Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 8:37:33
|
|
|
|
RMRM
|
chrysty - da se doma čimprej vse uredi, angelčke sem ti pa po mailu poslala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 8:40:08
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM chrysty - da se doma čimprej vse uredi, angelčke sem ti pa po mailu poslala iiiiii ja hvala za angelčke..sem vidla mail včeri,najprej nisem mogla odpret pol je pa šlo..zelo lep mail je tud doma se bo počasi vrnilo v stare tinice,je bil en tak malo hujši ruker z mojim,pa sej bo počasi,ko se poleže.. ..upam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 8:41:57
|
|
|
|
Samsa
|
lumpe
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 8:43:19
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy tud doma se bo počasi vrnilo v stare tinice,je bil en tak malo hujši ruker z mojim,pa sej bo počasi,ko se poleže.. ..upam Saj vsepovsod pride do nekih sporov... jaz temu pravim glasna izmenjava mnenj.. zate
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 8:44:45
|
|
|
|
RMRM
|
samsa, kje sta se pa ve2e potepali , sem pogrešala tvoje zajtrke
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 8:45:49
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: christy tud doma se bo počasi vrnilo v stare tinice,je bil en tak malo hujši ruker z mojim,pa sej bo počasi,ko se poleže.. ..upam Saj vsepovsod pride do nekih sporov... jaz temu pravim glasna izmenjava mnenj.. se čist strinjam..............si je treba večkrat ušesa spucat,da pol slišiš zate
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 8:47:52
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM samsa, kje sta se pa ve2e potepali , sem pogrešala tvoje zajtrke mogoče pa je samo malo počivala.................ampak frizure pa še nisi pokazala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 8:48:48
|
|
|
|
Taanikaa
|
hvala bejbe...ma sej povsod pride kdaj,do glasnih izmenjav mnenj,sam je bla kapa polna včeri..pa sej bo sem se nehala sekirat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 8:50:07
|
|
|
|
Taanikaa
|
po mojem je obritoglavka zdej po novem,pa ne pokaže frizurce hehehe..no pa sej tud če imaš erokezo samsa bi jo tud rada vidla hehe
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 8:55:16
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM samsa, kje sta se pa ve2e potepali , sem pogrešala tvoje zajtrke hvala... Imela sem neko delo in nisem utegnila kuhat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 8:57:50
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ................ampak frizure pa še nisi pokazala Nič kaj posebnega ni.... sam skrajšana ( sem se pa počutila par kg lažja po striženju ) Zdaj grem pa po lopato, da odkidam iz Larine plenice
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 8:58:43
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM samsa, kje sta se pa ve2e potepali , sem pogrešala tvoje zajtrke hvala... Imela sem neko delo in nisem utegnila kuhat ............mi pa lačni in žejni,pa roke so se nam tresle,ko ni blo zjutraj kave ............................ne več tega ponovit,ker te bomo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 8:59:50
|
|
|
|
RMRM
|
Lunca, dons si pa ti bojevita
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 9:07:13
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ............mi pa lačni in žejni,pa roke so se nam tresle,ko ni blo zjutraj kave ............................ne več tega ponovit,ker te bomo ulalala... zdaj se pa tudi tebe bojim Sam a res nisi bila ti včeraj bojevita?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 9:10:23
|
|
|
|
Samsa
|
INETBIKE
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 9:10:52
|
|
|
|
lunca14
|
ulalala... zdaj se pa tudi tebe bojim [/quote] ne se me bat,saj sem čist prijazna punca
< Sporočilo je popravil lunca14 -- 4.3.2009 9:11:53 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 9:15:40
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ulalala... zdaj se pa tudi tebe bojim ne se me bat,saj sem čist prijazna punca saaaaj veeem, da si
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 9:16:26
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro RMRM -a ti morda veš, kako je z rezervacijo v Ikeii? Ker kao lahko rezerviraš za tri dni - a si ti že kdaj to koristila ?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 9:19:10
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya dobro jutro RMRM -a ti morda veš, kako je z rezervacijo v Ikeii? Ker kao lahko rezerviraš za tri dni - a si ti že kdaj to koristila ? nya, glede tega pa pojma nimam. A si na njihovi strani kaj gledala? Poglej še pod family kartico, mogoče so tam kake ugodnosti tud glede rezervacije. Ker vem da glede reklamacij so, ti vrnejo denar tud če nimaš računa itd.....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 9:22:30
|
|
|
|
Samsa
|
zaenkrat.... midve se odpravljama ven
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 9:27:31
|
|
|
|
alea01
|
ojla mamičke ....pa ve veste koliko strani imam za prebrat? jao Kaj naj komentiram? Rabim teden dni dopusta da vse preberem ...nek isem zaćela....jao bože Tina28 in Anja- Ela- za prve samostojne korake slovenka- za postavljen biljard christy- Lovro, Patricia, Jernej- to mi je neki ostalo v glavi, ostalo pa pol...enkrat poleti ko vse preberem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 9:31:38
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa zaenkrat.... midve se odpravljama ven lepo se imejta,sem vama kar malo fouš, ker pri nas rosi,tako da danes ne bo nič s sprehodom . Alea - helooooo ( sem si pri samsi sposodila smeškota )
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 9:35:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: nya dobro jutro RMRM -a ti morda veš, kako je z rezervacijo v Ikeii? Ker kao lahko rezerviraš za tri dni - a si ti že kdaj to koristila ? nya, glede tega pa pojma nimam. A si na njihovi strani kaj gledala? Poglej še pod family kartico, mogoče so tam kake ugodnosti tud glede rezervacije. Ker vem da glede reklamacij so, ti vrnejo denar tud če nimaš računa itd..... ma sej piše: Eine Reservierung ist direkt vor Ort im Einrichtungshaus oder telefonisch über unser Contact Center unter 0810/081 081 für maximal 3 Tage möglich. Es können aber nur Artikel reserviert werden, die über die Warenausgabe ausgefolgt werden. sam ne vem, kako je to za nas, k nismo iz Avtrije
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 10:09:14
|
|
|
|
RMRM
|
nya,na tej strani http://www.ikea.com/at/de/catalog/availability/10099524/klagenfurt?ddkey=IrwStockSearch lahko pogledaš dosegljivost proizvoda za določeno trgovino.Jaz sem gledala za Celovec. Spodaj lahko vneseš email ali tel. št., da te obvestijo kdaj bo proizvod dosegljiv. V kolikor gre za tujino, moraš vnesti še klicno št. za SLO, tko da mislim da tud z rezervacijo ne problema, če si iz druge države.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 10:14:24
|
|
|
|
anaj22
|
ojla mamice Imam eno vprašanje kako je pri vas z pregledom pri 9 mes., ker Jakove pediatrinje spet ni imava pregled pri 1 letu. A je to vredu in a je to normalno? Po mnenju med. sestre je to , da je bil cepljen v rednih rokih, da se kobaca, da ne gre v vrtec, ne potrebuje prej nobenege pregleda, ker je vse ok. Ne zanima jih ali se je mečava zaprla, kakšen je njegov motorični in psihični razvoj, ali se samostojno usede, kako hitro mu rastejo zobki... Zdej pa ne vem a jaz prevč zahtevam? Dons ni moj dan tale vreme je za in da sem še bl smotane volje sem dubla
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?