Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 8:05:19
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro Anja upam, da si že bolš Nam se stanje izbolšuje, hvala za pikepoke so pomagale Nya a je mogoče Gala? Jaka se ne boji nikogar on je vsazga zlo vesel, če je pa hodo je dobra pa sam mami
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 8:06:00
|
|
|
|
anaj22
|
oooooooojjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaa al kako že
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 8:09:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Ali morda gostišče Kunstelj? Več jih tam ne poznam np
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 8:09:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Nya, a gre za gostišče in muzej v enem? np
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 8:09:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 Nya a je mogoče Gala? np
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 8:18:09
|
|
|
|
alea01
|
jutro mamičke Anja- kleopatra- ćeveljčki so kul in še kaka minika zraven in bo mogla Meri v vozičku puško imet nya- pojma nimam...ne poznam... Sofija- za 8mesecev pitje- mi spijemo okoli 30-50ml čaja spanje- mi spimo že od njenega 6 tedna celo noč. Ni bilo potrebe nobenega špartanca in jaz mislim, da je precej odvisno od otroka Naša se boji moških . Ko jih zagleda mal pojoka in pol je kul. Pustim jo lahko kjerkoli kadarkoli pri komerkoli. Ni problema, je pridna in ne joka. tudi, če osebe ne pozna. Par minut je potrebno da se je navadi in jaz jo lahko že pustim tam in grem. Joka edino, kadar sva sami in bog ne daj da grem iz sobe. Vreščanje na kubik
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 8:56:25
|
|
|
|
Tina 28
|
jutro...hvala za pikepoke. Anja je ponoči vse zadržala v sebi...zdaj se je fajn podojila in upam , da ostan. Plenička pa je za razliko od običajno zlo polne...samo malo polulana. ima pa tak kemijski vonj iz ust in se ji skoz mal na bruhanje gre. prej ji je mal nazaj ušlo. Nya a je BATIŠT na boh.beli
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 9:04:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 jutro mamičke Anja- kleopatra- ćeveljčki so kul in še kaka minika zraven in bo mogla Meri v vozičku puško imet nya- pojma nimam...ne poznam... Sofija- za 8mesecev pitje- mi spijemo okoli 30-50ml čaja spanje- mi spimo že od njenega 6 tedna celo noč. Ni bilo potrebe nobenega špartanca in jaz mislim, da je precej odvisno od otroka Naša se boji moških . Ko jih zagleda mal pojoka in pol je kul. Pustim jo lahko kjerkoli kadarkoli pri komerkoli. Ni problema, je pridna in ne joka. tudi, če osebe ne pozna. Par minut je potrebno da se je navadi in jaz jo lahko že pustim tam in grem. Joka edino, kadar sva sami in bog ne daj da grem iz sobe. Vreščanje na kubik ce mislis za mamine so bile vceraj nosene z miniko ,Marisa pa nosi zaenkrat le rdece in je tko frajersko.....pa hvala ker nisi preskocila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 9:10:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 jutro...hvala za pikepoke. Anja je ponoči vse zadržala v sebi...zdaj se je fajn podojila in upam , da ostan. Plenička pa je za razliko od običajno zlo polne...samo malo polulana. ima pa tak kemijski vonj iz ust in se ji skoz mal na bruhanje gre. prej ji je mal nazaj ušlo. Nya a je BATIŠT na boh.beli Dobro da vsaj ponoci ni bruhala....kdaj gresta k P?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 9:12:39
|
|
|
|
lonapo
|
nya- a je mogoče Lectar v Radovljici? Tina-joj upam da se čimprej pozdravite. Sofija za osem mesecev Pitje čaja: naš ga spije v celem dnevu ene 50 ml s težko muko, pa ene 300 ml mleka-mi je P rekla da je v mleku itak 89% vode in to je tekočina, tko da če ni bolan bo že sam pokazal da je žejen. Če pa ni bo pa ven pljuval.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 9:20:10
|
|
|
|
alea01
|
kleopatra...... na mamico sem mislila, na mamico ....seksi mamico Tina28- pejte vi se vseeno mal k P pokazat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 9:26:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 kleopatra...... na mamico sem mislila, na mamico ....seksi mamico se mi je zdelo ja,da ne mislis Meri...Sem se kar malo odvadila pet,tako da so vceraj mal gleznji trpeli,samo se je splacalo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 9:32:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Sofija in Mark Nya,nehaj s temi tvojimi zagonetkami.Ves da se mi je sanjalo .Sem bla pa jezna zjutraj,ker se nikakor nisem mogla spomnit kje in kaj naj bi blo,pa vem da sem v sanjah ugotovila...al je bla Radovljica.....drugace pa mislim,da tam se nisem bila,tako da ne vem. Meri je danes skoraj pojedla tisto stvari ki drzi deklaracijo na oblacilih.Je nasla na zakonski postelji,dala v usta,zacela kasljat pa se nekaj cmihat...sem sla hitro z njo v narocju nastimovat caj,ve tem casu je bruhnila in tisti izpljunila.Grozno .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 9:43:20
|
|
|
|
lunca14
|
sofija,vse naj naj za 8 mesec
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 9:44:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo nya- a je mogoče Lectar v Radovljici? np pa nism vedla, da je v Radovljici tolk gostiln
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 9:46:49
|
|
|
|
lonapo
|
ja a pa je zihr radovljica?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 9:50:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo ja a pa je zihr radovljica? jp
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 9:57:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lonapo ja a pa je zihr radovljica? jp Gostilna Kunstelj...pa sanjalo se mi je da je v Radovljici svasta.
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 2.3.2009 9:58:25 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 9:57:33
|
|
|
|
lunca14
|
anaj...suparca,da so pikapoke pomagale lonapo.....kako,ste pa vi z noricami,je že mimo,jih je mali že dobil(sem pozabila,ajih je že dobil,al ne,vem,da jih je dobil tavelik) alea....kje maš pa fotke od izabelce? kleo....ja lepe šulence maš,kako pa kaže kej s frizerjem,boš šla? naya....važička,ko maš novo previjalno,kje je ta gostilna se mi sanja ne????? aleksandra....no lepo opravi danes z jernejem,naj bo lepa urica tina...odlično,da ni več bruhala,pozabila sem ti povedat za probiotične kapljice od bio-gaja,jih zelo priporočajo pri tako obili driskici,samo,je pa res,da jih ne dobiš v vseh lekarnah slovenka...in ti je uspelo napisat,res si pridna mami
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 9:59:09
|
|
|
|
slovenka
|
I, pupe hvala za čestitke. Pa smo res začeli 9. mesec. Oziroma čez 5 minut ga bomo - rojena 10.03
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:02:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Marisa pa nosi zaenkrat le rdece in je tko frajersko.....pa hvala ker nisi preskocila jaz jih pa nisem vidla - se spomnim sam unih črnih lakastih, pa dvojih za Meri
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:05:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Marisa pa nosi zaenkrat le rdece in je tko frajersko.....pa hvala ker nisi preskocila jaz jih pa nisem vidla - se spomnim sam unih črnih lakastih, pa dvojih za Meri Kaj nisi vidla,saj to je to. In kako je z gostilno?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:06:11
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija previjalna izgleda nekaj posebnega. Super . Ampak povej mi, kako ti svojega fanta obdržiš gor? Jaz imam za previjanje mizo - tudi iz Ikeje - je pa velika 140x70 cm in imam potem na tem previjalno blazino, okrog pa razne potrebščine - in mala kar po celi mizi sega, nima sekunde miru, ko jo prinesem na mizo. Pa se še tako spomnim, kako je včasih veselo ležala na hrbtu in se mi smejala. Sedaj pa takoj na kolena in ven iz podloge...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:06:23
|
|
|
|
slovenka
|
Lunca, ja, je uspelo. Najprej napisati, potem pa skrajšati. Kake sem delala - malo iz glavnega teksta v opombe dajala, potem sem pa še opombe presegla in tam krajšala... V glavnem, je kar fajn iti spat, ko nekaj končam. Imam pa super dragega, da je poskrbel za Sofijo, ko še zmeraj noče ob osmih spat. Potem me je pa počakal in sva bila do enih gor No, za biljard so pa rekli, da ga pripeljejo med 9 in 10h, pa me je klical tip že ob pol 8h. Naju je obe predčasno zbudil. So dali sedežno in biljard v prostor, samo še ni zmontirano - edino sedežno sem dol folijo potegnila, sva s Sofijo malo sedele gor... Zdaj pa že spi, ker so jo prehitro zbudili prej. In čakam sestrico, da pride z novicami o 1500ml tekočine - jaz sem sigurna, da je naša toliko ne dobi - tam 700ml mleka največ - pa kak deci čaja in potem 300ml GH, več že ne. Sicer pa glede tekočine za odrasle, kar svetujejo, jaz tudi nikakor ne morem toliko spiti. Bom zelo gubasta verjetno zaradi tega - samo naša mami pa še dosti manj od mene spije, sploh ji ne gredo tekočine, pa je pri abrahamu zelo fajn videt. Kaj vem.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
umivanje zobvaruška mbKolikokrat na dan otroku umivate zobe (oz. si jih otroci sami)?manj kot 1x na dan (
11%)
1x na dan (
34%)
2x na dan (
48%)
3x na dan (
5%)
bolj pogosto (
2%)
Število vseh glasov: 351Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!