|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
3.3.2009 22:01:45   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: bojevita

kot vidiš mi je uspelo, sam ni mi še ratal cun zložit ker morm pač tipkat, je pa fajn mal tipkat!!!!!!!!!!!pa u trgovin sm kupu še za avstrijo, meso, pa čike!user posted image

user posted image user posted image user posted image  - Tina  kaj pa ti počneš?

Kaksna tina,saj vidis da je tip...po moje njenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene lulatuser posted image user posted image user posted image

zmagovalka kviza...a zdaj vidte...koooolk mi je dolgčas v teli postli in tišiniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
3.3.2009 22:01:57   
sasa.vracko
čer mamice
sm bolj mal na RR zadnje cajte, ker je tamal ful prehlajen in mamo štalo, zaspi šele okol 1h zjutri, pa vso hrano zavrača, no dons je že mal boljš, čez dan bi pa kar naprej spal al pa se cartu...user posted image  ojej, kaj me še vse čaka...sva bla včeraj pri zdravniku, je ugotovil da ima vneto grlo user posted image  zdravil pa ni predpisu nobenih, je reku da prehlad je treba pač prebolet in da nobena zdravila ne pomagajo, kvečjemu lajšajo...user posted image  mamo vse od materine dušice, do borove soli, do popeglane cotke na prsih, ma svašta, pa ni do dons blo nobenga efekta, revež je hotu jest, pa ni mogu požirat, ker ga je bolel in je joku user posted image  js pa skor zraven...lunca14- občudujem te, da pedenaš tri škorce, no pa tud vse ostale ko mate več otrok...user posted image  jutri mamo pa posvetovalnico, mu bojo kri iz prstka vzel, je reku včer da naj kar pridemo normalno na P, ker cepljen itak ne bo.

lepo se mejte punce, pa se tipkamo user posted image

(odgovor članu bojevita)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
3.3.2009 22:02:35   
Anonimen
aha

no, pol pa tinin bojevitež lepo pozdravljen

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2003
3.3.2009 22:02:44   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

ma kdo je ta bojevita,a sem spet mal blond,al kaj?????????kakšni čiki pa meso?????????

Lunca...naglas se režim tuki...sam tebe je res fajn mal hecatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
3.3.2009 22:03:03   
lunca14

ma kdo je ta bojevita,a sem spet mal blond,al kaj?????????kakšni čiki pa meso?????????

...............a ,od tine tamlad user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
3.3.2009 22:03:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

kot vidiš mi je uspelo, sam ni mi še ratal cun zložit ker morm pač tipkat, je pa fajn mal tipkat!!!!!!!!!!!pa u trgovin sm kupu še za avstrijo, meso, pa čike!user posted image

user posted image user posted image user posted image  - Tina  kaj pa ti počneš?

Kaksna tina,saj vidis da je tip...po moje njenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene lulatuser posted image user posted image user posted image

zmagovalka kviza...a zdaj vidte...koooolk mi je dolgčas v teli postli in tišiniuser posted image user posted image user posted image

Tina,zdej sem ze 2x zmagala na tvojem kvizu...le kaj to pomeniuser posted image user posted image user posted image .in drfac,kako kaj doma ockauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2006
3.3.2009 22:04:08   
Tina 28
saj se mu itak ne da brat...verjetno je že ušeluser posted image user posted image user posted image ...sam mal sem hotla zeznt,da popestrim dogajanje

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
3.3.2009 22:05:04   
Tina 28

...............a ,od tine tamlad user posted image

a...če ni prej...je pa zdaj.....halloooo...pa ne da si šel cunje rovnatuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
3.3.2009 22:05:08   
sasa.vracko

user posted image user posted image user posted image user posted image  mene tud lulat, tolk sm se nasmejala zdej, js tud gledam pa kdo je to, pa še ženska ko v moškem imenu piše al kaj, pol mi je pa kapnal, da je to od naše Tinči ljubezen user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
3.3.2009 22:05:55   
Anonimen

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA:::::::::::tkole koz zdele tebi Lunca se se nisem nasmejala na RR...........umiram,skor se mi je vrat zastekaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bojevita,pozdravljenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2010
3.3.2009 22:06:24   
Anonimen
sasa.vracko - da se čimprej pozdravite

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2011
3.3.2009 22:06:30   
bojevita
Morm rečt da tko hitr tipkate da komej sprot beremuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
3.3.2009 22:06:36   
Tina 28

Tina,zdej sem ze 2x zmagala na tvojem kvizu...le kaj to pomeniuser posted image user posted image user posted image .in drfac,kako kaj doma ockauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dasi vabljena k meni domov na kavo in pecivo...in zastonj frizerko za Nemške laskeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
3.3.2009 22:07:56   
lunca14

Lunca...naglas se režim tuki...sam tebe je res fajn mal hecatuser posted image user posted image user posted image

o,ti,ti,pa veš,da se iz stareejših ne sme hecatuser posted image to je napisano pravilo

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
3.3.2009 22:08:03   
Anonimen

k boš čez 1000 natipkal, boš videl, da bo tud teb šlo - hitro branje in pisanje - to je namest tečaja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojevita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2015
3.3.2009 22:08:15   
Tina 28

uf...problem stari...jaz se do solz režim klele....pa še gumb za slovnico si prižgaluser posted image

(odgovor članu bojevita)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
3.3.2009 22:09:02   
bojevita
grem jest raj cune rovnat, čene nav nč narjenga(napisano po domače,če kdo ne zna prebrat ni panike, nč pomembnga)

(odgovor članu bojevita)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
3.3.2009 22:10:09   
Tina 28
Saša...sorry k nisem odgovorila na resno zadeo. V glavnem pazi na rota, ki razsaja...ko boš pri P. Pa čimprej se pozdravte.

Ostale pa...mene že lulat od režanja...upam, da niste hude, k se iz dolgčasa take bedarije zmislimuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
3.3.2009 22:10:51   
lunca14

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA:::::::::::tkole koz zdele tebi Lunca se se nisem nasmejala na RR...........umiram,skor se mi je vrat zastekaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bojevita,pozdravljenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no me veseli,da sem vas nasmejala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
3.3.2009 22:11:19   
Anonimen

grem jest raj cune rovnat, čene nav nč narjenga(napisano po domače,če kdo ne zna prebrat ni panike, nč pomembnga)

dej, dej - še mal z nami čvekej - boš vidu, je bolj lušno kot cunje ravnat

(odgovor članu bojevita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2020
3.3.2009 22:11:25   
Tina 28

No lepejt...a lohk še kopalnico spucaš

user posted image

(odgovor članu bojevita)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
3.3.2009 22:11:48   
Anonimen

uf...problem stari...jaz se do solz režim klele....pa še gumb za slovnico si prižgaluser posted image

Stara in stari: jest tega ne razumem............edin ce Lunco vprasamuser posted image

user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2022
3.3.2009 22:12:28   
lunca14

.............ko boš mel vsaj pet zvezdic,boš,hitrejši,kot si sedajuser posted image

(odgovor članu bojevita)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
3.3.2009 22:12:50   
Tina 28
Ma ne saj te hecam...pejd spat...danes ti noben ne teži, dej se še mal zgovarjej z manouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
3.3.2009 22:14:40   
Tina 28

Stara in stari: jest tega ne razumem............edin ce Lunco vprasamuser posted image

user posted image

zato k je razumljiv napisal....drugače on tko natolče, da ne veš zakaj se gre ...zgleda, da imamo bolj protekcijo, kot na gozarskem forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?