|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
9.3.2009 10:40:25   
Mamathea
sem pravkar poklicala v naš vrtec in so mi povedali, da če je otork že vpisan ni potrebno ponovno prijavo dajat. Zdaj ne vem, a to drži za vse vrtce, pa najverjetneje ja, sam vseen se raje pozanimajte, da ne bom js kakšne "krive vere" širila.
Lp

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
9.3.2009 11:17:19   
mklks
hej!

VSEM NAJBOLJŠE ZA DAN ŽENA....Z ZAMUDO PA VSEENO IZ SRCA:)

nicolina...čestitke za hojo...sem ful vesela za vas:)

potepinka....super za tole tvojo odločitev....res je treba počet tisto, kar si najbolj želimo:)

puzzle...tud jst sem jih pospravla stran, ker jih je nemogoče non stop čistit, ker nimam časa....pa tud ema jih je samo narazen vlekla in so že vse potrgane, tko da, bolš kot pa da kak košček gume odroma v usta in se zaleti:)

smo bli pa pri nas cel vikend vzunej, ker je blo tako lepo vreme, sonček, pa sonček pa še enkrat sonček:)

moram sicer potrkat, ampak zdej je že cele tri tedne v vrtcu brez da bi zbolela....napredek....sicer se bodo zdej spet začele viroze ampak upam da nas neki velizga ne bo zadelo:)
bimbi očitno res pomaga:)

drugače pa se ema uči skakat....cel čas probava in probava, pa še bo verjetno nekaj časa:)
včeraj sva ble umetniško razpoložene, sva izdelale čestitke za dan žena, in nabrale šopek zvončkov za babice, potem je bla pa tok posrečena, ko je prišla do babice, ji dala čestitko in šopek, potem pa na hitro enga lupčka pošlje in se teče skrit:).....je očitno bolj sramežljive sorte:):)

28.03....torej velja....upam, da bo kako lepo vreme, da bomo res lahko šle v zoo, da se tudi otroci malo znorijo:)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
9.3.2009 11:24:10   
ninocka
Dobro jutro,

jst sem spet doma na bolniski, ker ima bubi ponovno vnet usesek. Se mi zdi, da mu rasteta spodnji 4ki in je potem povezava - kakanje - usesek in zobki...Danes ga peljem k P, da mu pogleda in da antibiotik ali pa kapljice. Pa komaj 10 dni smo bili brez user posted image user posted image
Smo se vceraj odpravljali na Bled, pa je ponoci Ruben ful neki se zbujal in  ni hotu spat, pa 100x je flasko zahteval. Sem krivila zobke in sem ga 2 uri crkljala in nosila in bozala, zjutraj pa pol vidim, da ima cist zagnojeno uho. Fajn, pa bomo sli na metelkovo namest na bled...user posted image user posted image Pa je moj rekel, da ga tud slucajno ne pelje tja, ker bo itak delal un P, k ga vidit ne morva in je totlano nestrokoven, zato smo jo vseeno mahnili na Bled.
Pa da ne bo kera zdej od soka dol padla, kolk sem neskrbna - pri nam je takrat, ko ta gnojcek oz. maslo ven stece ze v bistvu vsega konec - bolecin ni, vrocine tudi ne (te ze v osnovi ni), maldava sta pa cist OK - podivjana in razgrajaca user posted image user posted image
S kolegi smo se dobili na Voklem in potem mal pred Voklem ugotovim, da nimam skorenjckov za Rubna s sabo (sem ga kr v copatkih dala v avto in sem rekl, da ga bom pol preobula, smo pa pozabili skorenjcke doma). Jah, nic, smo pa mal z AC zavili v Kranjsko Qlandio, sem skocila v HM in kupila ene supergice za 10 EUR. Ampak mali je potem cel sprehod po Bledu prespal v vozicku in se je zbudil sele, ko smo odhajali domov oz. iskali eno gostilno za kosilo. user posted image user posted image user posted image Eh, no, ma pa nove supergice kar za tko user posted image user posted image
Na Bledu je blo pa super - soncek, toplo, ni blo se ful guzve, ker smo bli dopoldan, Ruben je spal, Evan je kolesaril, jst sem gurala un vozicek mal v klanc, mal dol, pol so pa na eni klopci sedeli ene 1/2 ure. Ko sem hotla vstat, me je pa tolk neki stihnlo, da sem kar obsedela...user posted image Vedno bolj me dajajo nenavdane nosecniske tegobe - od tega, da mi vsake tolk casa en zivc v levi ritnici in nogi "nategne" in kar klecnem (v petek v sluzbi se mi je to zgodilo 2x - enkrat me je ujel en sodelavec, enkrat sem bla pa na sreco na steno naslonjena in sem se samo po steni dol zadrajsala), pa ful se mi zdi, da otroka nizko nosim (ceprav trebuh je pa skor pod joskami), tud cutim ga ful  nizko, ko brca, pa boli me kriz in spodnji del trebuha...mah, kr neki...user posted image
Smo pa pol 1 uro iskali eno gostilno, da bi sli na kosilo. Na koncu smo sli v Ancko (iskali smo jo 20 min, smo ze skor do Kamnka prisli user posted image ) in itak je blo vse polno. Ampak so zelo hitro nasli mizo za nas, pa ful so bli prijazni user posted image user posted image user posted image Za Rubna sem vnaprej narocila juhico, jo je tolk pomlasku, ker je bil sestradan, sej ni skor nic jedel cel dan. Je tolk zraven veselo kimal in govoril am am, am am user posted image user posted image Pol se je pa razzivel in je blo treba vse pred njim umikat, pa najraje bi sred mize sedel, pa plezat gor na stolcek, pa po 2h minutah ven...ojoj user posted image user posted image user posted image

V glavnem preziveli smo super dan, ko smo prisli domov, sta z Evanom pogledala Medvedja brata (oz Ruben je mal gledal, mal pa bluzil okoli in razmetaval), potem pa pod tus in spat. Rubna je zmanjklao v 2h minutah, se je pa pol zbudil okrog 3:30, spil kakav, pol pa kr klical mojga in bi mal na men lezal, pa ne bi bil pri nama ampak v pojstlici, pa bi pil...no in sta sle spet 2 uri mojega spanja. Sem mu dal potem  cist preventivno calpol, ga dala v pojstelco, se obrnila, potem je pa on tud pocasi se umiril in zaspal do 7:30.
Sem ga dala zdaj spat, ker bi rada, da se pol cimprej zbudi, ker grev k P. Pa namest da bi spal, ma neke samogovore in pevske vaje...user posted image

Puzzle - js sem jih pucala tko, da sem jih dala v banjico z vodo in malo mila in s krtacko popucala in posusila (npr. 1x na mesec), drugac pa posesala al pa z robcki za ritko na hitrco obrisala. Res so smotane ze pucat user posted image

velika postelja - Evan je dobil veliko posteljo (160x70) pri 2 letih, ker smo rabli kinderbet za Rubna. Pri njem ni blo problema, ker ni nikoli dol z nje zlezel, niti ko se je zbudil oz. se zdaj kar pocaka na njej. Ruben se pa ze iz te  pojstlce ven mece in proba ven zlest, tko da ne vem, kako ga bomo lovili user posted image Zaenkrat bo se v tej, predvidevam pa, da bosta konec leta dobila pograd + omare, pa bo takrat sel na veliko posteljo.
vpis v vrtec - pomoje je to za tiste, ki prvic vpisujejo, ker ponavadi so 31.03. zbirajo prijave za tekoce leto. Evana se nikoli nisem ponovno vpisovala.
potepinka, cestitke za s.p. in za pogum user posted image user posted image user posted image Ko bos mela odprto in ko bomo sli naslednjic na korosko, se pa ustavim pri vam na kavici user posted image   PS: uredi tudi otroski koticek, mamice ti bodo blazno  hvalezne, pa itak manjka takih barov pri nas user posted image

nicolina,  bravo za Tina user posted image user posted image user posted image user posted image Pa prijetno tekanje in lovljenje malega nadebudneza ti zelim user posted image user posted image user posted image

A vasi ze kaj tecejo? Ruben ful skoz laufa al pa poskakuje (kot Kekec). Smo sli prejsnjo soboto mal na sprehod tle pr nam in po PSTju in je cel PST pretekel, ker je skoz enga kuzata lovil. Cist je nor na pse in macke, sploh nasadva mackona sta ful aktualna - kar naprej za njima in jih boza, pol je pa cist blazen, ko se mu ker pusti. Za kuzati bi pa tud skoz hodil, shit je samo, ko gre kaksen v napacno stran, on pa kar za njim user posted image Bi mu mogli eno civavo nabavt user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa govoje juhco dat kuhat, da bo lahko Ruben neki papal, ko se zbudi - pa itak se zaspal ni user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
9.3.2009 18:15:16   
Tanayya29
V vrtcu sem vidla da visi obvestilo, da je vpis otrok v vrtec za naslednje leto do 31. marca. To za nas, ki imamo že vpisane otročke ne velja a ne?

za nove otroke,torej NE,zate ne velja!!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
9.3.2009 20:09:51   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: mklks

hej!

VSEM NAJBOLJŠE ZA DAN ŽENA....Z ZAMUDO PA VSEENO IZ SRCA:)

nicolina...čestitke za hojo...sem ful vesela za vas:) 
user posted image user posted image user posted image user posted image

potepinka....super za tole tvojo odločitev....res je treba počet tisto, kar si najbolj želimo:) <Se čist strinjam, jst tut upam, da enkrat bom dobila tam službo, kjer si jo želim, čeprav tut ni slabo, sam ....

smo bli pa pri nas cel vikend vzunej, ker je blo tako lepo vreme, sonček, pa sonček pa še enkrat sonček:) >Mi tut
drugače pa se ema uči skakat....cel čas probava in probava, pa še bo verjetno nekaj časa:)
včeraj sva ble umetniško razpoložene, sva izdelale čestitke za dan žena, in nabrale šopek zvončkov za babice, potem je bla pa tok posrečena, ko je prišla do babice, ji dala čestitko in šopek, potem pa na hitro enga lupčka pošlje in se teče skrit:).....je očitno bolj sramežljive sorte:):)

Ja,. kok lepo

Čer

Se mal oglasim, preden grem likat (čaka me cel kup, pa neke volje lih ni, pa še user posted image  mam in me zvija že drugi dan.

Hvala za komentarje/mnenja in iskušnje glede postelj/spanja. Zaenkart še odločitev ni padla - glede otroške - čakam, da se moj kaj bolj zjasne in da tišlar jutr pove kako pametno ceno user posted image

šibam, moj mi je desko že prštimal user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
10.3.2009 9:30:42   
tabi
lep sončen pozdravuser posted image

sem danes frej ker mam čes pol ure zobarjauser posted image

za nazaj še nisem uspela nič prebrat sam površno sem preletela in videla da se menite za Zoo konc marca tko da se z Niko pofočkava,in upam da nama uspe prituser posted image

nč zdej pa šibam

Lep dan še naprejuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
10.3.2009 21:37:52   
scubadiver
Hvala vsem za odgovore okoli vpisa v vrtec. Sej se mi je zdelo da za nas ne velja, ampak sem raje vprašala da kej ne zamočim user posted image

Lanin prehlad je bolje, sva bli pa včeraj pri pediatru, ker ima že 10 dni za enim ušeskom ful vneto kožo in ni nič pomagalo. Ne bepanten, ne tea tree, ne kamagel, ne mustela.. skatka nič Ima pa to odkar je bila bolna in samo vedno slabše je blo. No, P nama je dala na recept eno antibiotično kremico, ki na srečo ful pomaga. Sem prav vesela.
Drugače pa pr nas nič kaj pametno novega...

SREČANJE 28.3 - ZOO LJUBLJANA:

28.3. Nicolina&Tin; scuba&Lana; Tanayya & Taj, Manca&Maja; mklks & ema; Ninocka & Ruben; Mama11 & Tamara; Ajtak & Tjaš; Mamathea & Tijan; Soni & Patricija+Lan; Gruška & Taja; Jolly & Kim; Dajica & Kaja, Tabi & Nika

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
11.3.2009 17:57:51   
ninocka
JOJ, PREJOJ, KAM SMO PADLE user posted image

Nimam nic pametnega za povedat, samo dvigujem nas v visave.

No, edino to, da je Ruben tak srceeek - pojeva pesmico biba leze, biba gre in mu jst skoz zraven kazem, da ima biba roge - dam kazalce h glavi, zdaj pa se on to dela...iiii...pa ful papa danes - je pojedel 1.5 hrenovke, zdaj pa se 1.5 marelicnega cmoka...user posted image
sej sem rekla, da nimam nic pametnega za povedat user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
11.3.2009 18:46:06   
Dajica
No, pa da se jaz kaj napisem. Tud nimam velik za povedat, tko kot predhodnica ninocka :)

Kaja je zacela full ponavljati besed za nami, bratranca Domna klice "dodo", risanko Nodi full rada gleda in rece "nono", babi je "baba", ce reces, kako dela rita (dedi jo je naucil), da jezik ven, pa "prdne z jezikom", reces, naj pokaze figice, da roke naprej in full stiska vse prste skupaj (full je smesna), pa kako kravica dela, pa kuza, pa kako kaja poje, zacne la la la, pa kako se smeji se zasmeje....
Stirice pri zobkih so ze vse zunaj, zdej bodo kmlalu se trojke, ima ze vse napeto. Hodi se ne sama, se pa spusti, da rokice napol v zrak in se zacne smejat in vedno, ko recemo, kako kaja sama stoji, takole naredi in se full smeji zraven. Skratka, je pravi mali cukrcek. Pa ko recem, ce da mamici lubcka na licka, odpre usta, gre proti mojemu licu in me ..ugrizne al pa tko dela po mojem licu, kot inijanci.

Evo, to je vse.user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
11.3.2009 19:36:19   
Tanayya29
Čaooo...

Joj ste face...;))
Komi,čakam,da se spet vidimo...;))

Jaz sem že 3 dan brez Taja,ker je pri očku na počitnicah,ju3 pride...juhu!!!!

No,pa naj se še jaz mau pohvalim....skoz pravi kaka pa kaže na pleničko,pa notr ni nič...itak...;))pa skoz mi govori mamica,ne mami ali pa mama ampak mamica...hehe...pa skoz telefonira.....avo govori(kao halo),hehe....,pa skoz šlata radjator in govori ajsi..res je posrečen.....
Dude skrivam,ker drugače si vse v usta zbaše...heh...

no,zdej si grem pa lase zlikat,pol pa še oblačila.....

aja,ninočka na urgenci oz.metelkovi vem ker je un dohtar ,ja...grrrrrrrrrrr,,....sm bla tut jst enkrat pr njemu oz taj...

bajjjjj

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
11.3.2009 20:41:24   
Oranža
Ojla babe,

Se oglasim samo tolk da vas častim eno imaginarno tortico, ker danes pač praznujemuser posted image .
Pa za 28.03.2009 se tud mi pridružujemouser posted image

Kaj več pa prihodnjičuser posted image

Nočko

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
11.3.2009 21:07:54   
Dajica
Hvaaaalaaaa oranza za tortico in VSEEEEE NAJBOLJSEEEEEEEEEE za tvoj rojstni dan!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
11.3.2009 21:14:20   
nicolina
ORANŽA, ŠE TUKAJ VSE NAJBOLŠE!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi komaj čakam, da se vidimo 28. user posted image user posted image

Drugač sem pa kar žalostna, je od mojega umrla mala sestrična za posledicami prometne nesereče, ki jo je imela  v četrtek, stara komaj 23 let user posted image user posted image user posted image  in je zopet šlo eno mlado življenje...user posted image user posted image

Tin je super, zdrav ( trkam), hodi že kar lepo, ampak ko se mu ne da, gre kar po štirih user posted image user posted image , je pa še skos previden.
Bom še drugič več napisala, kaj počne moram it... NOČKO

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
11.3.2009 21:54:16   
soni
Oranža vse najboljše!user posted image

Nicolinauser posted image user posted image user posted image user posted image

....................pri nas pa je po treh tednih za Patricijo dobil norice še Lan........

Lahko nočko

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
12.3.2009 7:53:41   
barika
Jutro

Nicolina, moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image

Oranža, vse najboljše!!!user posted image

kok se vse hvalite, kaj vaši lumpi znajo ... no se bom še jazuser posted image , od petka zvečer  je brez dude, govori ko raztrgan dohtar, je čokolada džanki (po atijuuser posted image ), iz kinderpeta mi zbeži, zna zlagat duplo kocke, pa trebuh lupčka in pravi moj moj user posted image , končno da na sprehodu roko, ali pa se drži za vozek in lepo hodi zraven (brez voza ne grem nikamor, ker delama dolge ture, pa zadnjič sem ga nesla samo iz bloka, pa čez cesto in sem dva dni ležala v bolečinah, tak da, ja, pri nas je vozek zakon). Vsi moški so "ata", mama je itaq ena sama, so pa ostale ženske "teta" ...

Punce, uživajte v soboto, jaz bom v petek, grem na dva rojstna dneva, mojga pa v nedeljo cel dan ni domauser posted image

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
12.3.2009 9:26:44   
Mamathea
Pozdravček

Oranža vse najboljše in hvala za tortico. Joj se mi je je res zaluštalo. Ti nosečniški hormončki so kar živahni in ko moji možgani zaznajo kaj sladkega (tud če je samo napisano, ali pa narisano) je takoj treba na torico, ali pa kaj drugagea sladkega. No ja samo upam, da ne bom spet taka kot v prvi user posted image . ko sem se na koncu pa res počutila prav kot nasedla tunauser posted image user posted image user posted image .
Naš pikec pokec je tudi ful posrečen in podobno kot Taj tudi on prijema za radiator in reče "ajs", pa tovornjačka skoz prevaža sem in tja po stanovanju in dela "brm, brm, brm....), pa bravo, bravo je skoz na tapeti, sploh kadar pridno sprazni skodelico hrane... Je pa imel revček včeraj spet pregled pri alergologu in je še vedno zelo močno alergičen na jajčke, pa na mleko je tudi še, vendar mu počasi to hvala bogu mal izzveneva. Komaj čakam, da bo lahko pojedel kak jogurt, skuto... Sam je rekla alergologinja, da zanekrat ima mlečne izdelke tud še strogo prepovedane, čaprav se mumal izboljšuje. Sicer pa čakamo na izvide krvi (Ige...), ker ti kožni testi pa tud niso vedno 100% zanesljivi. Držim pesti, da bo kmalu lahko kaj mlečnega pojedel.
Poačs se odpravljam mal na delo veselo, pa komaj čakam, da gremo po malega v vrtec in na sonček.
Bodite super truper.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
12.3.2009 10:11:01   
mklks
hej!

jst pridno v službi, ema pa na babi servisu, ker je v vrtcu pobrala neko mini virozico z drisko tko da....je že ful bolš, sploh se ni neki ful razvilo, po moje zaradi bimbi sirupa:)...kao:)

ja tko je to, tile naši otročki si prou posrečeni...ema tudi stvara take da samo pokaš od smeha....:)
zdej smo kupili kamero tko da non stop lazim na skrivaj za njo in jo snemam...če me vidi, ji je preveč nerodno:)

nicolina...moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image

drugač pa komaj čakam, da se kaj vidimo, upam da bo lepo vreme....da se ti naši malčki mal znorijo:)

včeraj sem bla malo po trovinah, sem si mogla kupit kaj za obut, ker sem imela samo zimske škornje in superge tko da....sem pa prišla domov s tremi pari čevljev in pustila samo 50€ v jello tko da...user posted image user posted image bravo jst:) user posted image user posted image

oranža....VSE NAJBOLJŠE ZATE...VSE NAJBOLJŠE ZATE....VSE NAJBOLJŠE, DRAGA ORANŽA....VSE NAJBOLJŠE ZATE:)user posted image user posted image

AJDI SE TIPKAMO KEJ:)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
12.3.2009 14:33:09   
ninocka
Oranza vse najboljse user posted image user posted image user posted image user posted image Pa da te tvoji fantje ubogajo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barika
kok se vse hvalite, kaj vaši lumpi znajo ... no se bom še jaz , 

nas zna pa razmetavat  in se po tleh metat, ko ne doseze tistega kar bi rad user posted image user posted image user posted image user posted image   da se ne bos sam ti hvalila

Lahko ga pa res pohvalim, da ze zelo lepo je z zlico in vilico, pa zdaj po novem sedi na velikem stolu za veliko mizouser posted image user posted image user posted image

Midva danes nadaljujeva s pesmicami - se zmeri kaze bibine roge, pri rackah maha z rokicami (perutnickami), miga z ritko in ploska (to sva se danes naucila), pri kekcevi pesmi (ko nosi sonce v eni roki in v drugi zlati smeh) pa dvigne rokice v zrak user posted image user posted image ej, ful je dober user posted image user posted image user posted image

Jst ma pa en predlog glede nasega srecanja - a bi me dorekle se rezervno lokacijo v primeru dezja? Sej ITAK bo sonce in oh in sploh lepo vreme user posted image , ampak cist tko za ziher pa da imamo se lokacijo B? Kolosej, Arena, kaj drugega?

tanayya, mi vedno naletimo nanga - al je dezuren v nasem ZD al pa tam. Ko je Evan nazadnje mel ful hud bronhiolitis - komaj je dihal - ga peljem jst v soboto dopoldne v nas ZD in je bil tam dezuren user posted image Je rekel, da mu ni nic, Evan je pa tolk tezko dihal, da 1 stavka ni mogel povedat. Popoldne ga pa pelje moj na metelkovo in je bil ta idiot (sori izrazu, ampak zame je to res idot) se tam dezuren user posted image user posted image user posted image user posted image Je moj zahteval pol drugega P.

nicolina, moje sozalje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
12.3.2009 20:46:30   
tabi
čer

mam kako min časauser posted image

Tamala dva že kake pol ure pančata,očija mamo v nočni,jst sem pa mal pekla zdej p skočim pod tuš pol pa likatuser posted image jst ne vem kdaj bo konc teh cotuser posted image

Oranža vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikolina sožaljeuser posted image user posted image user posted image

No kaj zna pa Nika ja uboga mamico na vsako besedouser posted image  ampak res,kar ji rečem mi prinese, pokaže,....Drugač pa najbolj obvlada poganjalčka bo ziher dirkačica-čist po mamiuser posted image Pa copate se že sezuva pa tut obuva(kdaj pa kdaj ji pa rata)pa bundico sama sleče,..sam piskri jo ne zanimajouser posted image user posted image Govori pa bolj vse druge jezike kot pa slovenskouser posted image Jst sem MA,oči je ATA,avto ATO,duda DU,ko je lačna AMA,ko je pa žejna pa flašo al kozarček prineseuser posted image

Mesec nazaj sva oba prestavila v večje postelje Nejc(100x200)Nika(70x140-ampak je sam stranička pri glavici)pa zaenkrat vse štima ok.Nika itak zaspi prec.jo vso zrihtam pa dam v posteljico poje mal čokolinota,dam dudo pa enga mucija ma za ninico in nje ni niuser posted image Nejc pa na sedežni zaspi ker še kako knjigico prebereva ,pol ga pa sam odnesem v posteljouser posted image

ma zdej pa grem pod tuš pa likatuser posted image

LAHKO NOČ user posted image

Jutri je pa petek 13,da ne bo kake neumnostiuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
15.3.2009 9:22:06   
nicolina
Dobro jutro, da nas mal dvignem na prvo stran, drugač bomo čist izumrle..user posted image user posted image

Pr nas je lep sonček, se bomo šli potepat. user posted image  Včeraj je bil pa tak težek dan, sicer lepo zunaj, samo kaj ko smo morali iti na pogreb user posted image user posted image user posted image  in sem bla pol čist zamorjena. user posted image user posted image
No, dns je že bolje, življenje teče naprej....uživajmo ga vsak trenutek z ljudmi, ki jih imamo radi. user posted image

Strinjam se z ninočko, da bi blo fajn dorečt še drugo lokacijo v primeru dežja, pa še za uro se mormo približno zment.

lepo nedeljo....

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
16.3.2009 14:36:04   
ajtak
user posted image

za 28. predlagam kako bolj dopoldansko uro, a ste za?? Recimo ob 10h.

drugace pa mi uzivamo in se mamo radi, full nam prija ko so koncno malo daljsi in bolj topli dnevi user posted image .

Imejte se lepo, pa napiste kej.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
16.3.2009 14:36:55   
ajtak
aja ce bo dez pa sem tud jaz za Areno.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
16.3.2009 14:37:42   
mama11
Pozdravljene, mi smo nazaj z Rogle, kjer je bilo super. Moj je malo smučal, malo smo se sprehajali, kopali v Zrečah, v hotelu Planja imajo super igralnico z animatorji, kjer je pupa čisto not padla (mi je v tolažbo ob misli, da bo verjetno potem tudi prehod v vrtec lahek). Spanje je bilo malo slabše kot običajno, se pozna, da ni vajena deliti spalnice, ampak v bistvu je bilo bolje kot bi pričakoval, glede na to, da so prve tri noči sosedje pod nami žurali kot norci. Malo smo se tudi sankali in v bistvu je bila ob vrnitvi v apartma konec dopoldneva običajno tako utrujena, da je večkrat zaspala še v sankah user posted image . Ravno v petek je tako v spanju obvisela na stran v sankah in ko se je teren malo nagnil, so se prevrnile in je pristala ravno na bradi user posted image . Revček mali, sva se oba ful zasekirala, ker je kri tekla in je jokala kot dež, ampak danes se pa že v bistvu ne pozna nič več. Prebava ji je na Rogli delala 100 na uro. Nisem zih, da bi odrasli tako napolnil kahlo, kot jo je nekajkrat tam uspelo njej user posted image , ampak jedla pa ni nič več kot običajno, kosilo je pa celo ful odklanjala. Ne vem, ali dejansko ni lačna ali enostavno noče kuhane hrane user posted image . Sicer jo moram pa pohvalit, ker že skoraj 10 dni kaka samo na kahlico, dostikrat že sama pove, da bi šla nanjo (tudi če samo lulat), tako da sem ful vesela. Samo še navaditi jo bo treba, da sama je, pa bo z njo ful malo dela. Saj nekajkrat sem ji dala žličko v roke, samo kaj, ko je aktualna samo prvih 5 min, potem pa je niti v roko noče več. Ful napreduje pri besednem zakladu, pa v bistvu jo za precej besed tudi že nahecamo, da jih ponovi. Postala je ful crkljivka, vsem po vrsti (ljudem, kruhu, igračam) daje moja, moja (in hkrati tudi reče moja, moja), če jo prosiš za poljubček ti ga da, samo potem vztraja, da poljubi tudi ostale prisotne. Ful je ratala telovadka; doma v kuhinji zleze na klop, se postavi na noge in odraca po celi dolžini (vključno z 90 stopinj ovinka) do drugega konca, kjer je njen IKEA stolček za hranjenje in se potem sama skobaca s klopi v stolček, kjer se usede. Samo ven se ji še ne uspe pobrat. Tudi v toplicah je norela, sama je šla po stopnicah na toboganček, se usedla, samo potem jo je moj prijel za roke, da je podrčala dol do vode. Tudi stopnice obvlada vse bolj, ampak priznam, da jo namenoma vadim že od januarja, ker si predstavljam, da bo z dvema težko šlo po stopnicah. Upam, da bo nekje do maja že šlo tako, da ji dam samo eno roko in da bomo lepo počasi odracali skupaj po njih.

Vidim, da tečejo usklajevanja samo še za 28.3.; predlagala bi, da se dobimo ob 14h, da prej odpravim kosilo; za notri razen že omenjenih predlogov nimam drugih idej... kako da v LJ ni več izbire med lokali, ki bi imeli urejene kotičke za najmlajše... Ko smo že pri tem, čestitke za odločitev Potepinka in veliko uspeha, pa misli tudi na nas mamice, ki rade spijemo kavico tudi kadar so otročki z nami.

Prehod v otroško posteljo (90*200) - ja, moja pobožna želja, ker res ne bi imela dveh 60*120 (strošek je sicer samo jogi, ker je že prvo naredil moj user posted image ), ampak nisem čisto prepričana, da bo naša pupa do septembra/oktobra (takrat računam, da bo potrebno opustiti košek za novo pridobitev) pripravljena nanjo. Pa ne, da bi padla dol, saj se da namontirati ograjo, ampak bolj zaradi tega, ker ne vem, kako bi jo potem obdržali notri. Zadnje čase ima sicer tako lep urnik spanja (spat med 11-11:30 in ob 20h in zaspi brez problema skoraj takoj), ampak to se pri otroku tako rado tako hitro spremeni. Ne bi pa imela majhne nočne sprehajalke user posted image . Skratka bo še za razmislit, kako s tem... Sem pa ful vesela, da zaspi sama in iskreno upam, da bo tako ostalo.

Mamathea, glede dojenja si lahko samo predstavljam, kako težko je, sem ful vesela, da ga je sama ukinila v novembru. Glede na izkušnje sorodnice pa - čim prej ukini, ker bo sicer ful ljubosumnosti, ko pride nov družinski član/članica, ravno na ta račun. Pri tej starosti rabijo že kar nekaj časa, da določeno stvar pozabijo, če pa se prav spomnim, imaš do roka še dobra dva meseca, kar bo en dva tri tukaj. Razen seveda, če si pripravljena dojiti oba...

Rozika, te je lepo spet brati. A da ima starejša že 11 let... pa kaj si jo imela še mladoletna?? user posted image

Nicolina, čestitke za Tinove prve korake. Vidiš, da se ni bilo kaj sekirat. Čez 2 meseca boš pa videla, bo že čisto vseeno, kdo je shodil septembra in kdo marca.

Čiščenje puzzlov - a se hecate, punce. Ste pa ful bolj potrpežljive kot jaz. Uporabljala sem jih nekje do 6 meseca, ko se je začela igrati sede. Jih je non-stop razdirala (in še imeli smo tiste z živalicami, ki imajo milijon kosov) in potem ko sem jih ene tretjič, četrtič morala vse sestavit, sem ponorela, šla kupit dve debelejši telovadni blazini (v Hoferju so imeli ful, ful dobre, sicer po 20 evrov user posted image ) in oddala puzzle naprej. Sploh ni primerjave. Blazine posesam en, dva tri (puzzlov nisem mogla, ker so takoj vsi deli šli narazen), obrišem z mokro krpo in gre vse brez problema dol, skratka sanjsko.

Barika, Ninočka, upam, da vaju nosečniške težave čim prej minejo. Jaz se pa počutim tako super - sicer mi gredo kolki narazen že kak mesec in racam kot račka, ampak sicer pa v bistvu že od začetka kot da ni nič. Dobila sem sicer 10 kg in zadnje dni mi malček otekajo noge, ampak res, nič da bi se pritoževala.

Oranža vse najboljše z malo zamude user posted image

Nicolina, ful grozna zadeva, takšno mlado dekle, moje sožalje. user posted image

Včeraj smo šli v Supernovo, ker je zadnje dni tako toplo,  jaz pa nimam nobene bombažne kapice, ki bi ji še bila prav, mi je pa grozno, da ji tlačim debelo zimsko na glavo pri teh temperaturah... in kaj ugotovim - od H&M, C&A, Kanz, Turbo Limač, Obaibi... nikjer še nimajo pomladanskih kapic in povsod so mi nekaj razlagali, da pridejo šele naslednji teden. Mislim, saj smo že krepko v marcu. Pri tem, da imajo v H&M in Obaibi že neke poletne slamnik variante user posted image

Tako, toliko zaenkrat. Bo pa najbrž potrebno počakati na kakšno slabo vreme, da se bomo več javljale, kajne?

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
17.3.2009 6:11:29   
nicolina
Dobro jutro, user posted image
jaz sem tudi za ob 14h, ker je takrat že fajn toplo, pa še kosilo odrajtamo, tako kot pravi mama11 in na poti do Lj bo lahko spal user posted image , ob 10h mi je mal prezgodaj.

Če bo pa dež, ja pol pa Arena ali Kolosej.

Mama, tvoja princeska je pa res že tako velika, pa ful stvari že sama dela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
17.3.2009 9:27:41   
Mamathea
Pozdravček

Joj kr pestro dogajanje, skoz se mi nekaj dogaja, sploh zdaj, ko je tako lepo vrme, naj še kar traja in traja... mi smo bli za vikend mal na morju, kjer sicer ni blo tolk zelo jasno, ampak je blo pa vseeno fajn.  Mali je užival 100/h in je hotel kr v morej skočit, bomo videli, če ga bo to tako navuševalo tudi poleti, ko bo res treba v vodo.  Ful se je igral na igrišču z gugalnicami, peskom... in seveda je bilo treba probat kakšen okus ima morska mivka... pol smo šli pa še malo v Italijo tam pred Trstom, čez mejni prehod Škofije je Muggia (ne vem, če sem čist prav napisala9 no in tam je nov nakupovalni center Montedoro, ki je sicer še na pol prazen, niso še čist vse trgovine odprte, ampak imajo pa ful trgovinc za otorške cotek... sicer ne glih pocen, ampak mal drgačne, kot smo vajeni.... Je bil zelo lep izlet. V nedeljo smo bili v Zoo v Lj in je blo tud super, s tem, da je mali pikec kr nekaj časa prespal v vozičku.
Za srečanje sem tudi jaz za 14.00 uro v Zoo, če bo pa slabo pač res Arena, al pa Kolosej, sej nam kaj drugega na žalost tud ne preostane. Ampak sem prepričana, da bo vreme lepo in bomo lahko lepo čvekale na svežem zraku.
Mama 11 hvala za nasvete glede dojenja, tud men je jasno, da ga bo treba čimprej odstavit, ker je res, da bo itak rabu ful časa, da bo na to pozabu, konec maja pa se nam pridruži novo bitjece in bo res kriza.
Maodnca pa tk lepo je bil že navajen brez "zize" spat, z atijem... pol je ati vse "zasračkal", ko je bil službeno odsoten in je mali dva dni spet "na žmah" prišel, zdaj smo pa spet tam. Eh jej, jej, bo treba zgleda res kr mal jokca potrpet, pa bo. Najboljš bi blo, da bi bla js čez joške povezana in nosila same pulije, sam koj, ko tega ne maramuser posted image user posted image user posted image user posted image . Mah sej bo.
Evo zdaj me pa lepo vreme vabi ven, da opbesim perilo....

Lep dan želim vsem.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......