|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
7.3.2009 14:39:03   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

pire in špinača, super ideja!user posted image

ja jz mam to full rada... zraven pa še ne vem kaj bi naredila... kakšne polpete al pa hrenovko... bom vidla

Mmmmm, špinača in pire - njami.user posted image user posted image user posted image user posted image
Al pa čufti v paradižnikovi omaki in pire...mmm...

to sva si pa midva z mojim dragim naročila ju3 pri babiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ona naredi tako dobre mmmmmmmm, aja pa še krofe bo spekla samo za naju z user posted image , za 8.marecuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
7.3.2009 14:42:26   
brigita23

junona jst tudi uživam v tehle brcikah in prerivanju v mojem trebuščku user posted image . moški so res prikrajšani za te občutke. edino kar si želim je to, da user posted image  ne bi delal preveč akrobacij, ker hočem, da ostane v glavični vstavi user posted image

mene tudi skrbi, ker se mi zdi da ga imam po celem trebuhuuser posted image user posted image , pa takoje že močen, mene kr ornk brca oz. boksauser posted image user posted image user posted image  tak da se mi cel trebuh premikauser posted image

Ja, to pa res, mene tud skrbi, da bi se obrnil nazaj. Kar naj tako ostane. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
7.3.2009 14:42:29   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pomarancica

Hello Nosečkice!
Jaz vas ves čas spremljam. Junona se je spomnila name.. kako pozorno :-)
Jaz imam PDP 30.4. in je to moja prva nosečnost in me lahko date na seznam.

Ste tok pridne s pisanjem, da vam težko sledim. Je pa veliko zanimivih informacij.
Lepo soboto nosečkice.

Pozdravljena.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vesela, da si se oglasila. Imaš PDP takrat ko js. Boš slučajno v Celju rodila?
Te bo naša Sonček dala na seznam, zdaj si naša.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Pomarancica)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
7.3.2009 14:42:44   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

No lepo to d mau spremljaš....sej boš velik tem zanimivih najdla..
lepo soboto tudi tebi

A ti si tudi aprilčica 09?user posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
7.3.2009 14:43:14   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

Js bom pa AngelCare kar prek soncek.si naročila, je 25 EUR cenejši kot v BC.

tudi midva sva ga .... pa še avtosedež in isofix ....
... me je pa ta angel care tak matral, da sem ga že naštudirala ....  me kar stresee ko zatuli alarm user posted image .... upam, da nikoli ne bo, ko bo bejbi med nami ...

Naj zdaj tuli, potem pa naj bo tiho, kajne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
7.3.2009 14:44:47   
brigita23

junona, moj user posted image  ma da me uboga user posted image .
ko sva pred tremi leti začela hodit skupaj, je blo kmalu valentinovo. in jaz svojmu rečem, da se dejva zmenit, da si ob takih dnevih nič ne kupujeva, rajši vidim pozornost ob običajnih dnevih. in moj se seveda strinja... pride Valentinovo, midva se zmeniva, da se dobiva na čajčku in jaz se seveda glede daril držim dogovora, on pa meni prinese prelep šopek rož user posted image . mi je blo tko nerodno, da sem odreagirala ko slon v trgovini s porcelanom... namesto, da bi se mu zahvalila, povohala rože, mu dala lupčka, al karkoli že, sem ga od vse tiste zadrege v kateri sem se tisti moment znašla, udarila s šopkom po glavi user posted image user posted image . no, sej vem da sem smotana, včasih malo preveč...

jooo ti ga sirješuser posted image user posted image user posted image user posted image , a kr po glavi si ga.....ja kaj češ ljubezen se kaže na vse mogoče načineuser posted image user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
7.3.2009 14:44:52   
janja*
Detelja se mi kar sline cedijo.
Miška2006 no samo,da je vse okej.Bolje,da si poklicala in si zdaj mirna.
Nehejte že kazat te dobre tipe,ker to pa je že nevarno.Spet mi utrdeva trebuh.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
7.3.2009 14:47:17   
*Junona*

PREDLOGI NASLOVOV ZA TEMO STARŠI ČVEKAMO    

user posted image

1. aprilski srčki 2009 (I)  
        2. zakladi aprilk 2009 (I)
        3. aprilski sončki 2009 (I)
        4. aprilski princi in princeske 2009 (III)
        5. aprilčki in aprilčice 2009 (III)
        6. metuljčki aprilčic 2009 (III)  
        7. navihanci aprilčic 2009 (III)   
        8. aprilski cvetki 2009 (I)    
        9. aprilsko pomladni cvetki 2009 (I)
      10. aprilske mačice in mački 2009 (IIIIII)                          
      11. aprilski čmrleki 2009 (III)        
      12. malčki in malčice aprilčic 2009 (II)
      13. pikice in pikci aprilčic 2009 (I)
      14. bejbike in bejbiji aprilčic 2009 (I)
      15. aprilski škratki 2009 (III)
      16. aprilski metuljčki 2009 (I)
      17. aprilski krofeki 2009 (IIIIIII)
      18. aprilski zvončki in trobentice (I)
      19. aprilski živčki 2009 (I)

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
7.3.2009 14:49:34   
janja*
Zdej grem pa še malo na sončka,da ne mislim na trd trebuh,ki mi nagaja vsako popldne,ko pa že mislim,da gre zares pa se umiri.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
7.3.2009 14:49:44   
brigita23
pozdravljeni nmag in malapikica lepo da sta se po dolgem času malo javili in nas prišli pozdravituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
7.3.2009 14:52:20   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Danes bom potolkla vse moje rekorde v postihuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem jih že več kot 5 napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image .

A dobim kakšno nagrado?user posted image

miška ti si pa res super pridna danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
7.3.2009 14:53:02   
Tabletka dOr
Ful ste popisla čvekice user posted image  sploh nisem uspela vsega prebrat. Mate pa dons mal lepše fotke kt včeraj user posted image

Čestitke mamici Sobri in nenji user posted image  user posted image user posted image user posted image

A je slučajno kera kupovala modrce za dojenje v Mullerju ? A so kul?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
7.3.2009 14:56:00   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Pomarancica

Hello Nosečkice!
Jaz vas ves čas spremljam. Junona se je spomnila name.. kako pozorno :-)
Jaz imam PDP 30.4. in je to moja prva nosečnost in me lahko date na seznam.

Ste tok pridne s pisanjem, da vam težko sledim. Je pa veliko zanimivih informacij.
Lepo soboto nosečkice.

JA POZDRAVLJENA IN DOBRODOŠLA MED NAMIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdej pa kr v akcijo....naša junona pravi vsaka vsaj 5 postov na dan....jst jo ubogam, k je hudauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pomarancica)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
7.3.2009 14:57:14   
brigita23
user posted image

detelja tako nagrado bi pa jst tudi melauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
7.3.2009 14:58:54   
Cveta28
Hej hej!
Zadnja dva dneva sme bila totalno bussy tako, da se nisem nič javljala, še prebirala sem vas bolj malo tako, da najprej opravim to, ok.
Drugače sem pa v petek v službi naredila poslovilca, na katerega so prišli prav vsi. Nazdravili smo s sokovi (user posted image imamo prednost pri izbiri pijače) in se malce posladkali s suhim sadjem in sirovimi ploščami. Bilo je ful fino in vsem sem obljubila, da se jim pridem pokazat še vsaj 1x dokler sem v enem kosu.
Malce bolj me je razburil en naš profesor na faksu, ker bo letos on predaval en predmet in je totalno spremenil način izpita, na težje seveda user posted image .
Vmes pa sem dobila še novo zalogo Legofer-ja (železov sirup, da lahko sedaj zarustamuser posted image ), obiskala sem mal bodoča prababico in pradedka, mojega kodra spakirala na smučanje in zopet odhitela v KR.
Aja, pa še ena kolegica je včeraj zjutraj povila hčerkico Julijo user posted image
Sedaj pa res šibam prebirat za nazaj, mislim da sem ostala tam nekje pri 30 strani....

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
7.3.2009 14:59:51   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image

bemti user posted image user posted image user posted image  ... le kje jih najdeš? .... tou so sigurno goričanci user posted image  .. sobočanci so nejuser posted image ... vsaj jes san nikoli nej srečala takšnij v soboti ... no lejko bi bilij tüdi marki user posted image

kok si fajn po vaše tole napisalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
7.3.2009 15:03:37   
brigita23

ta me je vpr., če bi ga katera slučajno rabila...je tak univerzalen tip.....user posted image user posted image user posted image

user posted image

detelja te je pa baje iz vaših koncev user posted image  ...
a ga poznaš?

user posted image
....

Nalini, kateri zdaj? ta drugi je iz našiih koncev....seveda ga poznam...občasno pride na "kavico", ampak pssssss, ker moj nič ne ve o temuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj se mi je zdelo, da ga poznaš user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

user posted image  saj veš kako je to...dragi skoz dela...že od avgusta sem na bolniški...rabim družbo...pol pa se je ta oglasil pa sva se fajn ujela in pač zdaj prihaja k meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

babe ve nas boste čist zrajcale s telimi vašimi dediuser posted image user posted image user posted image user posted image , če so res na vašem koncu sami taki komadi, pol bom večkrat na gibanico prletelauser posted image user posted image ...zej je avtocesta, gre hitrejuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
7.3.2009 15:04:31   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Detelja se mi kar sline cedijo.
Miška2006 no samo,da je vse okej.Bolje,da si poklicala in si zdaj mirna.
Nehejte že kazat te dobre tipe,ker to pa je že nevarno.Spet mi utrdeva trebuh.

Malo boljš je ja.....še posebej po teh tipih.  Saj če grem v P, tam ne bo takih machotov.....sm raje domauser posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
7.3.2009 15:06:01   
Pomarancica
Jaz bom rodila v Ljubljani, ker sem iz okolice Kamnika.
Sem videla, da imava na isti dan PDP.

Neposredna povezava do sporočila: 1569
7.3.2009 15:06:11   
brigita23

brigita ti si bila včeraj tako fajn pa si mi naredila lušte z tvojimi čokoladicami...danes pa sem jaz pripravila to zate...samo zateuser posted image user posted image

user posted image

user posted image

pa dober tekuser posted image

joooooo veš kaj bi naredla zdej tejle gibanci.........zjokala se bi jih na sramnih žnabeljčkih če bi jih melauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
7.3.2009 15:09:09   
Miška2006

Danes bom potolkla vse moje rekorde v postihuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem jih že več kot 5 napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image .

miška ti si pa res super pridna danes
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

miška ti si pa res super pridna danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala hvala, ni vsak dan takuser posted image . Ma če boste dajale take nagrade, se bom vsak dan potrudila.user posted image

user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 1571
7.3.2009 15:12:40   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

user posted image

detelja tako nagrado bi pa jst tudi melauser posted image user posted image user posted image

Postavi se v vrsto user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1572
7.3.2009 15:13:21   
brigita23
no zdej sem končno uspela vse za nazaj prebrat pa vsem nekak odpisat.....pol pa ugotovim da sem sama na rruser posted image user posted image user posted image user posted image ...
joj zej se mi pa tak ene tortice lušta, mi je tale detelja s to gibanico take lušte naredlauser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1573
7.3.2009 15:14:49   
brigita23
miška za tegale se pa že splača tekmovatuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1574
7.3.2009 15:17:03   
brigita23
miška a menjašuser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

prebivališče
s1o2

mene pa zanima tiste mamice ki imate začasni naslov prijavlen pri parterju . kam ste prijavile svoje malčke ??na vaš stalni naslov ali na stalni naslov partnerja hvala za pomoč

na svoj naslov (50%)

na naslov parterja (48%)

Število vseh glasov: 56

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!