Mamathea
|
Pozdravček "mklks" čestitke k odločitvi v vzgojiteljsko smer, le tako naprej, še več rabimo takih, ki bi to z veseljem delale. Zelo odgovorno in hkrtai luštno delo. Tudi sama sem večkrat razmišljala v tej mseri, da bi šla v vzgojiteljsko, pa me je pot odnesla malo drugam, sicer pa zdaj, ko delam pri možeku mi itak nič ne manjka. Scuba lepo, da si popravila seznamček za srečanje v zoo-ju in dodala tudi naju s Tijanom. Upam, da bo zdravja polna mera pa da nam bo vreme dobro služilo tisto soboto. Glede lužic in zemlje je pa tako, da je tudi naš nadobudnež zelo vesel, če sreča kje "slučajno" kakšno stoječo vodic, da o zemlji ne govorimo, smo bli za vikend malo pri nas na podeželju in je cel vrt prehodil po dolgem in počez, vmes malo probal kakšen okus ima zemlja in je bil navdušen, jaz pa malo manj, saj neke stare vraže pravijo, da če otorok poje zemljo, da to pomen pomanjkanje železa v krvi. Upam, da temu ni tako. Posledično je revček mali v soboto mal jelenčke klical ampak ni blo nič hudega, včeraj se ga iz previdnostnih ukrepov še zadržala doma, danes pa je šel v vrtec. Sicer mi je varuška v vrtcu rekla, da je zdaj na pohodu kakih 200 različnih viroz in lahko samo molimo, da se nas pa kakšna tudi izogne. Mama 11 močno držimo pesti za vrtec, da vam uspe. Jaz sem mnenja, da je vrtec neki najboljšega, kar se malčkom lahko zgodi, res je naš pikec ful napredoval, odkar je v vrtcu, pa sem se že malo zamoti in zaigra, pa kr nekaj poskuša govoriti.... pa še fajn je, ker so v vrtcu med svojimi vrstniki in se eden od drugega učijo novih stvari... Zdaj grem pa js pogledat, kaj bi dobrega skuhala za kosilo, nimam idej, pa jih bom verjetno dobila, ko bom odprla hladilnik. Lep dan želim vsem.