Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:01:45
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: bojevita kot vidiš mi je uspelo, sam ni mi še ratal cun zložit ker morm pač tipkat, je pa fajn mal tipkat!!!!!!!!!!!pa u trgovin sm kupu še za avstrijo, meso, pa čike! - Tina kaj pa ti počneš? Kaksna tina,saj vidis da je tip...po moje njen mene lulat zmagovalka kviza...a zdaj vidte...koooolk mi je dolgčas v teli postli in tišini
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:01:57
|
|
|
|
sasa.vracko
|
čer mamice sm bolj mal na RR zadnje cajte, ker je tamal ful prehlajen in mamo štalo, zaspi šele okol 1h zjutri, pa vso hrano zavrača, no dons je že mal boljš, čez dan bi pa kar naprej spal al pa se cartu... ojej, kaj me še vse čaka...sva bla včeraj pri zdravniku, je ugotovil da ima vneto grlo zdravil pa ni predpisu nobenih, je reku da prehlad je treba pač prebolet in da nobena zdravila ne pomagajo, kvečjemu lajšajo... mamo vse od materine dušice, do borove soli, do popeglane cotke na prsih, ma svašta, pa ni do dons blo nobenga efekta, revež je hotu jest, pa ni mogu požirat, ker ga je bolel in je joku js pa skor zraven...lunca14- občudujem te, da pedenaš tri škorce, no pa tud vse ostale ko mate več otrok... jutri mamo pa posvetovalnico, mu bojo kri iz prstka vzel, je reku včer da naj kar pridemo normalno na P, ker cepljen itak ne bo. lepo se mejte punce, pa se tipkamo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:02:35
|
|
|
|
Anonimen
|
aha no, pol pa tinin bojevitež lepo pozdravljen
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:02:44
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ma kdo je ta bojevita,a sem spet mal blond,al kaj?????????kakšni čiki pa meso????????? Lunca...naglas se režim tuki...sam tebe je res fajn mal hecat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:03:03
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ma kdo je ta bojevita,a sem spet mal blond,al kaj?????????kakšni čiki pa meso????????? ...............a ,od tine tamlad
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:03:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: bojevita kot vidiš mi je uspelo, sam ni mi še ratal cun zložit ker morm pač tipkat, je pa fajn mal tipkat!!!!!!!!!!!pa u trgovin sm kupu še za avstrijo, meso, pa čike! - Tina kaj pa ti počneš? Kaksna tina,saj vidis da je tip...po moje njen mene lulat zmagovalka kviza...a zdaj vidte...koooolk mi je dolgčas v teli postli in tišini Tina,zdej sem ze 2x zmagala na tvojem kvizu...le kaj to pomeni .in drfac,kako kaj doma ocka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:04:08
|
|
|
|
Tina 28
|
saj se mu itak ne da brat...verjetno je že ušel ...sam mal sem hotla zeznt,da popestrim dogajanje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:05:04
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ma kdo je ta bojevita,a sem spet mal blond,al kaj?????????kakšni čiki pa meso????????? ...............a ,od tine tamlad a...če ni prej...je pa zdaj.....halloooo...pa ne da si šel cunje rovnat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:05:08
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ma kdo je ta bojevita,a sem spet mal blond,al kaj?????????kakšni čiki pa meso????????? mene tud lulat, tolk sm se nasmejala zdej, js tud gledam pa kdo je to, pa še ženska ko v moškem imenu piše al kaj, pol mi je pa kapnal, da je to od naše Tinči ljubezen
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:05:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ma kdo je ta bojevita,a sem spet mal blond,al kaj?????????kakšni čiki pa meso????????? HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA:::::::::::tkole koz zdele tebi Lunca se se nisem nasmejala na RR...........umiram,skor se mi je vrat zastekal Bojevita,pozdravljena
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:06:24
|
|
|
|
Anonimen
|
sasa.vracko - da se čimprej pozdravite
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:06:30
|
|
|
|
bojevita
|
Morm rečt da tko hitr tipkate da komej sprot berem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:06:36
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: bojevita kot vidiš mi je uspelo, sam ni mi še ratal cun zložit ker morm pač tipkat, je pa fajn mal tipkat!!!!!!!!!!!pa u trgovin sm kupu še za avstrijo, meso, pa čike! - Tina kaj pa ti počneš? Kaksna tina,saj vidis da je tip...po moje njen mene lulat zmagovalka kviza...a zdaj vidte...koooolk mi je dolgčas v teli postli in tišini Tina,zdej sem ze 2x zmagala na tvojem kvizu...le kaj to pomeni .in drfac,kako kaj doma ocka dasi vabljena k meni domov na kavo in pecivo...in zastonj frizerko za Nemške laske
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:07:56
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ma kdo je ta bojevita,a sem spet mal blond,al kaj?????????kakšni čiki pa meso????????? Lunca...naglas se režim tuki...sam tebe je res fajn mal hecat o,ti,ti,pa veš,da se iz stareejših ne sme hecat to je napisano pravilo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:08:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojevita Morm rečt da tko hitr tipkate da komej sprot berem k boš čez 1000 natipkal, boš videl, da bo tud teb šlo - hitro branje in pisanje - to je namest tečaja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:08:15
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojevita Morm rečt da tko hitr tipkate da komej sprot berem uf...problem stari...jaz se do solz režim klele....pa še gumb za slovnico si prižgal
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:09:02
|
|
|
|
bojevita
|
grem jest raj cune rovnat, čene nav nč narjenga(napisano po domače,če kdo ne zna prebrat ni panike, nč pomembnga)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:10:09
|
|
|
|
Tina 28
|
Saša...sorry k nisem odgovorila na resno zadeo. V glavnem pazi na rota, ki razsaja...ko boš pri P. Pa čimprej se pozdravte. Ostale pa...mene že lulat od režanja...upam, da niste hude, k se iz dolgčasa take bedarije zmislim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:10:51
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ma kdo je ta bojevita,a sem spet mal blond,al kaj?????????kakšni čiki pa meso????????? HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA:::::::::::tkole koz zdele tebi Lunca se se nisem nasmejala na RR...........umiram,skor se mi je vrat zastekal Bojevita,pozdravljena no me veseli,da sem vas nasmejala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:11:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojevita grem jest raj cune rovnat, čene nav nč narjenga(napisano po domače,če kdo ne zna prebrat ni panike, nč pomembnga) dej, dej - še mal z nami čvekej - boš vidu, je bolj lušno kot cunje ravnat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:11:25
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojevita grem jest raj cune rovnat, čene nav nč narjenga(napisano po domače,če kdo ne zna prebrat ni panike, nč pomembnga) No lepejt...a lohk še kopalnico spucaš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:11:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: bojevita Morm rečt da tko hitr tipkate da komej sprot berem uf...problem stari...jaz se do solz režim klele....pa še gumb za slovnico si prižgal Stara in stari: jest tega ne razumem............edin ce Lunco vprasam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:12:28
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojevita Morm rečt da tko hitr tipkate da komej sprot berem .............ko boš mel vsaj pet zvezdic,boš,hitrejši,kot si sedaj
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:12:50
|
|
|
|
Tina 28
|
Ma ne saj te hecam...pejd spat...danes ti noben ne teži, dej se še mal zgovarjej z mano
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:14:40
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: bojevita Morm rečt da tko hitr tipkate da komej sprot berem uf...problem stari...jaz se do solz režim klele....pa še gumb za slovnico si prižgal Stara in stari: jest tega ne razumem............edin ce Lunco vprasam zato k je razumljiv napisal....drugače on tko natolče, da ne veš zakaj se gre ...zgleda, da imamo bolj protekcijo, kot na gozarskem forumu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?