|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
2.3.2009 16:19:39   
Anonimen
Imam protekcijo..........spicka,spicka,spicka,spicka,spicka,spicka,spicka,spicka,spicka,
spicka,spicka,spicka,spicka......................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1701
2.3.2009 16:34:26   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Sej mogoče je pa spet ne bo nekaj časa.user posted image

...bo,bo,kr neki časa

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
2.3.2009 16:35:49   
Anonimen
Kaj ste se nehali dojit?

Kleo, ja imaš protekcije, ker si na Dojčland netu.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
2.3.2009 16:39:28   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ne,sva se spoznala v discu-to so bili časi,ko sem preplesala cele noči,on je pa strojnik,je bil takrat že na faksu,ko sem bla jaz fazanček(sva skupaj že 17.5 let).

Lunca,to pa je kilometrinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,tko da nic cudnega ce je vcasih malo bolj crno vzdusjeuser posted image .
Pa Lunca,vesela bodi za user posted image ,kaj zdaj stokas...mar te ni malo nazaj skrbelo,ker je se nisi dobila...mena in podobnouser posted image user posted image

.....no pa ne bom stokala,pa saj sem napisala,da mam mešane občuteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
2.3.2009 16:41:27   
lunca14

Kaj ste se nehali dojit?

Kleo, ja imaš protekcije, ker si na Dojčland netu.user posted image user posted image user posted image user posted image

A,mi?mi dojomo še na polno,sploh še nisem nadimestila nobenega obroka,ker samo poskuša gh.ne pa je,no da bi se najedel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
2.3.2009 16:41:47   
Anonimen
Zdej si pa dobesedno vzela te besede, da stokaš, jokaš...user posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj imaš mešane občutke? Zato, ker boš zdej imela PMS, pa boš tečna v tistih dneh?user posted image user posted image user posted image user posted image Sej veš, to so moške besede, a maš spet user posted image ????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1706
2.3.2009 16:42:21   
lunca14

Imam protekcijo..........spicka,spicka,spicka,spicka,spicka,spicka,spicka,spicka,spicka,
spicka,spicka,spicka,spicka......................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spicka,spicka,spicka................no da vidimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
2.3.2009 16:43:28   
lunca14

Zdej si pa dobesedno vzela te besede, da stokaš, jokaš...user posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj imaš mešane občutke? Zato, ker boš zdej imela PMS, pa boš tečna v tistih dneh?user posted image user posted image user posted image user posted image Sej veš, to so moške besede, a maš spet user posted image ????user posted image user posted image user posted image

ne,nič od tega,samo vložki so mi blekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
2.3.2009 17:00:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

ne,nič od tega,samo vložki so mi blekuser posted image

Lahko das tampone......al pa si brezuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1709
2.3.2009 17:24:55   
Anonimen

......al pa si brezuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1710
2.3.2009 19:26:47   
beyba
oila

da se na hitro javim....dojenje probamo počasi ukinit, pa mamo joško frika doma...tako da ponoči bi mela še vedno joško tut 5+ če bi se dal, pa ji jo jst dam samo 2+ nič več....podnevi se pa dojimo še ene 4* tko za vmes....za pocrkljat, ker nimamo dude....

Smo pa danes začeli delati prve korake...zaenkrat ji jih rata narest sam ene tri in to tako da si izbira malo bolj oddaljene bližnje lokacije, ko se ne more preprijet, še vedno pa so dovolj blizu da se po treh korakih ujame.

Drugače je pa moj največji sonček....si ne predstavljam it v službo od 7,00 do 17 , oo bova sam 3 ure na dan skupi user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
2.3.2009 20:21:38   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

oila

da se na hitro javim....dojenje probamo počasi ukinit, pa mamo joško frika doma...tako da ponoči bi mela še vedno joško tut 5+ če bi se dal, pa ji jo jst dam samo 2+ nič več....podnevi se pa dojimo še ene 4* tko za vmes....za pocrkljat, ker nimamo dude....

Smo pa danes začeli delati prve korake...user posted image zaenkrat ji jih rata narest sam ene tri in to tako da si izbira malo bolj oddaljene bližnje lokacije, ko se ne more preprijet, še vedno pa so dovolj blizu da se po treh korakih ujame.

Drugače je pa moj največji sonček....si ne predstavljam it v službo od 7,00 do 17 , oo bova sam 3 ure na dan skupi user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz si tud ne predstavljam svojga v vrtcu,žal ne bo šlo drugače,ga bom pa mela mogoče na začetku samo par ur,tako,da bi na polno zalaufal,pri letu in pol ali dveh letih.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
2.3.2009 20:26:29   
lunca14

......al pa si brezuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja,pa jade,kar smejta se na moj računuser posted image ,sem se že sprijaznila ,da je prišla,in tudi moški štab sem obvestila,da bo vsak mesec prišla na obisk ena tetkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
2.3.2009 21:32:51   
Tina 28
Heloo...kako kaj...navte verjele od kje pišem? Nouser posted image v kviz

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
2.3.2009 21:47:01   
Tina 28
Pa ne no,da nobene niuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
2.3.2009 22:05:15   
Anonimen
Evo mene,je tamala komaj zaspalauser posted image .Pises iz bolnice...

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1716
2.3.2009 22:08:30   
Tina 28
Zmagovalka kvizauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
2.3.2009 22:09:39   
Anonimen
A ste bli kar sprejeti?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1718
2.3.2009 22:13:16   
Tina 28
Sem šla kar ob 13.00 k P...ko je komaj prišla in seveda takoj v bolnico, da ne bi prišlo do dehidracije.
Mela sem še Nejca iz vrtca...tko, da sem najprej njega peljala k sestri, da ga bo dvignil njegov ati (ki ima hurabravo te dni frej) in nama po najnujnejše in hop gremo.
Proti večeru mi je moj prinesel še ostalo kar rabiva in seveda notebook. Anja zdaj spi...ima infuzijo...izvid rotavirusa je pozitiven. Bruhala je danes samo pri kosilu doma...par žličk je pojedla in takoj bruhala. Tako, da danes v bistvu ni nič jedal..tu pa ima itak sam ieto s čajem. Sem rekla, dojila pa bom...je pa sestra tko čudno pogledala...ja to ne vem, če lohk...piše dieta s čajemuser posted image .

In nobenega čaja še nisem videla...razen pri moji večerji enga ajn sladkanega, ki ga pa tud pod razno nisem mela namena dat Anji. Imava s sabo prekuhano vodo in joške...vse kar rabiuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
2.3.2009 22:16:45   
Tina 28
Saj sem pričakovala...saj mi je Mojca včeraj napisala, da z bruhanjem še več tekočine izgubi...drisko ma pa itakše kar. Tko, da je bla pleničko dopoldan kar suha...mi je blo jasno, da bo treba nekaj ukrent...in nisem čakala, da mi dajo uro pri P...sem kar pričakala P že v čakalniciuser posted image .

Saj mala je bla pol vidno bolje, ko je dobila infuzijo. Je pa kriza...sva na šolskem oddelku, saj je pri dojenčkih polno...sam rotavirus. Je rekla zdravnica, da so jih čez vikend 14 sprejel z rota. In tko je še na tej strani ful malih.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
2.3.2009 22:18:37   
Anonimen
Ojoj, pol je rotavirus.user posted image Sej bo kmalu bolje, pa HB da je od Nejca oči frej, da vas malo razbremeni.user posted image
Joško ji pa kar daj, škodila ji ne bo.user posted image

Naša je čist dobra. Očitno ji ni dobro delo mleko zjutraj v soboto in je vse tisto dopoldansko zbruhala. Mal je bla vročična, to je pa tud vse.

Danes mi je spila 5 deci čaja.user posted image Prvič tolko. Poleg mleka in GH.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1721
2.3.2009 22:19:24   
Tina 28
Si pa nič delim z moškimuser posted image . So pol še enga dveletnika prpeljal in je z njim očka...kot sem ujella imajo doma dojenčico in je mami doma. Ful mi je čudno...mi gre kar na živce...zdaj bi lohk kle mal klepetali...user posted image z mamico seveda o otrocih. Je pa en biznismen, ker je šel tud na comp in ma en kup papirjev s sabo. user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
2.3.2009 22:21:57   
Tina 28

Ojoj, pol je rotavirus.user posted image Sej bo kmalu bolje, pa HB da je od Nejca oči frej, da vas malo razbremeni.user posted image
Joško ji pa kar daj, škodila ji ne bo.user posted image

Naša je čist dobra. Očitno ji ni dobro delo mleko zjutraj v soboto in je vse tisto dopoldansko zbruhala. Mal je bla vročična, to je pa tud vse.

Danes mi je spila 5 deci čaja.user posted image Prvič tolko. Poleg mleka in GH.user posted image

Uf to pa je precej...bravo mala. Meni je vztrajno odklanjala..zdaj zvwečer ji je blo pa vroče, pa je kar pila vodo. Ja itak, da jo bom dojila, saj je to še boljš zanjo. Mi je rekla enadruga sestra, da baje dojeni prej prebolijo...in upam da bo res tko...ne prenesem tega miru okol mene...pa Nejca pogrešam za spat dat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
2.3.2009 22:24:11   
Tina 28
user posted image No in sem si rekla, kolk bom zdaj lahko čvekala, ko ne morem nič drugega delat (ima moj srečo, da sem danes vse pospravila in oprala do konca, ko je Anja celo dopoldne spala)....pa vidim, da niste ravno zgovorne

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
2.3.2009 22:24:38   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Ne,sva se spoznala v discu-to so bili časi,ko sem preplesala cele noči,on je pa strojnik,je bil takrat že na faksu,ko sem bla jaz fazanček(sva skupaj že 17.5 let).

Ja, midva v bistvu tudi, samo malo čudne okoliščine - sem najprej 14 dni hodla z njegovim kolegom, ki je bil čisto anti - preko njega sem pa njega spoznala - sva pa začela hoditi dobro leto kasneje, ker sva bila vmes oba v tujini itd. Samo je pa bil moj čuden - je vedel, da sem zmenjena z oni, pa je sitnaril, naj bom raje z njim user posted image user posted image user posted image

17,5 let pa je res že dosti - samo če bi jaz ostala skupaj z mojim prejšnjim, bi tudi zdaj imela že 13 let. Hm....

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?