|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
4.3.2009 14:49:11   
Anonimen
Poznano.user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
4.3.2009 15:04:00   
Taanikaa
ej ne morem vrjet mali še kr spi,celo uro že rekorduser posted image ..kolk je fajn!!!mir!!!user posted image ..sam neki vseeno manjka..bababa dadada rarara baba gaga gooouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
4.3.2009 15:04:13   
Anonimen
KaJ ni obljubil bojeviti en čvek, če bo danes dež? user posted image user posted image user posted image user posted image Bi pašala kakšna popestritev ob tem vremenu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2178
4.3.2009 15:06:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: christy

ej ne morem vrjet mali še kr spi,celo uro že rekorduser posted image ..kolk je fajn!!!mir!!!user posted image ..sam neki vseeno manjka..bababa dadada rarara baba gaga gooouser posted image user posted image

Super.user posted image user posted image Naša tud zdej. Sam se bojim, da bo tega kmalu konec.

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2179
4.3.2009 15:08:43   
lunca14
user posted image   malo popestritveuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
4.3.2009 15:11:06   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2181
4.3.2009 15:15:45   
lunca14
Sva v stiluuser posted image user posted image user posted image user posted image ........................šibam v vrtec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
4.3.2009 15:16:00   
Anonimen
Jaz se pa bojim tega  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2183
4.3.2009 15:18:54   
Anonimen
user posted image   pa tega tud.....  da ne bodo stene kot pri A_Suser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2184
4.3.2009 15:56:26   
Tina 28
Evo...midve sva doma. Več za naju v bolnici ne morejo narest...pa mal mislim, da jih tud gužva daje. Dobila je dve flaši infuzije. Ker pa je pojedla mal zajtrka in zjutraj driskala malo bolj gosto...pomeni, da se telo krepi in da ob vztrajanju pri pitju ne bo več prišlo do izsušitve. Virus se bo pa baje še mal bohotil...je rekla zdravnica, da če bo še par dni tko enkrat na dan bruhala...naj se ne ustrašim. Veliko pit pa počas priti nazaj na normalno hranjenjeuser posted image . Sva kar dobro odnesli...verjetno zaradi dojenja. Kakšni božčki so gor zaradi rota...vročina...izušitev nič apetita. Anja se je vsaj dojila, če že ni mogla velik pojest.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
4.3.2009 15:56:43   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Ojla pupe. Se je dogajalo sinoči user posted image

Moj se je pa spravil rihtat pomivalnega stroja in je malo zbudil ob 10h - potem pa ni mogla takoj naprej zaspati in sem jo k nama vzela, moj je zaspal, midve pa tudi potem. Sem naredila temo, pa jo mislila potem prestaviti v kinderpet, pa sva zaspali. Sedaj od kakih 2 mesecev ni nikoli spala pri nama, pa je bilo prav fajn, prej je spala tako, da je imela roke narazen in sploh ni bilo prostora zraven nje, to noč je pa bila prav zvita skup, na boku, pa malo k meni stisnjena, malo k mojemu in je mirno spala do pol 5h, ko sem ji naredila flaško, potem pa še do 8h. Ah, sladko malo... Pa grem zjutraj v kopalnico in jo dam v spalnici na tla, pa kar za mano pride gledat. Prava lubika je. Zdaj spi in ko se zbudi, greva na obisk k malemu fantku tu blizu nas. Imava tistega kužota od tomya zanj, pa greva. Bo ziher ful vesela, ko ga bo videla user posted image

A vaši se že poznajo v ogledalu? Naša se takoj za ušesa zgrabi, ko se zagleda - ker ji bolj štrlijo user posted image user posted image user posted image Na začetku se je bala sama sebe v ogledalu in se je k meni stiskala, potem je bila ful prijateljica in je prijemala ogledalo, sedaj pa se za ušesa zgrabi user posted image

Nič, grem pilates delat, preden se zbudi user posted image

To pomeni, da je zlo pametna punca. Nekateri pravjo, da se tega bolj pozno zavedajo...da so v ogledalu oni. No mogoč je že čas...saj mamo že velike dece. Moja se mi smeje v ogledalu....potem pa me pogleda nazaj...mogoče tud ve, da nima dveh mamicuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
4.3.2009 15:56:51   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Lep pozdrav
ja, snoč sem se res nasmejala naši Tini in njeni "bojeviti", sicer pa Tina user posted image  za vajino Anjo! Ja, mi smo pa ravnokar prispeli domov, smo mel posvetovalnico, bla je noraaaaa gužva, cel kup 3 mesečnikov (se mi ful mini zdijo zdej user posted image ), mi smo bli med starejšimi user posted image  in Nya za seznam: 9.770 kg, 76 cm, drugač je vse super, je zdravnici kar pobegnu, ker takoj leze, ko je na ravnem user posted image , pa kri so mu vzel iz prstka, pa sploh ni solze spustu user posted image  ker ga je vse okol tolk zanimal haha...ja ma uredu kri, samo železa mu mal primankuje, zato priporoča sirup Floradiks, pa borovnice, več mesa, brokoli ipd.... ja mesa res ne mara preveč, kaj nej zdej... glede prehlada, je pa rekla da se še mal sliši na srčku, sicer je dost boljši, samo kašlja še kar fejst...

Sasa,user posted image user posted image user posted image za pregled.In kar 76cm,vaaav,velik fant.user posted image user posted image

uf...res velik fant...naša ima 74 pa je velika punca. Drugače pa ne vem...a te mali že mal okrog prsta navija, ko te ni nič gor. No zdaj ko ste mal bolančkani ga le pocartaj, da bo čimprej boljšuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
4.3.2009 15:56:58   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

sem jim napisal en manši romanuser posted image , res nisem mami k bi ful težila pa s tamalim skoz k dr. hodila, sam tole dons me je pa razkurl, če je otrok zdrov (HB) pol pa ne rabi nobene prevntive. Majo pri nas ločene čakalnice za bolne in zdrave otroke.  Če mi v dvedneh ne odgovorijo bomo menjal P. Dons pa sem nastrojenauser posted image , bo mojga še strah dam pridet user posted image

Pri nas mamo eno pediatrinjo, ki pride trikrat na teden za eno izmeno. Pol pa čaraj. Naslednja postaja je bolnišnica, če rabiš P. Drugače pa imamo mi tudi dve čakalnici...ampak je Anja fasala glih tko...saj notri pri sestri, ko eni čakajo za recepte drugi pa slečeni za zdravnico...se pa virusi zbudijouser posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
4.3.2009 15:57:06   
Tina 28

hehe za crknit smešno no..moj mali je izumil način premikanja in lepo sedi in se premika sedečke po riti,tko naprej nazaj s telesom in se sedečke premika...in ne morem rečt da se plazimo,niti ne puzamo,se sedečkamo al kakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..umiram od smeha zdej že pol ureuser posted image user posted image user posted image user posted image

no vidiš ..vsak najde en način...tako kot si opisala sem se premikala jaz...pa mislim, da sem čist uravnotežena oseba...celo atletski tip...bolj kot ženstveniuser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
4.3.2009 15:57:16   
Tina 28

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Boš vidla, bo kar shodil on naenkrat. Ni nujno, da osvojijo vmesno fazo plezanja.user posted image  

ja upam res,zdej v teh tednih je kr sprememba pr našem malem lenuhcuuser posted image ..pa opažam da nima rad da se z njim igram..on sedi se igra pa jst pridem zraven in ga kaj ogovorim on pa v jok,ko grem stran pa spet veselo igra in čeblja na veliko..mislim nouser posted image ..to sem včeraj opazila in danes je isto,kr napoto sem mu,a ko se on hoče igrat z mano ga samo pogledam in se tko smeji v smislu pridi mami me žgečkat k midva se rolama po puzlih na kavču,žgečkama in se tolk smeji da cili zraven in koj pokaže kdaj se hoče igrat z mano..svašta..že zdej sem mu v napotouser posted image user posted image user posted image

neeee..to se on igra in se igračke z njim ne igrajo prav...pol jih pa tebi ves jezen zatožiuser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
4.3.2009 15:57:24   
Tina 28
user posted image

KaJ ni obljubil bojeviti en čvek, če bo danes dež? user posted image user posted image user posted image user posted image Bi pašala kakšna popestritev ob tem vremenu.user posted image

Je rajš šravbov...haha..njegov hobiuser posted image .je pa reku, da ste res face...in je že po Lunci spraševal, kaj ona dela, da se tko zastopuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
4.3.2009 16:00:06   
Tina 28
Drugače pa mala zdaj spi...jaz pa čakam, da mi sestra prinese sredstvo za razkuževanje in se pol resno lotim razkuževanja. Sva skočile z Anjo še v sanobolarja, ki je koj pod bolnico in sva kupli največjo flašo za 6 €...ker sem jo mela pa na vozičku in ker sem tko hitela....sem pol pobasala samo Anjo in nekje v RAD ugotovila, da flaše sploh nisem vzela s sabo. Tko, da imajo Jeseničani eno flašo razkužila gratis...upam, da jo bodo pametno ponucal...se mi je pa to prvič zgodil...kaj češ...hitenjeuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
4.3.2009 16:04:15   
Tina 28
najbolj od vsega pa je zdaj prava kava tu zraven mene...sem jo prav pogrešala. Še Nejca pogrešam...ampak sva rekla, naj bo danes še tam, da jaz vse zrihtam in da ne bo jutri kriza za v vrtec peljat. Sam me linčajo, če pridem s tamalo v vrtec...ko zdaj verejtno seje bolezen.  tko, da se vidva jutri ob 13.00...je hotu koj dam prit...ampak danes se bo ati verjetno bolj z njim ubadal kot jaz, ki si res želim vse prečistit. Hvala bogu je moj res cune zložu in po tleh poribal. Mene čaka zdaj ostalo pranje...brisanje površin, igrač in ostale šare.   V petek bo Nejc pa kar doma..sem se potiho že odločla.user posted image .

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
4.3.2009 16:05:46   
Anonimen
Didlinaa vse to bos sigurno docakalauser posted image .Ce bos imela sreco bo risala samo z barvicami,lahko ti pusti tudi sledove s sminko.Moja jih je,na mizi,ogledalu,omari...in to od rdeceuser posted image user posted image .Pa strizenje las..tega sem se jaz najbolj bala in sem 2x dozivelauser posted image user posted image .Od sestre tamal,je imel zraven postelce previjalno,se je samo stegnil in ji vse ven pometal-plenice,cunce...enx je vzel kremo za rito mazat in to uno veliko pakungo,pomazal sebe,postelco,previjalno........za vidt je bilo fajn smesno,za pucat pa ne tolk zlouser posted image .

No,jaz sem prav tko maluser posted image jezna.Si dec zgleda rihta eno tajnico.je danes poslala papirje o sebi,sola,praksa....ena mula stara 22let,se slika je bila zraven,zgleda,da je to fejst pomembno.Sicer ne bi nic do stropa skakala,kaj me briga,samo,mi imamo pisarno v stanovanju.In zdaj naj jo jaz vsak dan gledam,pa....rajs ne bom vec pisala,grem kar bruhatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bojevita,alo pridi mal,da nas malo v dobro voljo spravis,me zanima kaj bo danes dobrega iz stacuneuser posted image .

Tina,super za izboljsanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tanc,saj bo,pocasi si bos se zelela,da spet samo pridno cicauser posted image .
RMRM,kje se ti zadnje case skrivas,prjatlca,te pogresam.Pa pust likalnik,saj mene moj tut ne poznauser posted image .

Sva bile s tamalo malo po trgovinah,sem ji mogla kapico kupit,so ji vse premajhne ali predebele.Pa niti ni ne vem kake izbire.Tudi jaknice prehodne sem gledala,ker ji bo sedanja ze kmalu prevroca.Nisem nasla nic pametnega,vse v roza,taksne nocem,ker imava florestencno zelen vozek in nocem,da je tko zelo cickasto.Rada bi v kaksni pastelni barvi,bom mogla v Stuttgart.
Pa zabice in stunfke sem iskala.Stunfke sem dobila dvoje,bele in roza,mal bolj cort,zabic nobene izbire,samo roza,rdece,bele,modre...te ze vse ima.Bi rada rumene,zelene,oranzne.
Evo moj romanuser posted image .

Aja,pol me je se za piko na i,soseda vstavla,zaradi smeti,ker jih moramo locevat na 1000 in 1nacin...seveda jih nihce,niti jaz ne vedno.Ampak ta kokla se vednom name spravi,me je imelo da ji eno prisvasam...saj ji nisem,samo rekla sem ji naj me pusti na miru...mislim,boljs zanjouser posted image .Tele stare kokle,ki so ze od pamtiveka v istem stanovanju,se pocutijo kot lastnice celega blokauser posted image .user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2194
4.3.2009 16:06:29   
Tina 28
No...zdaj mate mal čtiva...na novo stran mi pa ne uspe prit...bi mogla tko ko Lunca slikce lepituser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
4.3.2009 16:06:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Drugače pa mala zdaj spi...jaz pa čakam, da mi sestra prinese sredstvo za razkuževanje in se pol resno lotim razkuževanja. Sva skočile z Anjo še v sanobolarja, ki je koj pod bolnico in sva kupli največjo flašo za 6 €...ker sem jo mela pa na vozičku in ker sem tko hitela....sem pol pobasala samo Anjo in nekje v RAD ugotovila, da flaše sploh nisem vzela s sabo. Tko, da imajo Jeseničani eno flašo razkužila gratis...upam, da jo bodo pametno ponucal...se mi je pa to prvič zgodil...kaj češ...hitenjeuser posted image

Pokliči jih, naj ti pošljejo na dom, na tvoje stroške.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2196
4.3.2009 16:07:17   
Anonimen
Uf, Kleo je napisala roman.user posted image Ga moram pazljivo prebrat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2197
4.3.2009 16:08:38   
Tina 28

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Pokliči jih, naj ti pošljejo na dom, na tvoje stroške.user posted image

Je blo pred centrom (sanobolar je v centru) in preden sem jaz ugoovila je že pol ure minilo...je verjetno kdo že veselo pucal. Saj sem hotla...pa sem prosila mami, če pokliče se mi je pa smejala, da sem res še naivna, če mislim, da bo na Jesenicah to mene čakalo. Mah saj. ma prav...sem že odmislila in čakam novo flašo, ki jo je mali skočila na Bledu kupit iz službe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
4.3.2009 16:09:14   
Anonimen
Kleo, kaj ne boš več ti zaposlena?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2199
4.3.2009 16:09:20   
lunca14

Jaz se pa bojim tega  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..............neizogiben del otroštva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?