|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
2.3.2009 23:41:58   
Tina 28
Mah nič...tole kruljenje je tu mač...grem rajš spat.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
2.3.2009 23:43:26   
Tina 28
Laaaahkooo noooč...moja bo težka, ker je kle ful pretoplo user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
2.3.2009 23:46:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Mah nič...tole kruljenje je tu mač...grem rajš spat.

Dej da ne bos se soseda zbudilauser posted image .
Lacna,vroce...najbolj da sestram narocis infuzijo v hladni kopeliuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1803
2.3.2009 23:49:09   
Tina 28
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
2.3.2009 23:55:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fak no.

Lahko noč Tina. Pa škoda, da niste kakšen sendvič kupili. Jaz lačna ne morem nikol zaspat.user posted image user posted image

Če se ti bo tisti šarmer kej smejal, se vpraš, če ni slučajno tud on ringaraja bral.user posted image   Pa vse nas tukaj zblojenke, ki grešno mislimo.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1805
2.3.2009 23:59:38   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se tega bi se manjkaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se kar naenkrat s kaksnim komntarjem na junijkah pojavi.
Al pa na DIPO odpre temo,kako ne more v bolnici spat,ker mu soseda krati spanec z glasnim neprekinjenim kruljenjem.Kaj naj naredi...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1806
3.3.2009 0:01:48   
Anonimen
Vidim da imam en kup napak pri pisanju...me oci matrajo,komaj gledam,bo treba res spat.Pa se za Meri ne vem kdaj se bo zbudilauser posted image

Lahko nov punci,dobro spitauser posted image ....................................evo sem rekla,nov,staruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko NOCuser posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 3.3.2009 0:03:23 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1807
3.3.2009 0:03:20   
Anonimen
Enako, jest grem tud .user posted image Upam da ne bo na DIPO kakšne take teme.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1808
3.3.2009 7:37:10   
lunca14
Dobro jutrouser posted image ,čvekice(didilina,kleo,tina),no lepo,da sta delale družbo tini.Naša nočka,je minila,kar mirno,sem mela samo dva nočna hranjenja,pa auf ob 6.30,tako,kot sem rekla,naš je ko urca.

Vse naj naj, vsem, ki danes preznujeteuser posted image

user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
3.3.2009 8:02:21   
Anonimen
jutro

Pri nas je bila spet dobra noč, edino jedla je ob 7, pa mi je potem nazaj zaspala.

Ste čvekice zadnje čase, grem mal nazaj prebrat

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1810
3.3.2009 8:03:12   
Anonimen
Pogrešam l.daisy pa Samsouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1811
3.3.2009 8:07:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Smo pa danes začeli delati prve korake...zaenkrat ji jih rata narest sam ene tri in to tako da si izbira malo bolj oddaljene bližnje lokacije, ko se ne more preprijet, še vedno pa so dovolj blizu da se po treh korakih ujame.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina za Anjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1812
3.3.2009 8:28:50   
Taanikaa
dobro jutro..oo kaj berem Tinči vi ste pa v bolnici pristali?user posted image ..ojej,držim pesti,da bo kmalu bolje  z Anjouser posted image user posted image
bejba čestitke za Elo in prve korakeuser posted image user posted image ,daj kak video da jo vidim,sem jo že prej tko rada gledala s škatlo ko je hodilauser posted image

vsem,ki praznujejo danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo toliko za enkrat,se nič kej ne javljam k mam eno krizo doma,pa tud razpoloženje pol ni pravouser posted image user posted image
lepo se imejte..papa

< Sporočilo je popravil christy -- 3.3.2009 8:29:00 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
3.3.2009 8:40:16   
aleksandra silvija
Dobro jutro.

samo na hitro.
Joj, berem, da je Anja v bolnici, Ela pa prvi koraki-saj to je neverjetno!!!!!user posted image user posted image user posted image

Včeraj je naša PAtricia začela bruhat, ponoči je začel še Lovro, komaj sva uspela odstranjevati vse pobruhane brisače, plenice, posteljnino.
Upa, da ne zboli še Jernej, ker potem res ne vem zaradi sladkorne kako in kaj z inzulinom in da Lovru ne bo treba v bolnico. Ker je že tako drobčkan , se mu bo to še bolj poznalo.
Upam, da ga reši dojenje.

Christy--dajte brž čez krizo!

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
3.3.2009 8:44:32   
aleksandra silvija
Dobro jutro.

Ojoj, Anja-hitro se pozdravi!

Ela--saj to je neverjetno-BRAVO!!!

Christy--hitro prebrodite krizo!

Včeraj je naša PAtricia začela bruhati, pozno zvečer še Lovro in to lv poštenih lokih.
Celo noč sva tako brisala, odmikala pobruhane plenice, brisače, posteljnino, kar ponoči sem oprala 2 stroja.

Upam, da ne zboli še Jernej, ker res ne vem, kako gre bruhanje skupaj z dozami inzulina in podobno.

Še posebej pa upam, da Lovru ne bo treba v bolnico. Sploh ker je tako drobčken, se mu tako bruhanje še posebej pozna.
Upam, da ga reši dojenje in danes zjutraj je naredil ene 2 požirka čaja in ni bruhal.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
3.3.2009 8:45:13   
aleksandra silvija
Se oproščam, 1. me je ven vrglo, očitno sem post oddala

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
3.3.2009 9:08:42   
lunca14
Tud hudič in ta rota virususer posted image user posted image ,sem mu rekla,naj dela dolge ovinke,da ne bo kateri zbolel...........Oh aleksandra,vas je pa res ujel,no tud jaz upam s tabo,da ne pohopsa še jerneja in da bosta lovro in patricija,kar najhitreje ozdravelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cristi..........da čim prej mine,kakor koli že jeuser posted image user posted image user posted image
ninny.........kako kaj maša,in priprava,na operacijo,jaz imam občutek,da je tudi ta mesec ne bomo izvedli,pa čeprav bomo šli na antibiotik,ker razsajajo virusi,ma me je kar pošteno strah vsega skupi,po drugi strani,pa si tako želim,da bi končno normalno zadihal,da bi lahko mirno spal in jedel,in postal bolj miren in sproščen otrok,ker sedaj zaradi tega ne more bituser posted image
Samsa.......kje si??????????????user posted image
tina.............in kako sta kaj vidve,sedaj ko sta na dopustu,jaz sem bla dobesedno na dopustu,ko sem bla z lunom v bolnici,sama sva bla v sobi,stalna postrežba,nič mi ni blo treba kuhat,pospravljat,prat,samo njega sem crkljala in lepo sva skupi spala...........no upam,da je mala boljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1817
3.3.2009 9:09:29   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Se oproščam, 1. me je ven vrglo, očitno sem post oddala

Ti je oproščenouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1818
3.3.2009 9:14:47   
aleksandra silvija
lunca, sem prebrala, da si dobilauser posted image

očitno se tudi meni iztekajo dnevi brez-----

Anja je imela 10 kg in pristala v bolnici, lovro ima 7,5 kg, dolgi pa vseeno, ampak ko ga dvignem je kot perešček......če ga kdo vidi, ko ni ravno oblečen v zimski pajac ali kaj podobnega, vsak reče, kako droben je,.....samo ličke ima, telešček pa,...
sicer tudi patricia ima še zmeraj 19 kg, pa ima 7,5 let in jernej 15

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
3.3.2009 9:15:33   
babysolza
Jutrčka!

Ojoj, hitro en kup pikapok za Anjo, Lovra, Patricijo, Jerneja in Christy! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridna Ela pridna, pridi še Sabino mal naučit a boš? user posted image user posted image user posted image

Midve sva pa danes super pridni, sva že skuhali (oz. se bo kuhal še kako urco) en veeeelik lonec golaža, pa Sabini ga tudi kuham, posebej. Smo imeli včeraj koline in se mi res ne da kuhat golaža vsakič sproti - ga skuham 1-krat in dam porcije v skrinjo. Danes bo tako jedla isto kot midva - polento z golažem. user posted image user posted image

Sam res - kje je kaj Samsa, pa I.Daisy, pa D.anna, pa Mojca se bl švoh oglasi, pa saše. vračko tudi nisem že en čas zasledila... user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1820
3.3.2009 9:21:01   
babysolza
AS, Sabina ima kakih dobrih 8 kil, tam enih 8,3 kg, pa ful je dolga. Pa vsi rečejo, da je kr buhteljček - ima res okrogla lička in rokice. Sam ostalo je pa bl manekensko. user posted image user posted image

Ninny, tvoja Ema pa v spanju vse prekaša. user posted image user posted image  Mi smo danes spali od 19.45 do 6.15 v kosu, kr pa tudi ni slabo a ne? user posted image user posted image

Ajde dečve, šibam mešat. Golaž. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
3.3.2009 9:24:11   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

lunca, sem prebrala, da si dobilauser posted image

očitno se tudi meni iztekajo dnevi brez-----bo,bo tud tebe bo kmal obiskala,jaz sploh nisem razmišljala o tem,da sploh lahko pride nenapovedana,nisem mela nič pripravljenih piškotov zanjo,pa kavice..........no hecam se..........sam res,ko veš,da pride,si pozoren,na tiste dni,pa daš kak mini vložek,pa je............zdej,pa nič,oj,joj,si ne predstavljam,da bi jo dobila,kje,jaz pa brez vložkovuser posted image user posted image user posted image

Anja je imela 10 kg in pristala v bolnici, lovro ima 7,5 kg, dolgi pa vseeno, ampak ko ga dvignem je kot perešček......če ga kdo vidi, ko ni ravno oblečen v zimski pajac ali kaj podobnega, vsak reče, kako droben je,.....samo ličke ima, telešček pa,...
sicer tudi patricia ima še zmeraj 19 kg, pa ima 7,5 let in jernej 15
..........ah,vsi mamo neke probleme,no si jih delamo sami,ti si želiš kako kg več,ene manj,moj še skor nič ne je na žlico,sam ziza,pa se še ne plazi,kaj šele,da bi hodil..........otroci so kakšni so,tako so z namenom,sem en dan razmišljala o tem,da je enej star že dve leti in pol,in govori še bolj slabo,in da bo mel čez pol leta sistematski pregled pri psihologinji,in ko bo ocenjevala njegov razvoj,verjetno ne bo še vse super,pa sem si rekla,pa kaj,saj ni važno,da je popolen,ima še čas za vse,pa tud ,če ne,moj je in imam ga rada,kakršen je in bo........

Neposredna povezava do sporočila: 1822
3.3.2009 9:26:36   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

AS, Sabina ima kakih dobrih 8 kil, tam enih 8,3 kg, pa ful je dolga. Pa vsi rečejo, da je kr buhteljček - ima res okrogla lička in rokice. Sam ostalo je pa bl manekensko. user posted image user posted image
No naš buhteljček,jih pa ma tud verjetno,tam nekje okrog 10 kg,saj zato se pa še ne plaziuser posted image user posted image

Ninny, tvoja Ema pa v spanju vse prekaša. user posted image user posted image  Mi smo danes spali od 19.45 do 6.15 v kosu, kr pa tudi ni slabo a ne? user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image super za spanje,mi spimo v kosu,največ tri ureuser posted image
Ajde dečve, šibam mešat. Golaž. user posted image user posted image ja,le bejš,že nekaj voham,da se smodiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
3.3.2009 9:27:38   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image še tri poste pa sem na 2000............

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
3.3.2009 9:28:17   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image samo še dva...........dejte mi pomagat,nouser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?