Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 4.3.2009 10:25:43
|
|
|
|
3jeMi
|
blacky... čokolino... ne še, bo pa kmalu verjetno, čeprav naša žaba zadnje dni tudi zavrača GH (tako kot pikcapokca od Rebece), mu nagaja spodnja dvojka in zabasan nos... je pa Lovro nor na sladoled - vanilija... meni je pa medo zelo všeč... naš medved pa se je na noge začel postavljat pri 7 mesecih... almera... da se imate fajn... uživajte in poljubček Boru... neboglasnica... hvala za linke... midva morava tudi danes še enkrat odnest vlogo za vrtec, sem jo ravno včeraj še enkrat dobila po pošti, pri odločanju bodo pa HB upoštevali datum oddaje prve vloge... populis... ... tvoja Lara ga pa res biksa mojcek... ... lepo se naspi, upam da ti Živa to dopusti... metuljcek... kaka fotka... je Anja končno pogruntala, da se je treba pred fotoaparatom smejat in afne guncat... za hrano, kar vesela bodi, da lepo je, bravo Anja... za samsvojmojster izdelek in križ... mimogrede, dostikrat se spomnim pa pozabim vprašat, kako pa kaj tvoja mami? kaj bolje? maja24... kakšen sonček hrbet... mene pa začne bolet tik pred menstro, ko pa mensto dobim pa takoj mine kafetek in tortica... midva spet ne, ker v petek mi ne bi zneslo - je treba pakirat, v ponedeljek naju pa že ni... sobota via morje again
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 4.3.2009 10:26:59
|
|
|
|
3jeMi
|
24julij... I spy with my little eye... VIDIM TE!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 4.3.2009 10:29:20
|
|
|
|
24julij
|
hihihih 3jemi ja pol pa na kavico prid ce me vids,mal sem prsla pokukat ce se tko pridno klofate,ma ne vem kje nej zacnem hahaha kako si kaj,lara ravno spi tko da zbiram pogum za pospravlat
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 4.3.2009 10:35:44
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij hihihih 3jemi ja pol pa na kavico prid ce me vids,mal sem prsla pokukat ce se tko pridno klofate,ma ne vem kje nej zacnem hahaha kako si kaj,lara ravno spi tko da zbiram pogum za pospravlat 1. lepo, da si prišla... za kavico se bova pa midve zmenile, ko bo sonček, ker je najlepše kavico piti zunaj na vrtu... kumi čakam 2. začni brat odzadaj naprej... tako jaz delam včasih 3. jaz sem ok, Lovro malo manj (tale nos je karnaprej zabasan, ne na tekoče ampak na trdo, pa ga s pumpico matram ) 4. pridna Lara, kot vedno... pupika mala 5. pospravljanje... danes ni dan za pospravljanje... daj poglej ven, se ti zdi, da je vreme za to?... če le lahko, pokaj na kavč, pa čarunalnik...
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 4.3.2009 10:36:45 >
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 4.3.2009 10:39:08
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi 5. pospravljanje... danes ni dan za pospravljanje... daj poglej ven, se ti zdi, da je vreme za to?... če le lahko, pokaj na kavč, pa čarunalnik... ja ja dan men ni noben sam ata bo leps gledal ko pride domou ce bo kej pospravlen haha
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 4.3.2009 10:47:00
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Kje pa so Sončika, 24 julij....? evo me evo me cmoka usem,danes sem prav dobre volje hahah no pa sej jst sem vedno hahaha
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 4.3.2009 10:49:21
|
|
|
|
metuljcek321
|
sandrine, ZS ... thanks again! You rock, baby!!!!!! flower, dobr napredujem ... se mal & bom koncala .... zdaj grem dat tamaucici jest, nato nadaljujem ... ti summary oz. abstract diplome posljem soon, very soon Hej, hoj, 24julij, pa 3jemi .... lepo, lepo vaju je brat, takole fajn razplozeni!
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 4.3.2009 10:49:47
|
|
|
|
3jeMi
|
veš kva... če mu pa grdo zgleda, pa lahko tudi on kaj premakne... res pa, da moj ni nič boljši, trdi dni je bil sam doma, pa ni pomislil, da bi sesalec po stanovanju sprehodil... samo visel je na kavču in gledal filme... potem me pa takoj po prihodu domov vpraša, kva bo pa on jedel za kosilo... pa sem mu lepo povedala, da jaz bom jedla Horsa, ki ga bo šel on iskat, on naj pa je kar hoče... ... posesala sva pa midva z Lovrom
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 4.3.2009 10:53:30
|
|
|
|
nosečka maja
|
Dober dan... 24 julij -kako smo kaj? a si bila že kaj v službi? Miting- če bo v ponedeljek prideva tudi midve z Laro. Blacky30- jaz sem za pingvinčka Staš in Svit .... za 8 mesecev .....mamici pa ker tako hitro rasteta in bo treba kmalu v službo. Res gre hiro čas in en, dva, tri bo porodniška mimo ...tudi mene že mal stiska , ker bo treba čez 3 mesece delat.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 4.3.2009 10:57:17
|
|
|
|
maja24
|
Staš in Svit vse naj naj za mini rojstni dan
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2009 10:59:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2009 11:01:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 4.3.2009 11:02:13
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja o smo kaj? a si bila že kaj v službi? ja ja sva ble zadnjic ko sem mogla po napotnico,pa ve sta ble kej? itak je blo premal casa za obzjat usazga.....je pa ziva katastrofa odnosi u k.u.r.c.u...res me nic ne vlece nazaj,
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 4.3.2009 11:11:02
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja o smo kaj? a si bila že kaj v službi? ja ja sva ble zadnjic ko sem mogla po napotnico,pa ve sta ble kej? itak je blo premal casa za obzjat usazga.....je pa ziva katastrofa odnosi u k.u.r.c.u...res me nic ne vlece nazaj, Hvala enako,mi je kr slabo ko pomislim da morm nazaj
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 4.3.2009 11:18:43
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 IZVIRNO SPOROČILO: 24julij IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja o smo kaj? a si bila že kaj v službi? ja ja sva ble zadnjic ko sem mogla po napotnico,pa ve sta ble kej? itak je blo premal casa za obzjat usazga.....je pa ziva katastrofa odnosi u k.u.r.c.u...res me nic ne vlece nazaj, Hvala enako,mi je kr slabo ko pomislim da morm nazaj punce, o tem dajmo razmišljat takrat, ko bomo že v službi, zdaj pa lepo uživat z našimi mulčki... tudi jaz delam v javni ustanovi (javni hiši po domače, bivši živalski vrt (kar je še danes)), vem, da je vse bolj v riti, pa kaj čmo... srečna sem, da imam sploh kam it nazaj v službo
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 4.3.2009 11:23:15
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro drage dame, kako ste? Jaz imam malo čudno noč za sabo, sem imela namreč jaz težave ... enkrat ponoči sem namreč vstala, da Aleksandru popravim dudo, pa sem imela zgleda pravi napad kisline, želodec me je čisto zvil očitno bo treba do zdravnice... Sicer pa smo spali do 9.00, mali se zdajle igra na igralni podlagi, medtem pa sem jaz že posesala, zdaj sem pa prišla še sem. Evo, malo zajtrka, realno si kave ne bi upala niti pogledat
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 4.3.2009 11:30:21
|
|
|
|
jocika
|
Huuuuu... Zdle si pa zaslužim mal oddiha, ker sem zlikala gooooro perila. Matr, najprej se vam javim nazaj med čveke, ampak pol vas pa niti pod razno ne dohajam brat, tak da bom sam tu in tam svoj piskrček pristavila Ma, kuham, perem, likam, pomivam posodo, malo sproti pospravim, se ukvarjam s vojo lumpo, greva na sprehod, pol se mal pocrkljava z dragim, ko pride domov, pa gre dan okrog- eden za drugim, vsak dan isto... Bi človek kar v depresijo padu, če me ne bi mala tak v dobro voljo spravljala - pa kratki potepi in obiski za vikend... Zadnjič sem bla kar malo fauš, ko je ena od vas omenjala kino . Midve sva pa neločljive - nimava varstva niti za minuto, tak da bo kino odpadu še verjetno kar za nekaj let... Ja, no danes je praznik, ker mala spi že več kot dve ure svoj dopoldanski spanec, kar je rekord. Mislim, da bom mogla it preverit, če je vse ok...
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 4.3.2009 11:34:43
|
|
|
|
jocika
|
No, vas berem za nazaj, dokler še spi - sam neki okrog služb....sej vem, mogoče ni vednon fajn, sam vseen bodte vesele. Jaz sem brezposelna in sam molim, da bom že enkrat dobla svojo službo...Služba je zakon! Vsaj moja, komaj čakam, da dobim nekaj za redno, ne sam priložnostno sranje
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2009 12:01:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2009 12:13:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 4.3.2009 12:41:08
|
|
|
|
Netta
|
mojcek - OMG...jokam kot dež
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2009 12:44:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 4.3.2009 12:52:06
|
|
|
|
ksenci
|
zbudla sm se tako zlamana, že dolgo nism spala drugje kot v svoji postli, pa je bla dans kriza. nardila 10 km na sobnem kolesu, tud kosilo sm ože pospravli, zdaj pa deca grsta, jz na hitrco RR prečekiram, pa za knjige glasujem za meda sandrine super da si se javla, se mormo enkrat dobit celjankem, zdaj ko bo lepš vreme almera- lepo da uživate rebeca- sm že jz tud študirala, da svet ni več normaln, takoj naslednji dan po pustu sm že vidla v trgovini pobarvana jajca da o božiču tak ne govorimo, ko začnejo že sred novembra krasit se mi zdi, da pol vse zgubi svoj čar, kr se do takrat že tega naveličaš metuljček, to pa so usta blacky-dobla nalepke, hvala mojcek- pol pa ti gre včasih na živce, če je sitn. sm dobl kr slabo vest
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 4.3.2009 13:32:49
|
|
|
|
tims
|
Midve sva imeli pa zdaj obiske. Sta naju prišla Neboglasnica in Staš pogledat . Ne morem verjet, da daš otroka na posteljo, pa kar zaspi . Bravo Staš . To se pri nas namreč ne dogaja . Staš in Svit vse najboljše za 8 mes. Služba . To je moj komentar. Me včasih spreleti, da bo treba delat, ampak do takrat je kar še nekaj časa, pa bom za zdaj dala te misli še malo na stran. Zdaj grem pa kuhat. Uživajte.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 4.3.2009 13:44:02
|
|
|
|
sandrine
|
ti,ti mojcek,zdaj pa jokam Joj,res je velika sreca sam,da so zdravi.Sta pa starsa zelo pogumna, joj,ne znam si predstavljati... ksenci js sm za .Ti bom poslala na zs stevilko,pa ko se boste kaj dogovorile,mi prosim javi.Ce bom slucajno tukaj spregledala.Komaj cakam soncka! Drugace pa mi je danes p. po telefonu postavila diagnozo 6.bolezen,a so jo vasi ze meli?Kako dolgo traja?Mi smo v fazi pikic Pa se prvi zobki mu lezejo ven
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?