|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
7.3.2009 11:53:58   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Miška2006 drugače se bolj noter se  po stanovanju svalkam,ampak danes pa bom šla ven,samo,da se malo otopli.Pri nas je še mraz.Kako lepo,da imate tako toplo.Samo nekaj ti priporočam,da ,če te skrbi glede pritiska kar pojdi v porodnišnico.Tam si pod nadzorom in te potem nič ne bo skrbelo.
Z pritiskom se ni za hecat.Tukaj v naših krajih je ena....Ne bom nadaljevala,ampak zgodilo se je najhuje in bila je tik pred porodom.Zdaj sta user posted image oba.Upam,da te nisem prestrašla.Misli pozitivno.

Saj vem, kako je s preeklampsijo. Zdravnica mi je rekla, da če je več kot 150/100 kar takoj v P. Zaenkrat se giblje tik pod to mejo. Vendar me bolj to sekira vsakič, ko si ga merim, kaj mi bo pokazalo. To je edino, kar mi teži, da si moram merit vsaj 3x na dan. Saj ne da je težkouser posted image user posted image user posted image user posted image , ampak psiha dela svoje user posted image

Ja, psiha ima pri pritisku res prste zraven. Psihično si ga lahk tolk nabijemo, da ne morš verjet.

Verjamem, verjamem....sem občutla na lastni koži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No malo so me pa le potolažli. Saj ponavadi nisem panična, zdap pa ko gre proti koncu pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
7.3.2009 11:55:58   
malcekvita
junona, moj user posted image  ma da me uboga user posted image .
ko sva pred tremi leti začela hodit skupaj, je blo kmalu valentinovo. in jaz svojmu rečem, da se dejva zmenit, da si ob takih dnevih nič ne kupujeva, rajši vidim pozornost ob običajnih dnevih. in moj se seveda strinja... pride Valentinovo, midva se zmeniva, da se dobiva na čajčku in jaz se seveda glede daril držim dogovora, on pa meni prinese prelep šopek rož user posted image . mi je blo tko nerodno, da sem odreagirala ko slon v trgovini s porcelanom... namesto, da bi se mu zahvalila, povohala rože, mu dala lupčka, al karkoli že, sem ga od vse tiste zadrege v kateri sem se tisti moment znašla, udarila s šopkom po glavi user posted image user posted image . no, sej vem da sem smotana, včasih malo preveč...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
7.3.2009 11:57:22   
Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Miška 2006 ja vem kaj lahko naredi psiha.Teško si kaj pomagaš. Včasih se da, ne pa zmeraj.Mislim nate in ti pošiljam pozitivno energijo.

Hvala... enako....

Sem tudi pravkar klicala v P in so mi rekli, da ni še nič takega, da lahko ostanem doma. Samo pritisk ni še sam po sebi kazatelj, da gre za preeklampsijo. V sredo sem imela krvne in urinske izvide bp. Tako, da so mi vseeno še svetovali merjenje pritiska in naj pokličem v ponedeljek v ambulanto za rizične nosečnice. Ma, da se vseeno ne rabim sekirat.

Kar mirno, vse bo ok.user posted image user posted image user posted image
Pa pazi, da ti dragi ne dvigne preveč pritiska (user posted image ).user posted image user posted image user posted image

Pazim, pazim user posted image user posted image ni že od ne pomnim kdaj, a ne zaradi pritiska user posted image user posted image user posted image . Bo pa pol tolko več drugega pritiskauser posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
7.3.2009 12:00:48   
nmag
Pozdravljene čvekice,tako jaz sem sama včeraj zvečer je moj možek šel smučat v Francijo,me je že zjutraj klical da je vse ok,torej moram ta teden bit pridna,da se mi kaj ne zgodi,sicer sem pa mislila da bom med prvimi,ki bodo rodile pa očitno ene kar hitijo,zato čestitam sobri user posted image user posted image user posted image  za punčko.
Sama sem trenutno ok na živce mi gre,ker sploh ne vem za pol dneva naprej kako bo,včasih sem taka kot bi vsak čas rodila,pride pa dan ko gre vse lepo,tako,da mislim da me bo to tako hecalo do konca,jaz bi šla kar za velikonočni vikend rodit,če se bo dalo,sicer bomo pa videli 19.kaj bo rekel G,upam da ne bodo sedaj srali s kakim pospešenim porodom,ker mam pač mal cukra in je punčka že tako velika,vseeno si želim rodit naravno.
Sonček ti pa le počivaj,če te boli,saj se ti bo umirilo,ni kaj punce res se bliža naš čas.
Uka tebi pa vse najboljšeuser posted image user posted image .
Pri nas je tak lep sonček ampak tako pihauser posted image
Grem kuhat potem malo počit in se še kaj oglasim,vas moram kar sproti brat,če ne se tok načvekate,da potem rabim celo večnost,da vas najprej preberem.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
7.3.2009 12:01:09   
Miška2006
LOBIRAM: Dajmo tiste, ki še niste glasovale za naslov za temo starši čvekamo, glasujte za APRILSKE MAČICE IN MAČKI 2009

Pa, da me ne bo katera prijavila na inšpekcijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1505
7.3.2009 12:04:03   
malapikica
Pozdravljene čvekice.

Sploh vas ne uspevam prebirati. Kar nekaj časa traja, da se prebijem skozi vse strani.

Sobra - iskrene čestitke.

Jaz sem si pa danes privoščila mal več spanja. Včeraj me je namreč moj user posted image  peljal na koncert za dan žena. Moram rečt, da se je še user posted image  ful dopadlo in je kar plesal cele dve uri. Danes me pa še na kosilo pelje tako, da mi še kuhati ni treba. Saj kar paše malo takega razvajanja.

Tudi jaz bom začela s čiščenjem naslednji teden. Sem namreč včeraj zaključila v službi in sem zdaj tudi jaz lepo doma. Pa za user posted image  moram še vse do konca pripraviti.

Bom probala tudi več sodelovati pri čvekanju. Bodite fajn in zdržite do aprila.

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
7.3.2009 12:04:41   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

junona, moj user posted image  ma da me uboga user posted image .
ko sva pred tremi leti začela hodit skupaj, je blo kmalu valentinovo. in jaz svojmu rečem, da se dejva zmenit, da si ob takih dnevih nič ne kupujeva, rajši vidim pozornost ob običajnih dnevih. in moj se seveda strinja... pride Valentinovo, midva se zmeniva, da se dobiva na čajčku in jaz se seveda glede daril držim dogovora, on pa meni prinese prelep šopek rož user posted image . mi je blo tko nerodno, da sem odreagirala ko slon v trgovini s porcelanom... namesto, da bi se mu zahvalila, povohala rože, mu dala lupčka, al karkoli že, sem ga od vse tiste zadrege v kateri sem se tisti moment znašla, udarila s šopkom po glavi user posted image user posted image . no, sej vem da sem smotana, včasih malo preveč...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, kak si me nasmejala, ti si faca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
7.3.2009 12:04:49   
Miška2006
Hallooooo, kje ste vse. A ste mrknile k vašim user posted image al uživate v tem prelepem user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 1508
7.3.2009 12:05:50   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Pozdravljene čvekice.

Sploh vas ne uspevam prebirati. Kar nekaj časa traja, da se prebijem skozi vse strani.

Sobra - iskrene čestitke.

Jaz sem si pa danes privoščila mal več spanja. Včeraj me je namreč moj user posted image  peljal na koncert za dan žena. Moram rečt, da se je še user posted image  ful dopadlo in je kar plesal cele dve uri. Danes me pa še na kosilo pelje tako, da mi še kuhati ni treba. Saj kar paše malo takega razvajanja.

Tudi jaz bom začela s čiščenjem naslednji teden. Sem namreč včeraj zaključila v službi in sem zdaj tudi jaz lepo doma. Pa za user posted image  moram še vse do konca pripraviti.

Bom probala tudi več sodelovati pri čvekanju. Bodite fajn in zdržite do aprila.

Dober tek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ti pa le izpolni svojo normo...user posted image user posted image user posted image user posted image Saj veš, najmanj 5 postov na dan, ostalo bomo pa me doštukale, če ne boš mela časa.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
7.3.2009 12:06:22   
*Junona*
Miška, js sem tu. user posted image Ponavljam snov in malo pišem zraven.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
7.3.2009 12:06:45   
*Junona*

LOBIRAM: Dajmo tiste, ki še niste glasovale za naslov za temo starši čvekamo, glasujte za APRILSKE MAČICE IN MAČKI 2009

Pa, da me ne bo katera prijavila na inšpekcijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

O ti, ti babika ti... a kr takole boš reklamo delala?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1511
7.3.2009 12:11:03   
Miška2006

A se upaš na takšen način učit, da ti ostane kaj v spominu? Svaka ti čast! Jst bi že vse pozablauser posted image user posted image user posted image oz. si sploh ne bi nč zapomnila....EMŠO pačuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
7.3.2009 12:11:45   
Miška2006

O ti, ti babika ti... a kr takole boš reklamo delala?user posted image user posted image user posted image

Znajdit se je treba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
7.3.2009 12:14:29   
Miška2006
Danes bom potolkla vse moje rekorde v postihuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem jih že več kot 5 napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image .

A dobim kakšno nagrado?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1514
7.3.2009 12:15:58   
Miška2006
Zdaj me pa moj nekam vabi....user posted image user posted image user posted image ... ne, packe napačno ste razumele. Ne vabi me na user posted image , ampak k mizici na kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image , ki ga je skuhal. 

Neposredna povezava do sporočila: 1515
7.3.2009 12:16:32   
srecka82
Čveke čvekaste....skratka...uspela sem samo prebrati, da naša Sobra že carta!!!! Čestitam Sobri in njeni pikici.

Včeraj sem bila z mamo v LJ, kjer sem morala urediti še neke stvari v firmi in potem sma se zapeljale v Baby Center. Kupila sem vse stvari za našega user posted image  in tugi AngelCare mi je mami kupilauser posted image user posted image user posted image user posted image . Te stvari sem se še najbolj razmeselila. Danes perem še posteljino, ki sva jo včeraj kupile in tako lahko čakam na znak našega nagajivčka. Sam vidim, da nekatere prehitevajo vrsto...babe ne se vrivat, lepo po vrsti, vse bomo prišle na vrstouser posted image .

Sedaj pa čakam mojega, da pride domov. Je šel na sejem Dom v LJ, pol pa greva nekaj pojest pa po fasungo v trgovino, hladilnik je skoraj prazenuser posted image .

Čestitam vsem za uspešne preglede. Nimamo kaj babe moje, april se približuje in začenjajo se finale.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
7.3.2009 12:35:07   
*Junona*

A se upaš na takšen način učit, da ti ostane kaj v spominu? Svaka ti čast! Jst bi že vse pozablauser posted image user posted image user posted image oz. si sploh ne bi nč zapomnila....EMŠO pačuser posted image user posted image user posted image user posted image

Če je pa tak predmet, da so same definicije in teorije, pa načela...user posted image
Mene tudi to piflanje ubija, si poskušam vse nekako bolj praktično razložit.

Neposredna povezava do sporočila: 1517
7.3.2009 12:35:45   
*Junona*

Zdaj me pa moj nekam vabi....user posted image user posted image user posted image ... ne, packe napačno ste razumele. Ne vabi me na user posted image , ampak k mizici na kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image , ki ga je skuhal. 

Dober tek.user posted image user posted image user posted image

Js sem pa že mislila...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1518
7.3.2009 12:37:24   
*Junona*
Srecka82, super.user posted image user posted image user posted image user posted image

Js bom pa AngelCare kar prek soncek.si naročila, je 25 EUR cenejši kot v BC.

Še malo pa bo... joj, kako ti zavidam, da imaš še manj kot en mesec.user posted image
Miška, pa ti tudi.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
7.3.2009 12:56:59   
Nalini
dan :)

po lepo prespani noči,... brez otrdevanja tam doli user posted image  .... smo zjutraj šli malo v šoping ..... zdaj se najedli kosila in medtem sterilizirali flaške, dude , itd .....
... trenutno segrevam kauč, ker je bejbi rekel, da ima dosti dirkanja naokoli in hoče ležatuser posted image user posted image user posted image ....

detelja tvoj dragi si pa zasluži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in zvečer ga pričakaj v seksi oblekici, da se mu zahvališuser posted image ....
le s čim te bo presenetil tvoj pomočnik user posted image  ... me res zanimauser posted image  ...

sonček počivaj ...

ostale uživajte danes. ....

pri nas je tako turobno vreme, da ti je lahko samo slabo user posted image user posted image user posted image  ....

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
7.3.2009 12:59:41   
Nalini

Js bom pa AngelCare kar prek soncek.si naročila, je 25 EUR cenejši kot v BC.

tudi midva sva ga .... pa še avtosedež in isofix ....
... me je pa ta angel care tak matral, da sem ga že naštudirala ....  me kar stresee ko zatuli alarm user posted image .... upam, da nikoli ne bo, ko bo bejbi med nami ...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
7.3.2009 13:00:05   
Pomarancica
Hello Nosečkice!
Jaz vas ves čas spremljam. Junona se je spomnila name.. kako pozorno :-)
Jaz imam PDP 30.4. in je to moja prva nosečnost in me lahko date na seznam.

Ste tok pridne s pisanjem, da vam težko sledim. Je pa veliko zanimivih informacij.
Lepo soboto nosečkice.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
7.3.2009 13:08:10   
detelja

Danes bom potolkla vse moje rekorde v postihuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem jih že več kot 5 napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image .

A dobim kakšno nagrado?user posted image jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, evo ti nagradouser posted image user posted image user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 1523
7.3.2009 13:09:32   
elyy

No lepo to d mau spremljaš....sej boš velik tem zanimivih najdla..
lepo soboto tudi tebi

(odgovor članu Pomarancica)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
7.3.2009 13:09:39   
Nalini
user posted image  user posted image   user posted image

taka presenečenja tudi niso slaba aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?
men je bikec všečuser posted image

(odgovor članu Pomarancica)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Privat vrtec
nina42

Bi vpisali svojega otroka v privat vrtec na območju Viča?

Da, takoj. (34%)

Ne, že imam varstvo. (17%)

Ne, čakam na javni vrtec. (21%)

Mogoče. (28%)

Število vseh glasov: 111

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!