|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
4.3.2009 8:37:33   
RMRM
chrysty - user posted image user posted image user posted image  da se doma čimprej vse uredi, angelčke sem ti pa po mailu poslalauser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
4.3.2009 8:40:08   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

chrysty - user posted image user posted image user posted image  da se doma čimprej vse uredi, angelčke sem ti pa po mailu poslalauser posted image

iiiiii ja hvala za angelčke..sem vidla mail včeri,najprej nisem mogla odpret pol je pa šlo..zelo lep mail jeuser posted image user posted image user posted image
tud doma se bo počasi vrnilo v stare tinice,je bil en tak malo hujši ruker z mojim,pa sej bo počasi,ko se poleže..user posted image ..upam

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
4.3.2009 8:41:57   
Samsa
user posted image

lumpe user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
4.3.2009 8:43:19   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: christy 
tud doma se bo počasi vrnilo v stare tinice,je bil en tak malo hujši ruker z mojim,pa sej bo počasi,ko se poleže..user posted image ..upam

Saj vsepovsod pride do nekih sporov... jaz temu pravim glasna izmenjava mnenj..

user posted image  zate

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
4.3.2009 8:44:45   
RMRM
samsa, kje sta se pa ve2e potepaliuser posted image , sem pogrešala tvoje zajtrke user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
4.3.2009 8:45:49   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: christy 

Saj vsepovsod pride do nekih sporov... jaz temu pravim glasna izmenjava mnenj..
se čist strinjam..............si je treba večkrat ušesa spucat,da pol slišiš

user posted image  zate

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
4.3.2009 8:47:52   
lunca14

samsa, kje sta se pa ve2e potepaliuser posted image , sem pogrešala tvoje zajtrke user posted image

user posted image mogoče pa je samo malo počivala.................ampak frizure pa še nisi pokazalauser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
4.3.2009 8:48:48   
Taanikaa
hvala bejbe...ma sej povsod pride kdaj,do glasnih izmenjav mnenj,sam je bla kapa polna včeri..pa sej bo sem se nehala sekirat.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
4.3.2009 8:50:07   
Taanikaa
po mojem je obritoglavka zdej po novem,pa ne pokaže frizurce hehehe..no pa sej tud če imaš erokezo samsa bi jo tud rada vidla hehe

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
4.3.2009 8:55:16   
Samsa

hvala...user posted image

Imela sem neko delo in nisem utegnila kuhat user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
4.3.2009 8:57:50   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14
................ampak frizure pa še nisi pokazalauser posted image

Nič kaj posebnega ni.... sam skrajšana ( sem se pa počutila par kg lažja po striženju user posted image user posted image user posted image  )

Zdaj grem pa po lopato, da odkidam iz Larine plenice user posted image  

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
4.3.2009 8:58:43   
lunca14

hvala...user posted image

Imela sem neko delo in nisem utegnila kuhat user posted image user posted image

............mi pa lačni in žejni,pa roke so se nam tresle,ko ni blo zjutraj kaveuser posted image ............................ne več tega ponovit,ker te bomo

user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
4.3.2009 8:59:50   
RMRM
Lunca, dons si pa ti bojevita user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
4.3.2009 9:07:13   
Samsa

............mi pa lačni in žejni,pa roke so se nam tresle,ko ni blo zjutraj kaveuser posted image ............................ne več tega ponovit,ker te bomo

user posted image

ulalala... zdaj se pa tudi tebe bojim user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam a res nisi bila ti včeraj bojevita? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
4.3.2009 9:10:23   
Samsa
user posted image       INETBIKE

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
4.3.2009 9:10:52   
lunca14

ulalala... zdaj se pa tudi tebe bojim user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]
user posted image
ne se me bat,saj sem čist prijazna punca

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 4.3.2009 9:11:53 >

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
4.3.2009 9:15:40   
Samsa

user posted image
ne se me bat,saj sem čist prijazna punca

saaaaj veeem, da si user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
4.3.2009 9:16:26   
Anonimen
dobro jutro

RMRM -a ti morda veš, kako je z rezervacijo v Ikeii? Ker kao lahko rezerviraš za tri dni - a si ti že kdaj to koristila user posted image ?

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2118
4.3.2009 9:19:10   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya

dobro jutro

RMRM -a ti morda veš, kako je z rezervacijo v Ikeii? Ker kao lahko rezerviraš za tri dni - a si ti že kdaj to koristila user posted image ?

nya, glede tega pa pojma nimam. A si na njihovi strani kaj gledala? Poglej še pod family kartico, mogoče so tam kake ugodnosti tud glede rezervacije. Ker vem da glede reklamacij so, ti vrnejo denar tud če nimaš računa itd.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
4.3.2009 9:22:30   
Samsa
user posted image  zaenkrat.... midve se odpravljama ven   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
4.3.2009 9:27:31   
alea01
ojla mamičkeuser posted image

user posted image user posted image user posted image ....pa ve veste koliko strani imam za prebrat? jao user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj naj komentiram? Rabim teden dni dopusta da vse preberemuser posted image ...nek isem zaćela....jao božeuser posted image

Tina28 in Anja- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela-user posted image user posted image  za prve samostojne korake

slovenka- user posted image user posted image user posted image  za postavljen biljard

christy-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lovro, Patricia, Jernej-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to mi je neki ostalo v glavi, ostalo pa pol...enkrat poleti ko vse preberemuser posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
4.3.2009 9:31:38   
RMRM

user posted image  zaenkrat.... midve se odpravljama ven   user posted image

lepo se imejta,sem vama kar malo fouš, ker pri nas rosi,tako da danes ne bo nič s sprehodomuser posted image .

Alea - helooooouser posted image  ( sem si pri samsi sposodila smeškotauser posted image )

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
4.3.2009 9:35:02   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nya

dobro jutro

nya, glede tega pa pojma nimam. A si na njihovi strani kaj gledala? Poglej še pod family kartico, mogoče so tam kake ugodnosti tud glede rezervacije. Ker vem da glede reklamacij so, ti vrnejo denar tud če nimaš računa itd.....

ma sej piše:

Eine Reservierung ist direkt vor Ort im Einrichtungshaus oder telefonisch über unser Contact Center unter 0810/081 081 für maximal 3 Tage möglich. Es können aber nur Artikel reserviert werden, die über die Warenausgabe ausgefolgt werden.

sam ne vem, kako je to za nas, k nismo iz Avtrije

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2123
4.3.2009 10:09:14   
RMRM
nya,na tej strani     http://www.ikea.com/at/de/catalog/availability/10099524/klagenfurt?ddkey=IrwStockSearch  lahko pogledaš dosegljivost proizvoda za določeno trgovino.Jaz sem gledala za Celovec. Spodaj lahko vneseš email ali tel. št., da te obvestijo kdaj bo proizvod dosegljiv. V kolikor gre za tujino, moraš vnesti še klicno št. za SLO, tko da mislim da tud z rezervacijo ne problema, če si iz druge države.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
4.3.2009 10:14:24   
anaj22
ojla mamice

Imam eno vprašanje kako je pri vas z pregledom pri 9 mes., ker Jakove pediatrinje spet ni imava pregled pri 1 letu. A je to vredu in a je to normalno? Po mnenju med. sestre je to , da je bil cepljen v rednih rokih, da se kobaca, da ne gre v vrtec, ne potrebuje prej nobenege pregleda, ker je vse ok.  Ne zanima jih ali se je mečava zaprla, kakšen je njegov motorični in psihični razvoj, ali se samostojno usede, kako hitro mu rastejo zobki... Zdej pa ne vem a jaz prevč zahtevam?

Dons ni moj dan tale vreme je za user posted image user posted image user posted image  in da sem še bl smotane volje sem dubla user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?