nmag
|
Pozdravljene čvekice,tako jaz sem sama včeraj zvečer je moj možek šel smučat v Francijo,me je že zjutraj klical da je vse ok,torej moram ta teden bit pridna,da se mi kaj ne zgodi,sicer sem pa mislila da bom med prvimi,ki bodo rodile pa očitno ene kar hitijo,zato čestitam sobri za punčko. Sama sem trenutno ok na živce mi gre,ker sploh ne vem za pol dneva naprej kako bo,včasih sem taka kot bi vsak čas rodila,pride pa dan ko gre vse lepo,tako,da mislim da me bo to tako hecalo do konca,jaz bi šla kar za velikonočni vikend rodit,če se bo dalo,sicer bomo pa videli 19.kaj bo rekel G,upam da ne bodo sedaj srali s kakim pospešenim porodom,ker mam pač mal cukra in je punčka že tako velika,vseeno si želim rodit naravno. Sonček ti pa le počivaj,če te boli,saj se ti bo umirilo,ni kaj punce res se bliža naš čas. Uka tebi pa vse najboljše . Pri nas je tak lep sonček ampak tako piha Grem kuhat potem malo počit in se še kaj oglasim,vas moram kar sproti brat,če ne se tok načvekate,da potem rabim celo večnost,da vas najprej preberem.