Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 22:41:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Kleo...sem kar v trenerki...in vesela, da je šel v skupno sobo delat...mam mir. Ja...in jaz sem tudi vesela, da je tu...saj ji doma nisem mogla uturit dovolj pijače...tko pa lepo v žilo teče. Pa rotavirus je ful nalezljiv...tud če cepiš je baje tolk sort, da lahko dobiš sranje. Ne vejo kolk časa bovatu...dolker ne bo stanje boljše...ravno zaradi tega, ker je tolk vrst teh rota, eni močnejši, drugi bolj švoh. V bistvu me je sam moril zaradi Nejca...pa ma ati itak frej Slovenka...nič si preveč ne beli glave z mojim urnikom...saj si prej odgovarjala beybi .......... Fino,da se je spokal.Si ziher oddajala neg.energijo,se je rajs pobral . Za Nejca bi pa tvoja mami al pa sestra poskrbeli ce oci ne bi mogel...kakor je zdaj je pa seveda najboljs. Pa seveda jo doji,kaksen caj,kret..i. zaho....i Ti se mleka zmanjka pa bo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 22:42:24
|
|
|
|
slovenka
|
Lahko noč, punce
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 22:42:55
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Kleo...sem kar v trenerki...in vesela, da je šel v skupno sobo delat...mam mir. Ja...in jaz sem tudi vesela, da je tu...saj ji doma nisem mogla uturit dovolj pijače...tko pa lepo v žilo teče. Pa rotavirus je ful nalezljiv...tud če cepiš je baje tolk sort, da lahko dobiš sranje. Ne vejo kolk časa bovatu...dolker ne bo stanje boljše...ravno zaradi tega, ker je tolk vrst teh rota, eni močnejši, drugi bolj švoh. V bistvu me je sam moril zaradi Nejca...pa ma ati itak frej Slovenka...nič si preveč ne beli glave z mojim urnikom...saj si prej odgovarjala beybi Uuuuuuuuuu Ti pa si fraj, a ne? Ja poleti dva meseca...drugače pa zaključim nekje do 13.00. Tamali pa majo spanje do 14.00. po maju dva meseca pa grem verjetno v OPB in takrat bom Anjo v bistvu vozila na kosilo in spat.dvignila jo bo pa mami od mojega. (nekako od 11.00 do 16.30 me ne bo)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 22:43:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Tina, u, sem sedaj prebrala - bogi, bogi. Držim pesti, da gresta čimprej spet domov. Tina caka na druzbo,ti komentiras poste se iz pantiveka...ti ti ti Ja, čakaj, jaz imam tehniko, da grem najprej nazaj do svojega zadnjega posta, potem pa berem in komentiram sproti - kar odpiram nove poste, pa jih ne potrdim skoraj do konca, da ne rabim spet nazaj na prejšnje strani hodit, ampak potem na koncu vse potrdim... A se ne reče pamtiveka? Štajerci tako rečemo. Kaj pa to sploh pomeni? Ziher ne 2 ure nazaj - kolikor so stari posti, ki jih komentiram PaNtiveka je pa po gorensko .Ja z Mjem,sem koj vidla,a se mi dalo popravljat. Pomeni pa ravn tko...ene dve urce nazaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 22:43:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nama je bilo 7 leto res kritično. Sva bla tik pred tem, da greva narazen. In je to trajalo celo leto. Je bil pa pritisk tolk hud, ker kar ni in ni hotelo bit. Pol sva se pa kregala celo leto za brezvezne stvari, pa sva dala na koncu vse na off, tud kar se tiče in je uspelo rešit najino zvezo. Do je bila še dolga in trnova pot, ampak najina sreča je zdaj tu, naša Sarči.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 22:46:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Lahko noč, punce Lahko noč, pa dej, sporoč jutr, če se obnese biljardna miza za
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 22:46:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Didlinaa,da sta vztrajala in za nagrado dobila Saro
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 22:47:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Didlinaa,da sta vztrajala in za nagrado dobila Saro
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 22:49:10
|
|
|
|
lunca14
|
tina...........sem gledala kviz in videla rezultat,no,bo vsaj bolje,zdej,ko bo na infuziji,naš se je čist prerodil ,ko je dobil nazaj mal tekočine.Ti pa pojdi lepo spat.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 22:52:37
|
|
|
|
Anonimen
|
O Lunca,je knjiga ze prebrana ........................................... .......................
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 22:54:15
|
|
|
|
lunca14
|
Ne kleo,sva malo preložila branje,zaradi obiska tete.Čez par dni bo.....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 22:57:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Sorci,sem pozabila,da imate obiske. Otroci spijo,a imas tamalga na priklopu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:00:53
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sorci,sem pozabila,da imate obiske. Otroci spijo,a imas tamalga na priklopu Ja otroci spijo,lun je bil na priklopu ob 22.30,in upam,da bosta pred mano samo še dva priklopa ponoči,ob 6.30 pa auf .............lepo se mejte,jaz grem pančat.............moram priznat,da sem že kar malo pozabila,na tole špikanje okoli jajčnikov...........ah ,saj bo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:01:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej res lunca, se tamali kej kremži, zdej ko maš ? Naša je take delala, ko sem imela
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:02:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Auč ja, špikanje po jajčnikih pa boli.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:04:50
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Sej res lunca, se tamali kej kremži, zdej ko maš ? Naša je take delala, ko sem imela Nič,on veselo papa...........si misli,samo,da je
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:05:26
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Auč ja, špikanje po jajčnikih pa boli. ........ni tako,hudo,ampak vem,da jo mam
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
no vidiš, sej bo šlo. Sej jo bo kmal konc.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:10:13
|
|
|
|
Tina 28
|
ati je šel spat...jaz pod tu intud grem spat...hvala za družbo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:11:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Auč ja, špikanje po jajčnikih pa boli. Jaz sem imela na zacetku zelo zelo hude .me je mami peljala h g,sem imela okoli 15-16 let in kaj sem dobila z preventivo...za pol leta kontracepcijsih tablet.Ker kao blazijo hude krce.je bila mami tko jezna,je vse prec pometala .Itak sem bila se nedolzna,jih nisem rabila,tablete pa z milijon stranskih ucinkov. Lunca,lahko noc
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:12:11
|
|
|
|
Tina 28
|
upam, da ne bo smrčal
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:14:42
|
|
|
|
Tina 28
|
bogve kaj je mislila tvoja mamica. Moja je pri enih mojih 18...mal čez...ko sem mela prvega zelo resnega fanta...najdla kondome v moji sobi. Je bla tko vesela ...je rekla...no vidim, da so moji otroc bolj pametni od mene, saj je mela mojega brata že pri 17-ih
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:17:46
|
|
|
|
Tina 28
|
je pršla zdaj sestra mert vročino...sem se prov trapast počutla kle v postli s compom...pa ni nič rekla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:18:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 ati je šel spat...jaz pod tu intud grem spat...hvala za družbo Lahko noc Tina,saj jaz bi se mogla tut spokat v mize,ker sem zadnje dni cist fuc.Tamala tako slabo ponoci spi,da to nikamor vec ne pelje. Sem ji okoli 3h dala AM...pa pije in pije,in vidim,da je vedno ista kolicina.Recem-ej tamala ne me zezat,pij ce mislis-ona pa koj v jok in zraven v joku rece MA-MA.sem se zacela smejat .Pa res zadnje dni vedno rece ma-ma takrat ko jokca,drugace pa ba-ba,al pa ajde -tale je mozu smesen. Pa se to sem pozabila povedat............moja Meri poje.Ji veckrat recem,dajva pojckat Meri,pa naredim la-la-la-la,in ona zdaj to prakticira.Prav eno svojo muziko udari. Aja,pa malo sem jo snemala in ji recem,Meri pojckaj,al pa reci mama,baba...in ona ma-ma.To imam zabelezeno .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 23:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
pa je kdaj štela kondome? Jaz pa po porodu uživam, ko mam , v primerjavi prej, ko sem tolkrat pristala na urgenci sred noči, da sem dobila injekcijo proti bolečinam. Očitno semmed tistimi, ki imajo neboleče po porodu. Tud vem ne kdaj bo pršla. Ene par dni prej me šraufa, to je pa tud vse. Edin ta mesec sem imela hudo migreno dan prej. O bolečinah v jajčnikih ne duha ne sluha.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?