Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 11:06:00
|
|
|
|
slovenka
|
AS - to je pa bila ljubezen - poročena v dveh letih. Midva sva se zaročila po dveh letih, pa potem še dobro leto čakala na poroko... No, moj sodelavec se je pa v enem letu ločil in znova poročil, tako da...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 11:10:39
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 bogve kaj je mislila tvoja mamica. Moja je pri enih mojih 18...mal čez...ko sem mela prvega zelo resnega fanta...najdla kondome v moji sobi. Je bla tko vesela ...je rekla...no vidim, da so moji otroc bolj pametni od mene, saj je mela mojega brata že pri 17-ih Glede kondomov - naša Sofija jih je pa danes našla v predalu nočne omarice in takoj v usta - sem mojemu povedala po gsmu in je rekel, naj jo pazim, sicer si bo sama bratca naredila
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 11:11:16
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 11:12:33
|
|
|
|
lonapo
|
Midva sva pa skupaj 14 let, pa še nisva zaročena in ne poročena . Pa tud verjetno ne bova. 10 let sva ga žurala, okrog hodila, se mela fajn, mal tud kregala (bolj mal), v glavnem se mela fajn-no sej zdej se mava tud.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 11:14:11
|
|
|
|
slovenka
|
Lunca, ja, skoraj tako je bilo Saj ne - v ovitku je še bil
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 11:16:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ninny.........kako kaj maša,in priprava,na operacijo,jaz imam občutek,da je tudi ta mesec ne bomo izvedli,pa čeprav bomo šli na antibiotik,ker razsajajo virusi,ma me je kar pošteno strah vsega skupi,po drugi strani,pa si tako želim,da bi končno normalno zadihal,da bi lahko mirno spal in jedel,in postal bolj miren in sproščen otrok,ker sedaj zaradi tega ne more bit midve še čakava datum- koliko časa pa čakaš da ga dobiš? Maša drugače komaj čaka,da gre v Ljubljano na operacijo vsaj tako mi vsak dan razlaga. Sem ji pa malo razložila, da jo bodo operiral, pa da bo medtem spala..... Pri nas čakaš tri mesece,drugod pa še več tud pol leta.Kar lepo pokliči pa naj ti dajo datum,ker poleti ne delajo oeracij,zaradi dopustov,saj tako je pri nas. sem mogla poslati ta zadnji izvid in potem mi oni pošljejo nazaj izvid in napisan datum-bomo videli koliko časa bom čakala to pošto
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 11:16:26
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo Midva sva pa skupaj 14 let, pa še nisva zaročena in ne poročena . Pa tud verjetno ne bova. 10 let sva ga žurala, okrog hodila, se mela fajn, mal tud kregala (bolj mal), v glavnem se mela fajn-no sej zdej se mava tud. Mi2 bova pa po 40. žurala , al pa po 50-em
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 11:26:59
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: lonapo Midva sva pa skupaj 14 let, pa še nisva zaročena in ne poročena . Pa tud verjetno ne bova. 10 let sva ga žurala, okrog hodila, se mela fajn, mal tud kregala (bolj mal), v glavnem se mela fajn-no sej zdej se mava tud. Mi2 bova pa po 40. žurala , al pa po 50-em po 40-50 kaj?????????..................ha,ha,ha po 50 boš lahko že babi,pa boš vnučka čuvala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 11:35:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Očitno je bila danes res čudna noč. Ko sem šla spat, se je Sara zbudila, me gleda, išče z rokico, se začne smejat. Nikakor zaspat. Se premetava, dam 100 ml čaja, se spet premetava, jo dam spat k nama se še vedno premetava. Je to trajalo vse skupaj uro in pol. Potem pa njene besede MAMA amam. In jaz nič, pol pol pa spet MAMA amam. Dam mleko, popije in zaspi v parih minutah. In smo tako čuli od pol enih do mal čez 2. Prav mi je, kaj pa tukaj čvekam ponoč. No, sej zdej je šla pa spat pred 11 in bo vlekla sigurno uro če ne več. Pa dobro jutro.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 11:37:53
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Očitno je bila danes res čudna noč. Ko sem šla spat, se je Sara zbudila, me gleda, išče z rokico, se začne smejat. Nikakor zaspat. Se premetava, dam 100 ml čaja, se spet premetava, jo dam spat k nama se še vedno premetava. Je to trajalo vse skupaj uro in pol. Potem pa njene besede MAMA amam. In jaz nič, pol pol pa spet MAMA amam. Dam mleko, popije in zaspi v parih minutah. In smo tako čuli od pol enih do mal čez 2. Prav mi je, kaj pa tukaj čvekam ponoč. No, sej zdej je šla pa spat pred 11 in bo vlekla sigurno uro če ne več. Pa dobro jutro. Misliš dober dan
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 11:42:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakorkoli, sem zbita ful danes.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 11:48:07
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: lonapo Midva sva pa skupaj 14 let, pa še nisva zaročena in ne poročena . Pa tud verjetno ne bova. 10 let sva ga žurala, okrog hodila, se mela fajn, mal tud kregala (bolj mal), v glavnem se mela fajn-no sej zdej se mava tud. Mi2 bova pa po 40. žurala , al pa po 50-em po 40-50 kaj?????????..................ha,ha,ha po 50 boš lahko že babi,pa boš vnučka čuvala tudi ja, z veseljem... ampak ko otroci zrasejo bi mi2 rada imela motor in se z njim malo potepala... men je to tako fino , on je že član motorističnega kluba, a brez motorja, ker trenutno zanj ni časa, bo že prišel čas tudi za to.-----upam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 11:59:36
|
|
|
|
lunca14
|
...........kviz.........le kdo je tole,čez 15 let?????
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 12:00:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy evo toliko za enkrat,se nič kej ne javljam k mam eno krizo doma,pa tud razpoloženje pol ni pravo lepo se imejte..papa Tanc,naj kriza hitro mine
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 12:01:19
|
|
|
|
lunca14
|
................in kdo tole,čez 15 let?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 12:05:51
|
|
|
|
lonapo
|
didlina- a ti alpski mlek kej z vodo mešaš? christy-- drži se. Ja motor, veter v laseh in potepanje---super se sliši.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 12:27:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Včeraj je naša PAtricia začela bruhat, ponoči je začel še Lovro, komaj sva uspela odstranjevati vse pobruhane brisače, plenice, posteljnino. Upa, da ne zboli še Jernej, ker potem res ne vem zaradi sladkorne kako in kaj z inzulinom in da Lovru ne bo treba v bolnico. Ker je že tako drobčkan , se mu bo to še bolj poznalo. Upam, da ga reši dojenje. AS,vi ste tut bogi.Pa kaj je to zaen virus,da tako hitro vse zajame
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 12:27:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Midve sva pa danes super pridni, sva že skuhali (oz. se bo kuhal še kako urco) en veeeelik lonec golaža, pa Sabini ga tudi kuham, posebej. Smo imeli včeraj koline in se mi res ne da kuhat golaža vsakič sproti - ga skuham 1-krat in dam porcije v skrinjo. Danes bo tako jedla isto kot midva - polento z golažem. Pri nas bo danes tudi golaz s polento,se ze kuha
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 12:27:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 in še eden..................in sem Bravo Lunca za zvezdico,zdaj si vazna...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 12:27:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo naše jutro je totalno . Sm bla celo noč pokonc, do skoraj 4 zjutraj. Žiga ga je sračkal, sploh ne vem kaj mu jebilo, ni hotel biti niti v pojstlci niti pr men, nosu bi se pa smejal 100 na uro, samo da sem ga odložila smo se že drl na ves glas. Katastrofa. Dons mam pa še zobarja, mi mora zdravilo ven vzet pa lukno zapret-upam da ne bo bolele, če ne se mi bo kr zmešal - nisem ravno velik fan zobozdravnikov. Lonapo,pri vas je res ze cas,da se vam zdravje povrne in greste spet lahko mal na soncka,saj ves cas doma se ti res lahko se sfuzla... Zobarja se jaz tudi bojim....nisem sla enih 18let nic,pol pa tu sem se skorajzla,so me res ze zobje boleli in so mi zaplombirali 6 luken .Ampak z injekcijo,kadar sem prisla sem jo koj dobila,tako,da sploh ni blo tko grozno.Saj,tresla sem se isto Tudi zate upam da jo danes dobis
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 12:28:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Midve sva budne od pol 8h. Zelo zgodaj za mene Ampak je bila tako fajna in je kar ene pol ure prenašala, da sva mirno ležale in se stiskale pod odejo. Je bilo tako fajn. Midve imava po novem tudi navado,da se kakne pol urice tamala pri meni v postelji skace.Sem ji vceraj dala dol plenicko,pa se mi je koj polulala . Noc je bla spet katastrofa,zdaj vec ne joka ampak krici ,si bom morala kaksne zamaske za usesa kupit
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 12:28:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny mleko- pri nas ga dobi zjutraj 200, pa zvečer preden gre spat ga spije 230 ml-to je pa tudi vse. Tekom dneva pa vse na žlico. zadnjič sem jamrala kako mi noče jesti-kot da bi me slišala, je začela full lepo jest. Tud jabolka so sedaj dobra v kašici , zadnjič mi je tudi čežano pojedla, edino polenta pa nam ne gre po grlu Fino Ninny,da vam je gh zalaufala .Po moje tvoja tako lepo spi,ker se zvecir fajn mleka napapa,ker pri nas ga noce vec,ga zato ponoci,pa se takrat okoli 120ml.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 12:28:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Naya te kličem,pa kličem,pa ne prikličem..........
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 12:28:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kakorkoli, sem zbita ful danes. Sva ze dve . Mene prat tko zanima kako ti dajes mleko in katero,ker moja tudi ni nad AM navdusena,bi ji rada dala kar kravje.Saj,enkrat sem probala a ga ravn tko ni hotla. Ji das samo mleko,se kaj vmes,razrecis...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 13:16:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Sprva sem ji dala mešano alpsko 1/3 vode, sam mi je spet začela polivat. Ker ona je ful polivala že od začetka. Razredčila sem ji samo ene 2x, pol pa ne več. Cukra ji nisem nič dala, čeprav je rekel P, da naj dam 1 žličko na deci. že men je sladko, kaj šele otroku. Tak, da cukra nisem nikol dala do zdej. Dajam ji pa alpsko 3,5 maščobe, pa kašice noter, enih 6 žličk. Sam niso vse kašice za mešanje z mlekom, to bodite pazljive, ene so z vodo. Mamo pa zalogo doma rižolino, keksolino, medolino, frutolino, grisolino...včasih prakticiram te kašice dopoldan ali zvečer na GH, ostalo na flašo,dobi pa flašo zjutraj in zvečer. Kadar se zbudi zgodaj zjutraj ima 5 obrokov, drugače 4 že od 4 meseca starosti. Sem ji pa danes dala prvič sojine polpete, je blo tolk finooooooooooo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?