|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
28.2.2009 19:26:23   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Lučka, midva sva pa po zbiljah strašila...user posted image

A ja, sta bla blizu mjega konca. Lepo, lepo. Midva sva čekrat tam, ampak na drugem koncu brega, na kakem žuru pri prijateljih.

sem mislila nate, ko sva se tam sprehajala...da sv kr bliz tebe...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
28.2.2009 20:21:18   
tecnobica
KulGirl user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
1.3.2009 8:30:18   
Martinki
Ojla punce,

KulGirl...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bo pa decembra bolj veselo, ane.

Skuštrana suzi, za ramo ne vem dobr kaj bi lohk blo narobe. Opazila sem, da me začne bolet 1 teden pred user posted image , ne pa vsakič. Ko me boli rama v jajčnikih ne čutim nobenega dogajanja, tko da res ne vem.

Fargi, na seznamu lahko spremeniš v 2. ciklus s Cyclo P., ker se je včeraj najavila user posted image . Itak mi je december bolj pri srcuuser posted image . Moj je dobil rezultate spermiograma kjer piše, da more pojest eno karjolo Evitola, ker ima več mrtvih kot živih plavalcev...važn, da je moj ginekolog tok uredu, da mi je naroču, da nej kr moj pride z mano na pregled, da mu bo razložu glede plavalcev. Upam, da bo pol zmanjšu dozo kajenjauser posted image

Babe žabe, vse tiste, ki vzgajate folikle, jeste K, grejete dojenčke in tiste, ki samo seksateuser posted image ...LEP SONČEN DAN VSEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In veliko pozitivne voljeuser posted image

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
1.3.2009 9:51:41   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK
                      in ex klomifenkuser posted image
  • miska73 - 2. IVF (9.3.-test)
  • Fargesia -  4. IUI (20.3. - test)
  • neela - 2.IUI (6.3.- test)
  • PENCA - 1.ciklus po laparo
  • skuštrana suzi - 11.ciklus (preživela že 6 ciklusov K, laparo in HSG, trenutno čakam na 1. posvet za IVF)
  • tecnobica - 3.ciklus
  • Martinki - 2.ciklus s Cyclo P
  • nina68 - 1.ciklus (6.3.)
  • misk2 - 1.ciklus
  • KulGirl user posted image

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKEuser posted image

stunfek
,
trinity22,
nf, lučka

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
1.3.2009 14:19:55   
trinity22
Fargi upam, da so folikli lepo zrasliuser posted image user posted image user posted image user posted image nisem brala za nazaj, pa verjammem da so in še rastejo ...

Lepo da si nas dala na seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi ve bosete vse zelo kmalu srečke nosečke, držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
2.3.2009 9:19:32   
misk2
hellloooo... mi smo superuser posted image user posted image user posted image user posted image ....vceraj bil uz.. in so 4 folikli in sluznica lepa....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v torek imam spet uz.. drugace pa imamo super sansouser posted image user posted image ...tako so rekli..in tako.... sm tko vesela....sva vceraj ze user posted image ...tko da je bil tak gust...hihhihi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
2.3.2009 9:28:37   
neela
Ojla drage moje!

Fargi, jaz že močno močno stiskam pestke, da bodo jutri plavalčki sami Ian-i Thorpe-i.....da bodo same rekorde postavljali! Kaj tokrat pa si stopko dala sama? user posted image

lučka, miška....joj, ko ste tako napisale (sonosečka, mamica) me je pa kar stisnilo, vesta? Kr ne vem zakaj... Nobenih znakov - saj jih niti ne iščem, ker na srečo tud nimam časa.

suzi, kako pr vas? Kaj user posted image al sam skrbita za vajinega user posted image ? Le pazi, da ne bo tvoj dragi ljubosumen ratal...user posted image user posted image ...

KulGirl, žal mi je...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

trinity, kako stara borka? Že šteješ 'sitno'???

misk2, go girl! user posted image user posted image user posted image

Hmmm.....drage moje najboljše in najlepše, kaj ne bi me počasi začele glasovat za primeren datum našega srečanja, ko bova z miško prišle nasmejane do ušes???

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
2.3.2009 12:55:09   
Anonimen
Ojla.

Kako ste? Jaz sem čezdalje boljše - čez eno uro šibam domov.. user posted image

tinč, jaz tud mislim, da ti je monti pomagal! 8 kil??!! Bravo!!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Upam, da bom šla kdaj po tvojih stopinjah! user posted image

kulgirl, vsaka beseda je itak odveč, zato samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Drži se!!!

penca, tole je pa res ekspresno!! Uživajta koliko se da!!

miška, ja, mi smo že ful navajeni eden na drugega. Toliko, da že ful nagajamo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Kako si pa ti draga moja?? Že odštevaš dni?? Kdaj se bomo veselile? V nedeljo??

lučka, mi že par dni ne lulamo več notri. user posted image  Smo pridni kar se tega tiče!! Kako si ti? Prehlad vidim, da je minil. user posted image   user posted image

martinki, točno to se dogaja tudi meni z ramo. Sem 100%, da je to posledica PCO-ja. Sem enkrat to brala pri Pušenjaku.

misk, super za dober rezultat!!user posted image  user posted image

fargi, jutri imaš IUI? user posted image  Bomo držali pesti, kar brez skrbi bodi!!!

neela, kaj pa ti? Kdaj je tvoj dan D? Ja, user posted image  pa res nimamo časa odkar imamo user posted image . user posted image  Si ga bo treba vzet.

Jaz imeti eno vprašanje: user posted image  V petek imam prvi posvet. Pa me zanima ali naj bom pripravljena, da bom sedela tam par ur ali se držijo ure ki ti jo dajo? Pa kam moram to it? Tja kjer sem šla za UZ za laparo in bila potem tud operirana?

Moj user posted image  imeti eno vprašanje: koliko časa naj se posti pred spermiogramom? Pa kje je to?

Hvala!!! user posted image

Lep dan vsem, se beremo jutri.

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3633
2.3.2009 13:21:20   
lučka 25
Pozdravljene. user posted image

misk2, p saj to j super. 4 folikli. Ja potem pa res samo še user posted image  in veselo čakanje na user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

neela, to je čist dobr, da ne iščeš znakov. Ker jih ni pa so, sam zmede te vse skupaj. Ti samo lepo čičaj p čakaj na user posted image . user posted image
Si mi pa brala misli za srečanje. Sem ta vikend razmišljala, da vas moram res že videti, ker mam že abstinenčno krizo po dobrem klepetu polnem norčij. user posted image  user posted image  user posted image

Fargi, včeraj si si pa gotovo prvič dala sam stopko. Je danes lep dan? Ma jutri, ko greš otroke delat bo še lepši.user posted image

tinč, monti je za PCO zakon. Ko sem jaz prvič shujšala z montijem (to je že 10 let nazaj) in kar nekaj časa vzdrževala težo, sem edinokrat imela redne M, prej pa sem jih imela na 70-80 dni, ko pa sem se polenila, pa zanemarila pri prehrani pa so ciklusi takoj padli na tam nekje 37-49 dni. Tako, da monti je zakon.

suzi, ja potem je pa vaš user posted image , če ni več lulanja vse povprek. Ja jaz sem v redu, prebavne motnje so šle svojo pot in jaz spet pokam od zdravja.user posted image
Kar se pa tiče pregleda, oz. posveta se po moje kar čaka, nisi glih takrat na vrsti, ko misliš da si (vsaj za androloga j bilo tako, ko sva z mojim čakala). Za spermiogram pa greš v staro porodnišnico in to v prvem štuku, greš v sprejemno pisarno, da ga popišejo, dobi kartonček, pa ne vem več kaj (sem že pozabu user posted image ) potem pa iz sprejemne takoj levo in na za četku hodnika so desna vrata. Joj, pri nama je to že tako dolgo, pa ediino takrat sva bila na GK, da se tam ne znajdem prav dobro.Ti bodo neela, fargi, miška... znale bolj svetovat, povedat.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
2.3.2009 13:52:47   
misk2
ja hvala vsem za podporo... jst sm tolk veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....madona kot da bi nama ratal user posted image ...hihihi...user posted image user posted image user posted image user posted image (ko bi vsaj) se ne bomo prehitro veselili..... drzim pesti sebi in vsem ostalim borkam...
fargi...drzim pesti za jutri....user posted image user posted image user posted image user posted image
neela... bi reku moj necak...cici pa caki...hihih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
2.3.2009 13:57:53   
tecnobica
Pozdravljene punce!

Kako kaj na ta fajhten dan? Jaz sem polna energije. Me pa že par dni zvečer roke tko čudno bolijo, oz, kar stran bi jih dala, z njimi mahala, ploskala... sploh ne znam opisat. No in zaradi tega problema tudi slabše spim.

Midva sva za spermiogram bla vzdržna tri dni. Od srede zvečer do sobote zjutraj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
2.3.2009 14:10:56   
Fargesia
hejla!

neeee, fargi ne upa dat sebi stopke...v porodnišnico sem šla...user posted image

kdaj se dobimo? dejte datume povedat kdaj bi katera lahko... pa valda, vse "nepoznane" VABLJENE!!!!

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
2.3.2009 14:12:58   
neela
Draga moja suzi....sedaj pa posluš oz pazljivo beri napotke stare prekaljene mačke...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
Jaz imeti eno vprašanje: user posted image  V petek imam prvi posvet. Pa me zanima ali naj bom pripravljena, da bom sedela tam par ur ali se držijo ure ki ti jo dajo?  Pa kam moram to it? Tja kjer sem šla za UZ za laparo in bila potem tud operirana?

Ob uri, ki si naročena (lahko tud par minutk prej) moraš biti v sprejemni pisarni v Leonišču (I. nadstropje naravnost). Tam se vpišeš in poveš, da si za dr. Drobniča. Ker še nisi bla pr njem moraš imeti napotnico, na podlagi katere tudi dobiš zelen kartonček. Ko te tam popišejo te bodo poslale v istem nadstropju na levo, zadnja ambulanta levo (ob balkonskih vratih). In tam počakaš, da te sestra pokliče. Jaz ponavadi nisem nikoli čakala več kot 10 minut. Tvoj gre lahko tud s tabo zraven.
Sestra v ambulanti te malo popiše (ZM, koliko časa že delata na ipd). Potem pa greš k dr.. Sam posvet mine (vsaj meni se zmeraj tako zdi) zelo hitro. Pogleda vse izvide (če imaš kakšne, ki jih on nima jih prinesi!) in pač pove, kako naprej. Svetujem ti, da ga tam povprašaš vse, kar ti ni jasno. Sicer na dolgo in široko sam od sebe ne razlaga, če ga pa vprašaš pa vse prijazno obrazloži.

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
Moj user posted image  imeti eno vprašanje: koliko časa naj se posti pred spermiogramom? Pa kje je to?

hmmm...mislim, da v navodilih piše 2-3 dni (nisem pa ziher). Sem pa enkrat brala pri Pušenjaku, da se pri zdravem moškem obnovijo plavalčki (al zalogauser posted image ) prej kot v 24 urah. Spermiogram se dela v istem nadstropju kot imaš ti pregled (nekaj vrat prej). Postopek za čekiranje pa je identičen tvojmu.

Evo, ta lekcija sedaj pa je bla čisto učiteljska....poljudno poučna....user posted image user posted image user posted image user posted image ....

In še na konc.....če pa ti še kaj ni jasno pa veš kako me dobiš....sicer bom pa isti dan strašila tam tud jaz in se itak vidmo, kajne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
2.3.2009 14:15:07   
neela

neeee, fargi ne upa dat sebi stopke...v porodnišnico sem šla...user posted image

aha, si se že poskušala infiltrirat..al si pa si rezervirala posteljo??? A si men tud? Jaz rabim tisto, ta veliko...vsaj 140x200....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
2.3.2009 14:31:42   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

aha, si se že poskušala infiltrirat..al si pa si rezervirala posteljo??? A si men tud? Jaz rabim tisto, ta veliko...vsaj 140x200....user posted image user posted image user posted image user posted image

sem rezervirala...zares! je mela en klic sestra tam, pa je rekla pol da so jo klical če ma sprejem...pa sem rekla, da čez 9 mesecev. in pol ko sem šla ven, mi je rekla, se vidimo čez 9 mesecev!user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
2.3.2009 14:44:47   
neela

sem rezervirala...zares! je mela en klic sestra tam, pa je rekla pol da so jo klical če ma sprejem...pa sem rekla, da čez 9 mesecev. in pol ko sem šla ven, mi je rekla, se vidimo čez 9 mesecev!user posted image

saj sem vedla, da se lahko nate zanesem....no, sej si rekla, da bomo tri...ti, jaz in miška????

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
2.3.2009 16:12:06   
lučka 25

saj sem vedla, da se lahko nate zanesem....no, sej si rekla, da bomo tri...ti, jaz in miška????

Tole, kar je pa tu napisano, mi je pa tako zelooooo všeč. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
2.3.2009 16:13:54   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Tole, kar je pa tu napisano, mi je pa tako zelooooo všeč. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
2.3.2009 20:44:00   
miska73
Jutri je pa velik dan.
Fargi ima IUI, Lučka pa že morfologijo.

Fargi, vidim da si že rezervirala postlo. user posted image Jutri pa un tantrični seks.
Kdaj boš na vrsti? Verjetno tam okoli 11h.
Držim peste.

Lučkec, dej povej malo, kakšen točno je ta pregled. Kaj se posebnega dogaja na njem?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
2.3.2009 22:03:31   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Lučkec, dej povej malo, kakšen točno je ta pregled. Kaj se posebnega dogaja na njem?

To je UZ, kjer pregledajo vse organe, če so lepo razviti, zmerijo vse, če je tako kot je potrebno,...v glavnem temeljit UZ kot nuhalna. Upam, da bova dobil kaj slikic, ker greva KR, tu pa ne vem kako je s tem. Ker na nuhalni sva bila v Dravljah, p sva še filmček dobila.
Več p poročam jutri.  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
2.3.2009 22:47:50   
neela
Fargi in lučka, jutri bodo moje pozitivne misli z vama! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
2.3.2009 22:54:10   
nf
Evo da se vam spet po dooooolgeeeem času malo oglasim. Zadnje čase sem tako zaposlena, da nimam cajta NIČ.
Torej, kaj se kej z vami dogaja? A je že katera nova nosečka? Miška, Fargi, Neela, Suzi? Kako si ti Lučkec, kako napreduje štručka? Kdaj imata morfologijo?
Moja zverinca je že precej velika in kr naprej me brca. Pa stalno sva lačni. user posted image  Do zdej sem se zredila že za 7 al 8 kg. user posted image  Pa v torek imam ultrazvok, da mi preverijo, če se je posteljica že kaj dvignila. Takle mamo.
Se vam bom še kaj te dni oglasila, ampak zdej sem že preveč zaspana.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
3.3.2009 7:56:02   
Anonimen
Jutro.

A bo katera častila kavo al moram spet jaz?? user posted image

neela, hvala za odgovore!! Mi bojo zelo pomagali! Sam eno vprašanje še: kje hudiča je Leonišče? Tam kjer sem šla na operacijo (k je tud ambulanta IVF čisto spodaj zraven UZ-ja)? Ali bajta k je takoj zraven te? user posted image

lučka in fargi, dobro opravita danes in čimprej poročajta kako in kaj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miška kako si?

ooooo, nf, izgubljenka!!! Kaj pa tok delaš, da nimaš časa za nas? Pa prosim prilepi še kakšno slikco user posted image !!!

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3648
3.3.2009 10:38:31   
mausikaa
jaz sem se kar "prislinila" na vaš seznamček ;-)            

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK
                     in ex klomifenkuser posted image

• miska73 - 2. IVF (9.3.-test)
  • Fargesia -  4. IUI (20.3. - test)
  • neela - 2.IUI (6.3.- test)
  • PENCA - 1.ciklus po laparo
  • skuštrana suzi - 11.ciklus (preživela že 6 ciklusov K, laparo in HSG, trenutno čakam na 1. posvet za IVF)
  • tecnobica - 3.ciklus
  • Martinki - 2.ciklus s Cyclo P
  • nina68 - 1.ciklus (6.3.)
  • misk2 - 1.ciklus
  • KulGirl user posted image
  • mausikaa - 1.ciklus

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKEuser posted image

stunfek
,
trinity22,
nf, lučka

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
3.3.2009 10:44:56   
misk2
punce....jst sm tolk vesela... morm vam povedat... bila sem danes pri dr. drobnicu..delala sva uz... folilki so 3 obetajoci...okol 21mm...hihiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sluznica cez 8 mm...user posted image user posted image user posted image user posted image ..in danes sem dobila eno injekcijo...( nekaj za ovulacijo) in zdej morava u roku 34 ur user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hihihihi....sm ga ze mojga user posted image klicala da mu povem...je reku da komaj caka da domov pride...jeeeeeeeee  ...
kako ste ostale...kej novega?????

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?