Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 11:13:16
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa In ne, ne zahtevaš preveč. Zahtevaj pregled za otroka pri 9 mesecih. Ne rabijo vedet ali gre v vrtec ali ne, preventiva pri 9 mesecih je obvezna. Kar zbuni se, ker če ni pediatra, morajo itak imet nadomestnega zdravnika. Se strinjam z napisanim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 11:13:38
|
|
|
|
Samsa
|
ooooooouuuuuuuujjjjjjjeeeeeeeeaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 11:16:44
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Joj, tale RR je takooooooooooooooooooo zamuden. Sem že včeraj imela randi z likalnikom, pa je odpadel.Danes pa spet slabo kaže . Prej, ko utility še ni bil zrihtan, sem imela vse v nulo polikano, da nisem gledala cunj, zdej se pa kar kopiči, noro. Mi to sploh ni podobno. Likalnik kar pusti na čakanju, te bo bolj vesel, ko te bo zagledal po dolgem času...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 11:18:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Joj, tale RR je takooooooooooooooooooo zamuden. Sem že včeraj imela randi z likalnikom, pa je odpadel.Danes pa spet slabo kaže . Prej, ko utility še ni bil zrihtan, sem imela vse v nulo polikano, da nisem gledala cunj, zdej se pa kar kopiči, noro. Mi to sploh ni podobno. Likalnik kar pusti na čakanju, te bo bolj vesel, ko te bo zagledal po dolgem času...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 11:18:44
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 samsa.......vidve,se pa lepo mejta na sprehodu,pri nas je tud tako grdo vreme,da ni za nikamor Hvala, fajn je blo... zdaj je pa postalo oblačno tako da sva še ujele
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 11:20:43
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ................ampak frizure pa še nisi pokazala Nič kaj posebnega ni.... sam skrajšana ( sem se pa počutila par kg lažja po striženju ) Zdaj grem pa po lopato, da odkidam iz Larine plenice no, jaz sem danes zjutraj skoraj res odkidala. Se je Anja pokakala v smislu že bolj kašaste driske...je kar v hlačnici stalo. Ni mi preostalo drugega, kot da sem jo vso pomazano pod tuš dala. Je pa kaša že dober znak in če ne bo driske in bruhanja do po kosila(ker je malo jedla zjutraj...ponoči pa je pri dojenju malo bruhala)...naju bodo spuatili domov. držim pesti, da ne bo bruhala in da ne bo imela driske, da bosta lahko šli domov
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 11:28:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je tud sonce, jaz pa tukaj noter visim. Sej bi šla ven, pa nimam niti vozička, je spet ostal v avtu od
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 11:28:56
|
|
|
|
anaj22
|
sem jim napisal en manši roman , res nisem mami k bi ful težila pa s tamalim skoz k dr. hodila, sam tole dons me je pa razkurl, če je otrok zdrov (HB) pol pa ne rabi nobene prevntive. Majo pri nas ločene čakalnice za bolne in zdrave otroke. Če mi v dvedneh ne odgovorijo bomo menjal P. Dons pa sem nastrojena , bo mojga še strah dam pridet
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 11:41:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Prav si naredila. Greš pa k drugemu P.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 11:42:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Lep pozdrav ja, snoč sem se res nasmejala naši Tini in njeni "bojeviti", sicer pa Tina za vajino Anjo! Ja, mi smo pa ravnokar prispeli domov, smo mel posvetovalnico, bla je noraaaaa gužva, cel kup 3 mesečnikov (se mi ful mini zdijo zdej ), mi smo bli med starejšimi in Nya za seznam: 9.770 kg, 76 cm, drugač je vse super, je zdravnici kar pobegnu, ker takoj leze, ko je na ravnem , pa kri so mu vzel iz prstka, pa sploh ni solze spustu ker ga je vse okol tolk zanimal haha...ja ma uredu kri, samo železa mu mal primankuje, zato priporoča sirup Floradiks, pa borovnice, več mesa, brokoli ipd.... ja mesa res ne mara preveč, kaj nej zdej... glede prehlada, je pa rekla da se še mal sliši na srčku, sicer je dost boljši, samo kašlja še kar fejst... Sasa, za pregled.In kar 76cm,vaaav,velik fant.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 11:47:21
|
|
|
|
slovenka
|
Ojla pupe. Se je dogajalo sinoči Moj se je pa spravil rihtat pomivalnega stroja in je malo zbudil ob 10h - potem pa ni mogla takoj naprej zaspati in sem jo k nama vzela, moj je zaspal, midve pa tudi potem. Sem naredila temo, pa jo mislila potem prestaviti v kinderpet, pa sva zaspali. Sedaj od kakih 2 mesecev ni nikoli spala pri nama, pa je bilo prav fajn, prej je spala tako, da je imela roke narazen in sploh ni bilo prostora zraven nje, to noč je pa bila prav zvita skup, na boku, pa malo k meni stisnjena, malo k mojemu in je mirno spala do pol 5h, ko sem ji naredila flaško, potem pa še do 8h. Ah, sladko malo... Pa grem zjutraj v kopalnico in jo dam v spalnici na tla, pa kar za mano pride gledat. Prava lubika je. Zdaj spi in ko se zbudi, greva na obisk k malemu fantku tu blizu nas. Imava tistega kužota od tomya zanj, pa greva. Bo ziher ful vesela, ko ga bo videla A vaši se že poznajo v ogledalu? Naša se takoj za ušesa zgrabi, ko se zagleda - ker ji bolj štrlijo Na začetku se je bala sama sebe v ogledalu in se je k meni stiskala, potem je bila ful prijateljica in je prijemala ogledalo, sedaj pa se za ušesa zgrabi Nič, grem pilates delat, preden se zbudi
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 11:49:06
|
|
|
|
lonapo
|
ojla, jutrčka včerej ste bile pa dobre, ste me spravile v dobro voljo Didlina-- moje sožalje Anaj- v Medvodah je Zd res mal v razsulu, ful je mal zdravnikov, glede kolk so Medvode velike. Mi smo spal vso noč , mami čist spočita, edino mal nam že tole stanovanje najeda-smo že cel teden noter, Nejc se mi že kr smili-sploh ne ve več kaj bi počel-zdej mu gredo že traparije po glavi . Skoz tamalmu nagaja, tamal se mu pa kr smeje. Evo kuham govejo juhico, Žiga se z robčki krega, Nejc se pa po tleh valja pa prah briše
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 11:58:20
|
|
|
|
Taanikaa
|
anaj prav si naredila da si jim roman poslala,boš vidla kak odgovor bo sledil,jst bi tud zahtevala pregled pri 9 mesecih... didli moje sožalje ob izgubi ..sem kr presenečena no
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 12:19:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka,pilates laufa Tole z ogledalom....sem malo nazaj gledala neke raziskave in so puncki,je imela mislim da 2leti,nekaj polozili na celo in jo postavili pred ogledalo.Tisto zadevico je hotla iz ogledala dol potegnit in ne iz cela.Tko da je tvoja zgleda pac fenomen .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 13:05:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,pilates laufa Tole z ogledalom....sem malo nazaj gledala neke raziskave in so puncki,je imela mislim da 2leti,nekaj polozili na celo in jo postavili pred ogledalo.Tisto zadevico je hotla iz ogledala dol potegnit in ne iz cela.Tko da je tvoja zgleda pac fenomen .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 13:07:10
|
|
|
|
Samsa
|
Kaj vse , , , ???
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 13:24:09
|
|
|
|
Taanikaa
|
hehe za crknit smešno no..moj mali je izumil način premikanja in lepo sedi in se premika sedečke po riti,tko naprej nazaj s telesom in se sedečke premika...in ne morem rečt da se plazimo,niti ne puzamo,se sedečkamo al kako ..umiram od smeha zdej že pol ure
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 13:27:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy hehe za crknit smešno no..moj mali je izumil način premikanja in lepo sedi in se premika sedečke po riti,tko naprej nazaj s telesom in se sedečke premika...in ne morem rečt da se plazimo,niti ne puzamo,se sedečkamo al kako ..umiram od smeha zdej že pol ure cez kamot ga ni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 14:02:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy hehe za crknit smešno no..moj mali je izumil način premikanja in lepo sedi in se premika sedečke po riti,tko naprej nazaj s telesom in se sedečke premika...in ne morem rečt da se plazimo,niti ne puzamo,se sedečkamo al kako ..umiram od smeha zdej že pol ure Faca . Jaz sem pa zadnjič razmišljala kako hudiča je kontra obrnjena, če sem jo pa drugače dala sedet. Pol sem pa za vogalom opazovala kaj počne in je blo tolk smešno.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 14:27:31
|
|
|
|
Taanikaa
|
ja res je mali faca,pol pa puzlov zmanjka pol pa ne gre več tko gladko..sam ko ima prevlik zalet ga kr prekucne nazaj ..ne moreš vrjet kak so iznajdljivi,pa v krogu se tud zna sukat,ga obrnem sedet tko da je naslonjen na kavč če ga slučajno kipne,pa se obrne pol tko da gleda kavč ..ma kje puzanje,kobacanje,njemu se to ne da
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 14:37:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Boš vidla, bo kar shodil on naenkrat. Ni nujno, da osvojijo vmesno fazo plezanja.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 14:40:55
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Boš vidla, bo kar shodil on naenkrat. Ni nujno, da osvojijo vmesno fazo plezanja. ja upam res,zdej v teh tednih je kr sprememba pr našem malem lenuhcu ..pa opažam da nima rad da se z njim igram..on sedi se igra pa jst pridem zraven in ga kaj ogovorim on pa v jok,ko grem stran pa spet veselo igra in čeblja na veliko..mislim no ..to sem včeraj opazila in danes je isto,kr napoto sem mu,a ko se on hoče igrat z mano ga samo pogledam in se tko smeji v smislu pridi mami me žgečkat k midva se rolama po puzlih na kavču,žgečkama in se tolk smeji da cili zraven in koj pokaže kdaj se hoče igrat z mano..svašta..že zdej sem mu v napoto
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 14:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
no, maš vsaj čas za RR. Ti daje mal vmesne pavze, da prideš počvekat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 14:45:14
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa no, maš vsaj čas za RR. Ti daje mal vmesne pavze, da prideš počvekat. mam rač čist bliz puzlov,pa zdej mi spi,pa ko je v stajici je tud čist blizu rač...mi je že kr dolgčas ko mi še kr spi ..sem se kr malo navadila na čebljanje zraven mene
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?