neboglasnica
|
Evo mene, sem že nazaj... Hvala za vse, ki ste mislile name in držale pesti, izpit uspešno opravila. So me fantje kar uro in pol prej spustili domov, ker dojim. fantje! Zdaj se je potrdil rek, da se dobro z dobrim vrača. Imam pa eno slabo novico, zame mislim. Komaj, komaj sem s espravila v uniformo, ki sem jo imela med nosečnostjo (delovno) in celo predavanje in izpit na plitvo dihala, tako da so se gumbi uspeli obdržati gor. Šment, nekaj bo treba ukrent, ni druge. Metuljčica: vse smo kupili v BC in upam, da bo z mami ok! slike z obiska pri Tims: nak, ni bilo časa fotkat. Saj vidite koliko sva klepetali, ker dežuje pa že cel dan. Ilatic: lušni puzzli. Saj pravim, midva sva sestavljala ene 3000-delne, šment, na koncu se že preobješ. Blacky30: vidim, da boš koleda dobila. Za take velike ovojnine od koledarjev se pa jaz priporočam, če bo še kdaj prilika, saj imam veliko izdelanih reči, plakatov ipd. za službo in se mi mečkajo... Srečanje: določam dan in sicer ponedeljek ob 10.30. Če se Tims in Zimska do jutri ne pofočkata, bomo v MC, drugače pa se jima prilagodimo. Cifro od Zimske sem imela, pa mi je mobi dušo spustil kot veste in je sedaj nimam. Sicer pa ona tak al tak kdaj poškili sem, nas bo že našla. Nočka, Jutri ima moja draga hči prvo razstavo v knjižnici Domžale v okviru Lions kluba. Ni samostojna razstava, nekaj njenega pa je poleg, je rekla njena mentorica. Tako, da gre tale silno ponosna mama uredit sebe in pripravit kaj za na mizo za tole razstavo. Upam napovedati, da je to prva v nizu (sem pa skromna, kaj? ).
|