bo tudi sicer lažje. ZOO mi je OK, samo mora biti že lepo vreme, da ne bo kakšne žalosti z lužami in snegom, ker potem ne bo nič kavice in klepeta zame.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
26.2.2009 20:09:38   
nicolina
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

nicolina napisala je do zdej..hehe slabo bereš...;)))

uuups..user posted image ....se vidi, da sem bla danes predolgo v službi in se mi že kar mede pred očmi... user posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
27.2.2009 8:29:35   
naraščaj

Ninočka, tud pr nas je tud kdaj tako, naš pa poliva čaj po mizi in potem razmaže user posted image user posted image , ampak ga še vedno predčasno zalotim pri delu. user posted image
Drugače pa tud rad kaj packa, ampak sem opazla da začne to delat, ko se je že najedel.

Tut pr nas, najraj poliva z lončkom in pol z roko fajn pobriše - razmažeuser posted image

Taja je že skor OK, mal še iz noska prteče in občasno ppokašlja, sam zdejpa mene ful grlo boli in peče. Upam, da bom uspela preprečit, da me ne bo zrolal. Hvala za lepe želje.

Tanayyaupam, da se porihta z očkami. Jaz naši spravim calpol po brizgi dol. če noče po žlički. Si morm pa cajt vzet za to. user posted image

Scuba pa ste mel res srečo, a se ni še k vam razširl. Tistga sosedovga prjatla bi pa .......

Nč šibam , ker mam gužvov, ker so počince in jih je ful na dopustu.

Fajn bote

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
27.2.2009 10:46:19   
ninocka
Jst se fočkam na vse datume. Če pa slučajno kerga ne bom mogla, me pa žal ne bo. Zaenkrat sva z bubijem še frej user posted image

Ja, ja, packanje - naš tud, ko poje oz. se naveliča jest, začne mečkat z rokicami hrano, pa s krožnika stresat mal po mizici, pa mal na tla, pa mačkoma  kaj vrže, da reveža ne  bosta prikrajšana user posted image

Mklks, groza...samo da je z vama vse OK user posted image . Pleh je nadomestljiv, mi pa ne...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
27.2.2009 19:59:49   
ajtak
Hej, mi smo še živi!!

Pri nas ni prav nič posebnega.

Tudi midva se pofočkava za 28.3. pa tudi mi smo za zoo.

Mama11, a mislš, da je tvoja edina k bi po lužah skakala al si se hotla sam prijazno javit da boš vse malcke čuvala med tem ko bomo me kofetkale? user posted image user posted image

Lahko noč.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
27.2.2009 22:25:49   
scubadiver

SREČANJE V MARCU V ZOO-ju:

7.3.    scuba&Lana; Tanayya & Taj; mklks & ema; Ninocka & Ruben
14.3. Nicolina&Tin; scuba & Lana; mklks & ema; Ninocka & Ruben
21.3. Nicolina&Tin; scuba&Lana; Tanayya & Taj; Ninocka & Ruben
28.3. Nicolina&Tin; scuba&Lana; Tanayya & Taj, Manca&Maja; mklks & ema; Ninocka & Ruben; Mama11 & Tamara; Ajtaj & Tjaš

28.3 se kar lepo polni. Joj upam da nam rata tole bi vas prav rada spet vidla user posted image .

Midve z Lano sva bli danes na praznovanju 3-tjega rojstnega dneva od mojega nečakca. Je blo prav luštno, edin slavljenec je vmes hotu na vsak način domov user posted image Je bla pa Lana kr mal zgubljena, ker so bili sami precej starejši otročki. Je namreč Maks praznoval z eno 6 letno punčko, tko da je blo pol triletnih, pol šestletnih in naša palčica. Je bla pa vseeno pridna.
Sva šli pa potem proti avtu in je ona spet kar po svoje. Sploh ne gleda kje sem jaz ampak se kr naenkrat obrne in gre tja kamor njej paše. Sem se ji skrila za drevo, to jo je pa potem kr mal panika user posted image
Jutri gremo pa na morje, se prav veselim user posted image
Lep vikend vsem!

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
28.2.2009 13:02:30   
ajtak
Scuba uzivaj na morju!! Mi smo bili prejsnjo soboto in vreme je bilo prav tako fantasticno kot danes!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 1315
28.2.2009 20:02:04   
scubadiver
Čer ,
na morju je blo luštno, čeprav je bilo vreme mogoče celo lepše v ljubljani. Na morju je malo pihalo, ampak vseeno je blo ful luštno. Smo bli pa tam zmenjeni z enimi prijatelji in ko smo prihajali na mesto zmenka, smo srečali še mojega brata in njegovo družinico user posted image . Smo potem skupaj kofetkali ob morju, potem pa smo šli še papat. Prav luštno je blo user posted image

Vidim da sem na seznamčku spustila Mamatheo in Tijana. Se opravičujem user posted image

SREČANJE V MARCU V ZOO-ju:

7.3.    scuba&Lana; Tanayya & Taj; mklks & ema; Ninocka & Ruben
14.3. Nicolina&Tin; scuba & Lana; mklks & ema; Ninocka & Ruben
21.3. Nicolina&Tin; scuba&Lana; Tanayya & Taj; Ninocka & Ruben; Mamathea & Tijan
28.3. Nicolina&Tin; scuba&Lana; Tanayya & Taj, Manca&Maja; mklks & ema; Ninocka & Ruben; Mama11 & Tamara; Ajtaj & Tjaš; Mamathea & Tijan

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
1.3.2009 10:41:45   
soni
Če bomo zdravi, se vam z veseljem pridružimo 28.3.

uživajte na sončku.

Neposredna povezava do sporočila: 1317
2.3.2009 9:15:03   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Mama11, a mislš, da je tvoja edina k bi po lužah skakala al si se hotla sam prijazno javit da boš vse malcke čuvala med tem ko bomo me kofetkale? user posted image user posted image

user posted image  to bodo ostale neuresničene sanje, saj nisem tista indijska boginja z osmimi rokami user posted image  Ampak glede luž se pa res razen mene ni pritožila še nobena user posted image . Moja lahko najde edino lužo v celi vasi, da se vanjo uparkira. Mislim, da izživlja frustracije, ker jo kopamo samo vsak drug dan user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
2.3.2009 10:07:04   
mklks
mama11.....niste edini....s tem, da naša pupa vmes še proba vse, kar ji pride pod roke...:) je treba prou pazit nanjo...

ta vikend smo malo postpravljali na vrtu in ema je zraven vozila svojo samokolnico in pobirala vejice, ko je kar naenkrat ratala tišina...jst pogledam, ona pa sedi stred gredice in vsa rjava okol ustuser posted image ...je mogla probat kakega okusa je zemlja:):)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
3.3.2009 10:31:35   
mama11

mama11.....niste edini....s tem, da naša pupa vmes še proba vse, kar ji pride pod roke...:) je treba prou pazit nanjo...

ta vikend smo malo postpravljali na vrtu in ema je zraven vozila svojo samokolnico in pobirala vejice, ko je kar naenkrat ratala tišina...jst pogledam, ona pa sedi stred gredice in vsa rjava okol ustuser posted image ...je mogla probat kakega okusa je zemlja:):)

No, tega še nisem zaznala, ampak res, da jo tašča sprehaja večkrat kot jaz, saj med tednom pridem iz službe ponavadi okoli 17h ali še kasneje...

Punce, pokazala se je ena možnost, da enkrat od maja dobimo vrtec - odpirajo čisto novega, bližje kot katerakoli enota doslej in bodo sprejeli 42 otrok, ki so bili lani zavrnjeni. Izvem šele enkrat aprila, ampak držite pesti!

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
3.3.2009 10:45:44   
mklks
mama11....držimo pestke:):)

jst sm se pa odločila, da se verjetno za poslim v vrtcu, če seveda dobim prosto delovno mesto:), in potem seveda naprej ob delu naredim visoko vzgojiteljsko šolo....

se že nekej časa kuha v meni..sicer sem si vedno želela študirati zgodovino, ampak ne tako, za poučevat v šoli, ampak jst ipotovala in raziskovala kraje po svetu, meni bolj leži terensko delo zgodovinarja kot pa praktičarja.....
vzgojiteljsko sem vedno mela za rezervo, zdej me pa že pol leta vleče samo v to smer in zej sem dokončno psrejela odločitev, da bom ostala v vzgojiteljsko smeri....:)

nč, sm mogla še z vami podelit, zdej grem pa še malo delat:)

ajdi

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
3.3.2009 11:28:31   
Mamathea
Pozdravček

"mklks" čestitke k odločitvi v vzgojiteljsko smer, le tako naprej, še več rabimo takih, ki bi to z veseljem delale. Zelo odgovorno in hkrtai luštno delo. Tudi sama sem večkrat razmišljala v tej mseri, da bi šla v vzgojiteljsko, pa me je pot odnesla malo drugam, sicer pa zdaj, ko delam pri možeku mi itak nič ne manjka.user posted image user posted image user posted image
Scuba lepo, da si popravila seznamček za srečanje v zoo-ju in dodala tudi naju s Tijanom. Upam, da bo zdravja polna mera pa da nam bo vreme dobro služilo tisto soboto.
Glede lužic in zemlje je pa tako, da je tudi naš nadobudnež zelo vesel, če sreča kje "slučajno" kakšno stoječo vodic, da o zemlji ne govorimo, smo bli za vikend malo pri nas na podeželju in je cel vrt prehodil po dolgem in počez, vmes malo probal kakšen okus ima zemlja in je bil navdušen, jaz pa malo manj, saj neke stare vraže pravijo, da če otorok poje zemljo, da to pomen pomanjkanje železa v krvi. Upam, da temu ni tako. Posledično je revček mali v soboto mal jelenčke klical ampak ni blo nič hudega, včeraj se ga iz previdnostnih ukrepov še zadržala doma, danes pa je šel v vrtec. Sicer mi je varuška v vrtcu rekla, da je zdaj na pohodu kakih 200 različnih viroz in lahko samo molimo, da se nas pa kakšna tudi izogne.
Mama 11 močno držimo pesti za vrtec, da vam uspe. Jaz sem mnenja, da je vrtec neki najboljšega, kar se malčkom lahko zgodi, res je naš pikec ful napredoval, odkar je v vrtcu, pa sem se že malo zamoti in zaigra, pa kr nekaj poskuša govoriti.... pa še fajn je, ker so v vrtcu med svojimi vrstniki in se eden od drugega učijo novih stvari...
Zdaj grem pa js pogledat, kaj bi dobrega skuhala za kosilo, nimam idej, pa jih bom verjetno dobila, ko bom odprla hladilnik.
Lep dan želim vsem.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
3.3.2009 14:58:21   
naraščaj
hOJLA,

smo OK, no mi2 z user posted image  sva še čist "skozlana", kašljama,... T pa je OK, prepolna energije kot vedno.
Predvčerajšnjim smo meli spet eno divjo noč (bolj kot običajnouser posted image ), no nama je pa vsaj današnjo namenla mal spanca (sam 2x budnica - duda). Ko bi blo tko, i bla amerika
user posted image Mam eno vprašanje, in sicer: Kdaj ste/boste dale otročke na klasične postelje (90x200 al kaj podobnga odvisn od placa)?.
Jaz resno razmišljam o nakupu otroške sobe/postelje, ker bi potem jo lažje ponoč potučkala, ker bi se lahk sam vlegla k njej in pol odpeketala (no tak je plan), pa moj ni navdušen na d nakupom otroške, no to je predvsem povezano z zamenjavo spalnice in otroške sobe. Razmišljam, da midva ne rabiva tko velike sobo T pa bi/jo bo.
Ne vem no. kak imate kaj izkušnje tiste, ki mate že kakšnga otročka. Hvala

mama11....držimo pestke:):) tUT MI JIH DRŽIMO

jst sm se pa odločila, da se verjetno za poslim v vrtcu, če seveda dobim prosto delovno mesto:), in potem seveda naprej ob delu naredim visoko vzgojiteljsko šolo....

se že nekej časa kuha v meni..sicer sem si vedno želela študirati zgodovino, ampak ne tako, za poučevat v šoli, ampak jst ipotovala in raziskovala kraje po svetu, meni bolj leži terensko delo zgodovinarja kot pa praktičarja.....
vzgojiteljsko sem vedno mela za rezervo, zdej me pa že pol leta vleče samo v to smer in zej sem dokončno psrejela odločitev, da bom ostala v vzgojiteljsko smeri....:)

nč, sm mogla še z vami podelit, zdej grem pa še malo delat:)

ajdi

nO PA BOMO ODPRL ŠE ENO ENOTO user posted image . tI SAM POSLUŠI SVOJE SRCE PA BO ČIST PRAV KAKOR SE BOŠ ODLOČILA.

Nč fajn bote, šibam počas domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
4.3.2009 14:38:21   
ajtak
Hej,

Koncno mam ene 2sek casa da se malo konkretneje javim tu.

Mama11, drzimo pesti, vrtec je res ena fajn zadeva.

Mklks, sledi sanjam, ce delas kar te veseli je zivljenje veliko lepse.

Narascaj- mi o veliki postelji se nismo razmisljali, se mi zdi se premajhen, morda jeseni... oz. bomo sproti videli ce bo potreba, zaenkrat je ta se povsem dovolj velika. Sem pa tko kr bolj mirna ker spi sam v svoji sobi in ne vem kok bi se kej bala da bo s pojstle padu user posted image

Vceraj sem bila na roditeljskem v vrtcu in ma baje nas sinek punco user posted image , eno puncko ma full rad in ji skoz igrace krade, pa skoz za njo hodi in skoz ji nekaj ceblja user posted image , je rekla vzgojiteljica da sta full posecena.
Drugace je bil pohvaljen, povedala mi je edino, da imajo kr problem ker odpira vrata (in potem se ostali ki ga posnemajo) in odpira vodo in je posledicno vedno do komolcev moker user posted image ... sam jaz ne vem kaj najuser posted image , ga bo ze minilo, vec kot da mu vstrajno govorim da se to ne dela ne morem.

Kaj kuhate danes? Mi imamo piscanca z okusem poletja in pire krompir user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
4.3.2009 23:03:01   
jooly

28.3. Nicolina&Tin&Joolyuser posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......