|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
2.3.2009 22:41:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Kleo...sem kar v trenerki...in vesela, da je šel v skupno sobo delat...mam mir. Ja...in jaz sem tudi vesela, da je tu...saj ji doma nisem mogla uturit dovolj pijače...tko pa lepo v žilo teče. Pa rotavirus je ful nalezljiv...tud če cepiš je baje tolk sort, da lahko dobiš sranje. Ne vejo kolk časa bovatu...dolker ne bo stanje boljše...ravno zaradi tega, ker je tolk vrst teh rota, eni močnejši, drugi bolj švoh. V bistvu me je sam moril zaradi Nejca...pa ma ati itak frejuser posted image

Slovenka...nič si preveč ne beli glave z mojim urnikom...saj si prej odgovarjala beybiuser posted image ..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fino,da se je spokal.Si ziher oddajala neg.energijo,se je rajs pobraluser posted image .
Za Nejca bi pa tvoja mami al pa sestra poskrbeli ce oci ne bi mogel...kakor je zdaj je pa seveda najboljs.
Pa seveda jo doji,kaksen caj,kret..i. zaho....i Ti se mleka zmanjka pa bouser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1751
2.3.2009 22:42:24   
slovenka
Lahko noč, punce user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
2.3.2009 22:42:55   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Kleo...sem kar v trenerki...in vesela, da je šel v skupno sobo delat...mam mir. Ja...in jaz sem tudi vesela, da je tu...saj ji doma nisem mogla uturit dovolj pijače...tko pa lepo v žilo teče. Pa rotavirus je ful nalezljiv...tud če cepiš je baje tolk sort, da lahko dobiš sranje. Ne vejo kolk časa bovatu...dolker ne bo stanje boljše...ravno zaradi tega, ker je tolk vrst teh rota, eni močnejši, drugi bolj švoh. V bistvu me je sam moril zaradi Nejca...pa ma ati itak frejuser posted image

Slovenka...nič si preveč ne beli glave z mojim urnikom...saj si prej odgovarjala beybiuser posted image

Uuuuuuuuuu user posted image

Ti pa si fraj, a ne? user posted image

Ja poleti dva meseca...drugače pa zaključim nekje do 13.00. Tamali pa majo spanje do 14.00.

po maju dva meseca pa grem verjetno v OPB in takrat bom Anjo v bistvu vozila na kosilo in spat.dvignila jo bo pa mami od mojega. (nekako od 11.00 do 16.30 me ne bo)

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
2.3.2009 22:43:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Tina, u, sem sedaj prebrala - bogi, bogi. Držim pesti, da gresta čimprej spet domov.

Tina caka na druzbo,ti komentiras poste se iz pantiveka...ti ti tiuser posted image

Ja, čakaj, jaz imam tehniko, da grem najprej nazaj do svojega zadnjega posta, potem pa berem in komentiram sproti - kar odpiram nove poste, pa jih ne potrdim skoraj do konca, da ne rabim spet nazaj na prejšnje strani hodit, ampak potem na koncu vse potrdim...

A se ne reče pamtiveka? Štajerci tako rečemo. Kaj pa to sploh pomeni? Ziher ne 2 ure nazaj - kolikor so stari posti, ki jih komentiram user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PaNtiveka je pa po gorenskouser posted image .Ja z Mjem,sem koj vidla,a se mi dalo popravljat.
Pomeni pa ravn tko...ene dve urce nazajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1754
2.3.2009 22:43:56   
Anonimen
Pri nama je bilo 7 leto res kritično. Sva bla tik pred tem, da greva narazen.user posted image In je to trajalo celo leto. Je bil pa pritisk tolk hud, ker user posted image kar ni in ni hotelo bit. Pol sva se pa kregala celo leto za brezvezne stvari, pa sva dala na koncu  vse na off, tud kar se tiče user posted image in je uspelo rešit najino zvezo.user posted image Do user posted image je bila še dolga in trnova pot, ampak najina sreča je zdaj tu, naša Sarči.user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1755
2.3.2009 22:46:19   
Anonimen

Lahko noč, punce user posted image

Lahko noč, pa dej, sporoč jutr, če se obnese biljardna miza za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1756
2.3.2009 22:46:38   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Didlinaa,da sta vztrajala in za nagrado dobila Sarouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1757
2.3.2009 22:47:38   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Didlinaa,da sta vztrajala in za nagrado dobila Sarouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1758
2.3.2009 22:49:10   
lunca14
tina...........sem gledala kviz in videla rezultat,no,bo vsaj bolje,zdej,ko bo na infuziji,naš se je čist prerodil ,ko je dobil nazaj mal tekočine.Ti pa pojdi lepo spat.user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
2.3.2009 22:52:37   
Anonimen
O Lunca,je knjiga ze prebranauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...........................................
user posted image  .......................user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1760
2.3.2009 22:54:15   
lunca14
Ne kleo,sva malo preložila branje,zaradi obiska tete.Čez par dni bo.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
2.3.2009 22:57:09   
Anonimen
Sorci,sem pozabila,da imate obiske.
Otroci spijo,a imas tamalga na priklopuuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1762
2.3.2009 23:00:53   
lunca14

Sorci,sem pozabila,da imate obiske.
Otroci spijo,a imas tamalga na priklopuuser posted image

Ja otroci spijo,lun je bil na priklopu ob 22.30,in upam,da bosta pred mano samo še dva priklopa ponoči,ob 6.30 pa aufuser posted image .............lepo se mejte,jaz grem pančat.............moram priznat,da sem že kar malo pozabila,na tole špikanje okoli jajčnikov...........ah ,saj bouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
2.3.2009 23:01:15   
Anonimen
Sej res lunca, se tamali kej kremži, zdej ko maš user posted image ? Naša je take delala, ko sem imela user posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1764
2.3.2009 23:02:16   
Anonimen
Auč ja, špikanje po jajčnikih pa boli.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1765
2.3.2009 23:04:50   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Sej res lunca, se tamali kej kremži, zdej ko maš user posted image ? Naša je take delala, ko sem imela user posted image  user posted image user posted image  

Nič,on veselo papa...........si misli,samo,da jeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
2.3.2009 23:05:26   
lunca14

........ni tako,hudo,ampak vem,da jo mamuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
2.3.2009 23:09:56   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no vidiš, sej bo šlo. Sej jo bo kmal konc.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1768
2.3.2009 23:10:13   
Tina 28
ati je šel spat...jaz pod tu intud grem spat...hvala za družbouser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
2.3.2009 23:11:21   
Anonimen

Jaz sem imela na zacetku zelo zelo hude user posted image .me je mami peljala h g,sem imela okoli 15-16 let in kaj sem dobila z preventivo...za pol leta kontracepcijsih tablet.Ker kao blazijo hude krce.je bila mami tko jezna,je vse prec pometalauser posted image user posted image .Itak sem bila se nedolzna,jih nisem rabila,tablete pa z milijon stranskih ucinkov.
Lunca,lahko nocuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1770
2.3.2009 23:12:11   
Tina 28
upam, da ne bo smrčaluser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
2.3.2009 23:14:42   
Tina 28
bogve kaj je mislila tvoja mamica. Moja je pri enih mojih 18...mal čez...ko sem mela prvega zelo resnega fanta...najdla kondome v moji sobi. Je bla tko veselauser posted image ...je rekla...no vidim, da so moji otroc bolj pametni od mene, saj je mela mojega brata že pri 17-ihuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
2.3.2009 23:17:46   
Tina 28
je pršla zdaj sestra mert vročino...sem se prov trapast počutla kle v postli s compom...pa ni nič reklauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
2.3.2009 23:18:23   
Anonimen

ati je šel spat...jaz pod tu intud grem spat...hvala za družbouser posted image

Lahko noc Tina,saj jaz bi se mogla tut spokat v mize,ker sem zadnje dni cist fuc.Tamala tako slabo ponoci spi,da to nikamor vec ne pelje.
Sem ji okoli 3h dala AM...pa pije in pije,in vidim,da je vedno ista kolicina.Recem-ej tamala ne me zezat,pij ce mislis-ona pa koj v jok in zraven v joku rece MA-MA.sem se zacela smejatuser posted image .Pa res zadnje dni vedno rece ma-ma takrat ko jokca,drugace pa ba-ba,al pa ajdeuser posted image -tale je mozu smesen.

Pa se to sem pozabila povedat............moja Meri poje.Ji veckrat recem,dajva pojckat Meri,pa naredim la-la-la-la,in ona zdaj to prakticira.Prav eno svojo muziko udari.
Aja,pa malo sem jo snemala in ji recem,Meri pojckaj,al pa reci mama,baba...in ona ma-ma.To imam zabelezenouser posted image user posted image .user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1774
2.3.2009 23:19:23   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa je kdaj štela kondome?user posted image Jaz pa po porodu uživam, ko mam user posted image user posted image user posted image , v primerjavi prej, ko sem tolkrat pristala na urgenci sred noči, da sem dobila injekcijo proti bolečinam.user posted image Očitno semmed tistimi, ki imajo neboleče user posted image po porodu. Tud vem ne kdaj bo pršla. Ene par dni prej me šraufa, to je pa tud vse. Edin ta mesec sem imela hudo migreno dan prej. O bolečinah v jajčnikih ne duha ne sluha.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?