aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija lunca, sem prebrala, da si dobila očitno se tudi meni iztekajo dnevi brez-----bo,bo tud tebe bo kmal obiskala,jaz sploh nisem razmišljala o tem,da sploh lahko pride nenapovedana,nisem mela nič pripravljenih piškotov zanjo,pa kavice..........no hecam se..........sam res,ko veš,da pride,si pozoren,na tiste dni,pa daš kak mini vložek,pa je............zdej,pa nič,oj,joj,si ne predstavljam,da bi jo dobila,kje,jaz pa brez vložkov Anja je imela 10 kg in pristala v bolnici, lovro ima 7,5 kg, dolgi pa vseeno, ampak ko ga dvignem je kot perešček......če ga kdo vidi, ko ni ravno oblečen v zimski pajac ali kaj podobnega, vsak reče, kako droben je,.....samo ličke ima, telešček pa,... sicer tudi patricia ima še zmeraj 19 kg, pa ima 7,5 let in jernej 15 ..........ah,vsi mamo neke probleme,no si jih delamo sami,ti si želiš kako kg več,ene manj,moj še skor nič ne je na žlico,sam ziza,pa se še ne plazi,kaj šele,da bi hodil..........otroci so kakšni so,tako so z namenom,sem en dan razmišljala o tem,da je enej star že dve leti in pol,in govori še bolj slabo,in da bo mel čez pol leta sistematski pregled pri psihologinji,in ko bo ocenjevala njegov razvoj,verjetno ne bo še vse super,pa sem si rekla,pa kaj,saj ni važno,da je popolen,ima še čas za vse,pa tud ,če ne,moj je in imam ga rada,kakršen je in bo........ pol leta je še veliko glej naš jernej pri 2 in pol še barvice ni znal držat, sem tudi razmišljala, kaj je z njim, da bo na sistematskem katastrofa,.... no, malo pred sistematskim je začel risat,prej sploh ni hotel, ni šans! Sedaj se pa tudi podpiše na risbico, sicer na pamet, tako kot smo mu pokazali tudi enej bo začel lepo govoriti, brez skrbi otročki so različni
|