|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
7.3.2009 13:12:03   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

dan :)

po lepo prespani noči,... brez otrdevanja tam doli user posted image  .... smo zjutraj šli malo v šoping ..... zdaj se najedli kosila in medtem sterilizirali flaške, dude , itd ..... pa nisi ti že včeraj hodila v šoping?
... trenutno segrevam kauč, ker je bejbi rekel, da ima dosti dirkanja naokoli in hoče ležatuser posted image user posted image user posted image ....

detelja tvoj dragi si pa zasluži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in zvečer ga pričakaj v seksi oblekici, da se mu zahvališuser posted image ....moj dragi je že prej cvikal, da bi midva mal "zmontirala posteljo"user posted image  sedaj, ko pa skoz neki boli pa mislim, da ga še bolj ne bom dobila, da bi mi pajčolan spucal tam spodajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
le s čim te bo presenetil tvoj pomočnik user posted image  ... me res zanimauser posted image  ... ja, tudi mene zanimauser posted image user posted image user posted image

sonček počivaj ...

ostale uživajte danes. ....

pri nas je tako turobno vreme, da ti je lahko samo slabo user posted image user posted image user posted image  ....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
7.3.2009 13:13:15   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image

bemti user posted image user posted image user posted image  ... le kje jih najdeš? .... tou so sigurno goričanci user posted image  .. sobočanci so nejuser posted image ... vsaj jes san nikoli nej srečala takšnij v soboti ... no lejko bi bilij tüdi marki user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
7.3.2009 13:13:50   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Pomarancica

Hello Nosečkice!
Jaz vas ves čas spremljam. Junona se je spomnila name.. kako pozorno :-)
Jaz imam PDP 30.4. in je to moja prva nosečnost in me lahko date na seznam.

Ste tok pridne s pisanjem, da vam težko sledim. Je pa veliko zanimivih informacij.
Lepo soboto nosečkice.

jaz sem že tudi opazila, da si dostikrat na naši strani, ampak nikjer nisem zasledila (mogoče sem spergledala) tvojih postov....zdaj pa le pridno piši - pol pa dobiš tudi ti enega pomočnikauser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Pomarancica)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
7.3.2009 13:14:53   
Nalini

pa nisi ti že včeraj hodila v šoping?

san san ... samo smo nej vse nabavili user posted image  ...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
7.3.2009 13:15:03   
detelja

user posted image

bemti user posted image user posted image user posted image  ... le kje jih najdeš? .... tou so sigurno goričanci user posted image  .. sobočanci so nejuser posted image ... vsaj jes san nikoli nej srečala takšnij v soboti ... no lejko bi bilij tüdi marki user posted image

Nalini ne morem ti vsega izdati kdo pa od kod souser posted image  nikoli ne veš, kdaj jih bom rabila pol pa na koncu več ne bo nič "mesa" zameuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
7.3.2009 13:15:56   
detelja

pa nisi ti že včeraj hodila v šoping?

san san ... samo smo nej vse nabavili user posted image  ...

hehe, vsak izgovor je doberuser posted image user posted image user posted image  zakaj pa me potem nisi poklicala, da bi šli na kavico?user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
7.3.2009 13:17:53   
detelja
ta me je vpr., če bi ga katera slučajno rabila...je tak univerzalen tip.....user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
7.3.2009 13:19:20   
Nalini

hehe, vsak izgovor je doberuser posted image user posted image user posted image  zakaj pa me potem nisi poklicala, da bi šli na kavico?user posted image user posted image

včeraj ni bilo časa ... user posted image  ...
bove naslednji teden nadoknadile ... ok?user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
7.3.2009 13:20:01   
detelja

včeraj ni bilo časa ... user posted image  ...
bove naslednji teden nadoknadile ... ok?user posted image

upam, sam upam, da bove fit, da ne bove s trdimi okrog hodiliuser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
7.3.2009 13:21:02   
Nalini

ta me je vpr., če bi ga katera slučajno rabila...je tak univerzalen tip.....user posted image user posted image user posted image

user posted image

detelja te je pa baje iz vaših koncev user posted image  ...
a ga poznaš?

user posted image
....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
7.3.2009 13:22:39   
detelja

user posted image

a ga poznaš?

user posted image
....

Nalini, kateri zdaj? ta drugi je iz našiih koncev....seveda ga poznam...občasno pride na "kavico", ampak pssssss, ker moj nič ne ve o temuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
7.3.2009 13:23:47   
Nalini

user posted image

a ga poznaš?

user posted image
....

Nalini, kateri zdaj? ta drugi je iz našiih koncev....seveda ga poznam...občasno pride na "kavico", ampak pssssss, ker moj nič ne ve o temuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj se mi je zdelo, da ga poznaš user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
7.3.2009 13:26:48   
detelja

user posted image

a ga poznaš?

user posted image
....

saj se mi je zdelo, da ga poznaš user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

user posted image  saj veš kako je to...dragi skoz dela...že od avgusta sem na bolniški...rabim družbo...pol pa se je ta oglasil pa sva se fajn ujela in pač zdaj prihaja k meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
7.3.2009 13:34:18   
detelja
brigita ti si bila včeraj tako fajn pa si mi naredila lušte z tvojimi čokoladicami...danes pa sem jaz pripravila to zate...samo zateuser posted image user posted image

user posted image

user posted image

pa dober tekuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
7.3.2009 13:34:42   
Nalini

user posted image  saj veš kako je to...dragi skoz dela...že od avgusta sem na bolniški...rabim družbo...pol pa se je ta oglasil pa sva se fajn ujela in pač zdaj prihaja k meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo pazi da ne pride na obisk, ko bo dragi doma .... user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
7.3.2009 13:35:38   
detelja

samo pazi da ne pride na obisk, ko bo dragi doma .... user posted image

bomuser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
7.3.2009 13:36:08   
Nalini

brigita ti si bila včeraj tako fajn pa si mi naredila lušte z tvojimi čokoladicami...danes pa sem jaz pripravila to zate...samo zateuser posted image user posted image

user posted image  

če imaš takšno gibanico doma priletim takoj k tebi ... ttttttttttttaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
7.3.2009 13:39:59   
detelja

user posted image  

če imaš takšno gibanico doma priletim takoj k tebi ... ttttttttttttaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image

žal nej...lahko pa prideš pa greve k mojemu dragemuuser posted image user posted image samo mislim, da bi naju ta gibanca jedla ne midvi njo...tega se ful hitro naješ...pol pa do jutri samo še postelja pa pomočnikuser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
7.3.2009 14:19:12   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Sonček če je pa nag....pol pa res ne morš reveža tkole čakat pustituser posted image user posted image user posted image , a v naše konce greš, ja super no pol se nam pa le kaj javi kako je bilouser posted image
Blueeyes lepo da si se nam mal javila in nas mal pozdravilauser posted image
Detelja uspešno likanje, pa čimmanj štroma ponuciuser posted image user posted image , pol smo pa itak na netu pa čez vikend je itak cenejši elek.tokuser posted image user posted image v bistvu pa sem že gotova...jaz sproti likam pol pa nimam tolko cunj...
Jst grem zdej na coffee, pol se pa tipkamo.
Za kosilo bodo pa zrezki v smetanovi omakci, rižek pa solata.....za sladico pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi se kar k vam povabila na kosilo oz midva z bebijem, a lahko?

PRIDNE BODITE

Ja jst tudi probam sproti likat, ker ko mam enkrat eno goro cot za zlikat se mi je pol ful težje zraven spravituser posted image

Kosilo smo pojedli je še mal ostalo, tako da detelja in user posted image  dobrodošlauser posted image . Je blo pa dobro, sam sva se z mojim zdej tko najedla, da sladica ne vem kdaj bo pršla v upoštevuser posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
7.3.2009 14:22:29   
brigita23

no, zdaj pa vam pokažem mojo velikonočno dekoracijo (vačsih sem imela bolj te veje nakinčane)....

user posted image

no, pa da vam zaupam še to...moj dragi me je danes ful presenetil...rekel je, da mora danes ob 11 v službo..se lepo zrihta itd...pol pa jaz likam pa nekdo zvoni grem pogledat pa vidim, mojega lubija z šopkom rož in veliko milkino bonbonjero...user posted image user posted image  to mi je prinesel za dan žena, ker jutri je spet v službi....mi je kar polepšal danuser posted image user posted image

user posted image

user posted image

zelo lepo si tole z jajčki zdekorirala....zdej še sam dva zajčka spodaj pašetauser posted image user posted image user posted image user posted image ...
tvojmu dragemu pa vsaka čast čudovito presenečenje ti je pripravil in zelo lep šopekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
7.3.2009 14:23:26   
brigita23
aja no mislila sem na vaju zajčkauser posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
7.3.2009 14:23:45   
Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Danes bom potolkla vse moje rekorde v postihuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem jih že več kot 5 napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image .

A dobim kakšno nagrado?user posted image jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, evo ti nagradouser posted image user posted image user posted image

user posted image

To. To! To sem čakala. user posted image > user posted image

user posted image .

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
7.3.2009 14:28:20   
Miška2006
Se splača potrudit za take machote.....user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
7.3.2009 14:33:13   
brigita23
uuuuuuuuuuu vidim da je spet pestro na rr,sem tele slikce tule vidla pa me je kr trebuh začel boletuser posted image user posted image user posted image user posted image

detelja-ti packa ti.....bom jst še tebi tudi lušte delala,mmmmmmmm kak faj zgleda

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
7.3.2009 14:35:32   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

mene pa tko spodaj trebuha boliuser posted image

Čuj ti, js bom pršla zdle pa te bom po nagi riti nažgalauser posted image ... hiter počivat... kaj bova z Brigitko brez tebe v P?

čuj sonček ti se res mal umir, ker brez tebe midve ne greva rodit.......počivat je trebauser posted image , mene tudi nekaj spodaj trebuh danes boli

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?