|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
4.3.2009 10:16:16   
Anonimen
Jutro. user posted image Ob takem zajtrku se pa res moram oglasit. Hvala Samsa.user posted image

Vidim, da ste imele družbo zvečer.user posted image Še dobro da je šel hitro spat, bi ga še pokvarle z nasveti gospodinjskimi.user posted image Pa tolk se lepo trudi.user posted image user posted image

Mi smo kar mali zaspanci danes, pa mal sem spet slabe volje, ker sem prejela mal prej novico, da je stric danes ponoči umrl v bolnici, so mu vsi vitalni organi odpovedali.user posted image user posted image user posted image Bo že, se je rešil velikih muk, ki jih je preživljal zadnjih 10 dni.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2126
4.3.2009 10:19:34   
Anonimen
RMRM - sem tam že pogledala, sem vidla, da zdej majo - ma sej ne bom nič komplicirala - če bodo mel, bodo, če ne pač ne. user posted image  
sva na vezi za omarčko, ne? hvala ti res - sej jst bi šla še enkrat kr ta teden, k bi še mal nakupovala, sam bi mojga najbrž kap, če mu rečem user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2127
4.3.2009 10:21:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

ojla mamice

Imam eno vprašanje kako je pri vas z pregledom pri 9 mes., ker Jakove pediatrinje spet ni imava pregled pri 1 letu. A je to vredu in a je to normalno? Po mnenju med. sestre je to , da je bil cepljen v rednih rokih, da se kobaca, da ne gre v vrtec, ne potrebuje prej nobenege pregleda, ker je vse ok.  Ne zanima jih ali se je mečava zaprla, kakšen je njegov motorični in psihični razvoj, ali se samostojno usede, kako hitro mu rastejo zobki... Zdej pa ne vem a jaz prevč zahtevam?

Dons ni moj dan tale vreme je za user posted image user posted image user posted image  in da sem še bl smotane volje sem dubla user posted image

kako je ni? pa reč, če te naročijo k enmu drugmi pediatru - sej ti pripada ta pregled - vsaj mislim da

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2128
4.3.2009 10:22:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

, da je stric danes ponoči umrl v bolnici, so mu vsi vitalni organi odpovedali.user posted image user posted image user posted image Bo že, se je rešil velikih muk, ki jih je preživljal zadnjih 10 dni.

moje sožalje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2129
4.3.2009 10:23:28   
Anonimen

ojla mamice

Imam eno vprašanje kako je pri vas z pregledom pri 9 mes., ker Jakove pediatrinje spet ni imava pregled pri 1 letu. A je to vredu in a je to normalno? Po mnenju med. sestre je to , da je bil cepljen v rednih rokih, da se kobaca, da ne gre v vrtec, ne potrebuje prej nobenege pregleda, ker je vse ok.  Ne zanima jih ali se je mečava zaprla, kakšen je njegov motorični in psihični razvoj, ali se samostojno usede, kako hitro mu rastejo zobki... Zdej pa ne vem a jaz prevč zahtevam?

Dons ni moj dan tale vreme je za user posted image user posted image user posted image  in da sem še bl smotane volje sem dubla user posted image

O, še ena v klubu tečk.user posted image user posted image

In ne, ne zahtevaš preveč. Zahtevaj pregled za otroka pri 9 mesecih. Ne rabijo vedet ali gre v vrtec ali ne, preventiva pri 9 mesecih je obvezna.user posted image   Kar zbuni se, ker če ni pediatra, morajo itak imet nadomestnega zdravnika.

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2130
4.3.2009 10:25:18   
RMRM
Didlina user posted image user posted image user posted image

Nya, ni problema. Ko bom šla bom ziher pogledala in kupila. Lahko mi pa kar pošlješ na ZS tvojo tel.št., da te v primeru če kaj ne bi blo jasno lahko pokličem, ker pri nas je tako, da se včasih kar v trenutku odločiva in greva v nabavo. Sama pa jaz ne grem, ker na mojem avtu nimam njihove vinjete, pa se mi zdi brezveze kupovat. Zalogo pa glej v Celovcu, ker jaz grem tja. Kaj pa cena, a ta je OK, ker jaz nikjer nisem vidla akcije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
4.3.2009 10:27:40   
RMRM

ojla mamice

O, še ena v klubu tečk.user posted image user posted image

In ne, ne zahtevaš preveč. Zahtevaj pregled za otroka pri 9 mesecih. Ne rabijo vedet ali gre v vrtec ali ne, preventiva pri 9 mesecih je obvezna.user posted image   Kar zbuni se, ker če ni pediatra, morajo itak imet nadomestnega zdravnika.

Točno tako. Pri 9.mesecih je obvezen pregled. Zahtevaj ga, saj najbrž ni edini pediater. Jaz sem šla zadnjič po ene napotnice, pa sta me P in sestra vprašali, če imamo datum za pregled pri 9. m., tako da kar v akcijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
4.3.2009 10:30:19   
RMRM
Joj, tale RR je takooooooooooooooooooo zamuden. Sem že včeraj imela randi z likalnikom, pa je odpadel.Danes pa spet slabo kažeuser posted image . Prej, ko utility še ni bil zrihtan, sem imela vse v nulo polikano, da nisem gledala cunj, zdej se pa kar kopiči, noro. Mi to sploh ni podobno. user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
4.3.2009 10:38:38   
lunca14
anaj..........tko kot so ti povedale že didlina in naya,kar lepo se zabuni,ti pripada sistematski pregled,bodi vražja mami,kaj se pa grejo,naj šparajo kje drugje ,ne na naših sončkihuser posted image (jim bodo že pokazal,kaj znajouser posted image )
didlina........iskreno sožalje,res kruto,predvsem zato,ker je bil še tako mlladuser posted image naj ga angelčki čuvajo njega un njegovo družinouser posted image
naya......ma,kaj ti skoz neki šopingiraš,a ne veš,da je gospodarska kriza,je treba šparatuser posted image in delat..........user posted image user posted image user posted image ...........ti sam zapravlej in uživajuser posted image user posted image
rmrm...kako si kaj mami,pa tvoj škorček?.............saj veš,ne lepo ga ppozdravuser posted image
samsa.......vidve,se pa lepo mejta na sprehodu,pri nas je tud tako grdo vreme,da ni za nikamoruser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
4.3.2009 10:42:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Lahko mi pa kar pošlješ na ZS tvojo tel.št., da te v primeru če kaj ne bi blo jasno lahko pokličem, ker pri nas je tako, da se včasih kar v trenutku odločiva in greva v nabavo.

sm ti poslala - hvala

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2135
4.3.2009 10:48:03   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14
................ampak frizure pa še nisi pokazalauser posted image

Nič kaj posebnega ni.... sam skrajšana ( sem se pa počutila par kg lažja po striženju user posted image user posted image user posted image  )

Zdaj grem pa po lopato, da odkidam iz Larine plenice user posted image  

no, jaz sem danes zjutraj skoraj res odkidala. Se je Anja pokakala v smislu že bolj kašaste driske...je kar v hlačnici stalo. Ni mi preostalo drugega, kot da sem jo vso pomazano pod tuš dala. Je pa kaša že dober znak in če ne bo driske in bruhanja do po kosila(ker je malo jedla zjutraj...ponoči pa je pri dojenju malo bruhala)...naju bodo spuatili domov. 

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
4.3.2009 10:48:17   
Tina 28

Jutro. user posted image Ob takem zajtrku se pa res moram oglasit. Hvala Samsa.user posted image

Vidim, da ste imele družbo zvečer.user posted image Še dobro da je šel hitro spat, bi ga še pokvarle z nasveti gospodinjskimi.user posted image Pa tolk se lepo trudi.user posted image user posted image

Mi smo kar mali zaspanci danes, pa mal sem spet slabe volje, ker sem prejela mal prej novico, da je stric danes ponoči umrl v bolnici, so mu vsi vitalni organi odpovedali.user posted image user posted image user posted image Bo že, se je rešil velikih muk, ki jih je preživljal zadnjih 10 dni.

Didlina...moje sožalje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
4.3.2009 10:51:04   
Tina 28

ojla mamice

moja P ni nič d tega spraševala ingledala. Poslušala srčka...pogledala usta in ušesa. Dali sva vodo in kri. To je vse.Sam fajn bi blo, da gresta zaradi odvzema krvi in vode. Že že ne bo nobenega P, ki vama bi vložil izvid v karton je pa že čudno. No pri nas ne bi bilo. Midve sva zgrešili 3. mesec ker je mela mesec in pol dopusta. in pol je blo že pozno za cepit za rota in zdaj ga mavauser posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
4.3.2009 10:51:17   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: christy

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

chrysty - user posted image user posted image user posted image  da se doma čimprej vse uredi, angelčke sem ti pa po mailu poslalauser posted image

iiiiii ja hvala za angelčke..sem vidla mail včeri,najprej nisem mogla odpret pol je pa šlo..zelo lep mail jeuser posted image user posted image user posted image
tud doma se bo počasi vrnilo v stare tinice,je bil en tak malo hujši ruker z mojim,pa sej bo počasi,ko se poleže..user posted image ..upam

tud midva mava včasih take rukerje...pa se poleže. Morva jezo iz sebe strest pol je pa spet dobro...no, jaz mal dalj rabim kot onuser posted image . Je pa to zdrav ...boljš kot če v sebi držiš!  Boš vidla...pomlad bo vsem prinesla boljše razpoloženje.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
4.3.2009 10:53:46   
Tina 28
RMRM....sem se spomnila, da maš ti tudi tisto knjigico iz BC, kjer ti ptiček ni delal. No nam tudi ptiček zdaj ne dela več...pa tud ene druge živalce ne. A vam ostalo lepo dela?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
4.3.2009 10:55:00   
anaj22
didlina moje sožalje user posted image user posted image

drugač sem se pa odločila da pošlm mal na upravo zd Medvode, ker oni urejajo nadomeščanja. Sem šla na spletno stran gledt kako so uredil zamnjavo, da dol padeš od pon do čet samo dop. od 8 do 14. In to v času gripe in vsemogočih virusov in viroz. Medvode so ponovem mesto in premorejo samo enga dr. za predšolske otroke in enga dr. za šolske otroke

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
4.3.2009 11:01:43   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

RMRM....sem se spomnila, da maš ti tudi tisto knjigico iz BC, kjer ti ptiček ni delal. No nam tudi ptiček zdaj ne dela več...pa tud ene druge živalce ne. A vam ostalo lepo dela?

Tina,jaz sem jo nazaj nesla, mela cel kup kolobocij okrog knjigice za 13 eur, sam se mi tako neumno zdi, da če nekaj kupim, pa čeprav poceni, da ne dela. Pol so mi zamenjal in sedaj je ok.

Nesi nazaj in zahtevaj novo. Meni najprej niso verjele, da ne dela. Sem isto dobila nazaj, ker je pri njih delala. Doma pa spet probamo, pa spet ne dela, Je bila žička fuč, tko da so pol zamenjal.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
4.3.2009 11:02:06   
Anonimen

ojla mamice

moja P ni nič d tega spraševala ingledala. Poslušala srčka...pogledala usta in ušesa. Dali sva vodo in kri. To je vse.Sam fajn bi blo, da gresta zaradi odvzema krvi in vode. Že že ne bo nobenega P, ki vama bi vložil izvid v karton je pa že čudno. No pri nas ne bi bilo. Midve sva zgrešili 3. mesec ker je mela mesec in pol dopusta. in pol je blo že pozno za cepit za rota in zdaj ga mavauser posted image

Pri vsakem je drugace.Midve pri 9m nisva dali nobene vode niti krvi.Se tko jo je bolj malo pregledal,ker se je ves cas drlauser posted image .Samo vprasala je,ce sedi,se obraca,preprijema stvari....

Samsa,hali halo,super zajtrk.Kje si bla,smo te fajn pogresaluser posted image user posted image .
Didlinaa,moje sozalje.Grozno,da je tako trpel,se je vsaj odresil muk,pa vseeno,vsak rad ziviuser posted image user posted image user posted image

............mi imamo krasno vreme,ful soncek,samop piha,greva s tamalo po kosilu ven.Zdaj pa sibam pod tus,pa tamala se krega...lepo se imejte.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2143
4.3.2009 11:02:27   
Anonimen
Prav maš, kar zbuni se. Ker to ni način. Pri nas je tud samo eden P, sam imamo nadomestnega vedno, kadar manjka P. Al je drug zdravnik al je pa kar direktor sam (zdravnik isto) user posted image

Men že v glavo ne gre to, da plačaš cepljenje (ala rota) potem pa zdravnika ni, ker ima dopust. WTF???? To prokleto zdravstvo, zdravnikov manjka kao, v resnici pa še tisti ki so, tako radi dežurajo...seveda, da dobijo večjo plačo.user posted image Ker so dežurstva več plačana.user posted image Požrešneši.user posted image user posted image user posted image user posted image In kako naj mladi zdravniki dobijo potem zaposlitev? Izkušnje? Podn mi je to do fula.user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2144
4.3.2009 11:02:55   
sasa.vracko
Lep pozdrav
ja, snoč sem se res nasmejala naši Tini in njeni "bojeviti", sicer pa Tina user posted image  za vajino Anjo! Ja, mi smo pa ravnokar prispeli domov, smo mel posvetovalnico, bla je noraaaaa gužva, cel kup 3 mesečnikov (se mi ful mini zdijo zdej user posted image ), mi smo bli med starejšimi user posted image  in Nya za seznam: 9.770 kg, 76 cm, drugač je vse super, je zdravnici kar pobegnu, ker takoj leze, ko je na ravnem user posted image , pa kri so mu vzel iz prstka, pa sploh ni solze spustu user posted image  ker ga je vse okol tolk zanimal haha...ja ma uredu kri, samo železa mu mal primankuje, zato priporoča sirup Floradiks, pa borovnice, več mesa, brokoli ipd.... ja mesa res ne mara preveč, kaj nej zdej... glede prehlada, je pa rekla da se še mal sliši na srčku, sicer je dost boljši, samo kašlja še kar fejst...

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
4.3.2009 11:04:34   
Tina 28

drugač sem se pa odločila da pošlm mal na upravo zd Medvode, ker oni urejajo nadomeščanja. Sem šla na spletno stran gledt kako so uredil zamnjavo, da dol padeš od pon do čet samo dop. od 8 do 14. In to v času gripe in vsemogočih virusov in viroz. Medvode so ponovem mesto in premorejo samo enga dr. za predšolske otroke in enga dr. za šolske otroke

Dobro premisli...rota je na pohodu. Alpa mu fajn razkuž rokice in vse, ko bosta fertik.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
4.3.2009 11:07:35   
Anonimen
Kleo, res je, vsak rad živi. Sam stric je bil rastlinica zadnjih 10 dni. Iz enega padca in zloma kolka. Sej odkril so potem vse mogoče user posted image človek je zgaran bil do fula. Zdravnika ni videl olala let, ker ni blo časa. Doma imajo privat gostilno, prenočišča...pol si pa predstavljaj kako so garali. In z odpovedjo jeter, ledvic, pljučno embolijo, miokarditisom, huda osteoporoza....težko preživiš. Če se že rešiš si dobesedno invalid.user posted image  

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2147
4.3.2009 11:08:17   
Anonimen
Tina, pol gre Anji na bolje?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2148
4.3.2009 11:09:07   
Anonimen

Dobro premisli...rota je na pohodu. Alpa mu fajn razkuž rokice in vse, ko bosta fertik.

sam sej najbrž majo ločene bolne in zdrave otroke - no, vsaj pri nas je tko

sicer pa če smo realni - rota lahko dobiš tud če si z otrokom skoz doma - ga že kdo prinese

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2149
4.3.2009 11:12:03   
Samsa

joj Didlinaa  moje sožalje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?