|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
4.3.2009 16:28:25   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Ura za miting - meni se malo bolj dopade 11.00 ... ostale? No, al pa, ce midve mal kasnej prideva ... ni blema. A bo kdo ilatic obvestil, pa zimsko, itd. itn. Mercator Siska - moze Joze! Pa tudi tisti lokal zadnjic - pod Emporium - je bil silno dober. Lahko pa okupiramo Sisko enkrat za spremembo. Tam se niso videli vrazjih julijk s svojimi pikolinckiuser posted image

Majuska, ne daj, se, bejbi! Ju3 pa kar pojdi osebno tja, da resijo stvari.

V Mercatorju bi celo predlagala Comido v 1. nadstropju (poleg Lumpi kotička), kjer smo hotele biti že prejšnjič, pa je bilo zaprto. Med mizami je tudi dovolj prostora za vozičke in vso ostalo ropotijo user posted image

Žal nimam telefonske ne od Zimske ne od ilatic user posted image

Metuljčica, hvala za vzpodbudne besede user posted image   držim pesti za tvojo mami, da bo res vse ok. In čestitam za uspešno oddan doktorat user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
4.3.2009 16:52:46   
ksenci
metuljček- bi napisala kaj sm dans jedla, sam je seznam predolguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za oddano diplomsko. tud moja mami je mela včeri pregled po operaciji in je vse ok(so ji vzeli matrnico ven, jajčnike pustili- jih pustijo pri ženskah, ki še niso veliko stare, da ne bi prišlo do kakšnih hormonskih motenj-tako so njej povedali)

Neposredna povezava do sporočila: 2327
4.3.2009 16:57:39   
ilatic
Pozdravljene!

Da se vam malo javim, ker vidim da me nekatere pogrešateuser posted image ! Moja draga Rebeca mi je danes poslala sms. Kako je to lepo. Včasih sem mislila da sem sama na tem svetu (razen moža in otrok) sedaj od kar je pa ta RR imam pa toliko prijateljic. Tako mi je žal, da čas tako beži in da ga imamo tako malo, da se ne morem več družiti z vami. Če bi bilo možno bi se vsak dan odpravila do kakšne in klepetala in klepetala.
Razlog zakaj me ni bilo na RR, so PUZZLI!!! Vam bom pokazala sliko. Čudovita je, bila pa je strašno težka, ker so tako podobne barve, Ta teden je pa dragi na dopustu in se razvajava max.

Otroci so v redu, Tarik je bojši z očkami in prehladom, sedaj samo še malo pokašljuje. V petek grem v razvojno, samostojno še vedno ne sedi, obrača se težko, predvsem mislim da je lenček. Bomo videli kaj mi bodo povedali!

Malo na kratko več v prihodnje.

Rada vas imam!!!

LP

http://www.shrani.si/f/3L/Pl/3cRhHcxG/slika-001.jpg
http://www.shrani.si/f/1u/oK/be49Hc2/slika-002.jpg

< Sporočilo je popravil ilatic -- 4.3.2009 16:59:07 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
4.3.2009 17:05:10   
ksenci
ilatic- nora slikcauser posted image user posted image user posted image kolk kosov puzzlov je blo. jz mam doma 3.500, pa se je kr bojim it sestavt, kr drgač res ne bom nikol nardila diplomeuser posted image kr tak not padem, da kr ni res. sm je že sestavla ene četrt ko sm bla še v mb, sam sm razdrla, ko sm pakirala za domov. kaj maš za podlagouser posted image jz mam navadn karton, pa ni fajn, kr se ne da prstavtuser posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
4.3.2009 17:18:51   
Blacky30
Ilatic, vauuuuuuuu, kakšna slikca. user posted image user posted image user posted image  Za puzzle pa verjamem, da ni bilo časa za RR, zato pa jih jaz ne upam it sestavljat.user posted image user posted image  

Ksenci, jaz sem obsedenka s puzzli, jih imam še malo morje za sestavit, pa veliko že sestavljenih. Največje za sestavit imam 3000-delne. Jih pa imam na velikem kartonu, v kakršne spravljajo koledarje, ki se potem z drugim delo kartona pokrije in zapre s tako zarezo, tak da prah ne more zraven. Imam pa ful veliko za 3000-delne tudi in lepo pod posteljo spravljene.user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
4.3.2009 17:25:11   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Ilatic, vauuuuuuuu, kakšna slikca. user posted image user posted image user posted image  Za puzzle pa verjamem, da ni bilo časa za RR, zato pa jih jaz ne upam it sestavljat.user posted image user posted image  

Ksenci, jaz sem obsedenka s puzzli, jih imam še malo morje za sestavit, pa veliko že sestavljenih. Največje za sestavit imam 3000-delne. Jih pa imam na velikem kartonu, v kakršne spravljajo koledarje, ki se potem z drugim delo kartona pokrije in zapre s tako zarezo, tak da prah ne more zraven. Imam pa ful veliko za 3000-delne tudi in lepo pod posteljo spravljene.user posted image

a veš ki bi lahk dobila, kako podobno podlago za shrant puzzle, kr jz jih nimam kam porinat, ko jih sestavlam, razn da ne jemo več na miziuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
4.3.2009 17:41:29   
ilatic
Ta je iz 1000 delov. Rada bi pa poskusila z 3000. Za podlogo imam nek star del od kuhijske omarice. Tist k je v predalniku

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
4.3.2009 18:05:57   
Blacky30
Jaz sem dobila od enega, ki dela v tiskarni. Tisto leto so ravno izdelovali tak velike koledarje, pa je imel viška.user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
4.3.2009 18:08:31   
Blacky30
Ali ima katera mogoče odveč namizni koledar, tak, ko lahko pišem gor za vsak dan nekaj? Letos mi ga nihče ni prinesel in nikjer ga nisem mogla dobit, pa brez tega ne znam živet.user posted image  Nekaj takega mislim:

user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
   [Brisano sporočilo]
4.3.2009 18:14:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2335
   [Brisano sporočilo]
4.3.2009 19:31:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 2336
   [Brisano sporočilo]
4.3.2009 19:37:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2337
4.3.2009 19:46:14   
jocika
puzzle? OK, vsaka čast. Zdej mi pa neki povejte. Kje za hudiča se najde čas za to? Ni mi več jasn, al sem jaz najbolj nesposobna mama na svetu al kaj, ker odkar sem mami, ne najdem časa v celem dnevu, da spijem eno kavico v miru - resno govorim....user posted image user posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 2338
4.3.2009 19:50:14   
jocika
no, zdej sem vas pa uspela na hit mal prebrat... Lubi je dal danes za spremembo malo spat, bomo vidli, kak dolgo bo mir. Škoda, da se dobite v Ljubljani, mi je čist predaleč, drugače bi se vam enkrat pridružla - se vam nisem še nikoli - mi je kar žal...Ko boste kaj v CE, pridem.ok, nč, grem se z lubijem mal pocartat, preden spet padema dol... Nočko

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
   [Brisano sporočilo]
4.3.2009 19:53:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2340
   [Brisano sporočilo]
4.3.2009 19:57:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2341
   [Brisano sporočilo]
4.3.2009 20:05:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2342
   [Brisano sporočilo]
4.3.2009 20:08:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2343
   [Brisano sporočilo]
4.3.2009 20:20:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2344
4.3.2009 20:26:33   
3jeMi
populis... one ribice... prišlo je do pogina določene vrste sardin, ker je imelo morje pod 10°C... menda je to premrzlo za njih... jih je bilo povsod polno, že od torka dalje... galebi so imeli veliko pojedino... jih je bilo prav lušno opazovat kako počivajo na kolih od pomolov, katere je polomila burja...
user posted image
... s tole mašino so pa zgleda čistili morje...
user posted image

nočko lejdis

Neposredna povezava do sporočila: 2345
   [Brisano sporočilo]
4.3.2009 20:41:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2346
4.3.2009 20:45:33   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

... prišlo je do pogina določene vrste sardin, ker je imelo morje pod 10°C... 

i am back... tole me je mučilo.... sardine ne plavajo v nobenem morju, ampak samo v konzervi, torej v olju... prišlo je do pogina določene vrste sardel... takule...
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=12&c_id=194063&tokens=pogin+rib

se pardoniram...

nočko zares zdaj user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
4.3.2009 21:30:29   
neboglasnica
Evo mene, sem že nazaj... Hvala za vse, ki ste mislile name in držale pesti, izpit uspešno opravila. So me fantje kar uro in pol prej spustili domov, ker dojim. user posted image fantje! Zdaj se je potrdil rek, da se dobro z dobrim vrača. Imam pa eno slabo novico, zame mislim. Komaj, komaj sem s espravila v uniformo, ki sem jo imela med nosečnostjo (delovno) in celo predavanje in izpit na plitvo dihala, tako da so se gumbi uspeli obdržati gor. Šment, nekaj bo treba ukrent, ni druge.

Metuljčica: vse smo kupili v BC in upam, da bo z mami ok!

slike z obiska pri Tims: nak, ni bilo časa fotkat. Saj vidite koliko sva klepetali, ker dežuje pa že cel dan. user posted image

Ilatic: lušni puzzli. Saj pravim, midva sva sestavljala ene 3000-delne, šment, na koncu se že preobješ.

Blacky30: vidim, da boš koleda dobila. Za take velike ovojnine od koledarjev se pa jaz priporočam, če bo še kdaj prilika, saj imam veliko izdelanih reči, plakatov ipd. za službo in se mi mečkajo...

Srečanje: določam dan in sicer ponedeljek ob 10.30. Če se Tims in Zimska do jutri ne pofočkata, bomo v MC, drugače pa se jima prilagodimo. Cifro od Zimske sem imela, pa mi je mobi dušo spustil kot veste in je sedaj nimam. Sicer pa ona tak al tak kdaj poškili sem, nas bo že našla.

Nočka,

user posted image

Jutri ima moja draga hči prvo razstavo v knjižnici Domžale v okviru Lions kluba. Ni samostojna razstava, nekaj njenega pa je poleg, je rekla njena mentorica. Tako, da gre tale silno ponosna mama uredit sebe in pripravit kaj za na mizo za tole razstavo. Upam napovedati, da je to prva v nizu (sem pa skromna, kaj? user posted image ).

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
4.3.2009 21:38:15   
ksenci
ja, kaka iverica, bi pa res prav prišla za puzzle zlagatuser posted image sam kot pravim, ko bo diploma fertik, prej se jih ne smem lotit. sm prej narobe napisala-imam 3000 puzzlov, na pa 3500, kot sm napisala, ne vem kaj sm študirala.
blacky- tud jz mam rada te koledarje, pa ga letus tud nimam imam kr v rokovniku- imam rada vse zapisano, da se kaj ne pozabi
no za slovo sta se Marko in njegov ati skregala, za brezveze- zarad hrenovke. Ampak tulk sta se ruknala, da smo bli pol vsi slabe vole user posted image   pol pa še naj kdo reče, da smo ženske težkeuser posted image
Aljaž je glih zaspal, midva pa tud se še mal pocrtat- mogoč me čakajo jagodeuser posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
4.3.2009 21:41:33   
ksenci
neboglasnica-user posted image user posted image user posted image za ispit
sm jz tud dans poštudirala, kaj bom v soboto oblekla za na koncertuser posted image bom jutr mal pogledala, če slučajn kaj dobim na rit, ampak dvomimuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?