Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 16:19:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam protekcijo..........spicka,spicka,spicka,spicka,spicka,spicka,spicka,spicka,spicka, spicka,spicka,spicka,spicka......................................
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 16:34:26
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Sej mogoče je pa spet ne bo nekaj časa. ...bo,bo,kr neki časa
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 16:35:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj ste se nehali dojit? Kleo, ja imaš protekcije, ker si na Dojčland netu.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 16:39:28
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ne,sva se spoznala v discu-to so bili časi,ko sem preplesala cele noči,on je pa strojnik,je bil takrat že na faksu,ko sem bla jaz fazanček(sva skupaj že 17.5 let). Lunca,to pa je kilometrina ,tko da nic cudnega ce je vcasih malo bolj crno vzdusje . Pa Lunca,vesela bodi za ,kaj zdaj stokas...mar te ni malo nazaj skrbelo,ker je se nisi dobila...mena in podobno .....no pa ne bom stokala,pa saj sem napisala,da mam mešane občute
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 16:41:27
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kaj ste se nehali dojit? Kleo, ja imaš protekcije, ker si na Dojčland netu. A,mi?mi dojomo še na polno,sploh še nisem nadimestila nobenega obroka,ker samo poskuša gh.ne pa je,no da bi se najedel.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 16:41:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej si pa dobesedno vzela te besede, da stokaš, jokaš... Zakaj imaš mešane občutke? Zato, ker boš zdej imela PMS, pa boš tečna v tistih dneh? Sej veš, to so moške besede, a maš spet ????
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 16:42:21
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Imam protekcijo..........spicka,spicka,spicka,spicka,spicka,spicka,spicka,spicka,spicka, spicka,spicka,spicka,spicka...................................... spicka,spicka,spicka................no da vidim
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 16:43:28
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Zdej si pa dobesedno vzela te besede, da stokaš, jokaš... Zakaj imaš mešane občutke? Zato, ker boš zdej imela PMS, pa boš tečna v tistih dneh? Sej veš, to so moške besede, a maš spet ???? ne,nič od tega,samo vložki so mi blek
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 17:00:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Zdej si pa dobesedno vzela te besede, da stokaš, jokaš... Zakaj imaš mešane občutke? Zato, ker boš zdej imela PMS, pa boš tečna v tistih dneh? Sej veš, to so moške besede, a maš spet ???? ne,nič od tega,samo vložki so mi blek Lahko das tampone......al pa si brez
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 17:24:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ......al pa si brez
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 19:26:47
|
|
|
|
beyba
|
oila da se na hitro javim....dojenje probamo počasi ukinit, pa mamo joško frika doma...tako da ponoči bi mela še vedno joško tut 5+ če bi se dal, pa ji jo jst dam samo 2+ nič več....podnevi se pa dojimo še ene 4* tko za vmes....za pocrkljat, ker nimamo dude.... Smo pa danes začeli delati prve korake...zaenkrat ji jih rata narest sam ene tri in to tako da si izbira malo bolj oddaljene bližnje lokacije, ko se ne more preprijet, še vedno pa so dovolj blizu da se po treh korakih ujame. Drugače je pa moj največji sonček....si ne predstavljam it v službo od 7,00 do 17 , oo bova sam 3 ure na dan skupi
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 20:21:38
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba oila da se na hitro javim....dojenje probamo počasi ukinit, pa mamo joško frika doma...tako da ponoči bi mela še vedno joško tut 5+ če bi se dal, pa ji jo jst dam samo 2+ nič več....podnevi se pa dojimo še ene 4* tko za vmes....za pocrkljat, ker nimamo dude.... Smo pa danes začeli delati prve korake... zaenkrat ji jih rata narest sam ene tri in to tako da si izbira malo bolj oddaljene bližnje lokacije, ko se ne more preprijet, še vedno pa so dovolj blizu da se po treh korakih ujame. Drugače je pa moj največji sonček....si ne predstavljam it v službo od 7,00 do 17 , oo bova sam 3 ure na dan skupi Jaz si tud ne predstavljam svojga v vrtcu,žal ne bo šlo drugače,ga bom pa mela mogoče na začetku samo par ur,tako,da bi na polno zalaufal,pri letu in pol ali dveh letih.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 20:26:29
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ......al pa si brez Ja,pa jade,kar smejta se na moj račun ,sem se že sprijaznila ,da je prišla,in tudi moški štab sem obvestila,da bo vsak mesec prišla na obisk ena tetka
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 21:32:51
|
|
|
|
Tina 28
|
Heloo...kako kaj...navte verjele od kje pišem? No v kviz
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 21:47:01
|
|
|
|
Tina 28
|
Pa ne no,da nobene ni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 22:05:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene,je tamala komaj zaspala .Pises iz bolnice...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 22:08:30
|
|
|
|
Tina 28
|
Zmagovalka kviza
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 22:09:39
|
|
|
|
Anonimen
|
A ste bli kar sprejeti?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 22:13:16
|
|
|
|
Tina 28
|
Sem šla kar ob 13.00 k P...ko je komaj prišla in seveda takoj v bolnico, da ne bi prišlo do dehidracije. Mela sem še Nejca iz vrtca...tko, da sem najprej njega peljala k sestri, da ga bo dvignil njegov ati (ki ima hurabravo te dni frej) in nama po najnujnejše in hop gremo. Proti večeru mi je moj prinesel še ostalo kar rabiva in seveda notebook. Anja zdaj spi...ima infuzijo...izvid rotavirusa je pozitiven. Bruhala je danes samo pri kosilu doma...par žličk je pojedla in takoj bruhala. Tako, da danes v bistvu ni nič jedal..tu pa ima itak sam ieto s čajem. Sem rekla, dojila pa bom...je pa sestra tko čudno pogledala...ja to ne vem, če lohk...piše dieta s čajem . In nobenega čaja še nisem videla...razen pri moji večerji enga ajn sladkanega, ki ga pa tud pod razno nisem mela namena dat Anji. Imava s sabo prekuhano vodo in joške...vse kar rabi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 22:16:45
|
|
|
|
Tina 28
|
Saj sem pričakovala...saj mi je Mojca včeraj napisala, da z bruhanjem še več tekočine izgubi...drisko ma pa itakše kar. Tko, da je bla pleničko dopoldan kar suha...mi je blo jasno, da bo treba nekaj ukrent...in nisem čakala, da mi dajo uro pri P...sem kar pričakala P že v čakalnici . Saj mala je bla pol vidno bolje, ko je dobila infuzijo. Je pa kriza...sva na šolskem oddelku, saj je pri dojenčkih polno...sam rotavirus. Je rekla zdravnica, da so jih čez vikend 14 sprejel z rota. In tko je še na tej strani ful malih.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 22:18:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj, pol je rotavirus. Sej bo kmalu bolje, pa HB da je od Nejca oči frej, da vas malo razbremeni. Joško ji pa kar daj, škodila ji ne bo. Naša je čist dobra. Očitno ji ni dobro delo mleko zjutraj v soboto in je vse tisto dopoldansko zbruhala. Mal je bla vročična, to je pa tud vse. Danes mi je spila 5 deci čaja. Prvič tolko. Poleg mleka in GH.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 22:19:24
|
|
|
|
Tina 28
|
Si pa nič delim z moškim . So pol še enga dveletnika prpeljal in je z njim očka...kot sem ujella imajo doma dojenčico in je mami doma. Ful mi je čudno...mi gre kar na živce...zdaj bi lohk kle mal klepetali... z mamico seveda o otrocih. Je pa en biznismen, ker je šel tud na comp in ma en kup papirjev s sabo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 22:21:57
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ojoj, pol je rotavirus. Sej bo kmalu bolje, pa HB da je od Nejca oči frej, da vas malo razbremeni. Joško ji pa kar daj, škodila ji ne bo. Naša je čist dobra. Očitno ji ni dobro delo mleko zjutraj v soboto in je vse tisto dopoldansko zbruhala. Mal je bla vročična, to je pa tud vse. Danes mi je spila 5 deci čaja. Prvič tolko. Poleg mleka in GH. Uf to pa je precej...bravo mala. Meni je vztrajno odklanjala..zdaj zvwečer ji je blo pa vroče, pa je kar pila vodo. Ja itak, da jo bom dojila, saj je to še boljš zanjo. Mi je rekla enadruga sestra, da baje dojeni prej prebolijo...in upam da bo res tko...ne prenesem tega miru okol mene...pa Nejca pogrešam za spat dat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 22:24:11
|
|
|
|
Tina 28
|
No in sem si rekla, kolk bom zdaj lahko čvekala, ko ne morem nič drugega delat (ima moj srečo, da sem danes vse pospravila in oprala do konca, ko je Anja celo dopoldne spala)....pa vidim, da niste ravno zgovorne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 22:24:38
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Ne,sva se spoznala v discu-to so bili časi,ko sem preplesala cele noči,on je pa strojnik,je bil takrat že na faksu,ko sem bla jaz fazanček(sva skupaj že 17.5 let). Ja, midva v bistvu tudi, samo malo čudne okoliščine - sem najprej 14 dni hodla z njegovim kolegom, ki je bil čisto anti - preko njega sem pa njega spoznala - sva pa začela hoditi dobro leto kasneje, ker sva bila vmes oba v tujini itd. Samo je pa bil moj čuden - je vedel, da sem zmenjena z oni, pa je sitnaril, naj bom raje z njim 17,5 let pa je res že dosti - samo če bi jaz ostala skupaj z mojim prejšnjim, bi tudi zdaj imela že 13 let. Hm....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?