Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 10:16:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Ob takem zajtrku se pa res moram oglasit. Hvala Samsa. Vidim, da ste imele družbo zvečer. Še dobro da je šel hitro spat, bi ga še pokvarle z nasveti gospodinjskimi. Pa tolk se lepo trudi. Mi smo kar mali zaspanci danes, pa mal sem spet slabe volje, ker sem prejela mal prej novico, da je stric danes ponoči umrl v bolnici, so mu vsi vitalni organi odpovedali. Bo že, se je rešil velikih muk, ki jih je preživljal zadnjih 10 dni.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 10:19:34
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM - sem tam že pogledala, sem vidla, da zdej majo - ma sej ne bom nič komplicirala - če bodo mel, bodo, če ne pač ne. sva na vezi za omarčko, ne? hvala ti res - sej jst bi šla še enkrat kr ta teden, k bi še mal nakupovala, sam bi mojga najbrž kap, če mu rečem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 10:21:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 ojla mamice Imam eno vprašanje kako je pri vas z pregledom pri 9 mes., ker Jakove pediatrinje spet ni imava pregled pri 1 letu. A je to vredu in a je to normalno? Po mnenju med. sestre je to , da je bil cepljen v rednih rokih, da se kobaca, da ne gre v vrtec, ne potrebuje prej nobenege pregleda, ker je vse ok. Ne zanima jih ali se je mečava zaprla, kakšen je njegov motorični in psihični razvoj, ali se samostojno usede, kako hitro mu rastejo zobki... Zdej pa ne vem a jaz prevč zahtevam? Dons ni moj dan tale vreme je za in da sem še bl smotane volje sem dubla kako je ni? pa reč, če te naročijo k enmu drugmi pediatru - sej ti pripada ta pregled - vsaj mislim da
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 10:22:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa , da je stric danes ponoči umrl v bolnici, so mu vsi vitalni organi odpovedali. Bo že, se je rešil velikih muk, ki jih je preživljal zadnjih 10 dni. moje sožalje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 10:23:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 ojla mamice Imam eno vprašanje kako je pri vas z pregledom pri 9 mes., ker Jakove pediatrinje spet ni imava pregled pri 1 letu. A je to vredu in a je to normalno? Po mnenju med. sestre je to , da je bil cepljen v rednih rokih, da se kobaca, da ne gre v vrtec, ne potrebuje prej nobenege pregleda, ker je vse ok. Ne zanima jih ali se je mečava zaprla, kakšen je njegov motorični in psihični razvoj, ali se samostojno usede, kako hitro mu rastejo zobki... Zdej pa ne vem a jaz prevč zahtevam? Dons ni moj dan tale vreme je za in da sem še bl smotane volje sem dubla O, še ena v klubu tečk. In ne, ne zahtevaš preveč. Zahtevaj pregled za otroka pri 9 mesecih. Ne rabijo vedet ali gre v vrtec ali ne, preventiva pri 9 mesecih je obvezna. Kar zbuni se, ker če ni pediatra, morajo itak imet nadomestnega zdravnika.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 10:25:18
|
|
|
|
RMRM
|
Didlina Nya, ni problema. Ko bom šla bom ziher pogledala in kupila. Lahko mi pa kar pošlješ na ZS tvojo tel.št., da te v primeru če kaj ne bi blo jasno lahko pokličem, ker pri nas je tako, da se včasih kar v trenutku odločiva in greva v nabavo. Sama pa jaz ne grem, ker na mojem avtu nimam njihove vinjete, pa se mi zdi brezveze kupovat. Zalogo pa glej v Celovcu, ker jaz grem tja. Kaj pa cena, a ta je OK, ker jaz nikjer nisem vidla akcije.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 10:27:40
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 ojla mamice Imam eno vprašanje kako je pri vas z pregledom pri 9 mes., ker Jakove pediatrinje spet ni imava pregled pri 1 letu. A je to vredu in a je to normalno? Po mnenju med. sestre je to , da je bil cepljen v rednih rokih, da se kobaca, da ne gre v vrtec, ne potrebuje prej nobenege pregleda, ker je vse ok. Ne zanima jih ali se je mečava zaprla, kakšen je njegov motorični in psihični razvoj, ali se samostojno usede, kako hitro mu rastejo zobki... Zdej pa ne vem a jaz prevč zahtevam? Dons ni moj dan tale vreme je za in da sem še bl smotane volje sem dubla O, še ena v klubu tečk. In ne, ne zahtevaš preveč. Zahtevaj pregled za otroka pri 9 mesecih. Ne rabijo vedet ali gre v vrtec ali ne, preventiva pri 9 mesecih je obvezna. Kar zbuni se, ker če ni pediatra, morajo itak imet nadomestnega zdravnika. Točno tako. Pri 9.mesecih je obvezen pregled. Zahtevaj ga, saj najbrž ni edini pediater. Jaz sem šla zadnjič po ene napotnice, pa sta me P in sestra vprašali, če imamo datum za pregled pri 9. m., tako da kar v akcijo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 10:30:19
|
|
|
|
RMRM
|
Joj, tale RR je takooooooooooooooooooo zamuden. Sem že včeraj imela randi z likalnikom, pa je odpadel.Danes pa spet slabo kaže . Prej, ko utility še ni bil zrihtan, sem imela vse v nulo polikano, da nisem gledala cunj, zdej se pa kar kopiči, noro. Mi to sploh ni podobno.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 10:38:38
|
|
|
|
lunca14
|
anaj..........tko kot so ti povedale že didlina in naya,kar lepo se zabuni,ti pripada sistematski pregled,bodi vražja mami,kaj se pa grejo,naj šparajo kje drugje ,ne na naših sončkih (jim bodo že pokazal,kaj znajo ) didlina........iskreno sožalje,res kruto,predvsem zato,ker je bil še tako mllad naj ga angelčki čuvajo njega un njegovo družino naya......ma,kaj ti skoz neki šopingiraš,a ne veš,da je gospodarska kriza,je treba šparat in delat.......... ...........ti sam zapravlej in uživaj rmrm...kako si kaj mami,pa tvoj škorček?.............saj veš,ne lepo ga ppozdrav samsa.......vidve,se pa lepo mejta na sprehodu,pri nas je tud tako grdo vreme,da ni za nikamor
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 10:42:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lahko mi pa kar pošlješ na ZS tvojo tel.št., da te v primeru če kaj ne bi blo jasno lahko pokličem, ker pri nas je tako, da se včasih kar v trenutku odločiva in greva v nabavo. sm ti poslala - hvala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 10:48:03
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ................ampak frizure pa še nisi pokazala Nič kaj posebnega ni.... sam skrajšana ( sem se pa počutila par kg lažja po striženju ) Zdaj grem pa po lopato, da odkidam iz Larine plenice no, jaz sem danes zjutraj skoraj res odkidala. Se je Anja pokakala v smislu že bolj kašaste driske...je kar v hlačnici stalo. Ni mi preostalo drugega, kot da sem jo vso pomazano pod tuš dala. Je pa kaša že dober znak in če ne bo driske in bruhanja do po kosila(ker je malo jedla zjutraj...ponoči pa je pri dojenju malo bruhala)...naju bodo spuatili domov.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 10:48:17
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Jutro. Ob takem zajtrku se pa res moram oglasit. Hvala Samsa. Vidim, da ste imele družbo zvečer. Še dobro da je šel hitro spat, bi ga še pokvarle z nasveti gospodinjskimi. Pa tolk se lepo trudi. Mi smo kar mali zaspanci danes, pa mal sem spet slabe volje, ker sem prejela mal prej novico, da je stric danes ponoči umrl v bolnici, so mu vsi vitalni organi odpovedali. Bo že, se je rešil velikih muk, ki jih je preživljal zadnjih 10 dni. Didlina...moje sožalje.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 10:51:04
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 ojla mamice Imam eno vprašanje kako je pri vas z pregledom pri 9 mes., ker Jakove pediatrinje spet ni imava pregled pri 1 letu. A je to vredu in a je to normalno? Po mnenju med. sestre je to , da je bil cepljen v rednih rokih, da se kobaca, da ne gre v vrtec, ne potrebuje prej nobenege pregleda, ker je vse ok. Ne zanima jih ali se je mečava zaprla, kakšen je njegov motorični in psihični razvoj, ali se samostojno usede, kako hitro mu rastejo zobki... Zdej pa ne vem a jaz prevč zahtevam? Dons ni moj dan tale vreme je za in da sem še bl smotane volje sem dubla moja P ni nič d tega spraševala ingledala. Poslušala srčka...pogledala usta in ušesa. Dali sva vodo in kri. To je vse.Sam fajn bi blo, da gresta zaradi odvzema krvi in vode. Že že ne bo nobenega P, ki vama bi vložil izvid v karton je pa že čudno. No pri nas ne bi bilo. Midve sva zgrešili 3. mesec ker je mela mesec in pol dopusta. in pol je blo že pozno za cepit za rota in zdaj ga mava .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 10:51:17
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy IZVIRNO SPOROČILO: RMRM chrysty - da se doma čimprej vse uredi, angelčke sem ti pa po mailu poslala iiiiii ja hvala za angelčke..sem vidla mail včeri,najprej nisem mogla odpret pol je pa šlo..zelo lep mail je tud doma se bo počasi vrnilo v stare tinice,je bil en tak malo hujši ruker z mojim,pa sej bo počasi,ko se poleže.. ..upam tud midva mava včasih take rukerje...pa se poleže. Morva jezo iz sebe strest pol je pa spet dobro...no, jaz mal dalj rabim kot on . Je pa to zdrav ...boljš kot če v sebi držiš! Boš vidla...pomlad bo vsem prinesla boljše razpoloženje.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 10:53:46
|
|
|
|
Tina 28
|
RMRM....sem se spomnila, da maš ti tudi tisto knjigico iz BC, kjer ti ptiček ni delal. No nam tudi ptiček zdaj ne dela več...pa tud ene druge živalce ne. A vam ostalo lepo dela?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 10:55:00
|
|
|
|
anaj22
|
didlina moje sožalje drugač sem se pa odločila da pošlm mal na upravo zd Medvode, ker oni urejajo nadomeščanja. Sem šla na spletno stran gledt kako so uredil zamnjavo, da dol padeš od pon do čet samo dop. od 8 do 14. In to v času gripe in vsemogočih virusov in viroz. Medvode so ponovem mesto in premorejo samo enga dr. za predšolske otroke in enga dr. za šolske otroke
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 11:01:43
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 RMRM....sem se spomnila, da maš ti tudi tisto knjigico iz BC, kjer ti ptiček ni delal. No nam tudi ptiček zdaj ne dela več...pa tud ene druge živalce ne. A vam ostalo lepo dela? Tina,jaz sem jo nazaj nesla, mela cel kup kolobocij okrog knjigice za 13 eur, sam se mi tako neumno zdi, da če nekaj kupim, pa čeprav poceni, da ne dela. Pol so mi zamenjal in sedaj je ok. Nesi nazaj in zahtevaj novo. Meni najprej niso verjele, da ne dela. Sem isto dobila nazaj, ker je pri njih delala. Doma pa spet probamo, pa spet ne dela, Je bila žička fuč, tko da so pol zamenjal.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 11:02:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 ojla mamice Imam eno vprašanje kako je pri vas z pregledom pri 9 mes., ker Jakove pediatrinje spet ni imava pregled pri 1 letu. A je to vredu in a je to normalno? Po mnenju med. sestre je to , da je bil cepljen v rednih rokih, da se kobaca, da ne gre v vrtec, ne potrebuje prej nobenege pregleda, ker je vse ok. Ne zanima jih ali se je mečava zaprla, kakšen je njegov motorični in psihični razvoj, ali se samostojno usede, kako hitro mu rastejo zobki... Zdej pa ne vem a jaz prevč zahtevam? Dons ni moj dan tale vreme je za in da sem še bl smotane volje sem dubla moja P ni nič d tega spraševala ingledala. Poslušala srčka...pogledala usta in ušesa. Dali sva vodo in kri. To je vse.Sam fajn bi blo, da gresta zaradi odvzema krvi in vode. Že že ne bo nobenega P, ki vama bi vložil izvid v karton je pa že čudno. No pri nas ne bi bilo. Midve sva zgrešili 3. mesec ker je mela mesec in pol dopusta. in pol je blo že pozno za cepit za rota in zdaj ga mava . Pri vsakem je drugace.Midve pri 9m nisva dali nobene vode niti krvi.Se tko jo je bolj malo pregledal,ker se je ves cas drla .Samo vprasala je,ce sedi,se obraca,preprijema stvari.... Samsa,hali halo,super zajtrk.Kje si bla,smo te fajn pogresal . Didlinaa,moje sozalje.Grozno,da je tako trpel,se je vsaj odresil muk,pa vseeno,vsak rad zivi ............mi imamo krasno vreme,ful soncek,samop piha,greva s tamalo po kosilu ven.Zdaj pa sibam pod tus,pa tamala se krega...lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 11:02:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Prav maš, kar zbuni se. Ker to ni način. Pri nas je tud samo eden P, sam imamo nadomestnega vedno, kadar manjka P. Al je drug zdravnik al je pa kar direktor sam (zdravnik isto) Men že v glavo ne gre to, da plačaš cepljenje (ala rota) potem pa zdravnika ni, ker ima dopust. WTF???? To prokleto zdravstvo, zdravnikov manjka kao, v resnici pa še tisti ki so, tako radi dežurajo...seveda, da dobijo večjo plačo. Ker so dežurstva več plačana. Požrešneši. In kako naj mladi zdravniki dobijo potem zaposlitev? Izkušnje? Podn mi je to do fula.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 11:02:55
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Lep pozdrav ja, snoč sem se res nasmejala naši Tini in njeni "bojeviti", sicer pa Tina za vajino Anjo! Ja, mi smo pa ravnokar prispeli domov, smo mel posvetovalnico, bla je noraaaaa gužva, cel kup 3 mesečnikov (se mi ful mini zdijo zdej ), mi smo bli med starejšimi in Nya za seznam: 9.770 kg, 76 cm, drugač je vse super, je zdravnici kar pobegnu, ker takoj leze, ko je na ravnem , pa kri so mu vzel iz prstka, pa sploh ni solze spustu ker ga je vse okol tolk zanimal haha...ja ma uredu kri, samo železa mu mal primankuje, zato priporoča sirup Floradiks, pa borovnice, več mesa, brokoli ipd.... ja mesa res ne mara preveč, kaj nej zdej... glede prehlada, je pa rekla da se še mal sliši na srčku, sicer je dost boljši, samo kašlja še kar fejst...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 11:04:34
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 didlina moje sožalje drugač sem se pa odločila da pošlm mal na upravo zd Medvode, ker oni urejajo nadomeščanja. Sem šla na spletno stran gledt kako so uredil zamnjavo, da dol padeš od pon do čet samo dop. od 8 do 14. In to v času gripe in vsemogočih virusov in viroz. Medvode so ponovem mesto in premorejo samo enga dr. za predšolske otroke in enga dr. za šolske otroke Dobro premisli...rota je na pohodu. Alpa mu fajn razkuž rokice in vse, ko bosta fertik.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 11:07:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, res je, vsak rad živi. Sam stric je bil rastlinica zadnjih 10 dni. Iz enega padca in zloma kolka. Sej odkril so potem vse mogoče človek je zgaran bil do fula. Zdravnika ni videl olala let, ker ni blo časa. Doma imajo privat gostilno, prenočišča...pol si pa predstavljaj kako so garali. In z odpovedjo jeter, ledvic, pljučno embolijo, miokarditisom, huda osteoporoza....težko preživiš. Če se že rešiš si dobesedno invalid.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 11:08:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina, pol gre Anji na bolje?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 11:09:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 didlina moje sožalje drugač sem se pa odločila da pošlm mal na upravo zd Medvode, ker oni urejajo nadomeščanja. Sem šla na spletno stran gledt kako so uredil zamnjavo, da dol padeš od pon do čet samo dop. od 8 do 14. In to v času gripe in vsemogočih virusov in viroz. Medvode so ponovem mesto in premorejo samo enga dr. za predšolske otroke in enga dr. za šolske otroke Dobro premisli...rota je na pohodu. Alpa mu fajn razkuž rokice in vse, ko bosta fertik. sam sej najbrž majo ločene bolne in zdrave otroke - no, vsaj pri nas je tko sicer pa če smo realni - rota lahko dobiš tud če si z otrokom skoz doma - ga že kdo prinese
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 11:12:03
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Mi smo kar mali zaspanci danes, pa mal sem spet slabe volje, ker sem prejela mal prej novico, da je stric danes ponoči umrl v bolnici, so mu vsi vitalni organi odpovedali. Bo že, se je rešil velikih muk, ki jih je preživljal zadnjih 10 dni. joj Didlinaa moje sožalje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?