lučka 25
|
Ojla Punce, hvala za dobre misli. Mi smo opravili morfologijo, ampak bolj n hitro, brez 3D UZ, tako, da bova (za svojo dušo) šla še v Ljubljano na morfologijo, kjer bo bolj temeljito. Otroček se je ves čas premikal, da nes je res živahen. Bil p je tako obrnjen, da se je glava in telo dobro vidlo, ampak še to bolj po diagonali. Tako, da je imel G kar težave z meritvami. V glavnem, važno je, da j z otroko vse v redu. Smo ap veliki in to že za 22t in ne za 20. Tako, da imam PDP iz 22.7. (po mijuh izračunih glede na IVF 20.7.) prestavljenega na 9.7. nf, lepo, da si se nam spet malo oglasila, da nas ne bo skrbelo. A ti si pa dobila "že" 7 oz. 8kg. Glede na to kaka suhica si, ni to nič narobe. Jaz pa sem k sreči še vedno -1kg, pa res kar merkam pri prehrani, da ni prav kalorična in, da še vedno jem za eno in ne za dva. V torek pa dobro opravi n UZ, p poročaj, če je vse v redu, če se je posteljica dvignila. suzi, tebi se pa res že bližajo dnevi, ko boš letal okoli GK, potem bo pa že kmalu akcija. mausikaa, super, da si se "prislinila" k nam . Nič bat, te takoj sprejmemo medse. Samo glej, da bo ta ciklus edini ciklus, da vama takoj uspe. Jaz že navijam za ta scenarij. misk2, pa saj to je super!!!! 3 tako lepo veliki folikli. Ma i vrag, da vama uspe. Dobila pa si tako imenovano stop inekcijo, da folikli nehajo rasti in bodo v roku 24 ur popokali. Tako, da naj bo vsaj 3 dni akcije, da bo uspeh sigurno na vidiku. Ma res, kako je to lepo brati, da vsaj nekatere tako lepo reagirate na K. neela, kako si? Kmlu bo čas za dan D. Držim pesti. Fargi, zdaj p čakamo dva tedna na veselo novico. miška, a so živčki kaj bolj mirni. Ma ja, kakopa to čakanje ubija. Važno, da bomo potem skakale od veselja.
|