|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
26.2.2009 21:29:27   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: PENCA

neela te čist razumem. Jaz sem tudi navezana na moje kilce, še sploh, ker nočjo stran. Trebušček imam tako lepo okrogel, kot bi bila že 4 v. mesecu. user posted image Ma, se hecam, da zdej plac delam za user posted image .

mhm, take fejst punce imamo potem posebno čast, da lahko že prej treniramo vlogo user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: PENCA
Zdej pa še en film pogledam, palačinke pojem, ki jih peče moj dragi, pol pa lahko noč

user posted image ...jeeee, take imamo radi!!!...user posted image

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
26.2.2009 21:45:29   
trinity22
ku ku, da se vam mal po dolgem času javimuser posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste babežabe, vidim da se dogaja

Fargi za jutri držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lučka ti si že na polovici, joj kako čas bežiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neela, miska držim pesti močno, močnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidim, da se vam je pridružilo kar nekaj novih punc, dobrodošleuser posted image user posted image in držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image , da čimprej postanete user posted image

Mi pa že vztrajno odštevamo dneve in kontroliramo vsakršno sumljivo špikanje, ki bi nam lahko nakazovalo prihod naše princese ... še malo pa bo

Bodite čim lepše ...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
27.2.2009 7:41:35   
Anonimen
Jutro.

Bom čisto kratka:

lučka, joj, čas res hitro teče. Tebi tudi ali se ti vleče? Pa bravo za premagano virozo. Drugič mi pa prej ponudi tole shujševalno. user posted image  Ti egoistka ti.. Samo za svojo rit skrbiš.user posted image   user posted image   user posted image

neela, kako si?

fargi, kako se počutiš? Kdaj imaš IUI?

miška, kako si ti trepetalka? ŽE kaj živčna? Kako je kaj počutje?

Trinity, ti pa že odštevaš dni do poroda. user posted image  user posted image  Super!!! user posted image  Želim ti čim lepši in čim krajši porod in enega krasnega user posted image .

A katera ve, kaj je z "našo" shuko? Je nikjer več ne zasledim.   user posted image

(odgovor članu trinity22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3603
27.2.2009 8:16:29   
PENCA

Dobro jutro

Ja, neela tako je. Zvečer sva zmeri lačna, pol mava pa take izpade. Pa tud če nisva lačna, kar misliva, da morava nekaj jest al pa grickat. Sm kar jezna, ker ne morva iz tega začaranega kroga. Včeri sem se tolk nažrla, da pol sploh nisem mogla zaspat user posted image . No, zdaj je pa že uredu, spet jem user posted image .

trinity22 držim pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
27.2.2009 9:09:24   
Inana
Ah, kar ne morem verjet ... kot da bi vedela, da mi bo  zamujala zaradi klomifena in evo ... danes je že drugi dan, ko mi zamuja. Sem zjutraj delela tudi testek in je bil minus  Pa saj sem vedela, da bo. Ampak ni panike, itak bi raje imela decerčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
27.2.2009 9:10:21   
Inana
IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Ah, kar ne morem verjet ... kot da bi vedela, da mi bo  zamujala zaradi klomifena in evo ... danes je že drugi dan, ko mi zamuja. Sem zjutraj delela tudi testek in je bil minus  Pa saj sem vedela, da bo. Ampak ni panike, itak bi raje imela decerčka user posted image user posted image user posted image

ups, decembrčka user posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
27.2.2009 9:53:00   
misk2
punce..jst sm tko neucakana..komi cakam uz....da vidmo ce klomifen dela sploh tisto kar bi moral.....
punce drzim peti za vas...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
27.2.2009 10:25:47   
Fargesia
hejla...moji folikli rastejo počasi in "z užitkom"...endometrij je 9, kar mi je ful všeč, ker sem do sedaj vedno imela od 4-6...user posted image

folikli pa 15+ in 12... v nedeljo mam spet UZ...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
27.2.2009 10:38:31   
tecnobica
To Fargi. Tako se dela user posted image

Lučka super za polovičko. Drugič pa le pošlji mal virusa še meni, da zgubim kašno kilco. user posted image

Jaz sem pa včeraj imela bolj za sladko dan, posledično nisem mogla jest kosila. Sem jedla šele okrog 6h kočerjo. Pred tem mi je blo pa za enih 15 minut tko slabo, da sem že mislna, da bo treba it školjko objemat.

Danes je 21. dan. Temperatura se še ni dvignila, tko da ne verjamem, da je ovulacija bila. Čeprav pravite, da klomifen temperaturo zmeša. No, bom kar vas poslušala. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
27.2.2009 11:03:10   
Anonimen
fargi, bravo za folikle!!!!user posted image   user posted image   user posted image  Tale endometrij je pa itak svetovn. user posted image

tecnobica, ti ne znam pomagat, ker si nisem nikoli merila BT!

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3610
27.2.2009 12:20:01   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: neela

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Si ap žal zamudila zastonj shujševalno kuro.user posted image

Hvala lepa....sem navezana na svoje kilce....user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

kaj pa je smešnega???...

Ti in tvoji komentarji, v katerih se vidim tudi jaz user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
27.2.2009 12:24:04   
Fargesia
danes pa tole poslušam...

jaz pa na svoje kilce nisem čist nč navezana...jih takoj podarim!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
27.2.2009 12:57:47   
lučka 25
Mater sem jezna. Sem mela za vsako nekaj napisan, pa mi je moj predragi vse zbrisal user posted image . Ker sem šla vmes samo n WC, pa je on moral nekaj pogledat. Ni mogel počakati 5 minut. user posted image

Zdaj se mi pa ne ljubi za vse še enkrat pisat. Saj ne zamerite.

Fragi, še enkrat, kot si že rekla tudi ti, folikli naj rastejo lepo in opčasi, da bo  bolj ziher.

trinity, super da si se spet oglasila, predno greš v Rim po svojo princesko. Jaz pa počasi capljam za tabo.

Vse, ki sam vam obljubila bacile, pa jih po gorenjsko ponudila, ko jim je že potekel rok, sem ugotovila da jih ne rabite. Še posebej ne shujševalne. Ste vse čist fejst take kot ste.

Jaz bi pa sedaj jedla palačinke.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
27.2.2009 12:58:15   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

danes pa tole poslušam...

jaz pa na svoje kilce nisem čist nč navezana...jih takoj podarim!!!

To je pa meni eden ljubših komadov.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
27.2.2009 13:51:48   
tinč407
Fargi bravo za foliklčke! Ta mesec bo TVOJ!

Tečnobica, Suzi, vesta da imata mogoče prav. Lahko da sem res dobila O po zaslugi strička Montija user posted image Sicer se ga ne držim tako kot pijan plota, vendar sem zgubila kar 8 kg z njim. Mogoče bo pa to to. Zdaj mam zopet malo več motivacije da se ga strogo držim. Mi je že žal da sem prej jedla pomfri. Sicer pečen v pečici brez olja, ampak mam vseeno slabo vest user posted image user posted image

Lučka, super da ti je bolje! Pobožaj bušija!!

< Sporočilo je popravil tinč407 -- 27.2.2009 13:52:25 >

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
27.2.2009 15:11:31   
camino79
Pozdravljene!

Včeraj sva bila ponovno pri dr. Rešu.

12. dan, po jemanju klomifena (polovička tabletke dnevno) folikel 18 mm, in še nekaj manjših.

Za endometrij pa se ne spomnim točni, kaj je rekel...9 ????? Ne vem...

Je pa rekel, da je to super rezultat in da je treba včeraj, danes in jutri dosti delat na user posted image .

Žal pa je bil PCT negativen. Nič živih plavalčkov (pa so sicer na spermiogramu fuuuul migali). Je kriva temperatura 38 stopinj, ki me kuha že tretji dan?
Dr. Reš pravi, da verjetno. Zbijam z Lekadolom. In upam.
In veselo user posted image .

Kaj svetujete?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
27.2.2009 18:48:57   
mausikaa
punce eno vprašanje: moja G mi je rekla, da me ne bo spremljala z UZ ampak da naj si merim temperaturo - ampak jaz sem v dilemi glede kontrole z UZ - kaj pa če Klomifen pri meni ne deluje in bom zastonj papcala vse to??

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
27.2.2009 19:05:37   
Fargesia
mausika, jaz bi jo klicala in ji rekla, da želiš da te spremlja...pripada ti vsaj prvi mesec!!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
28.2.2009 8:38:03   
KulGirl
Danes je prišla user posted image
Moje pikice ni večuser posted image
Klomifena tudi nimam več. Ko bom na vrsti v Leonišču, bomo videli kako naprej.
Držite se. Srečno vsem!

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
28.2.2009 9:07:15   
PENCA

Ja, mausikaa kar reč ji naj te spremlja, ker nikoli ne vemo kako bo telo na to reagiralo.

Fargi bravo za folikelčke in endometrij user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj se en teden ne bom nič javila, ker greva v Egipt, pa upam, da nazaj pridemo trije user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem šele včeraj zvedela, da imam dopust, pa hitro last minute... in čez dve uri greva. Kar ne morem verjet! A mislite, da mi bazen, masaže... lahko škoduje, glede na to, da sem bila tri tedne nazaj na laparo in histero? Še kakšen nasvet?

Hvala, hvala, punce. Bom pa tudi na vas mislila, pa lep dan

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
28.2.2009 9:32:07   
miska73
Pozdravček moje drage

Fargi tak je edino prav ... lepo počasi pa enakomerno ...
Tole je pa moj naljubši U2 komad.

Lučkec a si se že uspel čist pozdravit.

KulGirl user posted image Hitro se poberi pupa.
Vedi, da verjetno kaj ni bilo čisto vredu s pikico in je zato šlo naprej.
Ti bo naslednjič uspelo.
Zdaj je pa tako dobro, da imaš malo pavzice - že zaradi psihe.

Suzi kako je naša pasja mami? Ste se že navadili en na drugega?

Neela moja sonosečka, kako? Vse pod kontrolo?

Triny lepo te je spet brati. Pa ne biti preveč neučakana. Čičat pa čakat.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 28.2.2009 9:38:50 >

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
28.2.2009 10:32:12   
miska73
Še tole in tole za stimulacijo za mojo Fargi.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 28.2.2009 10:41:57 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
28.2.2009 17:27:55   
lučka 25
Ojla punce

camino79, super za velik folikel, to je res dober rezultat ob jemanju K, pa tudi debelina endometrija (sluznice) je lepa. Škoda pa, da je bil PCT negativen. Je bilo pri meni tudi 2x, spermiogram pa za vikat. Ampka pri meni je bilo krivo, ker so mi ga delali ob nestimuliranem ciklusu na 12 dan (jaz pa sem imela takrat cikluse dolge okoli 49 dni, pa je bil 12 dan čisto prezgodaj za O). Pri tebi je pa mogoče res vzrok previsoka telesna temperatura.

mausikaa, poskusi še enkrta prosit G, da ti vsaj prvi ciklus naredi UZ, da vsaj veš na čem si.

KulGrl, nimam besed. Zelo mi je žal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PENCA, zdajle že uživaš na poti v Egipt, oz. si gotovo že tam. Uživaj in iej se super fajn. Pa glej, da s seboj pripeljeta slepega potnika. Glede bazena pa mislim, da če so se šivi lepo zacelili, da naj ne bi bilo težav.

miška, ojla. A ne, so U2 res zakon. user posted image  Jaz pa sem se sedaj res čisto pozdravila. Sem zmagala.user posted image  Kakopa kaj tvoji pikici, ju lepo crkljaš?

neela, pa ti in tvoja pikica. Uživa pri mamici?

suzi, gotovo uživate z vašim novim otročkom. Upam, da vam ni že vse polulal. Naš kuža (no ja od brata) bo imel 3.3. eno leto. Ne morem verjeti, da je minilo že toliko časa, se mi zdi, da sva ga šla z bratom iskat šele prejšnji mesec.

Fargi, ti naša špikakrka. Kako gre, foliklčki gotovo lepo rastejo. Ti je pa miška pripravila super stimulacijo in ti jo kar lepo zavrti fejst na glas, da se bo vse treslo.  user posted image  Za jutri pa držimo pesti in navijamo. user posted image

Jaz pa sem se danes nauživala sončka, sva šla z dragim malo v mesto na tržnico in seveda na kavico. Sva sedela pred kavarno in se sončkala.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
28.2.2009 18:23:05   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Še tole in tole za stimulacijo za mojo Fargi.

me like it!!!!

kulgirl, user posted image user posted image user posted image

Lučka, midva sva pa po zbiljah strašila...user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
28.2.2009 18:27:47   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Lučka, midva sva pa po zbiljah strašila...user posted image

A ja, sta bla blizu mjega konca. Lepo, lepo. Midva sva čekrat tam, ampak na drugem koncu brega, na kakem žuru pri prijateljih.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?