lučka 25
|
Ojla punce camino79, super za velik folikel, to je res dober rezultat ob jemanju K, pa tudi debelina endometrija (sluznice) je lepa. Škoda pa, da je bil PCT negativen. Je bilo pri meni tudi 2x, spermiogram pa za vikat. Ampka pri meni je bilo krivo, ker so mi ga delali ob nestimuliranem ciklusu na 12 dan (jaz pa sem imela takrat cikluse dolge okoli 49 dni, pa je bil 12 dan čisto prezgodaj za O). Pri tebi je pa mogoče res vzrok previsoka telesna temperatura. mausikaa, poskusi še enkrta prosit G, da ti vsaj prvi ciklus naredi UZ, da vsaj veš na čem si. KulGrl, nimam besed. Zelo mi je žal. PENCA, zdajle že uživaš na poti v Egipt, oz. si gotovo že tam. Uživaj in iej se super fajn. Pa glej, da s seboj pripeljeta slepega potnika. Glede bazena pa mislim, da če so se šivi lepo zacelili, da naj ne bi bilo težav. miška, ojla. A ne, so U2 res zakon. Jaz pa sem se sedaj res čisto pozdravila. Sem zmagala. Kakopa kaj tvoji pikici, ju lepo crkljaš? neela, pa ti in tvoja pikica. Uživa pri mamici? suzi, gotovo uživate z vašim novim otročkom. Upam, da vam ni že vse polulal. Naš kuža (no ja od brata) bo imel 3.3. eno leto. Ne morem verjeti, da je minilo že toliko časa, se mi zdi, da sva ga šla z bratom iskat šele prejšnji mesec. Fargi, ti naša špikakrka. Kako gre, foliklčki gotovo lepo rastejo. Ti je pa miška pripravila super stimulacijo in ti jo kar lepo zavrti fejst na glas, da se bo vse treslo. Za jutri pa držimo pesti in navijamo. Jaz pa sem se danes nauživala sončka, sva šla z dragim malo v mesto na tržnico in seveda na kavico. Sva sedela pred kavarno in se sončkala.
|