|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
1.3.2009 23:36:34   
Tina 28
ja...mamo srečo, da je ravno pediatrinja jutri tu.če bi danes hotli priti do zdravnika...bi blo pspet celodnevno sranje....pa k sreči še ni zgledal tko krizno. Vsaj popoldan se je umirlo,,,pa je zvečer spet usekal. zdaj čutim, da ma mal v plenički,, pa je bla slabi dve uri nazaj previta.

Piti pa noče mula mala..kar stiska usta in pljuva ven flaško. Po žlički sem ji kar vlivala mal v usta, ko se je cmihala...mal je šlo po grlu.user posted image

se pa zdaj spet pri namastiska...se je ta teden razvadla, ko je ponoči pojokcala zaradi zobk. No, zdaj je pa že prej zasedla svoje mesto. Sam da jo odnesem tja...že joka...pa jo prinesem nazaj...je pa takoj mižule pižuleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
1.3.2009 23:42:49   
Tina 28
a vi mate pa kar take temperature...mi smo meli danes en kup planov za sprehajanje tu okol...pa sem pol jaz rekla, da ne bo šlo...da take pa ne mislim ven vlačit. sem pa prala in sušila na veliko in spet je za celo žehto. Mislim, da so šle štiri žehte skozi še na račun posteljnin in vseh oblačil (njenih...moji), ki so izgubile v boju z bruhanjem ali drisko.

kako mirno spi tu zraven mene...kot ji nebi nič manjkalo. Po eni strani je kar prav, da ni hotela jesti...ker bi jo spet le tiščalo v želodčku in bi cel večer nazaj metala, kot je včeraj ponoči.

Didlina..upam, da ste vi še kar v redu,...da je blo vaše bruhanje bolj enkratno kot naše. Mi je pa zanimivo, da zaradi bruhanja sploh ni jokala. pljuk ven in to je to...verjetno jije odleglo

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
1.3.2009 23:47:29   
Anonimen
Revica Anjauser posted image ,fino da zdaj spancka.

Tina grem jaz spat,sem tolk podrta,ker tamala ponoci take zganja,jaz pa vedno po polnoci v postlo hodim...lahko in mirno nocuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1453
1.3.2009 23:49:20   
Tina 28
ja...saj men se tud že kar oči obračajo...sam mal gledam po netu glede rotavirusa....pa ne gre več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
2.3.2009 6:58:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: nya

No, naša ima pa 2. mini RD - ima vsak mesec vsaj 2 dni. user posted image   Aja, samo jaz, ki ga imam 31.10. pa potem polovico krat nisem imela mini RD - samo na to naša mami sploh ni pomislila user posted image

ne razumem

Kaj me te nocoj nič ne razumete? user posted image

Nya - punce, ki so rodile 29., 30., 31. pravijo, da njihovi mali februarja niso imeli mini RD, ker ni teh dnevov - jaz pa pravim, da mi pa ga bomo zmeraj imeli, ko je naša Sofija rojena 2.7., ker vsaj 2 dni pa ja ima vsak mesec. eh, ne bom pojasnjevala, saj kapiram, da ni preveč smešno user posted image No, jaz sem pa rojena 31. in torej tudi nisem imela kar nekaj teh mini RD, ne? Ker 5 mesecev v letu nima 31 dni.

ja, ja zdej pa razumem - nisem razumela, ker sem tvoj stavek prebrala tkole  no, naša ima pa DRUGIČ mini RD - ima vsak mesec vsaj 2 dni - ker nisi napisala 2.7.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1455
2.3.2009 7:03:07   
Anonimen
In vsem dobro jutro. Vsem bolančkanim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vsem zaspanim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vsem slavljencem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

slovenka - Sofija -8 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HEI (Mark, 2.6.2008) - 9 mesecev

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1456
2.3.2009 7:08:50   
aleksandra silvija
Dobro jutro.
user posted image

Anja--res upam, da ste bolje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Anaj:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nya- a gre za kakšno domačijo?   A morda od kakšnega književnika?

Pri nas zaenkrat vse o.k., Jerneja 1. peljem za 1 uro v vrtec-kjer bo SAM(no, brez mene).
Včeraj ni imel več vročine in živahnost se je vrnila.
Je pa res, da je Jernej bil nazadnje bolan pred rojstvom Lovra in najprej se kar nisem spomnila, da bi vzrok njegove mirnosti lahko bila kakšna virozica.

Je bil pa včeraj krasen sončen pomladni dan. Prav veliko časa smo preživeli v gozdu med zvončki.user posted image

Na podstrešje smo dali previjalno, baldahinuser posted image user posted image , ker pač več ne služijo namenu. Previjalna že zelo dolgo ne.

Koliko Lovro popije? Hm, čaj mu skuham 2-3krat na dan, vmes mu dajem vodo. Vsega skupaj če spije za 1 lonček (kakih 200ml). Je pa res. da se še dojiva.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
2.3.2009 7:10:56   
aleksandra silvija
slovenka - Sofija -8 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HEI (Mark, 2.6.2008) - 9 mesecev

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nya, a se lahko pridružim tvoji čestitki?user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
2.3.2009 7:12:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Nya- a gre za kakšno domačijo?   A morda od kakšnega književnika?

ne, ne - gre za eno zelo dobro gostilno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1459
2.3.2009 7:14:00   
aleksandra silvija
Pr Jožovcu?

Samo ne vem, če je tam temno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
2.3.2009 7:14:45   
Anonimen
A_S - seveda lahko - sej se jaz tud večkrat komu pridružim

previjalna - mi mamo pa novo previjalko - http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/20131830

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1461
2.3.2009 7:15:13   
Anonimen

Pr Jožovcu?

Samo ne vem, če je tam temno...

np - kje pa je to?

Neposredna povezava do sporočila: 1462
2.3.2009 7:15:40   
aleksandra silvija
Begunje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
2.3.2009 7:16:52   
Anonimen
ni v Begunjah - no, pa se je le začela igrica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1464
2.3.2009 7:17:02   
aleksandra silvija
previjalna izgleda nekaj posebnega. Superuser posted image user posted image user posted image .

Ampak povej mi, kako ti svojega fanta obdržiš gor?

Neposredna povezava do sporočila: 1465
2.3.2009 7:19:44   
Anonimen

previjalna izgleda nekaj posebnega. Superuser posted image user posted image user posted image .

Ampak povej mi, kako ti svojega fanta obdržiš gor?

v bistvu je zložljiva in je ta del, kamor ga daš ležat, tko kot v vreči - si predstavljaš?
seveda pa brez kake dobre animacije ne greuser posted image

mi je pa fajn, ker jo mam v kopalnici, pa jo pol sam skup zložim in imamo spet prostor

Neposredna povezava do sporočila: 1466
2.3.2009 7:22:28   
aleksandra silvija
Radovljica?

Neposredna povezava do sporočila: 1467
2.3.2009 7:25:31   
aleksandra silvija
Gostišče Premetovcuser posted image Povečaj sliko
Nekdanja fu

Neposredna povezava do sporočila: 1468
2.3.2009 7:32:20   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Kolk vaši spijejo čaja dnevno...moja paktično nič....sem pa prebrala danes, da bi 10 kg dojenček moral dobiti1500ml tekočine...mi jo pomojem neuser posted image

tina tole je mišljeno z obroki gh. se pravi če poje 200ml kašice se to šteje zraven. meni je zadnjič p seštela vse ovroke in smo prišli na 1200ml pa mi tud ni bilo jasno od kje. sicer pa mi ne pijemo nič, niti ml. samo kar dobi z am in kar je v sadju in zelenjavi user posted image

me pa veseli da ne bruha več user posted image user posted image držem pesti da tole mine user posted image user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
2.3.2009 7:45:22   
Anonimen

Radovljica?

vroče

Neposredna povezava do sporočila: 1470
2.3.2009 7:52:16   
babysolza
Jutrčka!

Nya, hitro povej kje je ta gostilna, jaz tudi rada dobro jem. user posted image user posted image

user posted image user posted image za vse bolančkane. Mi smo HB ok, razen tistega bruhanja in B v januarju je zdrava kot dren. Hitro trkam. user posted image

Uf, a tolko morjo že pojest in popit? No, pa da naračunam. 3-krat po 170-200 ml hrane + 2-3-krat mleko (vse skupaj okrog 450 ml) pa še recimo da 150 ml čajčka. No, ampak sej res to nanese krepko čez jurja. user posted image user posted image

Pri nas pa včeraj ni blo bogvekaj od vremena. Je blo pa v soboto čudovito, sem bila obuta v najlonke in balerinke in v eni taki prehodni jakni in ni nč zeblo. user posted image user posted image
Sem bla že vsa vesela, da je pomlad tu, zdaj pa spet cel teden ta dež. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
2.3.2009 7:55:56   
babysolza

Tina, pri naši pa ne opažam prevelikega strahu pred tujci, sicer je ne puščava same pri kom, ki ga ne pozna, a z mano, z mojim in sestro je super, zraven pa je lahko kdor hoče. Pa ko greva z vozičkom ven in razne neznane tete noter gledajo, se jim tako smeji, pa jim hoče nekaj rečt in to - sem pa brala v knjigah, kako naj okrog tega 8. meseca razne sosede opozorimo, naj se počasi približajo vozičku, ker se mali bojijo, a pri nas ni tega problema. 

No, pri nas smo pa s tem imeli kar probleme, je takoj planla v jok skoraj pri vsakem, ki je prišel k nam - vse babice, dedki itd. Pa smo jih počasi navadli, naj jo par minutk od daleč opazujejo pa se z nama pogovarjajo, pa je minilo. Zdaj je že kar vesela obiskov. user posted image user posted image  Zadnjič sva šle pogledat moje sodelavce, pa tudi bp, pa je blo kr en kup novih obrazov, ker so valda vsi prihiteli na kup gledat to malo čudo. user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
2.3.2009 7:57:13   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

slovenka...saj je ne puščam pri neznanih...pa tud ne velik...ampak če je nujno...res nujno je blo v tem mesecu ene 4krat za malo časa. drugače sta to mami alpa sestra, ki tudi velikokrat gre na sprehod z namauser posted image .  to pa tudiprinas ni, da bi se tujcev bala, če jo ogovorijo. ponavadise posmeji in se sramežljivpo zarine v mojo ramouser posted image

Sam to je res - Sabina se je 'bala' domačih, tetk na sprehodih pa ne. Očitno začuti, da ti so domači in se zna zgodit, da mem mami s tem človekom pusti - pa je treba preventivno zakričat. user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
2.3.2009 8:03:08   
aleksandra silvija
Nya, a gre za gostišče in muzej v enem?

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
2.3.2009 8:04:23   
aleksandra silvija
Ali morda gostišče Kunstelj?

Več jih tam ne poznamuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Depiliranje

Kako pogosto si depilirate noge?

večkrat na teden (17%)

enkrat na teden (22%)

enkrat na 2 tedna (16%)

enkrat na tri tedne (14%)

enkrat na mesec (16%)

manj pogosto (16%)

Število vseh glasov: 300

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!