Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:19:23
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Sej res lunca, se tamali kej kremži, zdej ko maš ? Naša je take delala, ko sem imela Zanimivo...moja ni nikoli mela problema
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:19:58
|
|
|
|
Tina 28
|
oujea...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:22:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Sej res lunca, se tamali kej kremži, zdej ko maš ? Naša je take delala, ko sem imela Zanimivo...moja ni nikoli mela problema Moja tut ne,sploh ni opazila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:23:44
|
|
|
|
Tina 28
|
Kleo...upam, da tud nam pokažeš svojo pevko. Naša se pa zadnje čase ritmično guga ko sedi alpa stoji. Na muusko seveda...bo pa plesalka Didlina...pol ti je pa zdaj kamen od srca padel glede . Upam, da bo ostalo tako Lunca...ti pa čimprej daj skoz. Američani imajo baje PSM za psihično bolezen...in takrat morjo možje to upoštevat...ne pa da otrešajo sitnost nazaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:24:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, naša ko ji rečem kako poje, naredi že lep čas hehehehehe, pove v nekem ritmu. Mama je pa tud pri nas aktualna zadnje dni. Včasih za brez veze govori , pa se ji kar oglašam, ona pa v glasen smeh. Mah, sploh ne bom pisala kaj že vse znamo, ker zna že preveč neumnosti. Najbolj smešno je to, ko sem jo cel teden učila papa, da pomaha, pa nič od tega. Pol pa moj reče zadnjič, ko je nesel smeti ven, papa, ona mu pa pomaha. Zdej pa vsakmu maha, še v supernovi v soboto je vsem mahala, vsak ko je šel mimo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:26:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Kleo...upam, da tud nam pokažeš svojo pevko. Naša se pa zadnje čase ritmično guga ko sedi alpa stoji. Na muusko seveda...bo pa plesalka Didlina...pol ti je pa zdaj kamen od srca padel glede . Upam, da bo ostalo tako Lunca...ti pa čimprej daj skoz. Američani imajo baje PSM za psihično bolezen...in takrat morjo možje to upoštevat...ne pa da otrešajo sitnost nazaj Ja, sem kar zadovolna. No, pa mam idejo, ko bom imela spet PMS.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:26:58
|
|
|
|
Tina 28
|
Aja...je pa Anja v teh dveh dneh padla pod magičnih 10kg...je shujšala skoraj 300g (sklepam da na račun vode. Prav čudno mi je, ko ni danes nič pojedla...in tud ne sme jest so rekli tu. No danes se ni sekirala...bomo vidli kako me bo jutri gledala, ko dobim zajtrk...me je že strah. Verjetno bom pod postlo jedla, da me ne vidi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:28:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Res so hecni,prav vsak dan je nekaj novega...plese pa tudi,in to najrajs na poganjavcku . se vasi tudi z noskom drgnejo ob va al pa jogi...moja se obme skoraj vedno ko jo vzamem v narocje in se objemava,moja moja............ko je zaspana pa sploh.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:29:01
|
|
|
|
Tina 28
|
pr nas je nekajkrat lepo pomahala...drugače pa tko kopri tebi didlina..kar naenkrat maha...danes je v bolnici mahala, ko sva prišli...verjetno je hotla povedat, da bi ona rajš šla, pa je nismo ubogal
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:29:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina, zdaj se bo najbolj pokazalo, kaj pomeni če je otrok malo težji od predpisane oz. najbolj verjetne za njegovo starost. Vsaka kila se pozna pri hujšanju oz. bolezni .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:30:23
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Res so hecni,prav vsak dan je nekaj novega...plese pa tudi,in to najrajs na poganjavcku . se vasi tudi z noskom drgnejo ob va al pa jogi...moja se obme skoraj vedno ko jo vzamem v narocje in se objemava,moja moja............ko je zaspana pa sploh. Moja stisne glavico k meni, če jo vprašam a sva kaj aaaa-aaa. Kolk je fajn občutek. Drugače se pa tudi rada stisne k meni...če je seveda firbec ne grabi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:31:27
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Tina, zdaj se bo najbolj pokazalo, kaj pomeni če je otrok malo težji od predpisane oz. najbolj verjetne za njegovo starost. Vsaka kila se pozna pri hujšanju oz. bolezni . Ja...j sreči ma naša mala budica dost rezerve...drugače bi me pa tale stroga dieta skrbela
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:32:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, mucka se moj moj, pa lupčka da tazga slinastega. Mi smo se norca delali z moje mami (kao si že tečna), ko je tamalo učila dober dan. Pa ven pa spet not, pa ene 20x tako. In Sara da rokico ko potrkaš in rečeš dober dan. Ni moja mami zastonj to delala , čeprav nam je blo vsem tolk že tečno vse skupaj. Velika velika pa je zadnje 14 dni pozabila.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:33:18
|
|
|
|
Tina 28
|
Mojca...Polly...in Slovenka, Alea....(če sem še kakšnega manekena alpa manekenko pozabla me spomnte)...v glavnem...tega le rota pa vam nepriporočam. pazte se zdaj, ker razsaja na fuuul
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:33:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Tina, zdaj se bo najbolj pokazalo, kaj pomeni če je otrok malo težji od predpisane oz. najbolj verjetne za njegovo starost. Vsaka kila se pozna pri hujšanju oz. bolezni . Ja...j sreči ma naša mala budica dost rezerve...drugače bi me pa tale stroga dieta skrbela No vidiš kak fajn.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:33:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Aja...je pa Anja v teh dveh dneh padla pod magičnih 10kg...je shujšala skoraj 300g (sklepam da na račun vode. Prav čudno mi je, ko ni danes nič pojedla...in tud ne sme jest so rekli tu. No danes se ni sekirala...bomo vidli kako me bo jutri gledala, ko dobim zajtrk...me je že strah. Verjetno bom pod postlo jedla, da me ne vidi Tina,prav o tem sem ti hotela napisat,a sem pozabila. Dobro da je Anja bolj pri tezkih dojenckih,ker tole driskanje in bruhanje se ji ne bo tolk poznalo,kot nekomu ki ima malo ali premalo kg. Vem kako je bilo in je pri Tali...po vsaki bolezni katastrofa,po salmoneli predlani je bila pa taka revica,da sem jo komaj upala gledat,me je prav pretreslo. Tko da jaz za Meri vedno pravim,HB za njene slaufke,bo zbolela se bodo se prehitro stopili
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:34:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Šlaufki kar fajn pridejo ja. Sam sej jih nima spet tolk no Kleo. Glih sumoborka ni.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:35:42
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Aja...je pa Anja v teh dveh dneh padla pod magičnih 10kg...je shujšala skoraj 300g (sklepam da na račun vode. Prav čudno mi je, ko ni danes nič pojedla...in tud ne sme jest so rekli tu. No danes se ni sekirala...bomo vidli kako me bo jutri gledala, ko dobim zajtrk...me je že strah. Verjetno bom pod postlo jedla, da me ne vidi Tina,prav o tem sem ti hotela napisat,a sem pozabila. Dobro da je Anja bolj pri tezkih dojenckih,ker tole driskanje in bruhanje se ji ne bo tolk poznalo,kot nekomu ki ima malo ali premalo kg. Vem kako je bilo in je pri Tali...po vsaki bolezni katastrofa,po salmoneli predlani je bila pa taka revica,da sem jo komaj upala gledat,me je prav pretreslo. Tko da jaz za Meri vedno pravim,HB za njene slaufke,bo zbolela se bodo se prehitro stopili ja Nejcu se koj pozna, če je bolan...je po nardi vitek in je pol pa kumern...pri svojih 6-ih letih ima 20kg...Anja pa pri 9-ih mesecih 10
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:36:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Aja...je pa Anja v teh dveh dneh padla pod magičnih 10kg...je shujšala skoraj 300g (sklepam da na račun vode. Prav čudno mi je, ko ni danes nič pojedla...in tud ne sme jest so rekli tu. No danes se ni sekirala...bomo vidli kako me bo jutri gledala, ko dobim zajtrk...me je že strah. Verjetno bom pod postlo jedla, da me ne vidi Tina,prav o tem sem ti hotela napisat,a sem pozabila. sem ji pa jaz.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:38:10
|
|
|
|
Tina 28
|
no ...stepta se zdaj...ko, dašenisem vedla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:38:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Aja...je pa Anja v teh dveh dneh padla pod magičnih 10kg...je shujšala skoraj 300g (sklepam da na račun vode. Prav čudno mi je, ko ni danes nič pojedla...in tud ne sme jest so rekli tu. No danes se ni sekirala...bomo vidli kako me bo jutri gledala, ko dobim zajtrk...me je že strah. Verjetno bom pod postlo jedla, da me ne vidi Tina,prav o tem sem ti hotela napisat,a sem pozabila. Dobro da je Anja bolj pri tezkih dojenckih,ker tole driskanje in bruhanje se ji ne bo tolk poznalo,kot nekomu ki ima malo ali premalo kg. Vem kako je bilo in je pri Tali...po vsaki bolezni katastrofa,po salmoneli predlani je bila pa taka revica,da sem jo komaj upala gledat,me je prav pretreslo. Tko da jaz za Meri vedno pravim,HB za njene slaufke,bo zbolela se bodo se prehitro stopili ja Nejcu se koj pozna, če je bolan...je po nardi vitek in je pol pa kumern...pri svojih 6-ih letih ima 20kg...Anja pa pri 9-ih mesecih 10 Primerjava se bere mal kruta, ampak Nejc je ful aktiven. Sej se bo vsem teža zdej ustavila. Tud naši. Sigurno.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:39:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 no ...stepta se zdaj...ko, dašenisem vedla Ma jaz Kleo sam mal hecam. Sej jest upam, da razume te hece. Valda jih.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:39:58
|
|
|
|
Tina 28
|
DRgač pa meni ful kruli...sem čez dan samo eno banano in večerjo tule...premalo obilno za moje potrebe. Ea kroglica riža...par mini koščov mesa in korenja v omakci. Dobro ful...ampak polpremal za mojo lakoto. Zdaj mi pa kruli
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:41:09
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 no ...stepta se zdaj...ko, dašenisem vedla Ma jaz Kleo sam mal hecam. Sej jest upam, da razume te hece. Valda jih. vidve jih itak obe...če ne se jaz tudi ne bi upala hecat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:41:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Šlaufki kar fajn pridejo ja. Sam sej jih nima spet tolk no Kleo. Glih sumoborka ni. Jaz pravim da je sumoborka zaradi slaufkov,kot celota pa ni tolk zlo mocna.Recimo sestrina tamaledva sta bila scela tko nabita(ne vem kako se naj izzrazim)brwz slaufkov,tamala ravno obratno.Samo men je tko srckano,moz je pa sloh cist navdusen ker je kao bajsek Ja si me prehitela,samo jaz sem ji hotela ze dopoldan o tem pisat Mahanja sva se midve naucili v enem dnevu,a je zdaj tudi pozabila,ker vsak dan ne obnavljava
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.