zirafa76
|
drage novemberke... kot prvo VAM VSEM ČESTITAM ZA MATERINSKI DAN.....dobro ga preživite...zaslužimo si... Res vas še berem, ampak da se ne oglasim je res grdo ....se opravičujem... ..in četudi bi napisala kaj vse se mi dogaja, ne bi to nič rešilo..hehe V glavnem, pri nas je vse kaj po starem, Izabela raste kot goba po dežju, ima 85 cm,11.2 kg, št.noge kar 23, kar mi nekateri pravijo da je večje kot povprečje..mah, tud jaz imam..40 .. čveka,da je ni večje, ful ji dobro že grejo besede, rada bere-no gleda knjigice in pozna že določene živali in jih oponaša...med drugim oponaša tudi atija kako smrči.. takrat se vleže v spalnico, na njegovo stran, pokrije in začne spuščat mini smrčalne zvoke...res za crknit ..vse kar imamo novo je dnevna soba oz.stena, kamor sedaj Izabela le gleda navzgor, kje so tisti CD-ji itd., kar je vedno vlekla ven.... Obožuje otroke, vendar starejše, gugalnice, vse vrste vlakcev, kar vozi.....In hodi po stanovanju z mojo balerinko na glavi, torbico in natikači od atija...kr nekaj.... Imeli smo že vsa cepljenja, ki so pač za ta vek, še vedno kontroliramo kri, drugače pa nič kaj hujšega ni bilo, razen rahle trebušne gripe, ki smo jo dobili vsi...potrkam... Pri meni nič novega, nekako bomo začeli delati na novem članu, bomo videli no, kako bo tole uspelo... Služba še nič oz. nekaj delam na projektu svojega podjetja..ampak je še v zavojih, zato kaj več drugič... Tudi jaz komaj čakam, da pridem spet v SLo, v aprilu na hitro, nato pa za malo dlje v maju, kar komaj čakam....no, zelo si želim kdaj priti na kakšno srečanje, vas bom sledila, kdaj bo kaj..... Lepo praznujte, cartajte, delajte pridno..... pozdravčke iz Bratislave.... še vedno vaša žirafa