|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
1.3.2009 19:27:31   
lunca14
anaj +tina............da se čim prej pocartateuser posted image user posted image user posted image user posted image ..............ja rota virus je na pohodu,tako,da upam,da bo delal široke ovinke,da nas v veliki večini zaobide

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
1.3.2009 19:54:26   
lunca14
user posted image ................prosim,brez aplavzauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
1.3.2009 20:03:17   
Anonimen
Luncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
1.3.2009 20:32:34   
lunca14
kleo,hvala,hvala,zdej sem pa važna ,ko marelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
1.3.2009 21:15:15   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1430
1.3.2009 21:22:34   
slovenka
babe, ve ste čist sfuzlane user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
1.3.2009 21:24:02   
slovenka
Jaz končujem tisti članek, ki bi ga morala včeraj poslati - pa računam, da med vikendom itak nihče mailov ne kontrolira. user posted image Imam še 100 znakov prostora, sem pa na 3/4 vsebine. Hudir, zdaj bom pa morala stvari dajat v opombe..., saj ne morem tako končati. user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
1.3.2009 21:25:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

No, naša ima pa 2. mini RD - ima vsak mesec vsaj 2 dni. user posted image   Aja, samo jaz, ki ga imam 31.10. pa potem polovico krat nisem imela mini RD - samo na to naša mami sploh ni pomislila user posted image

ne razumem

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1433
1.3.2009 21:30:12   
Anonimen
Vse se zgovarjate na to, da je pretemnouser posted image  - dejte mal opazovat - prt na mizi, ozadnje Lukca, pa to da je temno je pa tud kr pomemben podatek.

Danes smo mel kr rastur v stanovanju - smo bli včer v Ikeii, pa sm pospravljala stvari, pa kuhala kosilo za naju pa še za tri, pa pol na sprehod, pa pospraviti. Pa nekaj sestaviti... V glavnem, sem utrujena ful. No mam pa eno vprašanje - a gre katera v Ikeo v bližnji prohodnosti? Sem hotla včeraj eno omarico kupit, pa je niso mel - ni zlo velika, pa znižana je iz 70€ na 40€, pa bi jo kr melauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1434
1.3.2009 21:42:35   
Anonimen
vsem bolanim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1435
1.3.2009 21:42:53   
Anonimen

Jaz končujem tisti članek, ki bi ga morala včeraj poslati - pa računam, da med vikendom itak nihče mailov ne kontrolira. user posted image Imam še 100 znakov prostora, sem pa na 3/4 vsebine. Hudir, zdaj bom pa morala stvari dajat v opombe..., saj ne morem tako končati. user posted image

Pridna punca,ceprav nimam pojma o cem pises...user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1436
1.3.2009 22:03:36   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Misliš tu v postu ali v članku? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
1.3.2009 22:06:41   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

No, naša ima pa 2. mini RD - ima vsak mesec vsaj 2 dni. user posted image   Aja, samo jaz, ki ga imam 31.10. pa potem polovico krat nisem imela mini RD - samo na to naša mami sploh ni pomislila user posted image

ne razumem

Kaj me te nocoj nič ne razumete? user posted image

Nya - punce, ki so rodile 29., 30., 31. pravijo, da njihovi mali februarja niso imeli mini RD, ker ni teh dnevov - jaz pa pravim, da mi pa ga bomo zmeraj imeli, ko je naša Sofija rojena 2.7., ker vsaj 2 dni pa ja ima vsak mesec. eh, ne bom pojasnjevala, saj kapiram, da ni preveč smešno user posted image No, jaz sem pa rojena 31. in torej tudi nisem imela kar nekaj teh mini RD, ne? Ker 5 mesecev v letu nima 31 dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
1.3.2009 22:07:16   
Anonimen

Na zalost(mojo),mislim obojeuser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1439
1.3.2009 22:09:35   
slovenka

Kleo - članek je o tem, ali lahko sindikati s stavko recimo blokirajo izvajalca storitev, ki npr. z napotenimi delavci pride iz Latvije na Švedsko in tam dela za 3x nižje plače kot veljajo na švedskem in s tem konkurira - lahko pa pride na Švedsko, ker imamo prost pretok storitev.

To zgoraj pa se bunim, ker so nam dali omejitev dolžine članka - koliko znakov največ lahko ima, pa sedaj presegam in bom morala še krajšati user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
1.3.2009 22:11:55   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nya

ne razumem

Kaj me te nocoj nič ne razumete? user posted image

Nya - punce, ki so rodile 29., 30., 31. pravijo, da njihovi mali februarja niso imeli mini RD, ker ni teh dnevov - jaz pa pravim, da mi pa ga bomo zmeraj imeli, ko je naša Sofija rojena 2.7., ker vsaj 2 dni pa ja ima vsak mesec. eh, ne bom pojasnjevala, saj kapiram, da ni preveč smešno user posted image No, jaz sem pa rojena 31. in torej tudi nisem imela kar nekaj teh mini RD, ne? Ker 5 mesecev v letu nima 31 dni.

Zdaj tut jest razumem...a smesno...ja fejst je smesno,zato ker imam jest vec tini mini rd kot tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1441
1.3.2009 22:18:24   
Anonimen

Kleo - članek je o tem, ali lahko sindikati s stavko recimo blokirajo izvajalca storitev, ki npr. z napotenimi delavci pride iz Latvije na Švedsko in tam dela za 3x nižje plače kot veljajo na švedskem in s tem konkurira - lahko pa pride na Švedsko, ker imamo prost pretok storitev.

To zgoraj pa se bunim, ker so nam dali omejitev dolžine članka - koliko znakov največ lahko ima, pa sedaj presegam in bom morala še krajšati user posted image

Potem pa koj tako napisi,da te citav svet razumeuser posted image .
Pri nas so to poljaki,ki delajo za npr.2x nizji znesek kot nemci,posebej v gradbenistvu.
In kaksen bo zakljucek?

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1442
1.3.2009 22:19:15   
slovenka
Kaj tini mini RD imamo še zdaj? Sem mislila, da je to samo do prvega leta - ko so mamice doma in imajo čas na to misliti - pa ker še ni dolgo od poroda in se še dobro spomnijo dneva, ko so trpele user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
1.3.2009 22:23:17   
slovenka
Ja, Kleo, en tak primer je točno bil pred Evropskim sodiščem - ko je Spodnja Saška imela v javnih naročilih, da se lahko prijaviš samo, če spoštuješ kolektivne pogodbe v tej deželi - potem pa je podjetje dobilo posel in zadevo s pod-pogodbo dalo Poljakom, ki so delali za 45% plače, ki bi morala biti - potem je pa Saška odstopila od zadeve in jih kaznovala...

No, zaključek - Sodišče ES pravi, da Spodnja Saška ne more dati takega pogoja - sicer pa je problem v detajlih, da se določiti minimalne plače - samo Nemčija tega ne dela tako, kot pravi Sodišče ES, da bi morala... tujcev ne zavezuje vsaka lokalna sektorska kolektivna pogodba... No, zdaj pa sem zabluzila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Skratka, to bluzenje je "what I do" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
1.3.2009 22:27:24   
slovenka
No, grem počasi - jutri zjutraj nam pripeljejo biljard in sedežno za v biljardnici - obenem pa ima zjutraj sestrica pregled pri G in bi naj izvedela, a dobim nečaka ali nečakinjo julija. Pride k meni in če bo nečakinja, ji bom kar dala tisti dve space bag vreči polni malih roza oblekc user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
1.3.2009 22:28:53   
Anonimen

Ja, Kleo, en tak primer je točno bil pred Evropskim sodiščem - ko je Spodnja Saška imela v javnih naročilih, da se lahko prijaviš samo, če spoštuješ kolektivne pogodbe v tej deželi - potem pa je podjetje dobilo posel in zadevo s pod-pogodbo dalo Poljakom, ki so delali za 45% plače, ki bi morala biti - potem je pa Saška odstopila od zadeve in jih kaznovala...

No, zaključek - Sodišče ES pravi, da Spodnja Saška ne more dati takega pogoja - sicer pa je problem v detajlih, da se določiti minimalne plače - samo Nemčija tega ne dela tako, kot pravi Sodišče ES, da bi morala... tujcev ne zavezuje vsaka lokalna sektorska kolektivna pogodba... No, zdaj pa sem zabluzila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Skratka, to bluzenje je "what I do" user posted image user posted image user posted image

Ja saj vem da ne delajo tako,je moz v tem poslu...sem morala pa res 2x prebratuser posted image user posted image user posted image user posted image in od kot jemljes podatke?

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1446
1.3.2009 22:46:14   
Anonimen
Tina je kaj boljeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1447
1.3.2009 22:57:57   
Tina 28
oj...sem glih prebrala....ma ni velik bolje...popoldne je mela 38 vročine ki pa hura bravo ne raste...je zdaj verjetno že padla.
danes je bruhasla po jutranjem dojenju...po kosilu in še enkrat popoldne..POTEM PA NE VEČ...sicer tudi ni nič hotla jest. drisko je mela tudi okrog 5-ih in prej ob 10.00...je čist svežo oprano posteljnino tud zapackalo..tolk je usekal. Je švohna...ampak zaenkrat mislim, da ni dehitrirana, saj je prej jokala s solzicami. Ful pa noče pit. Popoldan je največ 1dl...zvečer dojenje in prej dojenje.

Na žalost Anja obravnava flaško kot igračko, ker je bla vajena dojenja ..tko, da skor nič ne pije razen pri dojenju 3x dnevno. Jo moram kar prisilit in zdaj jo, saj mleka nimam tolk, da bi jo rehidrirala. Upam, da bo za silouser posted image

Kolk vaši spijejo čaja dnevno...moja paktično nič....sem pa prebrala danes, da bi 10 kg dojenček moral dobiti1500ml tekočine...mi jo pomojem neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
1.3.2009 23:05:00   
Tina 28
mojca, kleo...mislitas, da bo to dovolj tekočine. jutri bova itak šli k zdravniku pa še po dehidrol, ki ga je lunca svetovala. saj fasali sva pa ravno v petek pri pediatinji...sigurnouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
1.3.2009 23:25:00   
Anonimen
Tina,1500ml moja niti v sanjah ne popije.mleka na dan recimo da 200-250ml,tu je zraven kasica.Caja-soka pa ene 250ml,potem pa je tekocina se v sadju,zelenjavi,juhici...tko da,nekaj je.
Tina dobro da vsaj dojis.Kaj pa ce bi ji dala po zlicki?Solzice morjo bit in polulane plenicke.Joj tina,res nimate srece,jutri pa res do zdravnika.Upam da se hitro pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kaj vam je lepše za deklico?
ruby19

Kaj bi izbrale?

Sara (81%)

Sara Ana (19%)

Število vseh glasov: 261

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!