|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
4.3.2009 14:18:19   
Blacky30
Jutro!

Noč mirna, vse po starem. Posoda se pere, zdaj grem na pralni stroj. No, zdaj je perilo že obešeno, ker sem celo dopoldne to pisala.user posted image

Lex, hvala za info o Žusterni. Moram rečt, da že zmaguje pri naši odločitvi glede dopusta. Sva včeraj pogledala malo po netu in nama je všeč. Bo to sicer prvič, da bomo dopustovali v SLO, še nikol nismo, pa je vseeno enkrat prvič za vse.user posted image  Je pa to hotel v lasti Čateža in imajo kar večino stvari enako urejenih, mi pa smo bili itak stalni gosti Čateža, tak da mi je všeč.

Flower, Majuska, mirjam, HD, vaših glasov ne morem upoštevat, ker se niste opredelile samo za enega.user posted image

Vrtec - včeraj sem se zmotila pri polni ceni našega vrtca. Danes sem dobila položnico in je polna cena 393€.

Maja24, upam, da te križ kmalu neha bolet.user posted image user posted image  Moja Teja dobi mozoljčke zadaj na vratu, ker ji je vroče. Kirija je tud že jedla, pa ni bilo nič.user posted image  Lepe fotke!!!!user posted image user posted image  Pa lep nov avatar, čeprav vsakič mislim, da se je Almera oglasila.user posted image

Rebeca, super za prespano noč. Pisanke sama delam, barvo pa kupim al pa posebna pisala in potem Nejc gor riše in ustvarja pisanke.user posted image

Mojcek, kak je tvoji mami zdaj po operaciji vkleščenega živca? Ker moja mama in še ena prijateljica imata obe to, pa so jima odsvetovali operacijo, češ, da lahko naredi več škode kot koristi.user posted image
Uf, ta zgodba 99 baloons - ma, sem se razjokala.user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše današnjim slavljenčkom!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Metuljcek, lepe fotke!!!user posted image user posted image

3jeMi, Horsa????user posted image  Kaj je to?

Služba....ne grem blizu, nisem nič tam pozabla.user posted image  Ravnokar pa organiziram kosilo za sodelavke, da gremo vsake tolko nekam ven v gostilno in se načvekamo, jaz sem pač vedno organizator. Enkrat letno poleti pa imamo tudi piknik pri meni, takrat pa pridejo z otroci.user posted image  Komaj čakam!user posted image

Jocika, jaz sem omenjala kino, ja. user posted image  Pa si ga naredita doma, dober film z neta potegni al idi v videoteko, kokice, pijača, sladkarije, sedežna in ko mala zaspi - akcija. Midva se trudiva, da je to pri nama vsak petek in soboto zvečer. Vsake tolko pa pade tud kino.user posted image
Kaj zdaj, hočeš na seznam al ne? Še nisi nobenih podatkov dala.

Tak, Teja gre jest kosilo, zelenjavna juhica (brokoli, cvetača, korenje, por prepražen na maslu, vse skup zgoščeno s pšeničnim zdrobom).user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
4.3.2009 14:35:03   
3jeMi
blacky... se opravičujem... hot horse... en velik hamburger s pleskavico s konjskim mesom (kao, če ga je sploh kaj notri) z dodatki - načo sir, solata, paradižnik, ajvar, majoneza, feferoni, zelje... v Lj. v Tivoliju in BTC ga imajo... mislim pa, da je Zimska bila, ali je še, nora na ta hamburger... user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
4.3.2009 14:39:35   
neboglasnica
Staš je omagal. Najprej dobro uro v moji službi, nato pri Nini in Tims, kjer sta ga punci tako utrudili, da je zaspal.

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

PS: WTF, nasa obcina ima ceno 467 evrov za jasli ... OMG, OMG, OMG!!!!

Tole dvoje pa full skupaj paše, user posted image .

Slikice otroških sob bom dala v album.

Maja24: tale avatar me noro spominja na Almerinega, še pobčka sta približno enaka.

Hvala za čestitke...

Srečanje LJ in okolica: ponedeljek, 09.03.2009, povejte kje.Okoli 10.00 ure.

Lepe slikice! user posted image user posted image Pravzaprav lušni modeli. user posted image

Ko me ni doma, klofate k zmešane. Ampak vseeno, lepo je brat.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
4.3.2009 14:40:00   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

http://www.youtube.com/watch?v=qILw1iFzmIE

http://www.oprah.com/media/20081001_tows_99balloons

ne vem, kiro bo delalo. user posted image

kaj sem sploh odpirala zdej sem se pa zjokala ko mali otrok,bogi starsi kaj takega si sploh ne morem predstavljat zato pa sem hvalezna bogu da imam zdravega otroka in da se je z mojo nosecnostjo isteklo tako kot se je...jojjj res zalosten mail

3jemi lahko nehas s skominami na horsa....mljask al bi ga snedla

Neposredna povezava do sporočila: 2304
4.3.2009 14:42:05   
3jeMi
aja, midva sva danes še enkrat nesla vlogo za vrtec... jah, situcija je grozna... 200 otrok preveč, vzeli jih bodo 40-50... glavni kriterij je bližina doma, čeprav user posted image ... načeloma pa bi ga mogla dobit, čeprav user posted image ... itak bi šel v vrtec s 1. septembrom, torej morava poštukat 2 meseca... moj user posted image  navija, da bi šla za ta čas na neplačan dopust, samo, ej tolk keša pa nimam našparanga, da bi dva meseca afne guncala... bomo videli... kaj bo, izvemo konec aprila... do takrat pa g'm'h s tem... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
4.3.2009 14:45:05   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Majuska, pa si ti šla kaj k zdravniku? Zdaj se pa že kar nekaj časa tole pri tebi vleče, a ne? A se motimuser posted image ?

ne motiš se. sem šla v četrtek, ker naj bi moja delala popoldne, pa je ni bilo, nadomeščal pa jo je en star dohtar, ki je tam samo dopoldne (pa še slabe izkušnje imam z njim!). Ker sem danes pozabila poklicat, se bom kar jutri narisala tam, me nič ne zanima. Pa naj porihta vse moje težave - tole trapasto virozo ali karkoli že je to, težave z želodcem, pa še za trtico moram reči.

Maja, za hrbet - jaz sem imela z njim težave nekje od 6. meseca nosečnosti in se še kar ni nehalo. Predvsem križ, boli za znoret, zdaj je pa že trtica na vrsti user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
4.3.2009 14:46:39   
jocika
Jocika, jaz sem omenjala kino, ja. user posted image  Pa si ga naredita doma, dober film z neta potegni al idi v videoteko, kokice, pijača, sladkarije, sedežna in ko mala zaspi - akcija. Midva se trudiva, da je to pri nama vsak petek in soboto zvečer. Vsake tolko pa pade tud kino.user posted image
Kaj zdaj, hočeš na seznam al ne? Še nisi nobenih podatkov dala.

Ok, grem iskat podatke, ker mislim da mate zadnje od mene od 3 mesecev, a ne?
Hmmm tistle z domačim kinom je pa tak: zadnje čase hočma ob 8-ih ko gre ta mala spat, pogledat kak film - pa se vragec mali nonstop zbuja, pa joče - pa jo gre dvignat pa pocartat eden, pa drug - madona, da ni mira pol ure. Tak ko bi vedla, da naju še ni v spalnici. ko enkrat greva spat, je pa boljše. Pa še vseen se kdaj ponoči zbudi - duda sem, duda tja, pa dojit, pa vsaj enkrat kr tak mal pocartat, da zaspi nazaj. Ka je to hudiča, zobki? Nima še nobenga, pa ne vem....
No, zdaj grem pa hit po podatke v knjigo kukat

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
4.3.2009 14:47:14   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Almera: pozabila sem napisati, da sem ti kar malo fovš in da sem ravno ponoči razmišljala, da je minil že cel teden kar si odšla. Še dva tedna in boš nazaj.

LJ in okolica: kava, tortica??? Petek ali ponedeljek?? Povejte! Nam pripada, saj bo kmalu osmi marec.

petek mi je všeč, samo ne vem kakšno bo kaj vreme ... načeloma mi je vseeno, petek ali ponedeljek user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
4.3.2009 14:51:57   
jocika
ok
4 meseci - 7000g, 63cm.
5 mesecev - 7700g, 65cm
6mesecev - 8170g, 66,5cm
7 mesecev - 8300g, 67,5cm
Zobka še nikjer, obrne se s hrbta na trebuh in kontra, sedi, še ne plazi in ne kobaca. Spravi se z ležečega položaja na trebušček in se vrti okrog svoje osi. Ne zna še ploskat in mahat, jo pa strašno zabava, ko to mi delamouser posted image
Obožuje cartanjeuser posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
4.3.2009 14:54:08   
jocika
Popravek - hotla sem povedat, da se s sedečega položaja spravi na trebuščekuser posted image
Ja, no zdej sem pa čvekasta, ker mala spi že drugo rundo, golaž se kuha... Se vidi, da je danes deževen dan, vsaj otroci so zaspaniuser posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
   [Brisano sporočilo]
4.3.2009 14:55:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2311
4.3.2009 14:58:53   
neboglasnica
Evo, Decofun nalepke v otroških sobicah, slikice v albumu....

Jap, sem imela dober namen počakati na kosilo, pa me je Sara premamila s čipsom. Sr..... 

Bemti, Flower, pa res sem ga usrala. Ok, nista pobčka, ampak otročka. Saj sem rekla, da me avatar mede - pa še rosna očala, saj veš, mrzle dni... user posted image user posted image Maja24 - oprosti, prosim. In Ela seveda tudi. user posted image

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 4.3.2009 15:07:35 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
4.3.2009 15:04:48   
Majuska

Staš je omagal. Najprej dobro uro v moji službi, nato pri Nini in Tims, kjer sta ga punci tako utrudili, da je zaspal.

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

PS: WTF, nasa obcina ima ceno 467 evrov za jasli ... OMG, OMG, OMG!!!!

Tole dvoje pa full skupaj paše, user posted image .

Slikice otroških sob bom dala v album.

Maja24: tale avatar me noro spominja na Almerinega, še pobčka sta približno enaka.

Hvala za čestitke...

Srečanje LJ in okolica: ponedeljek, 09.03.2009, povejte kje.Okoli 10.00 ure.

... Mercator Šiška? user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2313
4.3.2009 15:05:46   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

blacky... se opravičujem... hot horse... en velik hamburger s pleskavico s konjskim mesom (kao, če ga je sploh kaj notri) z dodatki - načo sir, solata, paradižnik, ajvar, majoneza, feferoni, zelje... v Lj. v Tivoliju in BTC ga imajo... mislim pa, da je Zimska bila, ali je še, nora na ta hamburger... user posted image

o brez skrbi, da je user posted image   poleg Zimske sem tudi jaz nora na horsija user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
4.3.2009 15:09:26   
3jeMi
torej... ob lepem sončnem vremenu... BTC - Hot Horse user posted image user posted image user posted image  al' pa Tivoli... najprej na Horsa, potem pa še v Čolnarno na sladoled user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
4.3.2009 15:09:36   
neboglasnica
Nič, punce, moram po otroka.

Vas preberem mogoče še danes, če ne pa jutri zjutraj. Držite pesti zvečer - imam en izpit pri gasilcih. Hvala...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
4.3.2009 15:13:03   
3jeMi

Vas preberem mogoče še danes, če ne pa jutri zjutraj. Držite pesti zvečer - imam en izpit pri gasilcih. Hvala...

lepo bodi, dama... drži se zvečer user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2317
4.3.2009 15:29:31   
Blacky30
3jeMi, hvala za razlago. A horsija imate tak rade??user posted image user posted image user posted image

Rebeca, ob kateri uri 24.3. imate pregled?

Neposredna povezava do sporočila: 2318
   [Brisano sporočilo]
4.3.2009 15:47:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2319
4.3.2009 15:59:12   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

torej... ob lepem sončnem vremenu... BTC - Hot Horse user posted image user posted image user posted image  al' pa Tivoli... najprej na Horsa, potem pa še v Čolnarno na sladoled user posted image

tole pa sploh ni slaba ideja user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
4.3.2009 15:59:28   
Majuska

bomo mislile nate user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2321
4.3.2009 16:01:56   
ksenci
mislim, da mam dost za dans. ma, pa mi gre poča ta diploma se mi zdi, da sm se zadnje čase tako polenila. ko je bil Aljaž strar dva mesca, sm mela tolk energije, zdaj mi je pa še spucat, oprat, pa skuhat težk, ki je šele pisanje diplomeuser posted image sem kot najstnica, sam Tv bi gledal in na netu viselauser posted image
sandrine- zmenjenouser posted image o 6. bolezni pa ne vem ničuser posted image se morm mal pozanimat
jz, pa morm potrkat, da po porodu nimam težav s križem. najbolj pa me je štihal v prvih mescih, na konc pa itak nism vedla ki ga mamuser posted image
horsi- moj je tud nor nanj. ko sva v Lj. se morma obvezno do tivolija zapelat, prav, da ni boljšihuser posted image ko je bil moj v tacnu, ga je jedu skor vsak danuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
4.3.2009 16:10:17   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: lex

dopust je pri meni samo v campu kot je že netki ugotovila. meni osebno je najboljše, da se vsedem pred prikolico otroci ali čofotajo po bazenčku ali rijejo po zemlji jaz pa pijem kofi in ne rabim pazit nobenih stopnic, ograj,.... jaz sem na easy. jemo ko smo lačni, pa če jemo glih samo pakl juhe (ko je bil Aleks star leto in pol na morju ni hotel nič druga jest). Nerečem, da v Kopru ni blo fajn ko smo bili v hotelu (kar se tiče ne kuhanja), samo če bi imela samo Aleksa  ali Vito pol bi šlo, ker bi Aleks obstal za mizo, Vita itak ne bi mogla kam. alina nama je kar bežala od mize (tud triptrap je ne zadrži - je tulila tak da sma jo samo vun postavla), v glavnem najest sva se morala na brzino. to ni zame. jaz rabim zjutraj pol ure da vžgemuser posted image . Se mi pa močno sveti rab in njihov Lopar - smo že bli in je Aleks neizmerno užival v kilometrskem peskovniku z nizko vodo)

me smo pa istih misli user posted image to je to tud za nas, bomo tud še kak kamp vžgali samo da malo zrasteta

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
4.3.2009 16:13:57   
metuljcek321
Draga moja rozica (aka flower) ... povzetek diplome/abstract te ze cakauser posted image  It was about time, a ne?user posted image

Doktorat uspesno oddala - vso to znanost sva odgurali s sestricno, obe nosili, pa se Anjin vozicek je pomagal. Sledil je se sokec, potem se je pa ulilo kot iz skafa, jaz pa brez tistega polivinila za cez vozicek - ko besna furija sem divjala po ljubljanskih plocnikih - marelo v eni roki, vozicek v drugi ... mal na cik-cak je slo, a sva srecno prispeli do avta, ki se je zdel 100 km dalec ... Anja suha & spala kot polh, mami premocena inside out (takorekoc), a z nasmehom na obrazu, da ji je uspelo priletet do avta - oujeeeeee!

3jemi, ma, shit, no, da se ne bomo videli. Naslednjic pa, a prav?

24julij, vidve prideta?

Ura za miting - meni se malo bolj dopade 11.00 ... ostale? No, al pa, ce midve mal kasnej prideva ... ni blema. A bo kdo ilatic obvestil, pa zimsko, itd. itn. Mercator Siska - moze Joze! Pa tudi tisti lokal zadnjic - pod Emporium - je bil silno dober. Lahko pa okupiramo Sisko enkrat za spremembo. Tam se niso videli vrazjih julijk s svojimi pikolinckiuser posted image

Majuska, ne daj, se, bejbi! Ju3 pa kar pojdi osebno tja, da resijo stvari.

jocika, prav dobr ti gre tole povratnistvo med cveke - keep up the good work!

mojcek, glede na komentarje punc po tem, k si prilepila linke, raje sploh ne bom pogledala - sem znana jokacica - takoj, ko je prilika, se mi ulijejo solze ... pa naj gre za pozitivne ali negativne info ... meni kar tece in tece ... sam, da smo zdravi, pa se vse da nekako!

ksenci, kaj si pa ti danes jedla, da si tko naspidirana?user posted image  user posted image  Pridna pupa! Pa rebeca je imela ze zjutraj akdijo - ej, babe, a kaj razsaja?user posted image  user posted image  user posted image

tims, neboglasnicauser posted image  za mini cvekec pekec. Imata kaksno slikico malih junakov?

sandrine, ene par julijckov je ze imelo 6. bolezen .... zacne se z nekaj dnevi vrocine, potem pa naknadno pikice ven udarijo - je bilo pri vas tudi tako? A un ful dooolg (ko jara kaca) SMS si vidla? Sem ga mogla 2x pisat, ker mi prvic ni hotelo poslat - sem mela vse zabasano u iber ... hm ... tako prideuser posted image

lex, Blacky, ce bi moj slisal "Zusterna," bi kar po zraku zletel od navdusenja - tam namrec v zalivu tko fajn piha, on pa obozuje surfanje & bi ga kar pognalo v tisti konec. Hi, hi, morda se pa kaj srecamo ... ati v vodi, midve z zabico pa na spancirjuuser posted image

neboglasnica, ja, WTF & OMG ... sem bla kar mal v soku od tiste prekrasno visoke cifre nasih vrtcev na Brezovici. Kar lep kos pogace si rezejo od mladih mamic in ockov, a ne? Sicer pa: drz se med gasilci! We'll keep our fingers crossed.

3jemi, 200 otrok prevec ... Dzizs ... in kam bodo sli otroci, ki odpadejo? Aja, sori, to pa vrtca NE zanima. Caki, si v Lj, a ne? Jankovic je reku, da bo za VSE Ljubljancane plac ... samo ostale morajo ven vrctuser posted image  user posted image  ... no, ni smesno, res ne, ker se vedno je toliko in toliko otrok, ki so zavrnjeni ali pa premesceni v eno **** enoto ...

moja mami - nic kaj boljse, ravno danes je bila spet na pregledu na ginekoloski, cez 14 dni se 1x, potem pa povejo, kaj in kako naprej - a bo treba vse ven dat, al samo del .... zoprne reci, res!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2324
4.3.2009 16:16:32   
metuljcek321
neboglasnica - ampak Tweety je pa zakon, a ne? In tiste skakajoce ovcke se mi tud dopadejo ... tud pri aurori sem jih vidla --- a tud iz BC?

Pa, pa, mala se tko vrti v stajici, da jo bo treba resit, drugace bo vso mrezo potrgala/reorganiziralauser posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 4.3.2009 16:18:01 >

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?