Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 13:12:03
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini dan :) po lepo prespani noči,... brez otrdevanja tam doli .... smo zjutraj šli malo v šoping ..... zdaj se najedli kosila in medtem sterilizirali flaške, dude , itd ..... pa nisi ti že včeraj hodila v šoping? ... trenutno segrevam kauč, ker je bejbi rekel, da ima dosti dirkanja naokoli in hoče ležat .... detelja tvoj dragi si pa zasluži in zvečer ga pričakaj v seksi oblekici, da se mu zahvališ ....moj dragi je že prej cvikal, da bi midva mal "zmontirala posteljo" sedaj, ko pa skoz neki boli pa mislim, da ga še bolj ne bom dobila, da bi mi pajčolan spucal tam spodaj le s čim te bo presenetil tvoj pomočnik ... me res zanima ... ja, tudi mene zanima sonček počivaj ... ostale uživajte danes. .... pri nas je tako turobno vreme, da ti je lahko samo slabo ....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 13:13:15
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja bemti ... le kje jih najdeš? .... tou so sigurno goričanci .. sobočanci so nej ... vsaj jes san nikoli nej srečala takšnij v soboti ... no lejko bi bilij tüdi marki
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 13:13:50
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pomarancica Hello Nosečkice! Jaz vas ves čas spremljam. Junona se je spomnila name.. kako pozorno :-) Jaz imam PDP 30.4. in je to moja prva nosečnost in me lahko date na seznam. Ste tok pridne s pisanjem, da vam težko sledim. Je pa veliko zanimivih informacij. Lepo soboto nosečkice. jaz sem že tudi opazila, da si dostikrat na naši strani, ampak nikjer nisem zasledila (mogoče sem spergledala) tvojih postov....zdaj pa le pridno piši - pol pa dobiš tudi ti enega pomočnika
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 13:14:53
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja pa nisi ti že včeraj hodila v šoping? san san ... samo smo nej vse nabavili ...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 13:15:03
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja bemti ... le kje jih najdeš? .... tou so sigurno goričanci .. sobočanci so nej ... vsaj jes san nikoli nej srečala takšnij v soboti ... no lejko bi bilij tüdi marki Nalini ne morem ti vsega izdati kdo pa od kod so nikoli ne veš, kdaj jih bom rabila pol pa na koncu več ne bo nič "mesa" zame
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 13:15:56
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja pa nisi ti že včeraj hodila v šoping? san san ... samo smo nej vse nabavili ... hehe, vsak izgovor je dober zakaj pa me potem nisi poklicala, da bi šli na kavico?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 13:17:53
|
|
|
|
detelja
|
ta me je vpr., če bi ga katera slučajno rabila...je tak univerzalen tip.....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 13:19:20
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja hehe, vsak izgovor je dober zakaj pa me potem nisi poklicala, da bi šli na kavico? včeraj ni bilo časa ... ... bove naslednji teden nadoknadile ... ok?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 13:20:01
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja hehe, vsak izgovor je dober zakaj pa me potem nisi poklicala, da bi šli na kavico? včeraj ni bilo časa ... ... bove naslednji teden nadoknadile ... ok? upam, sam upam, da bove fit, da ne bove s trdimi okrog hodili
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 13:21:02
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja ta me je vpr., če bi ga katera slučajno rabila...je tak univerzalen tip..... detelja te je pa baje iz vaših koncev ... a ga poznaš? ....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 13:22:39
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja ta me je vpr., če bi ga katera slučajno rabila...je tak univerzalen tip..... detelja te je pa baje iz vaših koncev ... a ga poznaš? .... Nalini, kateri zdaj? ta drugi je iz našiih koncev....seveda ga poznam...občasno pride na "kavico", ampak pssssss, ker moj nič ne ve o tem
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 13:23:47
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja ta me je vpr., če bi ga katera slučajno rabila...je tak univerzalen tip..... detelja te je pa baje iz vaših koncev ... a ga poznaš? .... Nalini, kateri zdaj? ta drugi je iz našiih koncev....seveda ga poznam...občasno pride na "kavico", ampak pssssss, ker moj nič ne ve o tem saj se mi je zdelo, da ga poznaš ...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 13:26:48
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja ta me je vpr., če bi ga katera slučajno rabila...je tak univerzalen tip..... detelja te je pa baje iz vaših koncev ... a ga poznaš? .... Nalini, kateri zdaj? ta drugi je iz našiih koncev....seveda ga poznam...občasno pride na "kavico", ampak pssssss, ker moj nič ne ve o tem saj se mi je zdelo, da ga poznaš ... saj veš kako je to...dragi skoz dela...že od avgusta sem na bolniški...rabim družbo...pol pa se je ta oglasil pa sva se fajn ujela in pač zdaj prihaja k meni
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 13:34:18
|
|
|
|
detelja
|
brigita ti si bila včeraj tako fajn pa si mi naredila lušte z tvojimi čokoladicami...danes pa sem jaz pripravila to zate...samo zate pa dober tek
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 13:34:42
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja saj veš kako je to...dragi skoz dela...že od avgusta sem na bolniški...rabim družbo...pol pa se je ta oglasil pa sva se fajn ujela in pač zdaj prihaja k meni samo pazi da ne pride na obisk, ko bo dragi doma ....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 13:35:38
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja saj veš kako je to...dragi skoz dela...že od avgusta sem na bolniški...rabim družbo...pol pa se je ta oglasil pa sva se fajn ujela in pač zdaj prihaja k meni samo pazi da ne pride na obisk, ko bo dragi doma .... bom
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 13:36:08
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja brigita ti si bila včeraj tako fajn pa si mi naredila lušte z tvojimi čokoladicami...danes pa sem jaz pripravila to zate...samo zate pa dober tek če imaš takšno gibanico doma priletim takoj k tebi ... ttttttttttttaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 13:39:59
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja brigita ti si bila včeraj tako fajn pa si mi naredila lušte z tvojimi čokoladicami...danes pa sem jaz pripravila to zate...samo zate pa dober tek če imaš takšno gibanico doma priletim takoj k tebi ... ttttttttttttaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj žal nej...lahko pa prideš pa greve k mojemu dragemu samo mislim, da bi naju ta gibanca jedla ne midvi njo...tega se ful hitro naješ...pol pa do jutri samo še postelja pa pomočnik
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 14:19:12
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Sonček če je pa nag....pol pa res ne morš reveža tkole čakat pustit , a v naše konce greš, ja super no pol se nam pa le kaj javi kako je bilo Blueeyes lepo da si se nam mal javila in nas mal pozdravila Detelja uspešno likanje, pa čimmanj štroma ponuci , pol smo pa itak na netu pa čez vikend je itak cenejši elek.tok v bistvu pa sem že gotova...jaz sproti likam pol pa nimam tolko cunj... Jst grem zdej na coffee, pol se pa tipkamo. Za kosilo bodo pa zrezki v smetanovi omakci, rižek pa solata.....za sladico pa jaz bi se kar k vam povabila na kosilo oz midva z bebijem, a lahko? PRIDNE BODITE Ja jst tudi probam sproti likat, ker ko mam enkrat eno goro cot za zlikat se mi je pol ful težje zraven spravit Kosilo smo pojedli je še mal ostalo, tako da detelja in dobrodošla . Je blo pa dobro, sam sva se z mojim zdej tko najedla, da sladica ne vem kdaj bo pršla v upoštev
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 14:22:29
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja no, zdaj pa vam pokažem mojo velikonočno dekoracijo (vačsih sem imela bolj te veje nakinčane).... no, pa da vam zaupam še to...moj dragi me je danes ful presenetil...rekel je, da mora danes ob 11 v službo..se lepo zrihta itd...pol pa jaz likam pa nekdo zvoni grem pogledat pa vidim, mojega lubija z šopkom rož in veliko milkino bonbonjero... to mi je prinesel za dan žena, ker jutri je spet v službi....mi je kar polepšal dan zelo lepo si tole z jajčki zdekorirala....zdej še sam dva zajčka spodaj pašeta ... tvojmu dragemu pa vsaka čast čudovito presenečenje ti je pripravil in zelo lep šopek
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 14:23:26
|
|
|
|
brigita23
|
aja no mislila sem na vaju zajčka
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 14:23:45
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Danes bom potolkla vse moje rekorde v postih . Sem jih že več kot 5 napisala . A dobim kakšno nagrado? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, evo ti nagrado To. To! To sem čakala. > .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 14:28:20
|
|
|
|
Miška2006
|
Se splača potrudit za take machote.....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 14:33:13
|
|
|
|
brigita23
|
uuuuuuuuuuu vidim da je spet pestro na rr,sem tele slikce tule vidla pa me je kr trebuh začel bolet detelja-ti packa ti.....bom jst še tebi tudi lušte delala,mmmmmmmm kak faj zgleda
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 14:35:32
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 mene pa tko spodaj trebuha boli Čuj ti, js bom pršla zdle pa te bom po nagi riti nažgala ... hiter počivat... kaj bova z Brigitko brez tebe v P? čuj sonček ti se res mal umir, ker brez tebe midve ne greva rodit.......počivat je treba , mene tudi nekaj spodaj trebuh danes boli
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?