Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:20:49
|
|
|
|
sonček85
|
oooooooooooooooooo kako lepo, moj pa reče kaj se pa skor jočeš pa mu povem in reče to je pa res lepo in pozorno me zanima ali mene kaj jutri čaka
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:22:44
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 oooooooooooooooooo kako lepo, moj pa reče kaj se pa skor jočeš pa mu povem in reče to je pa res lepo in pozorno me zanima ali mene kaj jutri čaka ja, mene je ful presenetil...ker itak vem, da je skoz v službi, sem bolj mislila, da če bo že kaj, da bo v pon.,ker je takrat doma...sem ful vesela...sicer pa sedaj smo bolj čustvene pa vse drugače dojamemo mogoče pa bo tebi zrihtal kakega fajn pomagača
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:25:46
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Detelja pa kakšnega seksi pomočnika nam pošlji.Samo ne debelega(bljek) Janja a bo dober ta??? se je sam ponudil pod pogojem, da mu pomagaš se oprhat
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:28:10
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja no, zdaj pa vam pokažem mojo velikonočno dekoracijo (vačsih sem imela bolj te veje nakinčane).... no, pa da vam zaupam še to...moj dragi me je danes ful presenetil...rekel je, da mora danes ob 11 v službo..se lepo zrihta itd...pol pa jaz likam pa nekdo zvoni grem pogledat pa vidim, mojega lubija z šopkom rož in veliko milkino bonbonjero... to mi je prinesel za dan žena, ker jutri je spet v službi....mi je kar polepšal dan Iiiii, kak lepo... presenečenja so najlepša. Tvoj dragi vaju z bebijem obožuje in prav je tako.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:28:52
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 mene pa tko spodaj trebuha boli Čuj ti, js bom pršla zdle pa te bom po nagi riti nažgala ... hiter počivat... kaj bova z Brigitko brez tebe v P?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:29:29
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita pire in špinača, super ideja! ja jz mam to full rada... zraven pa še ne vem kaj bi naredila... kakšne polpete al pa hrenovko... bom vidla Mmmmm, špinača in pire - njami. Al pa čufti v paradižnikovi omaki in pire...mmm...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:30:07
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: janja* Miška2006 drugače se bolj noter se po stanovanju svalkam,ampak danes pa bom šla ven,samo,da se malo otopli.Pri nas je še mraz.Kako lepo,da imate tako toplo.Samo nekaj ti priporočam,da ,če te skrbi glede pritiska kar pojdi v porodnišnico.Tam si pod nadzorom in te potem nič ne bo skrbelo. Z pritiskom se ni za hecat.Tukaj v naših krajih je ena....Ne bom nadaljevala,ampak zgodilo se je najhuje in bila je tik pred porodom.Zdaj sta oba.Upam,da te nisem prestrašla.Misli pozitivno. Saj vem, kako je s preeklampsijo. Zdravnica mi je rekla, da če je več kot 150/100 kar takoj v P. Zaenkrat se giblje tik pod to mejo. Vendar me bolj to sekira vsakič, ko si ga merim, kaj mi bo pokazalo. To je edino, kar mi teži, da si moram merit vsaj 3x na dan. Saj ne da je težko , ampak psiha dela svoje Ja, psiha ima pri pritisku res prste zraven. Psihično si ga lahk tolk nabijemo, da ne morš verjet.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:30:48
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 miška:ko pogledam tvoj tikerček in vidim ,da imaš še samo 3t4d do poroda sem tko vesela komaj čakam ,da pridem jaz do tja,še malo Saj zaradi mojega staža sem res vesela. Ne morem zanikati. Oh, sigurno boš pršla tudi ti do tja.....al misliš, da ne , no razen, če ne nameravaš bit majčica nebi rada kasneje rodila-jaz sem aprilčica ,ne majčica sem VAŠA čeprav mislim,da se bo glih to zgodilo,jaz bi pa rada okoli 15.4 rodila blueeyes.nismo je spregledale ,smo prebrale samo sej smo bolj pridne ,ne delamo tko dolgih k smo jih-kajne,punce ja da se ne bova midve zamenjale,ti prej jaz kasneje brigita:ne ne bova digi dagi po ritki nagi ,čeprav moj je tam na kavčku kr nagi to bo pol bolj proti večeru,danes grem v vaše konce k sestri na obisk Saj bi tudi jst bla rada aprilčica in ne marčica , a kaj čem...taka je usoda . Po duši bom pa zmeraj aprilčica . Ti si naša, ne glede na to, kdaj rodiš. Tudi tiste tri , ki so že rodile, so naše.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:32:12
|
|
|
|
*Junona*
|
Ej, Sonček, a si poslala sms Spps? Ti je kaj odpisala?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:34:36
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo mi smo se tudi nazajtrkovali, malo sem pospravila dala posteljnino prat, prezračila, zdej pa me naš ati pelje na eno dobro brezkofeinsko kavico . Tukaj pri nas je zjutraj tako lepo sonček sijal, zdej se je pa kr na enkrat zoblačilo pa ful je pihat začel Detelja, aja točno ti si sama danes....da boš pridna, da ti ne bodo šle bedarije po glavi , aha polpetki....ni slaba zamisel Junona-ja zajtrk pa mora bit...jst če zjutraj ne grem jest mi je tako slabo, pa magari sam en jogurt k druga mi tak ne paše takoj, sam da neki pojem. Sonček a vidva bosta šla pa kr tkole na potep....nekam sumljiva si ti meni...ja zvončki cveto, pa ptički pojo, pa regrat brsti....da ne bosta vidva ki digi dagi po ritki nagi Miška si lahko kr srečna za možeka, moj je v kuhinji čist antitalent....še žlic se boji, se bolj na druge stvari spozna , tako da pri nas bom kar jst kuhala....no me pa zato večkrat razvaja z kako večerjico ali kosilcem kje zunaj . Janja super da še vstrajaš, si fajn opisala tele popadke , mislim pa da boš ti nam kmalu za sobro ušla Ja, meni je tudi slabo, če zjutraj ne jem. Sem pred nosečnostjo vedno sadje zjutraj jedla, zdaj pa ne gre, mi je slabo in včasih celo bruham. Laho ga jem popoldan ali zvečer.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:35:39
|
|
|
|
*Junona*
|
Pomarancica, kaj se nam pa ti nič ne javiš? Velikokrat spremljaš našo temo. Vidim, da si tudi aprilčica, ko smo bile avgustovske borke, si čvekala z nami. Daj se nam kaj oglasi.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:36:19
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 mene pa tko spodaj trebuha boli a te boli ko se bebi premika???...mene je zadnjič tudi...pol pa mi je že vse po glavi rojilo kaj bi to lahko bilo...in strah, da bom šla rodit...pol pa mi je ena rekla, da je imela ful hude bolečine takrat ko se je bebi premikal in ji je zdravnik rekel, da je pač tako velik, da nima več dovolj placa pol pa se podpira 1x v želodec, pol jajčniki, pol spodaj nekam pritiska itd...ta teden cel čas čutim ko se bebi premika menekaj boli...pa želodec pa kisilna mi nagaja....počivaj...jaz ko počivam me ne boli tako fejst... Čuj ti, js bom pršla zdle pa te bom po nagi riti nažgala ... hiter počivat... kaj bova z Brigitko brez tebe v P?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:38:06
|
|
|
|
*Junona*
|
Mene je včeraj okoli popka bolel. Me pa zaboli, ko dobim brciko v rebra. Me kr prestavi. Ampak se mi tako dobro zdi.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:41:02
|
|
|
|
janja*
|
Detelja čisto nič se ga nebi branila.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:41:43
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Detelja čisto nič se ga nebi branila. O ti, ti packa... Kaj pa oče tvojih otrok?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:42:27
|
|
|
|
malcekvita
|
Sonček kar lepo počivat pejd. Detelja tvoj dragi je pa izviren in pozoren. Jst sem svojmu prepovedala jutri kupovat kakršnakoli darila, ker mi po pravici povedano grejo na živce teli skomercializirani prazniki, ko požrešni trgovci samo cene dvigujejo. Bolj mi ob takih dnevih paše kakšna druga pozornost. MASAŽA recimo . Sicer pa moram svojega dragega res pohvalit, ker mi vsak večer boža podplate in tako pripomore k temu, da se lepo sprostim. grem svojemu sendvič narest in ga malo obiskat v najinem novem stanovanju, pa valda prečekirat, kako kej napreduje adaptacija .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:43:46
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita Sonček kar lepo počivat pejd. Detelja tvoj dragi je pa izviren in pozoren. Jst sem svojmu prepovedala jutri kupovat kakršnakoli darila, ker mi po pravici povedano grejo na živce teli skomercializirani prazniki, ko požrešni trgovci samo cene dvigujejo. Bolj mi ob takih dnevih paše kakšna druga pozornost. MASAŽA recimo . Sicer pa moram svojega dragega res pohvalit, ker mi vsak večer boža podplate in tako pripomore k temu, da se lepo sprostim. grem svojemu sendvič narest in ga malo obiskat v najinem novem stanovanju, pa valda prečekirat, kako kej napreduje adaptacija . Po moje te ne bo ubogal, saj veš kakšni so naši dragi. Razen, če si oštro zagrozila.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:45:10
|
|
|
|
*Junona*
|
Grem se še učit, popoldan bom šla pa malo ven na zrak. Upam, da ne bo pihalo, ker zdle je tak mrzel veter zunaj, kar okoli vogalov hiše šviga.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:45:27
|
|
|
|
malcekvita
|
junona jst tudi uživam v tehle brcikah in prerivanju v mojem trebuščku . moški so res prikrajšani za te občutke. edino kar si želim je to, da ne bi delal preveč akrobacij, ker hočem, da ostane v glavični vstavi
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:47:09
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita junona jst tudi uživam v tehle brcikah in prerivanju v mojem trebuščku . moški so res prikrajšani za te občutke. edino kar si želim je to, da ne bi delal preveč akrobacij, ker hočem, da ostane v glavični vstavi Ja, to pa res, mene tud skrbi, da bi se obrnil nazaj. Kar naj tako ostane.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:48:17
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Miška 2006 ja vem kaj lahko naredi psiha.Teško si kaj pomagaš. Včasih se da, ne pa zmeraj.Mislim nate in ti pošiljam pozitivno energijo. Hvala... enako.... Sem tudi pravkar klicala v P in so mi rekli, da ni še nič takega, da lahko ostanem doma. Samo pritisk ni še sam po sebi kazatelj, da gre za preeklampsijo. V sredo sem imela krvne in urinske izvide bp. Tako, da so mi vseeno še svetovali merjenje pritiska in naj pokličem v ponedeljek v ambulanto za rizične nosečnice. Ma, da se vseeno ne rabim sekirat.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:50:12
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja no, zdaj pa vam pokažem mojo velikonočno dekoracijo (vačsih sem imela bolj te veje nakinčane).... no, pa da vam zaupam še to...moj dragi me je danes ful presenetil...rekel je, da mora danes ob 11 v službo..se lepo zrihta itd...pol pa jaz likam pa nekdo zvoni grem pogledat pa vidim, mojega lubija z šopkom rož in veliko milkino bonbonjero... to mi je prinesel za dan žena, ker jutri je spet v službi....mi je kar polepšal dan Bravooooooooooo za tvojga možička
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:52:00
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: janja* Miška 2006 ja vem kaj lahko naredi psiha.Teško si kaj pomagaš. Včasih se da, ne pa zmeraj.Mislim nate in ti pošiljam pozitivno energijo. Hvala... enako.... Sem tudi pravkar klicala v P in so mi rekli, da ni še nič takega, da lahko ostanem doma. Samo pritisk ni še sam po sebi kazatelj, da gre za preeklampsijo. V sredo sem imela krvne in urinske izvide bp. Tako, da so mi vseeno še svetovali merjenje pritiska in naj pokličem v ponedeljek v ambulanto za rizične nosečnice. Ma, da se vseeno ne rabim sekirat. Kar mirno, vse bo ok. Pa pazi, da ti dragi ne dvigne preveč pritiska ( ).
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:52:12
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: janja* Detelja pa kakšnega seksi pomočnika nam pošlji.Samo ne debelega(bljek) Janja a bo dober ta??? se je sam ponudil pod pogojem, da mu pomagaš se oprhat Jaooooooooooo, jaooooooooooo babe moje.....kaj se vam meša Meni tudi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
15.10.Ime za punčkoTia (
33%)
Lia (
11%)
Ema (
56%)
Število vseh glasov: 397Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!