metuljcek321
|
dzanika, kaj pa, ce uporabis tisti mali lonceni "tegelc" za rozo ali pa kaksen loncen zvoncek, ga obrnes upside down, gor nalepis laske, narises obrazek, spodaj pobarvas rob & je kot angelcek s krilci ... Enkrat je tako delala prijateljica & je izpadlo zelo lepo. neboglasnica, thanks za linke. Shranjeno. rebeca, jajcka vedno barvam doma, vzamem pa samo rumeno in rdeco barvo, pa cebulne naredim. Viti za zobek & zvok motorcka - pri nas je tale motrocek spet nazaj v uporabi. Potem nekaj dni brenci kot cebela, pa nekaj dni premora vzame, pa spet pride nazaj ... on & off varianta ... In dober predlog za tiste tocke, lex. Ma, se bojim, da potem rabis se 4 extra, ne le 1, ker jih moras nabrati 13 altogether. O, klovncek mali, kako kjut. Za bolecine pa: pojdi se pokazat, da te pregledajo. rebeca, ja, copatki so mi res lustni. Je bila vceraj v njih & je bla taka frajerka Kako tvoja mala zabca? Sta ze oba OK, I Hope? Blacky, a 15. 7. mas RD? A ves, da sem pozabila ... pa to je takrat, kot Jan, Ela & Anja You rock, baby! Mali praznovalcki: happy mini b'day! Za sladice si pa kar tiste, k jih je populis nalepila, vzemite - res so bozanske ... kje si to dobila, populis? Se jih da narocit na dom ? copatki v Hoferju v Lj. - jaz sem bila na Vicu (zraven Merkurja, za Intersparom) & so jih imeli se nekaj, je pa res, da sem jih komaj nasla, ker so bili v enem takem ozkem prekatu. O, Umpa, it's so nice reading you again! Fino, da Luka tako lepo napreduje!!! Zobki: tudi mi smo se brez. Za Tinky pa ena velika pikapoka: Naj bo Teo cim prej OK! populis, nic mi ni bilo jasno, k si napisala, da ti ne potegne ... lepo te je spet brat, javi se se kaj - tudi z novickami z morja - kako je bilo, kaj ste poceli? Je bilo veliko vozickaric? Almera, hello, hello, you New Zealander!!! Uzivajte se naprej, pa se kaj nam napisi every now and then! flower, mojcek Todi za zobke! nanka, za plavanje. Meni je to naj sport ... ever! I love it. Se ze veselim poletja, da se mal razgibam v vodi - jupi! Ikea - glih prejsnji teden sem brala v zurnalu24, da Jankovic caka na odgovor Ikee o tem, ce jo bodo odprli na Rudniku (to bi blo fuuul fajn - prakticno around the corner), menda pa sefi se razmisljajo, ali se jim bolj splaca odpreti tu ali v Beogradu ... We'll see! Nanka, kaj (bo)ste nabavili? rebeca - soping, soping - ouje! neboglasnica, katere Decofun nalepkice ste pa dali na stene? Midva sva nasi sobico polepila s Tweetyji. Cak, mam eno fotko ...