|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
3.3.2009 11:06:00   
slovenka
AS - to je pa bila ljubezen - poročena v dveh letih. Midva sva se zaročila po dveh letih, pa potem še dobro leto čakala na poroko...

No, moj sodelavec se je pa v enem letu ločil in znova poročil, tako da... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
3.3.2009 11:10:39   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

bogve kaj je mislila tvoja mamica. Moja je pri enih mojih 18...mal čez...ko sem mela prvega zelo resnega fanta...najdla kondome v moji sobi. Je bla tko veselauser posted image ...je rekla...no vidim, da so moji otroc bolj pametni od mene, saj je mela mojega brata že pri 17-ihuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede kondomov - naša Sofija jih je pa danes našla v predalu nočne omarice in takoj v usta - sem mojemu povedala po gsmu in je rekel, naj jo pazim, sicer si bo sama bratca naredila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
3.3.2009 11:11:16   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1853
3.3.2009 11:12:33   
lonapo
Midva sva pa skupaj 14 let, pa še nisva zaročena in ne poročenauser posted image . Pa tud verjetno ne bova.user posted image  10 let sva ga žurala, okrog hodila, se mela fajn, mal tud kregala (bolj mal), v glavnem se mela fajn-no sej zdej se mava tud.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
3.3.2009 11:14:11   
slovenka
Lunca, ja, skoraj tako je bilo user posted image user posted image user posted image

Saj ne - v ovitku je še bil user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
3.3.2009 11:16:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

ninny.........kako kaj maša,in priprava,na operacijo,jaz imam občutek,da je tudi ta mesec ne bomo izvedli,pa čeprav bomo šli na antibiotik,ker razsajajo virusi,ma me je kar pošteno strah vsega skupi,po drugi strani,pa si tako želim,da bi končno normalno zadihal,da bi lahko mirno spal in jedel,in postal bolj miren in sproščen otrok,ker sedaj zaradi tega ne more bituser posted image

midve še čakava datum- koliko časa pa čakaš da ga dobiš? Maša drugače komaj čaka,da gre v Ljubljano na operacijouser posted image vsaj tako mi vsak dan razlaga. Sem ji pa malo razložila, da jo bodo operiral, pa da bo medtem spala.....

Pri nas čakaš tri mesece,drugod pa še več tud pol leta.Kar lepo pokliči pa naj ti dajo datum,ker poleti ne delajo oeracij,zaradi dopustov,saj tako je pri nas.

sem mogla poslati ta zadnji izvid in potem mi oni pošljejo nazaj izvid in napisan datum-bomo videli koliko časa bom čakala to poštouser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1856
3.3.2009 11:16:26   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Midva sva pa skupaj 14 let, pa še nisva zaročena in ne poročenauser posted image . Pa tud verjetno ne bova.user posted image  10 let sva ga žurala, okrog hodila, se mela fajn, mal tud kregala (bolj mal), v glavnem se mela fajn-no sej zdej se mava tud.
user posted image user posted image user posted image
Mi2 bova pa po 40. žuralauser posted image , al pa po 50-emuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
3.3.2009 11:26:59   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Mi2 bova pa po 40. žuralauser posted image , al pa po 50-emuser posted image user posted image user posted image user posted image

po 40-50 kaj?????????..................ha,ha,ha po 50 boš lahko že babi,pa boš vnučka čuvalauser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
3.3.2009 11:35:04   
Anonimen
Očitno je bila danes res čudna noč. Ko sem šla spat, se je Sara zbudila, me gleda, išče z rokico, se začne smejat. Nikakor zaspat. Se premetava, dam 100 ml čaja, se spet premetava, jo dam spat k nama se še vedno premetava.user posted image Je to trajalo vse skupaj uro in pol. Potem pa njene besede MAMA  amam. In jaz nič, pol pol pa spet MAMA  amam. Dam mleko, popije in zaspi v parih minutah.user posted image In smo tako čuli od pol enih do mal čez 2.user posted image Prav mi je, kaj pa tukaj čvekam ponoč.user posted image   No, sej zdej je šla pa spat pred 11 in bo vlekla sigurno uro če ne več.

Pa dobro jutro. user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1859
3.3.2009 11:37:53   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Očitno je bila danes res čudna noč. Ko sem šla spat, se je Sara zbudila, me gleda, išče z rokico, se začne smejat. Nikakor zaspat. Se premetava, dam 100 ml čaja, se spet premetava, jo dam spat k nama se še vedno premetava.user posted image Je to trajalo vse skupaj uro in pol. Potem pa njene besede MAMA  amam. In jaz nič, pol pol pa spet MAMA  amam. Dam mleko, popije in zaspi v parih minutah.user posted image In smo tako čuli od pol enih do mal čez 2.user posted image Prav mi je, kaj pa tukaj čvekam ponoč.user posted image   No, sej zdej je šla pa spat pred 11 in bo vlekla sigurno uro če ne več.

Pa dobro jutro. user posted image

Misliš dober danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
3.3.2009 11:42:18   
Anonimen
Kakorkoli, sem zbita ful danes.user posted image  

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1861
3.3.2009 11:48:07   
aleksandra silvija

po 40-50 kaj?????????..................ha,ha,ha po 50 boš lahko že babi,pa boš vnučka čuvalauser posted image
tudi ja, z veseljem...

ampak ko otroci zrasejo bi mi2 rada imela motor in se z njim malo potepala...
men je to tako finouser posted image , on je že član motorističnega kluba, a brez motorja, ker trenutno zanj ni časa, bo že prišel čas tudi za to.-----upam

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
3.3.2009 11:59:36   
lunca14
user posted image ...........kviz.........le kdo je tole,čez 15 let?????

Neposredna povezava do sporočila: 1863
3.3.2009 12:00:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: christy

evo toliko za enkrat,se nič kej ne javljam k mam eno krizo doma,pa tud razpoloženje pol ni pravouser posted image user posted image
lepo se imejte..papa

Tanc,naj kriza hitro mineuser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1864
3.3.2009 12:01:19   
lunca14
user posted image ................in kdo tole,čez 15 let?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
3.3.2009 12:05:51   
lonapo
didlina- a ti alpski mlek kej z vodo mešaš?
christy-- drži se.

Ja motor, veter v laseh in potepanje---super se sliši.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
3.3.2009 12:27:06   
Anonimen

Včeraj je naša PAtricia začela bruhat, ponoči je začel še Lovro, komaj sva uspela odstranjevati vse pobruhane brisače, plenice, posteljnino.
Upa, da ne zboli še Jernej, ker potem res ne vem zaradi sladkorne kako in kaj z inzulinom in da Lovru ne bo treba v bolnico. Ker je že tako drobčkan , se mu bo to še bolj poznalo.
Upam, da ga reši dojenje.

AS,vi ste tut bogi.Pa kaj je to zaen virus,da tako hitro vse zajameuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1867
3.3.2009 12:27:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Midve sva pa danes super pridni, sva že skuhali (oz. se bo kuhal še kako urco) en veeeelik lonec golaža, pa Sabini ga tudi kuham, posebej. Smo imeli včeraj koline in se mi res ne da kuhat golaža vsakič sproti - ga skuham 1-krat in dam porcije v skrinjo. Danes bo tako jedla isto kot midva - polento z golažem. user posted image user posted image

Pri nas bo danes tudi golaz s polento,se ze kuhauser posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1868
3.3.2009 12:27:39   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image in še eden..................in sem user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Lunca za zvezdico,zdaj si vazna...user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1869
3.3.2009 12:27:55   
Anonimen

naše jutro je totalno user posted image . Sm bla celo noč pokonc, do skoraj 4 zjutraj. Žiga ga je sračkal, sploh ne vem kaj mu jebilo, ni hotel biti niti v pojstlci niti pr men, nosu bi se pa smejal 100 na uro, samo da sem ga odložila smo se že drl na ves glas. Katastrofa.

Dons mam pa še zobarja, mi mora zdravilo ven vzet pa lukno zapret-upam da ne bo bolele, če ne se mi bo kr zmešal - nisem ravno velik fan zobozdravnikov.

Lonapo,pri vas je res ze cas,da se vam zdravje povrne in greste spet lahko mal na soncka,saj ves cas doma se ti res lahko se sfuzla...

Zobarja se jaz tudi bojim....nisem sla enih 18let nic,pol pa tu sem se skorajzla,so me res ze zobje boleli in so mi zaplombirali 6 lukenuser posted image .Ampak z injekcijo,kadar sem prisla sem jo koj dobila,tako,da sploh ni blo tko grozno.Saj,tresla sem se istouser posted image
user posted image
Tudi zate upam da jo danes dobis

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
3.3.2009 12:28:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Midve sva budne od pol 8h. Zelo zgodaj za mene user posted image Ampak je bila tako fajna in je kar ene pol ure prenašala, da sva mirno ležale in se stiskale pod odejo. Je bilo tako fajn. user posted image

Midve imava po novem tudi navado,da se kakne pol urice tamala pri meni v postelji skace.Sem ji vceraj dala dol plenicko,pa se mi je koj polulalauser posted image user posted image .
Noc je bla spet katastrofa,zdaj vec ne joka ampak kriciuser posted image ,si bom morala kaksne zamaske za usesa kupituser posted image user posted image     

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1871
3.3.2009 12:28:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

mleko- pri nas ga dobi zjutraj 200, pa zvečer preden gre spat ga spije 230 ml-to je pa tudi vse. Tekom dneva pa vse na žlico.
zadnjič sem jamrala kako mi noče jesti-kot da bi me slišala, je začela full lepo jest. Tud jabolka so sedaj dobra v kašiciuser posted image , zadnjič mi je tudi čežano pojedla, edino polenta pa nam ne gre po grluuser posted image

Fino Ninny,da vam je gh zalaufalauser posted image .Po moje tvoja tako lepo spi,ker se zvecir fajn mleka napapa,ker pri nas ga noce vec,ga zato ponoci,pa se takrat okoli 120ml.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1872
3.3.2009 12:28:38   
Anonimen

Naya te kličem,pa kličem,pa ne prikličem..........

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1873
3.3.2009 12:28:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Kakorkoli, sem zbita ful danes.user posted image  

Sva ze dveuser posted image .
Mene prat tko zanima kako ti dajes mleko in katero,ker moja tudi ni nad AM navdusena,bi ji rada dala kar kravje.Saj,enkrat sem probala a ga ravn tko ni hotla.
Ji das samo mleko,se kaj vmes,razrecis...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1874
3.3.2009 13:16:30   
Anonimen
Sprva sem ji dala mešano alpsko 1/3 vode, sam mi je spet začela polivat. Ker ona je ful polivala že od začetka. Razredčila sem ji samo ene 2x, pol pa ne več. Cukra ji nisem nič dala, čeprav je rekel P, da naj dam 1 žličko na deci.user posted image user posted image že men je sladko, kaj šele otroku. Tak, da cukra nisem nikol dala do zdej. Dajam ji pa alpsko 3,5 maščobe, pa kašice noter, enih 6 žličk.  Sam niso vse kašice za mešanje z mlekom, to bodite pazljive, ene so z vodo. Mamo pa zalogo doma rižolino, keksolino, medolino, frutolino, grisolino...včasih prakticiram te kašice dopoldan ali zvečer na GH, ostalo na flašo,dobi pa flašo zjutraj in zvečer. Kadar se zbudi zgodaj zjutraj ima 5 obrokov, drugače 4 že od 4 meseca starosti.

Sem ji pa danes dala prvič sojine polpete, je blo tolk finooooooooooo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?