|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
3.3.2009 10:56:37   
trinity22
misk super suoer novičke, zdaj pa akcijauser posted image user posted image user posted image

Fargi držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lučka tudi zate, naj bo ta UZ ena prijetna izkušnja, boš vidla kako je lepo videt svoje dete res do potankostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem bila skoraj brez sape ves pregled, pa kar na jok mi je šlouser posted image
neela, kako? Kdaj je dan D, da bom vedla pestke stiskat, tudi če bom v porodni sobiuser posted image

Skuštrana suzi, vi imate pa novega člana? No ampak na akcijo pa se ne sme pozabituser posted image user posted image user posted image

nf nosečkica, ti si že kar daleč, malo si oddahni, nikar preveč ne hitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem še katero pozabila, upam da ne, če pa ja pa naj mi ne zameri, ni bilo za nalašč, sedaj že kar odštevamo in čakamo, včeraj je bil že lažnipreplah je rekla G da bomo šli ponoči v P, pa nič od tegauser posted image

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
3.3.2009 14:20:23   
lučka 25
Ojla user posted image

Punce, hvala za dobre misli. Mi smo opravili morfologijo, ampak bolj n hitro, brez 3D UZ, tako, da bova (za svojo dušo) šla še v Ljubljano na morfologijo, kjer bo bolj temeljito. Otroček se je ves čas premikal, da nes je res živahen. Bil p je tako obrnjen, da se je glava in telo dobro vidlo, ampak še to bolj po diagonali. Tako, da je imel G kar težave z meritvami. V glavnem, važno je, da j z otroko vse v redu. Smo ap veliki in to že za 22t in ne za 20. Tako, da imam PDP iz 22.7. (po mijuh izračunih glede na IVF 20.7.) prestavljenega na 9.7.

nf, lepo, da si se nam spet malo oglasila, da nas ne bo skrbelo. A ti si pa dobila "že" 7 oz. 8kg. Glede na to kaka suhica si, ni to nič narobe. Jaz pa sem k sreči še vedno -1kg, pa res kar merkam pri prehrani, da ni prav kalorična in, da še vedno jem za eno in ne za dva. user posted image  V torek pa dobro opravi n UZ, p poročaj, če je vse v redu, če se je posteljica dvignila.

suzi, tebi se pa res že bližajo dnevi, ko boš letal okoli GK, potem bo pa že kmalu akcija. user posted image

mausikaa, super, da si se "prislinila" k nam user posted image . Nič bat, te takoj sprejmemo medse. Samo glej, da bo ta ciklus edini ciklus, da vama takoj uspe. Jaz že navijam za ta scenarij. user posted image

misk2, pa saj to je super!!!! 3 tako lepo  veliki folikli. Ma i vrag, da vama uspe. Dobila pa si tako imenovano stop inekcijo, da folikli nehajo rasti in bodo v roku 24 ur popokali. Tako, da naj bo vsaj 3 dni akcije, da bo uspeh sigurno na vidiku. Ma res, kako je to lepo brati, da vsaj nekatere tako lepo reagirate na K.user posted image  

neela, kako si? Kmlu bo čas za dan D. Držim pesti.

Fargi, zdaj p čakamo dva tedna na veselo novico.

miška, a so živčki kaj bolj mirni. Ma ja, kakopa to čakanje ubija. Važno, da bomo potem skakale od veselja.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
3.3.2009 14:22:21   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Lučka tudi zate, naj bo ta UZ ena prijetna izkušnja, boš vidla kako je lepo videt svoje dete res do potankostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem bila skoraj brez sape ves pregled, pa kar na jok mi je šlouser posted image

Ja, sem bila v Kranju , pa je vse bolj temeljilo na običajnem UZ. Ker tu res nimajo vsi licence oz. usposobljenosti z #d UZ. Moj G je žal nima. Zato p bom probala danes klicati v Dravlje, če bo še možno dobiti kakšen prosti termin, da si dete ogledava do potankosti.

Pa vidim, da so se že pričeli lažni preplahi. No, ko bo čas za P naj bo hiter, čim manj boleč in naj bo to res čarobna izkušnja.user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 3.3.2009 14:23:15 >

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
3.3.2009 17:42:29   
miska73
Lučkec dobr si ti zrihtu tale pregled. A ta mali bi pa kr prehitevu. Al bo pa večji od povprečja. user posted image

Fargi si dala noge u luft?

Nfka izgubljenka... Večkrat se nam javi. Pa držimo pesti za torek.

Suzi na Šlajmajerjevi so tri stavbe zelo blizu skupaj. To so Leonišče, stara porodnišnica in nova porodnišnica.

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
3.3.2009 17:45:02   
miska73
A srečanje bi imele spet?
Sicer se pa res že nismo vidle celo večnost.
Če odštejem dejstvo, da smo nekatere skupaj strašile po GK.
A ne lubike moje navijačke neela in fargi. user posted image

Meni bi zelo pasalo naslednji ponedeljek 9.3.
Pa še dan žena zraven zapijemo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
3.3.2009 17:50:04   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

načeloma sem za...sicer bi raj kak petek, ampak tko kot boste rekle...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
3.3.2009 17:50:43   
Fargesia
noge so pa cel dan u luftu! no ja, zdele k sem za računalnikom glih ne..user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
3.3.2009 17:51:30   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

A ti bi petek 13. user posted image Načeloma tudi lahko.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
3.3.2009 17:53:03   
miska73

noge so pa cel dan u luftu! no ja, zdele k sem za računalnikom glih ne..user posted image

Imaš oblečene rdeče gate?
Jst sem jih mela na transferju... so me pupe nahecale, da je to obvezno.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
3.3.2009 18:06:02   
lučka 25

A ti bi petek 13. user posted image Načeloma tudi lahko.

Meni obakrat ustreza. Samo, da vas vidim. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
3.3.2009 18:07:50   
Fargesia

Imaš oblečene rdeče gate?
Jst sem jih mela na transferju... so me pupe nahecale, da je to obvezno.

trenutno mam roza...sej o spodnjih govoriš, a ne?user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
3.3.2009 18:10:04   
lučka 25

Lučkec dobr si ti zrihtu tale pregled. A ta mali bi pa kr prehitevu. Al bo pa večji od povprečja. user posted image

Ja, mali bode ven. Ampak ima res tudi že težo 425g z 22t. Al p že zdaj hoče bit nekaj posebnega (kot mamica) user posted image

Ker pa je bil danes bolj navaden UZ, kot pa kaj posebnega, sva bila kar malo razočarana. Sva toliko časa čakal na najinega srčka, da ga hočva videti do potankosti. Zato greva še 10.3. na 3D UZ v Dravlje (kjer sva bla tudi na nauhalni). Komaj čakam, ker tam pa vem, da bo vse kot se šika, kar se tiče ogledovanja.

Punce, vam rečem. Glede na to kolikočasa čakamo te naše sončke, se splača dati tudi kak € za to, da si ga ogledamo, kot se za gre in za spomin vzameš DVD s slikami in kratkimi filmčki. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
3.3.2009 18:20:26   
tecnobica
Misk2 super user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3663
3.3.2009 20:00:43   
neela
lučka, ful vesela sem zate, da je vse bp oz celo zelo nadpovprečjem. Sicer pa, kaj si pričakovala kaj drugega? Pa po taki mamici....halo???user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image ...ja, in strinjam se - ko res toliko časa čakamo na svoje sončke bi res dale vse....četudi roza al pa rdeče hlačke na rito, kajne miška in Fargi?..user posted image user posted image user posted image

suzi, vidiš to našo računalniško miško....tud zemljevid ti gor napopa. Ja, Leonišče je tista stavba nasproti od stare porodnišnice, kamor si šla na oper. Naslov pa je ŠLAJMERJEVA, kajne miška???user posted image

nf, večkrat bi se nam mogla oglasit, čeprav si bizi bizi biti. Kako pa bo takrat, ko bo user posted image pokukal na plano??? Ne smeš nas zanemarjat punca! user posted image

Fargi, kakšni občutki? Je blo vse ok? Saj ni bolelo, kajne? Je bil dragi pomirjen, k je bla ženska G in ni strahu oz dvoma o očetovstvu?? user posted image

trinity, a ti hočeš rečt, da moramo počasi že odpirat šampanjček in da si že res na nizkem štartu??? Kdaj imaš uradni PDP?

Ja, jaz bom v petek vedla, kakšna je stvar pr men....seveda, če ne dobim nezaželenega obiska user posted image . Bomo videli...miška, a tebe že kaj 'zvija', znakci???

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
3.3.2009 20:45:12   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Fargi, kakšni občutki? Je blo vse ok? Saj ni bolelo, kajne? Je bil dragi pomirjen, k je bla ženska G in ni strahu oz dvoma o očetovstvu?? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je bla prva stvar k je zdele domov prišel...KDO PA JE DELAL?! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
4.3.2009 0:26:03   
Grethy

A srečanje bi imele spet?
Sicer se pa res že nismo vidle celo večnost.
Če odštejem dejstvo, da smo nekatere skupaj strašile po GK.
A ne lubike moje navijačke neela in fargi. user posted image

kwaaaaaaaaaa ??????????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
4.3.2009 7:49:23   
Anonimen
misk2, super.. user posted image  user posted image  user posted image  Sedaj pa hitro v akcijo in ni hudič, da ne bo user posted image !!!!!

trinity, ti greš pa že kmalu v Rim!!!! user posted image   user posted image   user posted image  Si že kaj nervozna? Za novega člana je vse pripravljeno?

lučka, super za dobro opravljeno morfologijo. user posted image  user posted image  user posted image  Kaj pa spol? sta vprašala ali nočeta vedet? Pa kar za 2 tedna prehiteva?? Super - še prej ga bosta dočakala!!! Pa kar pojdita še v Dravlje - verjamem, da se ga itak ne moreta nagledat!

miška, user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala, hvala, hvala za zemljevid!!!! Kako si drugače?

fargi, kako je bilo na IUI? Občutki?

(odgovor članu misk2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3667
4.3.2009 12:47:08   
trinity22
neela in skuštrana suzi za novega čklana že vse pripravljeno, v.d. mamica že tudi komaj čakauser posted image , uraden PDP imam 14. 3. tako da še 10 dni jeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čeprav sem imela skoz feeling, da bo full prej ali pa da bo 22. sam nikoli pa ne veš, pustimo se presenetit ....

Fargi, ti kar noge v luft ( skoz)
a vam pokažem buščeka???

Sicer za dva tedna nazaj, pa sej zdaj ni kaj večji ...

Evo ga:
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
4.3.2009 13:27:43   
lučka 25
neela, ja ko jih toliko časa čakamo, bi dale vse gor,pa vraževerje, pa..... potem bi jih pa rade ves čas gledale. Boš ti kmalu na tem.user posted image

Fargi, vidim da se je tvoj takoj pozanimal kdo je delal. user posted image  Moj brat in svakinja še zdaj kdaj v hecu rečeta, da ima tamal nos al pa kaj drugega po Rešu.user posted image  

Greti, a ne srečanje se obeta. A bi sedaj p lahko uletela?

suzi, za spol nisva nič vprašala, si želiva presenečenje. Pri nas, še posebej od dragega pa vsi navijajo za punčko, ker so do sedaj sami fantki. Sem rekla, da če bo punca bo kot zanalašč največji razbojnik med vsemi, ker si želijo eno nežno punčko. Čeprav jaz se ne dam in še kar govorim, da bo fantek.user posted image

trinity, kako lep buši. user posted image  user posted image  user posted image

Meni je pa danes G v posvetovalnici rekel, da je vse v redu, samo da se prehitro redim (pa mam samo 0,4kg več kot pred 4 tedni), da glede na zalogo se mi nikamor ne mudi. Pa potem pokaže na spodnji del trebuha, na šlaufek, pa reče tole kar nekaj straši. user posted image  Jaz pa njemu nazaj, kaj je šele pred nosečnostjo strašil, zdaj se lahko vsaj malo skrije, pa se je smejat začel, pa rekel, naj ga ne hecam.

Neposredna povezava do sporočila: 3669
4.3.2009 17:22:27   
trinity22
lučka hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image
tudi ti prilimaj kakšno slikco, tvoj G je pa res pravi, sej 0,4 kg v 4 tednih ni velikouser posted image

Jaz sem se zdaj zadnji mesec v dveh tednih 1 kg zredilauser posted image , ker sem bolj doma in tud skrbi imam veliko manj ...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
4.3.2009 21:12:37   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

lučka hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image
tudi ti prilimaj kakšno slikco, tvoj G je pa res pravi, sej 0,4 kg v 4 tednih ni velikouser posted image

Jaz sem se zdaj zadnji mesec v dveh tednih 1 kg zredilauser posted image , ker sem bolj doma in tud skrbi imam veliko manj ...

Ja, saj po moje mojega G bolj skrbi, da se ne bi preveč zredila, glede na to, da imam že v osnovi ene 25 kg reveč. Bolj zaradi zdravja in user posted image . Pa sj tudi sama pazim kaj jem in da se ne bašem ravno z vsem mogočim, ampak jem bolj zdravo. Nočem dobiti prav veliko kg v nosečnosti.

Ene dve slikici mojega trebuščka sta že v albumu. Se bom pa morala še spet malo slikat, ker je že zrastel, pa še dvignil se je.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3671
4.3.2009 21:13:56   
Fargesia
trinity, lep trebušček!!!!!user posted image user posted image user posted image

lučka, ja hitr slikat!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
4.3.2009 21:24:53   
lučka 25

lučka, ja hitr slikat!!!

Mi je moj fotoaparat vzel. Mora spet slikat fante za licence.

Kaj pa če bi ga v živo videle, je lepši. A ni bilo nekaj govora o srečanju. Kdaj????? Jaz mam že abstinenčno krizo, rabim eno vašo dozo.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
4.3.2009 21:57:46   
neela
'čeeeer...ja, zadnji čas je, da začnemo usklajevat datum srečanja, kajne? Jaz drugi teden ne morem, ker se moram učit pa še ful enih planov imam. Kaj pa ponedeljek, 23.3.???

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
4.3.2009 22:16:32   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

'čeeeer...ja, zadnji čas je, da začnemo usklajevat datum srečanja, kajne? Jaz drugi teden ne morem, ker se moram učit pa še ful enih planov imam. Kaj pa ponedeljek, 23.3.???

Ja, če je pa tako, potem pa 23.3. Jaz imam čas. Vsaj po mje, če ne si ga bom pa vzela. Saj mam jaz po mje še največ časa, al pa sem že kot upokojenci, ko nimajo nič več časa.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?