|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
2.3.2009 23:19:23   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Sej res lunca, se tamali kej kremži, zdej ko maš user posted image ? Naša je take delala, ko sem imela user posted image  user posted image user posted image  

Zanimivo...moja ni nikoli mela problema

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
2.3.2009 23:19:58   
Tina 28
oujea...user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
2.3.2009 23:22:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Sej res lunca, se tamali kej kremži, zdej ko maš user posted image ? Naša je take delala, ko sem imela user posted image  user posted image user posted image  

Zanimivo...moja ni nikoli mela problema

Moja tut ne,sploh ni opazilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1778
2.3.2009 23:23:44   
Tina 28
Kleo...upam, da tud nam pokažeš svojo pevko. Naša se pa zadnje čase ritmično guga ko sedi alpa stoji. Na muusko seveda...bo pa plesalkauser posted image

Didlina...pol ti je pa zdaj kamen od srca padel gledeuser posted image . Upam, da bo ostalo tako

Lunca...ti pa čimprej daj skoz. Američani imajo baje PSM za psihično bolezen...in takrat morjo možje to upoštevat...ne pa da otrešajo sitnost nazajuser posted image  

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
2.3.2009 23:24:46   
Anonimen
Kleo, naša ko ji rečem kako poje, naredi že lep čas hehehehehe, pove v nekem ritmu. Mama je pa tud pri nas aktualna zadnje dni.user posted image Včasih za brez veze govori , pa se ji kar oglašam, ona pa v glasen smeh.
Mah, sploh ne bom pisala kaj že vse znamo, ker zna že preveč neumnosti.user posted image

Najbolj smešno je to, ko sem jo cel teden učila papa, da pomaha, pa nič od tega.user posted image Pol pa moj reče zadnjič, ko je nesel smeti ven, papa, ona mu pa pomaha.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej pa vsakmu maha, še v supernovi v soboto je vsem mahala, vsak ko je šel mimo.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1780
2.3.2009 23:26:21   
Anonimen

Kleo...upam, da tud nam pokažeš svojo pevko. Naša se pa zadnje čase ritmično guga ko sedi alpa stoji. Na muusko seveda...bo pa plesalkauser posted image

Didlina...pol ti je pa zdaj kamen od srca padel gledeuser posted image . Upam, da bo ostalo tako

Lunca...ti pa čimprej daj skoz. Američani imajo baje PSM za psihično bolezen...in takrat morjo možje to upoštevat...ne pa da otrešajo sitnost nazajuser posted image  

Ja, sem kar zadovolna. user posted image user posted image

No, pa mam idejo, ko bom imela spet PMS.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1781
2.3.2009 23:26:58   
Tina 28
Aja...je pa Anja v teh dveh dneh padla pod magičnih 10kg...je shujšala skoraj 300g (sklepam  da na račun vode. Prav čudno mi je, ko ni danes nič pojedla...in tud ne sme jest so rekli tu. No danes se ni sekirala...bomo vidli kako me bo jutri gledala, ko dobim zajtrk...me je že strah. Verjetno bom pod postlo jedla, da me ne vidiuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
2.3.2009 23:28:48   
Anonimen
Res so hecni,prav vsak dan je nekaj novega...plese pa tudi,in to najrajs na poganjavckuuser posted image .

se vasi tudi z noskom drgnejo ob va al pa jogi...moja se obme skoraj vedno ko jo vzamem v narocje in se objemava,moja moja............ko je zaspana pa sploh.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1783
2.3.2009 23:29:01   
Tina 28
pr nas je nekajkrat lepo pomahala...drugače pa tko kopri tebi didlina..kar naenkrat maha...danes je v bolnici mahala, ko sva prišli...verjetno je hotla povedat, da bi ona rajš šla, pa je nismo ubogaluser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
2.3.2009 23:29:20   
Anonimen
Tina, zdaj se bo najbolj pokazalo, kaj pomeni če je otrok malo težji od predpisane oz. najbolj verjetne za njegovo starost. Vsaka kila se pozna pri hujšanju oz. bolezni .user posted image  

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1785
2.3.2009 23:30:23   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Res so hecni,prav vsak dan je nekaj novega...plese pa tudi,in to najrajs na poganjavckuuser posted image .

se vasi tudi z noskom drgnejo ob va al pa jogi...moja se obme skoraj vedno ko jo vzamem v narocje in se objemava,moja moja............ko je zaspana pa sploh.

Moja stisne glavico k meni, če jo vprašam a sva kaj aaaa-aaa. Kolk je fajn občutek. Drugače se pa tudi rada stisne k meni...če je seveda firbec ne grabiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
2.3.2009 23:31:27   
Tina 28

Tina, zdaj se bo najbolj pokazalo, kaj pomeni če je otrok malo težji od predpisane oz. najbolj verjetne za njegovo starost. Vsaka kila se pozna pri hujšanju oz. bolezni .user posted image  

Ja...j sreči ma naša mala budica dost rezerve...drugače bi me pa tale stroga dieta skrbela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
2.3.2009 23:32:27   
Anonimen
Ja, mucka se moj moj, pa lupčka da  tazga slinastega.user posted image

Mi smo se norca delali z moje mami (kao si že tečna), ko je tamalo učila dober dan. Pa ven pa spet not, pa ene 20x tako. In Sara da rokico ko potrkaš in rečeš dober dan. Ni moja mami zastonj to delalauser posted image , čeprav nam je blo vsem tolk že tečno vse skupaj.user posted image

Velika velika pa je zadnje 14 dni pozabila.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1788
2.3.2009 23:33:18   
Tina 28
Mojca...Polly...in Slovenka, Alea....(če sem še kakšnega manekena alpa manekenko pozabla me spomnte)...v glavnem...tega le rota pa vam nepriporočam. pazte se zdaj, ker razsaja na fuuuluser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
2.3.2009 23:33:20   
Anonimen

Ja...j sreči ma naša mala budica dost rezerve...drugače bi me pa tale stroga dieta skrbela

No vidiš kak fajn.user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1790
2.3.2009 23:33:28   
Anonimen

Aja...je pa Anja v teh dveh dneh padla pod magičnih 10kg...je shujšala skoraj 300g (sklepam  da na račun vode. Prav čudno mi je, ko ni danes nič pojedla...in tud ne sme jest so rekli tu. No danes se ni sekirala...bomo vidli kako me bo jutri gledala, ko dobim zajtrk...me je že strah. Verjetno bom pod postlo jedla, da me ne vidiuser posted image

Tina,prav o tem sem ti hotela napisat,a sem pozabila.
Dobro da je Anja bolj pri tezkih dojenckih,ker tole driskanje in bruhanje se ji ne bo tolk poznalo,kot nekomu ki ima malo ali premalo kg.
Vem kako je bilo in je pri Tali...po vsaki bolezni katastrofa,po salmoneli predlani je bila pa taka revica,da sem jo komaj upala gledat,me je prav pretreslo.
Tko da jaz za Meri vedno pravim,HB za njene slaufke,bo zbolela se bodo se prehitro stopiliuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1791
2.3.2009 23:34:57   
Anonimen
Šlaufki kar fajn pridejo ja.user posted image Sam sej jih nima spet tolk no Kleo.user posted image Glih sumoborka ni.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1792
2.3.2009 23:35:42   
Tina 28

Dobro da je Anja bolj pri tezkih dojenckih,ker tole driskanje in bruhanje se ji ne bo tolk poznalo,kot nekomu ki ima malo ali premalo kg.
Vem kako je bilo in je pri Tali...po vsaki bolezni katastrofa,po salmoneli predlani je bila pa taka revica,da sem jo komaj upala gledat,me je prav pretreslo.
Tko da jaz za Meri vedno pravim,HB za njene slaufke,bo zbolela se bodo se prehitro stopiliuser posted image

ja Nejcu se koj pozna, če je bolan...je po nardi vitek in je pol pa kumern...pri svojih 6-ih letih ima 20kg...Anja pa pri 9-ih mesecih 10user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
2.3.2009 23:36:13   
Anonimen

user posted image sem ji pa jaz. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1794
2.3.2009 23:38:10   
Tina 28
no ...stepta se zdaj...ko, dašenisem vedlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
2.3.2009 23:38:17   
Anonimen

ja Nejcu se koj pozna, če je bolan...je po nardi vitek in je pol pa kumern...pri svojih 6-ih letih ima 20kg...Anja pa pri 9-ih mesecih 10user posted image user posted image

Primerjava se bere mal kruta, ampak Nejc je ful aktiven.user posted image Sej se bo vsem teža zdej ustavila. Tud naši. Sigurno.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1796
2.3.2009 23:39:26   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image Ma jaz Kleo sam mal hecam. user posted image Sej jest upam, da razume te hece. Valda jih.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1797
2.3.2009 23:39:58   
Tina 28
DRgač pa meni ful kruli...sem čez dan samo eno banano in večerjo tule...premalo obilno za moje potrebe. Ea kroglica riža...par mini koščov mesa in korenja v omakci. Dobro ful...ampak polpremal za mojo lakoto. Zdaj mi pa kruliuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
2.3.2009 23:41:09   
Tina 28

user posted image user posted image user posted image Ma jaz Kleo sam mal hecam. user posted image Sej jest upam, da razume te hece. Valda jih.user posted image

vidve jih itak obe...če ne se jaz tudi ne bi upala hecatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
2.3.2009 23:41:41   
Anonimen

Šlaufki kar fajn pridejo ja.user posted image Sam sej jih nima spet tolk no Kleo.user posted image Glih sumoborka ni.user posted image

Jaz pravim da je sumoborka zaradi slaufkov,kot celota pa ni tolk zlo mocna.Recimo sestrina tamaledva sta bila scela tko nabita(ne vem kako se naj izzrazim)brwz slaufkov,tamala ravno obratno.Samo men je tko srckano,moz je pa sloh cist navdusen ker je kao bajsekuser posted image

Ja si me prehitela,samo jaz sem ji hotela ze dopoldan o tem pisatuser posted image

Mahanja sva se midve naucili v enem dnevu,a je zdaj tudi pozabila,ker vsak dan ne obnavljavauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.