PENCA
|
Dober dan, punce tinč407 morda pa je zdaj končno prišel čas, ko boš imela bolj redne O. Veselo na delo so ravno rekli na radiu, ja tudi jaz tako mislim, pa čimmanj razmišljat. Je pa res tako, da včasih takrat, ko je O, ali nista skupaj, al se enemu ne da, al pa kaj drugega... To je čisto normalno, tud drugim se to dogaja, pa vseeno ženske zanosijo. Spermiji res živijo do pet dni, jajčece pa do 24 ur, tako, da je vseeno možno, da vama je uspelo . Fargi folikelčki lepo rastejo, to je super . misk2 super, da nimaš nobeni težav, tudi pri meni ni bilo stranskih učinkov, razen malo vročinskih valov. neela upam, da ne bom spet zamudila srečanja. Na prejšnjem ste se mele super, ne? Kje pa ste se dobile? Za naslednjega že imate kaj v mislih? lučka 25 dober je videti tale voziček, čeprav se jaz na to (še) nič ne spoznam . Meni se pa s tem kakšnega bom kupila ne bo treba ukvarjat . Je en kolega mojmu dal dva vozička in stajico. Komaj čakam,da vidim, še ne vem kakšna sta. Saj drugače ga še ne bi dobila, pa je rabil prostor in mu je ta roba hodila napoti. Tako, da zdaj morm pa res naročit . No ja, sej naročila sem že zdavnaj, zdaj sem pa tud jaz že na vrsti, da tudi dobim, a ne? Zdaj pa še sploh, ker mam že kar nekaj opreme. Upam, da to ne prinaša smole. Tiste, ki so vraževerne tako pravijo. Jaz pa full študiram o PCO - mogoče bom kdaj doštudirala . Zelo veliko po netu, sam ne vem, če mi je kaj bolj jasno. Sem že čisto zmatrana in . Zdaj grem pa mal počit.
< Sporočilo je popravil PENCA -- 24.2.2009 13:24:34 >
|