Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 7:46:40
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Moram it, imamo danes spet opravke. Lep dan.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 8:15:24
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro hvala za kavo as vidim, da čvekate zadnje dni,ker sem spet nekaj strani v zaostanku. Pozna se da je lepo vreme in to izkoristiva,popoldne pa kam gremo in zvečer se mi kakšen dan sploh ne da na računalnik. kleo- nisem skoz na tistem forumu Včeraj smo dobili nov zobek Ampak sploh ne zgoraj,kjer ima vse otečeno, ampak spodaj levo, tako da mi ne gremo po knjigi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 8:16:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Grem na en čik.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 8:16:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Ojla! Jaz sem se prišla pa sam mal považit - Sabinči puza! Je pogruntala, da nazaj ne pride nikamor in je začela naprej. Mami seveda kr razganja od ponosa. pri nas še vedno samo nazaj puzamo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 8:18:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 ojla upam da ste velik velik bolš kot sva midva z Jakom, sva zbolela . Jaka je celo noč kuhala vročina zdej jo ma pa 37,8 glih tok da je mal dobre volje, pol mal tečko, pol se mal crklava in nakoncu mal zadrema. Mene pa tud neki kuha pa vse me boli. Lunca-tvoji slikovni komentarji so pa zakon AS- ojoj groza,samo da je vse ok
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 8:19:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Lejte mojo bejbo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 8:19:48
|
|
|
|
Anonimen
|
evo,zadnjih nekaj strani sem preletela, tako, da je mogoče da sem kaj zgrešila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 9:07:05
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny evo,zadnjih nekaj strani sem preletela, tako, da je mogoče da sem kaj zgrešila ninny......Bistvo si zadela (moji komentarji-slikovni so zakon) ,pa za zobeka Ja aleksandra hvala za kavo in zajtrk(pa nisem vedela da je tvoj jernej tako hud,mislim,kje najde vse te noro ubijalske ideje,potem,pa ni čudno,da ga moraš met skoz na uču,samo veš kaj,mi je pa še vedno najbolj svetovna tista,ko se ti je skril v koš za smeti ) ,kavo sem spila,zdej grem pa še jest ,pa da se považim še jaz,imamo tud nov zobek zgoraj enko kleo....upam,da te bo glava kaj nehala bolet,pa le pij veliko,oko,res rabi veliko tekočine,vem se sliši hecno,a je res,ampak ne piva -vode,vode pa super čveke ste ble včeraj,očitno sem šla prehitro spat,tina didlina,kleo in as.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 9:15:55
|
|
|
|
NinKa
|
Pozdravljene punce, ste pa hitre, že VI del..ma ne najdem več časa za net. Vsaj ne za RR. Nick se mi zbuja ob 7h, ker ga tavečji zbudi. Potem je buden do 11h pa malo zadremucka, pol je kosilo, pa kaka trgovina, sprehod ali samo poležavanje na balkonu. Potem pa že pride tavečji z vrtca in možek...pa je malo čas za kavico pa za tavečjega, s katerim sedaj vadima popldan malo grafomotoriko....in zvečer se mi ne da na net. Drugače pa naš Nickec pridno vse papca kaj dobi...pa ker sem se še v začetku februarja sekirala, ker smo bili brezzobe pošasti, nismo ne plezali ne puzali, sam kotalili....no sedaj imam . Mali mi v treh tednih skapiral kako se puza, kako se postavi na kolena in šiba tako in sedaj se mi zadnje dneve že postavlja na noge če se lahko prime za kaj. Beri za stoječo luč, al pa ob kavču, ob papasanu...odpira si vsa priprta vrata, krade Fruchtzwerge magnetke s pomivalca, hoče se prehranjevati z zemljo pri rožah....vglavnem adijo in lepe sanje o dopoldanskem miru. Sam še šprintam čez stanovanje za našo malo samohodko. toliko od nas za zdaj, mam dons tavečjega doma ker se je ponoči zbudu in imel 37,8, no sedaj nima vročine, ampak je ful miren in je ostal doma. Upam, da ne bo kaj hujšega, ker smo čez vikend brez možeka, ker je na eni konferenci. Uživajte in lep vikend. Aja, še tukaj povprašam...če ima katera kak račun od pampers iz špara odveč se toplo priporočam.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 9:29:55
|
|
|
|
alea01
|
Hello mamičke Marisa, ful šikana frizurca, lepa lička in super plišasti prijatelji Ema, za zobek...mi smo že od novembra samo na dveh Maša, za operacijo jernej, samo da je vse vredu. In mamica imej ga na očeh lunca14, razturaš s slikicami anaj, nič hudega, če se je odstavil. Si pa lahko ponosna, da si ga tako dolgo dojila slovenka, kaj pa tadva malarja kvasita . Ta je pa mimo, no vsaj da sta končala. Pa le glej, da bodo čimprej fotke gor Mene pa neki zanima . mi lahko poveste na kateri št. ste? A še kar na št.74 in kdaj ste prišli na večjo? Zanima me pa zato, ker jaz sem že ful cunjic za poletje nakupila št.80 in se mal bojim, da ne bomo prišlo do te številke. Sicer smo pa na št.74 že odzačetka novembra. hvala
< Sporočilo je popravil alea01 -- 27.2.2009 9:40:44 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 9:31:45
|
|
|
|
lunca14
|
ninka...........škoda,da ne najdeš mal več časa za rr,ti pa lahko nekaj povem,imaš pa tako simpatičnega fantiča,tak lep nasmešek ma,da sem kar nekaj časa gledalo tvojo slikico,z nasmeškom na obrazu,javi se še kaj,pa lepo ,da imaš tapravga ,vročina,bo pa že mimo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 9:35:20
|
|
|
|
lunca14
|
O,glejo,glejo,našo mamico,najlepše in fotogenične pupe ,ja veš,kaj si pozabila,mi mamo tud nov zobek,pa mal tud že papamo na žlico,pa rit v luft dvigujemo,pa spimo po tanovem v svoji posteljici in nosimo hlače od 74 pa do 80,odvisno od modela.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 9:50:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa neki zanimauser posted image . mi lahko poveste na kateri št. ste? A še kar na št.74 in kdaj ste prišli na večjo? Zanima me pa zato, ker jaz sem že ful cunjic za poletje nakupila št.80 in se mal bojim, da ne bomo prišlo do te številke. Sicer smo pa na št.74 že odzačetka novembra. hvalauser posted image mi smo v glavnem na 74,nekaj pa že 80
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 9:51:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ema, user posted image user posted image user posted image za zobek...mi smo že od novembra samo na dvehuser posted image mi so prve dobili začetek decembra pa tud do sedaj nič, tako da bodo pri vas tud po moje kmalu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 10:25:50
|
|
|
|
babysolza
|
Ola! Alea, mi smo tudi dobili prva 2 decembra in sedaj še enega, tako da ti naslednji mesec kak zobek ne uide. Cunjice - jaz sem ji poletne stvari nabavla sam neki malga, večinoma 81 (francoska številka) al pa 86, sam večino še moram nabavt. Trenutno nosi 74, hlače tudi 80, ker ima precej dolge nogice. Tudi kake 86 že dam nanjo, raje vidim, da so ji hlače malo dolge kot prekratke. Ninny in lunca - bravo za zobke!!! NinKa, res je lepotec ta tvoj škojč...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 10:43:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Jaz tudi upam, ker zdravnici je pokazal, da ga je treslo kot v risanki... ja sej to je to - najbrž je hotel sprobat, če res zasvetiš, če roko vtakneš namest žarnice - no, pol pa naj še rečejo, da so risanke varne pa HB, da je vse ok ninny - za zobek NinKa - super za plezalca, sej bo kmal hodil, pa sej veš, kaj pravijo - da mora vsak otrok 2kg blata pojest - no zemlaj je en del tega alea - mi smo tud na 74, nekaj stvari mamo še 68, sam ne veliko, nekaj pa tudi že 80 - ma sej to je ful odvisno od cifer. Za poletje pa še nič ne kupujem, da nam ne bo slučajno premajhno - ker so pol tud akcijske cene previsoke
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 11:22:07
|
|
|
|
lunca14
|
In ko naya preskoči mene ...................mi mamo tud zobek
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 11:34:11
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj, no midva sva tudi ok. Zgornje dlesni imava tako napete, da so kar bele. In to so nastavki za 4 zobeke. Samo čakam, da bojo zbombandirali ven. No za nove zobeke.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 12:22:40
|
|
|
|
lunca14
|
za lep sončni dan vsem skupi
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 12:47:37
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Tina, kako otroku dopoveš, naj ne počne oslarij? Npr. pravilo: v vtičnice ne lulamo--mi pač prej ni padlo na pamet Ja sem ravno razmišljala kako mu je to padlo na pamet...mogoče ga je zanimalo, če bo lohk zadel tko majhno luknjico No, to pa je tudi moj šef pravil za svojega sinkota - da je to počel - in kako so bili presenečeni - ker prva hčera se seveda tega ni nikoli lotevala Naša pa zdaj non stop za tisto verižico pri lamelnih zavesah vleče, pa tako cuka zavese, da bo glih enkrat kaka dol padla. PA na eni omarici se je spodaj en kos odlepil, jaz sploh opazila nisem, ona pa non stop hodi tja in vleče zadevo stran. Kleo - jaz delam pilates, samo še ne tako dolgo, da bi ti lahko rekla, ali se splača ali ne. Po mojem to ni za hujšanje, za pretegnit mišice pa je Mi pa imamo zadnje dni zmedo, ker mala hodi spat ob 11h zvečer. Nikak je ne moreva spraviti nazaj na 8. uro. Sinoči sem jo hotla držati gor vsaj do pol 7h, pa bi jo šla kopat in spat - ker prej ni hotla spat - pa je potem ob 6h meni na rokah začela zapirati oči - in je spala do pol 9h - potem pa je šla spat malo pred polnoči. Bom vidla, če bomo danes kaj bolj uspešni. Sedaj se je zbudila - pa upam, da bo spet šla spat kje ob 4h, ne šele ob 6h.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 12:49:13
|
|
|
|
slovenka
|
alea, moram prej še en čas pucat, potem bodo pa fotke. V ponedeljek pripeljejo biljard in sedežno - samo potem pa ne vem, kdaj bomo šli še kaj drobnarije nabavljat - slike, ogledala, svetilko... No, greva zdaj z malo na sprehod.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 13:15:46
|
|
|
|
alea01
|
lunca, tudi vam za zobeke. Sem prejle kar poniknila. Sem dobila telefonski klic, da mora biti torta narejena do 14ure in pol sem se je na brzino lotila in ob 12uri je bila že končana . sicer ne bi bilo nič narobe, če bi mi en dan prej kdo povedal za torto, da bi imela sestavine doma. pol se pa znajdi Kar se cunjic tiče, jaz kar neki nabavljam in me skrbi, da to št.81 ne bomo prilezli...ja babysolza..mi imamo tudi št.81 . Sam verjetno nekje maja pa že pridemo do nje, ali kaj. Menda bomo še kaj zrasli Izabel osmo včeraj izselili iz spalnice v njeno sobico. Ni bilo nobenega problema. Po njo sem prvič šla šele ob 6.30 ko ima prvi obrok AM, tako da verjetno ne bo problema. Kar se zobov tiče. Jaz sem zadnjič že pol slovencem povedala, da imamo 3zob in pol se izkaže, da niti blizu nismo, kaj šele da bi kak zob kje bil . Nismo pa nič tečni, spimo še zmeri 11,5ur v kosu, tako da verjetno še ne bo zob tako kmalu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 14:40:03
|
|
|
|
RMRM
|
Mah,spet me ven meče . za zobke in kobacanje. oblačila - mi nosimo 74, kakšen bodi 68. Od določenih firm so pa tako majhne št., da ob nakupu gledam dejansko velikost oblačila in ne št. AS - tole pri vas je pa res pestro. Še dobro, da ni bilo kaj hujšega. Sem pa jaz vedno mislila, kakšen živček je bil naš Mark,ampak takih stvari pa res ni počenjal. Imate zgleda vi tam na dolenjskem tak poseben zrak, ker od moje sestrične dvojčka sta tud dva . Sta s traparijami nadoknadila za vse 3, ker starejši je bil pa tud ko angelček. Pilates - meni osebno je zelo naporen, se pa enkratno počutiš po njem, samo pravilno ga moraš izvajat. Ko sem ga jaz doma delala, je blo čist simpl, ko sem pa v studiu, sem pa komaj folgala , pa še sto stvari naenkrat je treba mislit. Za sprostitev je pa .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 15:15:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Mat...me zeza danes tole,sploh ne morem posta poslat.Evo sliko mi je ratalo obrazlozitve ne....smo bli ves dan v nabavi,tamala dobila prve ceveljcke,st.18 in 19.So ji 18 se malo velike,ampak preden bo shodila ji bodo prav....ne bom vec pisala ker mozno,da mi ga spet ven vrze...kuham ....zgleda da samo ta prime nov ne.......no,zraven so se moji cevlji,kaksni se vam zdijo?? Ninny,saj nisem rekla da si ves cas gor.. ,tamala nosi st.80. za zobke pilates,si moram nekje ogledat,ker po pisanju sodec zgleda mucenje ......
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 27.2.2009 15:23:36 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 27.2.2009 15:22:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 In ko naya preskoči mene ...................mi mamo tud zobek se opravičujem - sem hotla vsaki posebej napisat, pa sm šla po vrsti, pol me je pa moj zmotil, k je nekaj iskal, sem pa pozabila - sorči še enkrat - bom 1 okno več pomila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kje ste si "spletli gnezdo"?frufruna svojem (
45%)
pri svojih starših (
20%)
pri njegovih starših (
26%)
podnajemnik (
10%)
Število vseh glasov: 358Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!