|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
4.3.2009 11:13:16   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

In ne, ne zahtevaš preveč. Zahtevaj pregled za otroka pri 9 mesecih. Ne rabijo vedet ali gre v vrtec ali ne, preventiva pri 9 mesecih je obvezna.user posted image   Kar zbuni se, ker če ni pediatra, morajo itak imet nadomestnega zdravnika.

Se strinjam z napisanim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
4.3.2009 11:13:38   
Samsa
ooooooouuuuuuuujjjjjjjeeeeeeeeaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
4.3.2009 11:16:44   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Joj, tale RR je takooooooooooooooooooo zamuden. Sem že včeraj imela randi z likalnikom, pa je odpadel.Danes pa spet slabo kažeuser posted image . Prej, ko utility še ni bil zrihtan, sem imela vse v nulo polikano, da nisem gledala cunj, zdej se pa kar kopiči, noro. Mi to sploh ni podobno. user posted image

Likalnik kar pusti na čakanju, te bo bolj vesel, ko te bo zagledal po dolgem času...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
4.3.2009 11:18:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Joj, tale RR je takooooooooooooooooooo zamuden. Sem že včeraj imela randi z likalnikom, pa je odpadel.Danes pa spet slabo kažeuser posted image . Prej, ko utility še ni bil zrihtan, sem imela vse v nulo polikano, da nisem gledala cunj, zdej se pa kar kopiči, noro. Mi to sploh ni podobno. user posted image

Likalnik kar pusti na čakanju, te bo bolj vesel, ko te bo zagledal po dolgem času...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2154
4.3.2009 11:18:44   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

samsa.......vidve,se pa lepo mejta na sprehodu,pri nas je tud tako grdo vreme,da ni za nikamoruser posted image

Hvala, fajn je blo... zdaj je pa postalo oblačno tako da sva še ujele user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
4.3.2009 11:20:43   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14
................ampak frizure pa še nisi pokazalauser posted image

Nič kaj posebnega ni.... sam skrajšana ( sem se pa počutila par kg lažja po striženju user posted image user posted image user posted image  )

Zdaj grem pa po lopato, da odkidam iz Larine plenice user posted image  

no, jaz sem danes zjutraj skoraj res odkidala. Se je Anja pokakala v smislu že bolj kašaste driske...je kar v hlačnici stalo. Ni mi preostalo drugega, kot da sem jo vso pomazano pod tuš dala. Je pa kaša že dober znak in če ne bo driske in bruhanja do po kosila(ker je malo jedla zjutraj...ponoči pa je pri dojenju malo bruhala)...naju bodo spuatili domov. 

user posted image  user posted image  držim pesti, da ne bo bruhala in da ne bo imela driske, da bosta lahko šli domov

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
4.3.2009 11:28:50   
Anonimen
Pri nas je tud sonce, jaz pa tukaj noter visim.user posted image Sej bi šla ven, pa nimam niti vozička, je spet ostal v avtu od user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2157
4.3.2009 11:28:56   
anaj22
sem jim napisal en manši romanuser posted image , res nisem mami k bi ful težila pa s tamalim skoz k dr. hodila, sam tole dons me je pa razkurl, če je otrok zdrov (HB) pol pa ne rabi nobene prevntive. Majo pri nas ločene čakalnice za bolne in zdrave otroke.  Če mi v dvedneh ne odgovorijo bomo menjal P. Dons pa sem nastrojenauser posted image , bo mojga še strah dam pridet user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
4.3.2009 11:41:27   
Anonimen
Prav si naredila.user posted image Greš pa k drugemu P.user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2159
4.3.2009 11:42:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Lep pozdrav
ja, snoč sem se res nasmejala naši Tini in njeni "bojeviti", sicer pa Tina user posted image  za vajino Anjo! Ja, mi smo pa ravnokar prispeli domov, smo mel posvetovalnico, bla je noraaaaa gužva, cel kup 3 mesečnikov (se mi ful mini zdijo zdej user posted image ), mi smo bli med starejšimi user posted image  in Nya za seznam: 9.770 kg, 76 cm, drugač je vse super, je zdravnici kar pobegnu, ker takoj leze, ko je na ravnem user posted image , pa kri so mu vzel iz prstka, pa sploh ni solze spustu user posted image  ker ga je vse okol tolk zanimal haha...ja ma uredu kri, samo železa mu mal primankuje, zato priporoča sirup Floradiks, pa borovnice, več mesa, brokoli ipd.... ja mesa res ne mara preveč, kaj nej zdej... glede prehlada, je pa rekla da se še mal sliši na srčku, sicer je dost boljši, samo kašlja še kar fejst...

Sasa,user posted image user posted image user posted image za pregled.In kar 76cm,vaaav,velik fant.user posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2160
4.3.2009 11:47:21   
slovenka
Ojla pupe. Se je dogajalo sinoči user posted image

Moj se je pa spravil rihtat pomivalnega stroja in je malo zbudil ob 10h - potem pa ni mogla takoj naprej zaspati in sem jo k nama vzela, moj je zaspal, midve pa tudi potem. Sem naredila temo, pa jo mislila potem prestaviti v kinderpet, pa sva zaspali. Sedaj od kakih 2 mesecev ni nikoli spala pri nama, pa je bilo prav fajn, prej je spala tako, da je imela roke narazen in sploh ni bilo prostora zraven nje, to noč je pa bila prav zvita skup, na boku, pa malo k meni stisnjena, malo k mojemu in je mirno spala do pol 5h, ko sem ji naredila flaško, potem pa še do 8h. Ah, sladko malo... Pa grem zjutraj v kopalnico in jo dam v spalnici na tla, pa kar za mano pride gledat. Prava lubika je. Zdaj spi in ko se zbudi, greva na obisk k malemu fantku tu blizu nas. Imava tistega kužota od tomya zanj, pa greva. Bo ziher ful vesela, ko ga bo videla user posted image

A vaši se že poznajo v ogledalu? Naša se takoj za ušesa zgrabi, ko se zagleda - ker ji bolj štrlijo user posted image user posted image user posted image Na začetku se je bala sama sebe v ogledalu in se je k meni stiskala, potem je bila ful prijateljica in je prijemala ogledalo, sedaj pa se za ušesa zgrabi user posted image

Nič, grem pilates delat, preden se zbudi user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
4.3.2009 11:49:06   
lonapo
ojla, jutrčka

včerej ste bile pa dobre, ste me spravile v dobro voljouser posted image user posted image user posted image user posted image

Didlina-- moje sožalje

Anaj- v Medvodah je Zd res mal v razsulu, ful je mal zdravnikov, glede kolk so Medvode velike.

Mi smo spal vso nočuser posted image , mami čist spočita, edino mal nam že tole stanovanje najeda-smo že cel teden noter, Nejc se mi že kr smili-sploh ne ve več kaj bi počel-zdej mu gredo že traparije po glaviuser posted image . Skoz tamalmu nagaja, tamal se mu pa kr smeje.

Evo kuham govejo juhico, Žiga se z robčki krega, Nejc se pa po tleh valja pa prah brišeuser posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
4.3.2009 11:58:20   
Taanikaa
anaj prav si naredila da si jim roman poslala,boš vidla kak odgovor bo sledil,jst bi tud zahtevala pregled pri 9 mesecih...
didli moje sožalje ob izgubiuser posted image user posted image ..sem kr presenečena nouser posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
4.3.2009 12:19:43   
Anonimen
Slovenka,pilates laufauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tole z ogledalom....sem malo nazaj gledala neke raziskave in so puncki,je imela mislim da 2leti,nekaj polozili na celo in jo postavili pred ogledalo.Tisto zadevico je hotla iz ogledala dol potegnit in ne iz cela.Tko da je tvoja zgleda pac fenomenuser posted image .

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2164
4.3.2009 13:05:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Slovenka,pilates laufauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tole z ogledalom....sem malo nazaj gledala neke raziskave in so puncki,je imela mislim da 2leti,nekaj polozili na celo in jo postavili pred ogledalo.Tisto zadevico je hotla iz ogledala dol potegnit in ne iz cela.Tko da je tvoja zgleda pac fenomenuser posted image .

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2165
4.3.2009 13:07:10   
Samsa
Kaj vse user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image ???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
4.3.2009 13:10:12   
Samsa

user posted image

Januar
23.1. - christy (taanikaa)

Februar
3.2. - *Mojca*
3.2. - Didlinaa
3.2. - RMRM
13.2. - lonapo

Marec
12.3. - nya
13.3. - Samsa
30.3. - D.anna 76

April
Maj
16.5. - beyba

Junij
1.6. - ninny
21.6. - polly80

Julij
17.7. - l.daisy
28.7. - sasa.vracko

Avgust
1.8. - alea01
1.8. - mtinca1
8.8. - Kaja08
28.8. - HEI

September
3.9. - aleksandra silvija
21.9. - she29

Oktober
31.10. - slovenka

November
3.11. - lunca14
8.11. - babysolza
9.11. - anaj22

December
7.12. - Cofijana
13.12. - kleopatra28
16.12. - *anamor*

Da ne pozabimo user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
4.3.2009 13:24:09   
Taanikaa
hehe za crknit smešno no..moj mali je izumil način premikanja in lepo sedi in se premika sedečke po riti,tko naprej nazaj s telesom in se sedečke premika...in ne morem rečt da se plazimo,niti ne puzamo,se sedečkamo al kakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..umiram od smeha zdej že pol ureuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
4.3.2009 13:27:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: christy

hehe za crknit smešno no..moj mali je izumil način premikanja in lepo sedi in se premika sedečke po riti,tko naprej nazaj s telesom in se sedečke premika...in ne morem rečt da se plazimo,niti ne puzamo,se sedečkamo al kakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..umiram od smeha zdej že pol ureuser posted image user posted image user posted image user posted image

cez kamot ga niuser posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2169
4.3.2009 14:02:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: christy

Facauser posted image . Jaz sem pa zadnjič razmišljala kako hudiča je kontra obrnjena, če sem jo pa drugače dala sedet.user posted image Pol sem pa za vogalom opazovala kaj počne in je blo tolk smešno.

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2170
4.3.2009 14:27:31   
Taanikaa
ja res je mali faca,pol pa puzlov zmanjka pol pa ne gre več tko gladko..sam ko ima prevlik zalet ga kr prekucne nazajuser posted image ..ne moreš vrjet kak so iznajdljivi,pa v krogu se tud zna sukat,ga obrnem sedet tko da je naslonjen na kavč če ga slučajno kipne,pa se obrne pol tko da gleda kavčuser posted image user posted image ..ma kje puzanje,kobacanje,njemu se to ne dauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
4.3.2009 14:37:26   
Anonimen
Boš vidla, bo kar shodil on naenkrat. Ni nujno, da osvojijo vmesno fazo plezanja.user posted image  

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2172
4.3.2009 14:40:55   
Taanikaa

Boš vidla, bo kar shodil on naenkrat. Ni nujno, da osvojijo vmesno fazo plezanja.user posted image  

ja upam res,zdej v teh tednih je kr sprememba pr našem malem lenuhcuuser posted image ..pa opažam da nima rad da se z njim igram..on sedi se igra pa jst pridem zraven in ga kaj ogovorim on pa v jok,ko grem stran pa spet veselo igra in čeblja na veliko..mislim nouser posted image ..to sem včeraj opazila in danes je isto,kr napoto sem mu,a ko se on hoče igrat z mano ga samo pogledam in se tko smeji v smislu pridi mami me žgečkat k midva se rolama po puzlih na kavču,žgečkama in se tolk smeji da cili zraven in koj pokaže kdaj se hoče igrat z mano..svašta..že zdej sem mu v napotouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
4.3.2009 14:43:20   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no, maš vsaj čas za RR. Ti daje mal vmesne pavze, da prideš počvekat.user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2174
4.3.2009 14:45:14   
Taanikaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no, maš vsaj čas za RR. Ti daje mal vmesne pavze, da prideš počvekat.user posted image user posted image

mam rač čist bliz puzlov,pa zdej mi spi,pa ko je v stajici je tud čist blizu rač...mi je že kr dolgčas ko mi še kr spiuser posted image ..sem se kr malo navadila na čebljanje zraven meneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?