Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 14:39:03
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita pire in špinača, super ideja! ja jz mam to full rada... zraven pa še ne vem kaj bi naredila... kakšne polpete al pa hrenovko... bom vidla Mmmmm, špinača in pire - njami. Al pa čufti v paradižnikovi omaki in pire...mmm... to sva si pa midva z mojim dragim naročila ju3 pri babici ona naredi tako dobre mmmmmmmm, aja pa še krofe bo spekla samo za naju z , za 8.marec
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 14:42:26
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita junona jst tudi uživam v tehle brcikah in prerivanju v mojem trebuščku . moški so res prikrajšani za te občutke. edino kar si želim je to, da ne bi delal preveč akrobacij, ker hočem, da ostane v glavični vstavi mene tudi skrbi, ker se mi zdi da ga imam po celem trebuhu , pa takoje že močen, mene kr ornk brca oz. boksa tak da se mi cel trebuh premika Ja, to pa res, mene tud skrbi, da bi se obrnil nazaj. Kar naj tako ostane.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 14:42:29
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pomarancica Hello Nosečkice! Jaz vas ves čas spremljam. Junona se je spomnila name.. kako pozorno :-) Jaz imam PDP 30.4. in je to moja prva nosečnost in me lahko date na seznam. Ste tok pridne s pisanjem, da vam težko sledim. Je pa veliko zanimivih informacij. Lepo soboto nosečkice. Pozdravljena. Sem vesela, da si se oglasila. Imaš PDP takrat ko js. Boš slučajno v Celju rodila? Te bo naša Sonček dala na seznam, zdaj si naša.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 14:42:44
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy No lepo to d mau spremljaš....sej boš velik tem zanimivih najdla.. lepo soboto tudi tebi A ti si tudi aprilčica 09?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 14:43:14
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js bom pa AngelCare kar prek soncek.si naročila, je 25 EUR cenejši kot v BC. tudi midva sva ga .... pa še avtosedež in isofix .... ... me je pa ta angel care tak matral, da sem ga že naštudirala .... me kar stresee ko zatuli alarm .... upam, da nikoli ne bo, ko bo bejbi med nami ... Naj zdaj tuli, potem pa naj bo tiho, kajne?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 14:44:47
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita junona, moj ma da me uboga . ko sva pred tremi leti začela hodit skupaj, je blo kmalu valentinovo. in jaz svojmu rečem, da se dejva zmenit, da si ob takih dnevih nič ne kupujeva, rajši vidim pozornost ob običajnih dnevih. in moj se seveda strinja... pride Valentinovo, midva se zmeniva, da se dobiva na čajčku in jaz se seveda glede daril držim dogovora, on pa meni prinese prelep šopek rož . mi je blo tko nerodno, da sem odreagirala ko slon v trgovini s porcelanom... namesto, da bi se mu zahvalila, povohala rože, mu dala lupčka, al karkoli že, sem ga od vse tiste zadrege v kateri sem se tisti moment znašla, udarila s šopkom po glavi . no, sej vem da sem smotana, včasih malo preveč... jooo ti ga sirješ , a kr po glavi si ga.....ja kaj češ ljubezen se kaže na vse mogoče načine
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 14:44:52
|
|
|
|
janja*
|
Detelja se mi kar sline cedijo. Miška2006 no samo,da je vse okej.Bolje,da si poklicala in si zdaj mirna. Nehejte že kazat te dobre tipe,ker to pa je že nevarno.Spet mi utrdeva trebuh.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 14:49:34
|
|
|
|
janja*
|
Zdej grem pa še malo na sončka,da ne mislim na trd trebuh,ki mi nagaja vsako popldne,ko pa že mislim,da gre zares pa se umiri.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 14:49:44
|
|
|
|
brigita23
|
pozdravljeni nmag in malapikica lepo da sta se po dolgem času malo javili in nas prišli pozdravit
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 14:52:20
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Danes bom potolkla vse moje rekorde v postih . Sem jih že več kot 5 napisala . A dobim kakšno nagrado? miška ti si pa res super pridna danes
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 14:53:02
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
Ful ste popisla čvekice sploh nisem uspela vsega prebrat. Mate pa dons mal lepše fotke kt včeraj Čestitke mamici Sobri in nenji A je slučajno kera kupovala modrce za dojenje v Mullerju ? A so kul?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 14:56:00
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pomarancica Hello Nosečkice! Jaz vas ves čas spremljam. Junona se je spomnila name.. kako pozorno :-) Jaz imam PDP 30.4. in je to moja prva nosečnost in me lahko date na seznam. Ste tok pridne s pisanjem, da vam težko sledim. Je pa veliko zanimivih informacij. Lepo soboto nosečkice. JA POZDRAVLJENA IN DOBRODOŠLA MED NAMI , zdej pa kr v akcijo....naša junona pravi vsaka vsaj 5 postov na dan....jst jo ubogam, k je huda
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 14:57:14
|
|
|
|
brigita23
|
detelja tako nagrado bi pa jst tudi mela
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 14:58:54
|
|
|
|
Cveta28
|
Hej hej! Zadnja dva dneva sme bila totalno bussy tako, da se nisem nič javljala, še prebirala sem vas bolj malo tako, da najprej opravim to, ok. Drugače sem pa v petek v službi naredila poslovilca, na katerega so prišli prav vsi. Nazdravili smo s sokovi ( imamo prednost pri izbiri pijače) in se malce posladkali s suhim sadjem in sirovimi ploščami. Bilo je ful fino in vsem sem obljubila, da se jim pridem pokazat še vsaj 1x dokler sem v enem kosu. Malce bolj me je razburil en naš profesor na faksu, ker bo letos on predaval en predmet in je totalno spremenil način izpita, na težje seveda . Vmes pa sem dobila še novo zalogo Legofer-ja (železov sirup, da lahko sedaj zarustam ), obiskala sem mal bodoča prababico in pradedka, mojega kodra spakirala na smučanje in zopet odhitela v KR. Aja, pa še ena kolegica je včeraj zjutraj povila hčerkico Julijo Sedaj pa res šibam prebirat za nazaj, mislim da sem ostala tam nekje pri 30 strani....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 14:59:51
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja bemti ... le kje jih najdeš? .... tou so sigurno goričanci .. sobočanci so nej ... vsaj jes san nikoli nej srečala takšnij v soboti ... no lejko bi bilij tüdi marki kok si fajn po vaše tole napisala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 15:03:37
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja ta me je vpr., če bi ga katera slučajno rabila...je tak univerzalen tip..... detelja te je pa baje iz vaših koncev ... a ga poznaš? .... Nalini, kateri zdaj? ta drugi je iz našiih koncev....seveda ga poznam...občasno pride na "kavico", ampak pssssss, ker moj nič ne ve o tem saj se mi je zdelo, da ga poznaš ... saj veš kako je to...dragi skoz dela...že od avgusta sem na bolniški...rabim družbo...pol pa se je ta oglasil pa sva se fajn ujela in pač zdaj prihaja k meni babe ve nas boste čist zrajcale s telimi vašimi dedi , če so res na vašem koncu sami taki komadi, pol bom večkrat na gibanico prletela ...zej je avtocesta, gre hitrej
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 15:04:31
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Detelja se mi kar sline cedijo. Miška2006 no samo,da je vse okej.Bolje,da si poklicala in si zdaj mirna. Nehejte že kazat te dobre tipe,ker to pa je že nevarno.Spet mi utrdeva trebuh. Malo boljš je ja.....še posebej po teh tipih. Saj če grem v P, tam ne bo takih machotov.....sm raje doma
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 15:06:01
|
|
|
|
Pomarancica
|
Jaz bom rodila v Ljubljani, ker sem iz okolice Kamnika. Sem videla, da imava na isti dan PDP.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 15:06:11
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja brigita ti si bila včeraj tako fajn pa si mi naredila lušte z tvojimi čokoladicami...danes pa sem jaz pripravila to zate...samo zate pa dober tek joooooo veš kaj bi naredla zdej tejle gibanci.........zjokala se bi jih na sramnih žnabeljčkih če bi jih mela
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 15:09:09
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Danes bom potolkla vse moje rekorde v postihuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem jih že več kot 5 napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image . A dobim kakšno nagrado?user posted image miška ti si pa res super pridna danes IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Danes bom potolkla vse moje rekorde v postih . Sem jih že več kot 5 napisala . A dobim kakšno nagrado? miška ti si pa res super pridna danes Hvala hvala, ni vsak dan tak . Ma če boste dajale take nagrade, se bom vsak dan potrudila.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 15:12:40
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 detelja tako nagrado bi pa jst tudi mela Postavi se v vrsto .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 15:13:21
|
|
|
|
brigita23
|
no zdej sem končno uspela vse za nazaj prebrat pa vsem nekak odpisat.....pol pa ugotovim da sem sama na rr ... joj zej se mi pa tak ene tortice lušta, mi je tale detelja s to gibanico take lušte naredla ...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 15:14:49
|
|
|
|
brigita23
|
miška za tegale se pa že splača tekmovat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 15:17:03
|
|
|
|
brigita23
|
miška a menjaš
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?