Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:07:32
|
|
|
|
Anonimen
|
en namig: baje se da tam tudi prespati :)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:07:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka I, pupe hvala za čestitke. Pa smo res začeli 9. mesec. Oziroma čez 5 minut ga bomo - rojena 10.03 Moja je bila 10.04
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:08:52
|
|
|
|
slovenka
|
Kleo - informacije o teh zadevah pa dobim direktno od Evropskega sodišča - poleg RR še malo spremljam njihovo stran, kjer so sodbe objavljene Informacij je ful, pač malo selekcijo delam, kaj me zanima. Mene predvsem zanima, kako deluje trg EU - čezmejni pretok blaga (o tem pišem knjigo), potem pa še gibanje oseb, storitev. To v glavnem - in pa ta trk med ekonomskim in socialnim me zanima.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:09:42
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka I, pupe hvala za čestitke. Pa smo res začeli 9. mesec. Oziroma čez 5 minut ga bomo - rojena 10.03 Moja je bila 10.04 Samo pri naših 10.03 je vaša že skoraj GH jedla Nya - daj povej že
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:09:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya en namig: baje se da tam tudi prespati :) Nya al ti beres moje poste al jih preskocic...se tretjic vprasam al je Kunstler,pol se pa ne grem vec.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:10:12
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo - so mi zgledali čevlji tko mladostni, da sploh nisem pet opazila - sam sploh ne dvomim, da dobr zgledaš v njih
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:10:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: nya en namig: baje se da tam tudi prespati :) Nya al ti beres moje poste al jih preskocic...se tretjic vprasam al je Kunstler,pol se pa ne grem vec. nism preskočila, sm prebrala, nism še komentirala np
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:12:22
|
|
|
|
Anonimen
|
mi tamal pleza na škatle, ga ne morm pustit samga, pa zato ko dam na tla, spet lahko tipkam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:12:54
|
|
|
|
anaj22
|
čestitke Sofiji in Marku za obmesečnico
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:17:01
|
|
|
|
lonapo
|
lunca- nejcu se norice sušijo in pikice počasi izginjajo, ima sicer ene tri še "frišne", srbi ga nič, mažem ga tud ne več, edino noter smo še, bomo šli čez ene dva dni ven. Žiga jih še nima, jih pričakujem čez cca 1 teden. Ma pa Žiga spet vnete učke, pa spet mu iz nosa teče, pa spet grdo kašlja- smo bli že 2 x pri P zaradi tega, ampak ima pljuča čista in saturacijo ok. Sva pa s taščo včerej ugotovile da mogoče zato kašlja ker je suh zrak v stanovanju zaradi kurjenja pa ful premal spije, tko da ga zdej kr probam nalivat s čajem, pa razne obkladke dajeva na prsni koš.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:17:56
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: alea01 jutro mamičke Anja- kleopatra- ćeveljčki so kul in še kaka minika zraven in bo mogla Meri v vozičku puško imet nya- pojma nimam...ne poznam... Sofija- za 8mesecev pitje- mi spijemo okoli 30-50ml čaja spanje- mi spimo že od njenega 6 tedna celo noč. Ni bilo potrebe nobenega špartanca in jaz mislim, da je precej odvisno od otroka Naša se boji moških . Ko jih zagleda mal pojoka in pol je kul. Pustim jo lahko kjerkoli kadarkoli pri komerkoli. Ni problema, je pridna in ne joka. tudi, če osebe ne pozna. Par minut je potrebno da se je navadi in jaz jo lahko že pustim tam in grem. Joka edino, kadar sva sami in bog ne daj da grem iz sobe. Vreščanje na kubik ce mislis za mamine so bile vceraj nosene z miniko ,Marisa pa nosi zaenkrat le rdece in je tko frajersko.....pa hvala ker nisi preskocila Kleo, jaz sem ti tulk fouš fajn nakupa, da sem te zalalašč preskočila.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:20:44
|
|
|
|
lonapo
|
No NYa zdej se pa zjasn kje ste bili:
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:22:40
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo lunca- nejcu se norice sušijo in pikice počasi izginjajo, ima sicer ene tri še "frišne", srbi ga nič, mažem ga tud ne več, edino noter smo še, bomo šli čez ene dva dni ven. Žiga jih še nima, jih pričakujem čez cca 1 teden. Ma pa Žiga spet vnete učke, pa spet mu iz nosa teče, pa spet grdo kašlja- smo bli že 2 x pri P zaradi tega, ampak ima pljuča čista in saturacijo ok. Sva pa s taščo včerej ugotovile da mogoče zato kašlja ker je suh zrak v stanovanju zaradi kurjenja pa ful premal spije, tko da ga zdej kr probam nalivat s čajem, pa razne obkladke dajeva na prsni koš. Mi mamo vlažilec zraka,super zadeva,tako,da mamo skoz vlago 60%,pa našim tud skoz iz noskov teče,ampak,to je sestavni del pomladanskega vremena.Vidiš nas tud čaka enkrat tole-norice,jih še nismo mel,kok bo luštno,ko jih bodo mel vsi trije naenkrat,bomo pikasta vojska.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:23:58
|
|
|
|
babysolza
|
Lonapo, to si pa dobro zastavla!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:24:19
|
|
|
|
lunca14
|
U,madonca,lonapo,ti si pa vzela tole skrajno resno ..............ajmo naya,lukata iz škatel dol,pa povej kje ste papali.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:25:36
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: lonapo lunca- nejcu se norice sušijo in pikice počasi izginjajo, ima sicer ene tri še "frišne", srbi ga nič, mažem ga tud ne več, edino noter smo še, bomo šli čez ene dva dni ven. Žiga jih še nima, jih pričakujem čez cca 1 teden. Ma pa Žiga spet vnete učke, pa spet mu iz nosa teče, pa spet grdo kašlja- smo bli že 2 x pri P zaradi tega, ampak ima pljuča čista in saturacijo ok. Sva pa s taščo včerej ugotovile da mogoče zato kašlja ker je suh zrak v stanovanju zaradi kurjenja pa ful premal spije, tko da ga zdej kr probam nalivat s čajem, pa razne obkladke dajeva na prsni koš. Mi mamo vlažilec zraka,super zadeva,tako,da mamo skoz vlago 60%,pa našim tud skoz iz noskov teče,ampak,to je sestavni del pomladanskega vremena.Vidiš nas tud čaka enkrat tole-norice,jih še nismo mel,kok bo luštno,ko jih bodo mel vsi trije naenkrat,bomo pikasta vojska. Mi ga mamo tudi, sam ponavadi naštimam sam tja do 40 %. A je to ful premalo? Brez vlažilca je pa v stanovanju enih 30 %, pa ful mal grejemo radiatorje in še cunje trenutno sušim noter.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:25:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka I, pupe hvala za čestitke. Pa smo res začeli 9. mesec. Oziroma čez 5 minut ga bomo - rojena 10.03 Moja je bila 10.04 Samo pri naših 10.03 je vaša že skoraj GH jedla Ja ja in to sama Slovenka tole knjigo ki pises....kaksne stvari te zanimajo....no,jaz je prebrala ne bom .Danes izves ce roza cunce menjajo lastnika,me prav zanima,drzim pesti da bo bejbi v pravi poziciji .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:28:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo lunca- nejcu se norice sušijo in pikice počasi izginjajo, ima sicer ene tri še "frišne", srbi ga nič, mažem ga tud ne več, edino noter smo še, bomo šli čez ene dva dni ven. Žiga jih še nima, jih pričakujem čez cca 1 teden. Ma pa Žiga spet vnete učke, pa spet mu iz nosa teče, pa spet grdo kašlja- smo bli že 2 x pri P zaradi tega, ampak ima pljuča čista in saturacijo ok. Sva pa s taščo včerej ugotovile da mogoče zato kašlja ker je suh zrak v stanovanju zaradi kurjenja pa ful premal spije, tko da ga zdej kr probam nalivat s čajem, pa razne obkladke dajeva na prsni koš. Tali je ena brazgotinica od noric ostala na celu.Drugace sem pa brala kako se pikice pojavijo na spolovilih in kako otrocki trpijo .Upam,da mi ne bomo imeli prehude oblike.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:29:07
|
|
|
|
lunca14
|
b.s...v kolikor sem se prav informirala,naj bi bla vlaga med 50 in 60% v bivalnem prostoru.Ja 30 je občutno premalo.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:30:34
|
|
|
|
slovenka
|
Kleo - nič ne izvem Baje sedi tako, da se ne vidi. Madonca no. Jaz pa tako radovedna. Ja, saj vem - moja profesija - ni tako zanimivo, kot če bi pisala za kak tabloid Naša pa se je včeraj nad rožo v dnevni sobi spravila - je kar zemljo ven nakopala po tleh; pa enih 10 minut je porabla, da se je sprijaznila, da tiste bremze za vrata ne more ven iz tal dobit
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:30:54
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: lonapo lunca- nejcu se norice sušijo in pikice počasi izginjajo, ima sicer ene tri še "frišne", srbi ga nič, mažem ga tud ne več, edino noter smo še, bomo šli čez ene dva dni ven. Žiga jih še nima, jih pričakujem čez cca 1 teden. Ma pa Žiga spet vnete učke, pa spet mu iz nosa teče, pa spet grdo kašlja- smo bli že 2 x pri P zaradi tega, ampak ima pljuča čista in saturacijo ok. Sva pa s taščo včerej ugotovile da mogoče zato kašlja ker je suh zrak v stanovanju zaradi kurjenja pa ful premal spije, tko da ga zdej kr probam nalivat s čajem, pa razne obkladke dajeva na prsni koš. Tali je ena brazgotinica od noric ostala na celu.jaz jo pa mam na trebuhu,se prav spomnim,kako sem zagledala prvi mehurček,na trebuhu in prav ta mi je ostala,kot brazgotina,spomin na otroštvo Drugace sem pa brala kako se pikice pojavijo na spolovilih in kako otrocki trpijo .Upam,da mi ne bomo imeli prehude oblike.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:32:35
|
|
|
|
slovenka
|
lunca, kako se pa ugotovi, kakšna je vlažnost v prostoru? Ker jaz ne vem za nas... Čeprav glede na to, da smo v novi hiši, verjetno še ni nevarnosti, da je presuho, prej obratno
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:32:59
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo - nič ne izvem Baje sedi tako, da se ne vidi. Madonca no. Jaz pa tako radovedna. Ja, saj vem - moja profesija - ni tako zanimivo, kot če bi pisala za kak tabloid je pa toliko bolj donosna,saj je boljš,da si bolj strokovna,kot,pa da bi pisala za rumeni tisk..........ampak,potem bi pa mele inf.iz prve roke.....katera je zanosila,katera si je joške popravla,kdo vara ..................dej zamenej profesijo Naša pa se je včeraj nad rožo v dnevni sobi spravila - je kar zemljo ven nakopala po tleh; pa enih 10 minut je porabla, da se je sprijaznila, da tiste bremze za vrata ne more ven iz tal dobit
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:33:28
|
|
|
|
Anonimen
|
BS,a zato...zanimivo,da ste prav vse preskocile,jaz pa s takim navdusenjem sliko limam.Meri in prvi ceveljcki,sem bila cist raznezena,pol pa hladen tus . Tamala spi,zdaj ima spet popolnoma drug ritem,ponoci se kar katastrofa,zjutraj se prej zbudi....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:33:58
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka lunca, kako se pa ugotovi, kakšna je vlažnost v prostoru? Ker jaz ne vem za nas... Čeprav glede na to, da smo v novi hiši, verjetno še ni nevarnosti, da je presuho, prej obratno Z vlagomerom,ja če ste v novi hiši,potem imate res še dovolj vlage.
|
Če ima otrok DVE IMENI...Lubici... ga kličete VEDNO po obeh skupaj?DA (
24%)
NE (
66%)
DRUGO - podaj komentar (
10%)
Število vseh glasov: 198Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!