Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:53:58
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: janja* Miška2006 drugače se bolj noter se po stanovanju svalkam,ampak danes pa bom šla ven,samo,da se malo otopli.Pri nas je še mraz.Kako lepo,da imate tako toplo.Samo nekaj ti priporočam,da ,če te skrbi glede pritiska kar pojdi v porodnišnico.Tam si pod nadzorom in te potem nič ne bo skrbelo. Z pritiskom se ni za hecat.Tukaj v naših krajih je ena....Ne bom nadaljevala,ampak zgodilo se je najhuje in bila je tik pred porodom.Zdaj sta oba.Upam,da te nisem prestrašla.Misli pozitivno. Saj vem, kako je s preeklampsijo. Zdravnica mi je rekla, da če je več kot 150/100 kar takoj v P. Zaenkrat se giblje tik pod to mejo. Vendar me bolj to sekira vsakič, ko si ga merim, kaj mi bo pokazalo. To je edino, kar mi teži, da si moram merit vsaj 3x na dan. Saj ne da je težko , ampak psiha dela svoje Ja, psiha ima pri pritisku res prste zraven. Psihično si ga lahk tolk nabijemo, da ne morš verjet. Verjamem, verjamem....sem občutla na lastni koži . No malo so me pa le potolažli. Saj ponavadi nisem panična, zdap pa ko gre proti koncu pa
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:55:58
|
|
|
|
malcekvita
|
junona, moj ma da me uboga . ko sva pred tremi leti začela hodit skupaj, je blo kmalu valentinovo. in jaz svojmu rečem, da se dejva zmenit, da si ob takih dnevih nič ne kupujeva, rajši vidim pozornost ob običajnih dnevih. in moj se seveda strinja... pride Valentinovo, midva se zmeniva, da se dobiva na čajčku in jaz se seveda glede daril držim dogovora, on pa meni prinese prelep šopek rož . mi je blo tko nerodno, da sem odreagirala ko slon v trgovini s porcelanom... namesto, da bi se mu zahvalila, povohala rože, mu dala lupčka, al karkoli že, sem ga od vse tiste zadrege v kateri sem se tisti moment znašla, udarila s šopkom po glavi . no, sej vem da sem smotana, včasih malo preveč...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:57:22
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: janja* Miška 2006 ja vem kaj lahko naredi psiha.Teško si kaj pomagaš. Včasih se da, ne pa zmeraj.Mislim nate in ti pošiljam pozitivno energijo. Hvala... enako.... Sem tudi pravkar klicala v P in so mi rekli, da ni še nič takega, da lahko ostanem doma. Samo pritisk ni še sam po sebi kazatelj, da gre za preeklampsijo. V sredo sem imela krvne in urinske izvide bp. Tako, da so mi vseeno še svetovali merjenje pritiska in naj pokličem v ponedeljek v ambulanto za rizične nosečnice. Ma, da se vseeno ne rabim sekirat. Kar mirno, vse bo ok. Pa pazi, da ti dragi ne dvigne preveč pritiska ( ). Pazim, pazim ni že od ne pomnim kdaj, a ne zaradi pritiska . Bo pa pol tolko več drugega pritiska
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 12:00:48
|
|
|
|
nmag
|
Pozdravljene čvekice,tako jaz sem sama včeraj zvečer je moj možek šel smučat v Francijo,me je že zjutraj klical da je vse ok,torej moram ta teden bit pridna,da se mi kaj ne zgodi,sicer sem pa mislila da bom med prvimi,ki bodo rodile pa očitno ene kar hitijo,zato čestitam sobri za punčko. Sama sem trenutno ok na živce mi gre,ker sploh ne vem za pol dneva naprej kako bo,včasih sem taka kot bi vsak čas rodila,pride pa dan ko gre vse lepo,tako,da mislim da me bo to tako hecalo do konca,jaz bi šla kar za velikonočni vikend rodit,če se bo dalo,sicer bomo pa videli 19.kaj bo rekel G,upam da ne bodo sedaj srali s kakim pospešenim porodom,ker mam pač mal cukra in je punčka že tako velika,vseeno si želim rodit naravno. Sonček ti pa le počivaj,če te boli,saj se ti bo umirilo,ni kaj punce res se bliža naš čas. Uka tebi pa vse najboljše . Pri nas je tak lep sonček ampak tako piha Grem kuhat potem malo počit in se še kaj oglasim,vas moram kar sproti brat,če ne se tok načvekate,da potem rabim celo večnost,da vas najprej preberem.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 12:01:09
|
|
|
|
Miška2006
|
LOBIRAM: Dajmo tiste, ki še niste glasovale za naslov za temo starši čvekamo, glasujte za APRILSKE MAČICE IN MAČKI 2009 Pa, da me ne bo katera prijavila na inšpekcijo .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 12:04:03
|
|
|
|
malapikica
|
Pozdravljene čvekice. Sploh vas ne uspevam prebirati. Kar nekaj časa traja, da se prebijem skozi vse strani. Sobra - iskrene čestitke. Jaz sem si pa danes privoščila mal več spanja. Včeraj me je namreč moj peljal na koncert za dan žena. Moram rečt, da se je še ful dopadlo in je kar plesal cele dve uri. Danes me pa še na kosilo pelje tako, da mi še kuhati ni treba. Saj kar paše malo takega razvajanja. Tudi jaz bom začela s čiščenjem naslednji teden. Sem namreč včeraj zaključila v službi in sem zdaj tudi jaz lepo doma. Pa za moram še vse do konca pripraviti. Bom probala tudi več sodelovati pri čvekanju. Bodite fajn in zdržite do aprila.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 12:04:41
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita junona, moj ma da me uboga . ko sva pred tremi leti začela hodit skupaj, je blo kmalu valentinovo. in jaz svojmu rečem, da se dejva zmenit, da si ob takih dnevih nič ne kupujeva, rajši vidim pozornost ob običajnih dnevih. in moj se seveda strinja... pride Valentinovo, midva se zmeniva, da se dobiva na čajčku in jaz se seveda glede daril držim dogovora, on pa meni prinese prelep šopek rož . mi je blo tko nerodno, da sem odreagirala ko slon v trgovini s porcelanom... namesto, da bi se mu zahvalila, povohala rože, mu dala lupčka, al karkoli že, sem ga od vse tiste zadrege v kateri sem se tisti moment znašla, udarila s šopkom po glavi . no, sej vem da sem smotana, včasih malo preveč... Joj, kak si me nasmejala, ti si faca.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 12:04:49
|
|
|
|
Miška2006
|
Hallooooo, kje ste vse. A ste mrknile k vašim al uživate v tem prelepem ?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 12:05:50
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica Pozdravljene čvekice. Sploh vas ne uspevam prebirati. Kar nekaj časa traja, da se prebijem skozi vse strani. Sobra - iskrene čestitke. Jaz sem si pa danes privoščila mal več spanja. Včeraj me je namreč moj peljal na koncert za dan žena. Moram rečt, da se je še ful dopadlo in je kar plesal cele dve uri. Danes me pa še na kosilo pelje tako, da mi še kuhati ni treba. Saj kar paše malo takega razvajanja. Tudi jaz bom začela s čiščenjem naslednji teden. Sem namreč včeraj zaključila v službi in sem zdaj tudi jaz lepo doma. Pa za moram še vse do konca pripraviti. Bom probala tudi več sodelovati pri čvekanju. Bodite fajn in zdržite do aprila. Dober tek. Ja, ti pa le izpolni svojo normo... Saj veš, najmanj 5 postov na dan, ostalo bomo pa me doštukale, če ne boš mela časa.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 12:06:22
|
|
|
|
*Junona*
|
Miška, js sem tu. Ponavljam snov in malo pišem zraven.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 12:06:45
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 LOBIRAM: Dajmo tiste, ki še niste glasovale za naslov za temo starši čvekamo, glasujte za APRILSKE MAČICE IN MAČKI 2009 Pa, da me ne bo katera prijavila na inšpekcijo . O ti, ti babika ti... a kr takole boš reklamo delala?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 12:11:03
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Miška, js sem tu. Ponavljam snov in malo pišem zraven. A se upaš na takšen način učit, da ti ostane kaj v spominu? Svaka ti čast! Jst bi že vse pozabla oz. si sploh ne bi nč zapomnila....EMŠO pač
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 12:11:45
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 LOBIRAM: Dajmo tiste, ki še niste glasovale za naslov za temo starši čvekamo, glasujte za APRILSKE MAČICE IN MAČKI 2009 Pa, da me ne bo katera prijavila na inšpekcijo . O ti, ti babika ti... a kr takole boš reklamo delala? Znajdit se je treba
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 12:14:29
|
|
|
|
Miška2006
|
Danes bom potolkla vse moje rekorde v postih . Sem jih že več kot 5 napisala . A dobim kakšno nagrado?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 12:15:58
|
|
|
|
Miška2006
|
Zdaj me pa moj nekam vabi.... ... ne, packe napačno ste razumele. Ne vabi me na , ampak k mizici na kosilo , ki ga je skuhal.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 12:16:32
|
|
|
|
srecka82
|
Čveke čvekaste....skratka...uspela sem samo prebrati, da naša Sobra že carta!!!! Čestitam Sobri in njeni pikici. Včeraj sem bila z mamo v LJ, kjer sem morala urediti še neke stvari v firmi in potem sma se zapeljale v Baby Center. Kupila sem vse stvari za našega in tugi AngelCare mi je mami kupila . Te stvari sem se še najbolj razmeselila. Danes perem še posteljino, ki sva jo včeraj kupile in tako lahko čakam na znak našega nagajivčka. Sam vidim, da nekatere prehitevajo vrsto...babe ne se vrivat, lepo po vrsti, vse bomo prišle na vrsto . Sedaj pa čakam mojega, da pride domov. Je šel na sejem Dom v LJ, pol pa greva nekaj pojest pa po fasungo v trgovino, hladilnik je skoraj prazen . Čestitam vsem za uspešne preglede. Nimamo kaj babe moje, april se približuje in začenjajo se finale.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 12:35:07
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Miška, js sem tu. Ponavljam snov in malo pišem zraven. A se upaš na takšen način učit, da ti ostane kaj v spominu? Svaka ti čast! Jst bi že vse pozabla oz. si sploh ne bi nč zapomnila....EMŠO pač Če je pa tak predmet, da so same definicije in teorije, pa načela... Mene tudi to piflanje ubija, si poskušam vse nekako bolj praktično razložit.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 12:35:45
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Zdaj me pa moj nekam vabi.... ... ne, packe napačno ste razumele. Ne vabi me na , ampak k mizici na kosilo , ki ga je skuhal. Dober tek. Js sem pa že mislila...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 12:37:24
|
|
|
|
*Junona*
|
Srecka82, super. Js bom pa AngelCare kar prek soncek.si naročila, je 25 EUR cenejši kot v BC. Še malo pa bo... joj, kako ti zavidam, da imaš še manj kot en mesec. Miška, pa ti tudi.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 12:56:59
|
|
|
|
Nalini
|
dan :) po lepo prespani noči,... brez otrdevanja tam doli .... smo zjutraj šli malo v šoping ..... zdaj se najedli kosila in medtem sterilizirali flaške, dude , itd ..... ... trenutno segrevam kauč, ker je bejbi rekel, da ima dosti dirkanja naokoli in hoče ležat .... detelja tvoj dragi si pa zasluži in zvečer ga pričakaj v seksi oblekici, da se mu zahvališ .... le s čim te bo presenetil tvoj pomočnik ... me res zanima ... sonček počivaj ... ostale uživajte danes. .... pri nas je tako turobno vreme, da ti je lahko samo slabo ....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 12:59:41
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js bom pa AngelCare kar prek soncek.si naročila, je 25 EUR cenejši kot v BC. tudi midva sva ga .... pa še avtosedež in isofix .... ... me je pa ta angel care tak matral, da sem ga že naštudirala .... me kar stresee ko zatuli alarm .... upam, da nikoli ne bo, ko bo bejbi med nami ...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 13:00:05
|
|
|
|
Pomarancica
|
Hello Nosečkice! Jaz vas ves čas spremljam. Junona se je spomnila name.. kako pozorno :-) Jaz imam PDP 30.4. in je to moja prva nosečnost in me lahko date na seznam. Ste tok pridne s pisanjem, da vam težko sledim. Je pa veliko zanimivih informacij. Lepo soboto nosečkice.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 13:08:10
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Danes bom potolkla vse moje rekorde v postih . Sem jih že več kot 5 napisala . A dobim kakšno nagrado? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, evo ti nagrado
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 13:09:32
|
|
|
|
elyy
|
No lepo to d mau spremljaš....sej boš velik tem zanimivih najdla.. lepo soboto tudi tebi
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 13:09:39
|
|
|
|
Nalini
|
taka presenečenja tudi niso slaba aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? men je bikec všeč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Privat vrtecnina42Bi vpisali svojega otroka v privat vrtec na območju Viča?Da, takoj. (
34%)
Ne, že imam varstvo. (
17%)
Ne, čakam na javni vrtec. (
21%)
Mogoče. (
28%)
Število vseh glasov: 111Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!