metuljcek321
|
Draga moja rozica (aka flower) ... povzetek diplome/abstract te ze caka It was about time, a ne? Doktorat uspesno oddala - vso to znanost sva odgurali s sestricno, obe nosili, pa se Anjin vozicek je pomagal. Sledil je se sokec, potem se je pa ulilo kot iz skafa, jaz pa brez tistega polivinila za cez vozicek - ko besna furija sem divjala po ljubljanskih plocnikih - marelo v eni roki, vozicek v drugi ... mal na cik-cak je slo, a sva srecno prispeli do avta, ki se je zdel 100 km dalec ... Anja suha & spala kot polh, mami premocena inside out (takorekoc), a z nasmehom na obrazu, da ji je uspelo priletet do avta - oujeeeeee! 3jemi, ma, shit, no, da se ne bomo videli. Naslednjic pa, a prav? 24julij, vidve prideta? Ura za miting - meni se malo bolj dopade 11.00 ... ostale? No, al pa, ce midve mal kasnej prideva ... ni blema. A bo kdo ilatic obvestil, pa zimsko, itd. itn. Mercator Siska - moze Joze! Pa tudi tisti lokal zadnjic - pod Emporium - je bil silno dober. Lahko pa okupiramo Sisko enkrat za spremembo. Tam se niso videli vrazjih julijk s svojimi pikolincki Majuska, ne daj, se, bejbi! Ju3 pa kar pojdi osebno tja, da resijo stvari. jocika, prav dobr ti gre tole povratnistvo med cveke - keep up the good work! mojcek, glede na komentarje punc po tem, k si prilepila linke, raje sploh ne bom pogledala - sem znana jokacica - takoj, ko je prilika, se mi ulijejo solze ... pa naj gre za pozitivne ali negativne info ... meni kar tece in tece ... sam, da smo zdravi, pa se vse da nekako! ksenci, kaj si pa ti danes jedla, da si tko naspidirana? Pridna pupa! Pa rebeca je imela ze zjutraj akdijo - ej, babe, a kaj razsaja? tims, neboglasnica za mini cvekec pekec. Imata kaksno slikico malih junakov? sandrine, ene par julijckov je ze imelo 6. bolezen .... zacne se z nekaj dnevi vrocine, potem pa naknadno pikice ven udarijo - je bilo pri vas tudi tako? A un ful dooolg (ko jara kaca) SMS si vidla? Sem ga mogla 2x pisat, ker mi prvic ni hotelo poslat - sem mela vse zabasano u iber ... hm ... tako pride lex, Blacky, ce bi moj slisal "Zusterna," bi kar po zraku zletel od navdusenja - tam namrec v zalivu tko fajn piha, on pa obozuje surfanje & bi ga kar pognalo v tisti konec. Hi, hi, morda se pa kaj srecamo ... ati v vodi, midve z zabico pa na spancirju neboglasnica, ja, WTF & OMG ... sem bla kar mal v soku od tiste prekrasno visoke cifre nasih vrtcev na Brezovici. Kar lep kos pogace si rezejo od mladih mamic in ockov, a ne? Sicer pa: drz se med gasilci! We'll keep our fingers crossed. 3jemi, 200 otrok prevec ... Dzizs ... in kam bodo sli otroci, ki odpadejo? Aja, sori, to pa vrtca NE zanima. Caki, si v Lj, a ne? Jankovic je reku, da bo za VSE Ljubljancane plac ... samo ostale morajo ven vrct ... no, ni smesno, res ne, ker se vedno je toliko in toliko otrok, ki so zavrnjeni ali pa premesceni v eno **** enoto ... moja mami - nic kaj boljse, ravno danes je bila spet na pregledu na ginekoloski, cez 14 dni se 1x, potem pa povejo, kaj in kako naprej - a bo treba vse ven dat, al samo del .... zoprne reci, res!