Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 19:27:31
|
|
|
|
lunca14
|
anaj +tina............da se čim prej pocartate ..............ja rota virus je na pohodu,tako,da upam,da bo delal široke ovinke,da nas v veliki večini zaobide
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 19:54:26
|
|
|
|
lunca14
|
................prosim,brez aplavza
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 20:03:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 20:32:34
|
|
|
|
lunca14
|
kleo,hvala,hvala,zdej sem pa važna ,ko marela
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 21:15:15
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 21:22:34
|
|
|
|
slovenka
|
babe, ve ste čist sfuzlane
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 21:24:02
|
|
|
|
slovenka
|
Jaz končujem tisti članek, ki bi ga morala včeraj poslati - pa računam, da med vikendom itak nihče mailov ne kontrolira. Imam še 100 znakov prostora, sem pa na 3/4 vsebine. Hudir, zdaj bom pa morala stvari dajat v opombe..., saj ne morem tako končati.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 21:25:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka No, naša ima pa 2. mini RD - ima vsak mesec vsaj 2 dni. Aja, samo jaz, ki ga imam 31.10. pa potem polovico krat nisem imela mini RD - samo na to naša mami sploh ni pomislila ne razumem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 21:30:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse se zgovarjate na to, da je pretemno - dejte mal opazovat - prt na mizi, ozadnje Lukca, pa to da je temno je pa tud kr pomemben podatek. Danes smo mel kr rastur v stanovanju - smo bli včer v Ikeii, pa sm pospravljala stvari, pa kuhala kosilo za naju pa še za tri, pa pol na sprehod, pa pospraviti. Pa nekaj sestaviti... V glavnem, sem utrujena ful. No mam pa eno vprašanje - a gre katera v Ikeo v bližnji prohodnosti? Sem hotla včeraj eno omarico kupit, pa je niso mel - ni zlo velika, pa znižana je iz 70€ na 40€, pa bi jo kr mela
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 21:42:35
|
|
|
|
Anonimen
|
vsem bolanim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 21:42:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Jaz končujem tisti članek, ki bi ga morala včeraj poslati - pa računam, da med vikendom itak nihče mailov ne kontrolira. Imam še 100 znakov prostora, sem pa na 3/4 vsebine. Hudir, zdaj bom pa morala stvari dajat v opombe..., saj ne morem tako končati. Pridna punca,ceprav nimam pojma o cem pises...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 22:03:36
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Jaz končujem tisti članek, ki bi ga morala včeraj poslati - pa računam, da med vikendom itak nihče mailov ne kontrolira. Imam še 100 znakov prostora, sem pa na 3/4 vsebine. Hudir, zdaj bom pa morala stvari dajat v opombe..., saj ne morem tako končati. Pridna punca,ceprav nimam pojma o cem pises... Misliš tu v postu ali v članku?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 22:06:41
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: slovenka No, naša ima pa 2. mini RD - ima vsak mesec vsaj 2 dni. Aja, samo jaz, ki ga imam 31.10. pa potem polovico krat nisem imela mini RD - samo na to naša mami sploh ni pomislila ne razumem Kaj me te nocoj nič ne razumete? Nya - punce, ki so rodile 29., 30., 31. pravijo, da njihovi mali februarja niso imeli mini RD, ker ni teh dnevov - jaz pa pravim, da mi pa ga bomo zmeraj imeli, ko je naša Sofija rojena 2.7., ker vsaj 2 dni pa ja ima vsak mesec. eh, ne bom pojasnjevala, saj kapiram, da ni preveč smešno No, jaz sem pa rojena 31. in torej tudi nisem imela kar nekaj teh mini RD, ne? Ker 5 mesecev v letu nima 31 dni.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 22:07:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Jaz končujem tisti članek, ki bi ga morala včeraj poslati - pa računam, da med vikendom itak nihče mailov ne kontrolira. Imam še 100 znakov prostora, sem pa na 3/4 vsebine. Hudir, zdaj bom pa morala stvari dajat v opombe..., saj ne morem tako končati. Pridna punca,ceprav nimam pojma o cem pises... Misliš tu v postu ali v članku? Na zalost(mojo),mislim oboje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 22:09:35
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Jaz končujem tisti članek, ki bi ga morala včeraj poslati - pa računam, da med vikendom itak nihče mailov ne kontrolira. Imam še 100 znakov prostora, sem pa na 3/4 vsebine. Hudir, zdaj bom pa morala stvari dajat v opombe..., saj ne morem tako končati. Pridna punca,ceprav nimam pojma o cem pises... Misliš tu v postu ali v članku? Kleo - članek je o tem, ali lahko sindikati s stavko recimo blokirajo izvajalca storitev, ki npr. z napotenimi delavci pride iz Latvije na Švedsko in tam dela za 3x nižje plače kot veljajo na švedskem in s tem konkurira - lahko pa pride na Švedsko, ker imamo prost pretok storitev. To zgoraj pa se bunim, ker so nam dali omejitev dolžine članka - koliko znakov največ lahko ima, pa sedaj presegam in bom morala še krajšati
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 22:11:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: slovenka No, naša ima pa 2. mini RD - ima vsak mesec vsaj 2 dni. Aja, samo jaz, ki ga imam 31.10. pa potem polovico krat nisem imela mini RD - samo na to naša mami sploh ni pomislila ne razumem Kaj me te nocoj nič ne razumete? Nya - punce, ki so rodile 29., 30., 31. pravijo, da njihovi mali februarja niso imeli mini RD, ker ni teh dnevov - jaz pa pravim, da mi pa ga bomo zmeraj imeli, ko je naša Sofija rojena 2.7., ker vsaj 2 dni pa ja ima vsak mesec. eh, ne bom pojasnjevala, saj kapiram, da ni preveč smešno No, jaz sem pa rojena 31. in torej tudi nisem imela kar nekaj teh mini RD, ne? Ker 5 mesecev v letu nima 31 dni. Zdaj tut jest razumem...a smesno...ja fejst je smesno,zato ker imam jest vec tini mini rd kot ti
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 22:18:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Jaz končujem tisti članek, ki bi ga morala včeraj poslati - pa računam, da med vikendom itak nihče mailov ne kontrolira. Imam še 100 znakov prostora, sem pa na 3/4 vsebine. Hudir, zdaj bom pa morala stvari dajat v opombe..., saj ne morem tako končati. Pridna punca,ceprav nimam pojma o cem pises... Misliš tu v postu ali v članku? Kleo - članek je o tem, ali lahko sindikati s stavko recimo blokirajo izvajalca storitev, ki npr. z napotenimi delavci pride iz Latvije na Švedsko in tam dela za 3x nižje plače kot veljajo na švedskem in s tem konkurira - lahko pa pride na Švedsko, ker imamo prost pretok storitev. To zgoraj pa se bunim, ker so nam dali omejitev dolžine članka - koliko znakov največ lahko ima, pa sedaj presegam in bom morala še krajšati Potem pa koj tako napisi,da te citav svet razume . Pri nas so to poljaki,ki delajo za npr.2x nizji znesek kot nemci,posebej v gradbenistvu. In kaksen bo zakljucek?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 22:19:15
|
|
|
|
slovenka
|
Kaj tini mini RD imamo še zdaj? Sem mislila, da je to samo do prvega leta - ko so mamice doma in imajo čas na to misliti - pa ker še ni dolgo od poroda in se še dobro spomnijo dneva, ko so trpele
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 22:23:17
|
|
|
|
slovenka
|
Ja, Kleo, en tak primer je točno bil pred Evropskim sodiščem - ko je Spodnja Saška imela v javnih naročilih, da se lahko prijaviš samo, če spoštuješ kolektivne pogodbe v tej deželi - potem pa je podjetje dobilo posel in zadevo s pod-pogodbo dalo Poljakom, ki so delali za 45% plače, ki bi morala biti - potem je pa Saška odstopila od zadeve in jih kaznovala... No, zaključek - Sodišče ES pravi, da Spodnja Saška ne more dati takega pogoja - sicer pa je problem v detajlih, da se določiti minimalne plače - samo Nemčija tega ne dela tako, kot pravi Sodišče ES, da bi morala... tujcev ne zavezuje vsaka lokalna sektorska kolektivna pogodba... No, zdaj pa sem zabluzila Skratka, to bluzenje je "what I do"
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 22:27:24
|
|
|
|
slovenka
|
No, grem počasi - jutri zjutraj nam pripeljejo biljard in sedežno za v biljardnici - obenem pa ima zjutraj sestrica pregled pri G in bi naj izvedela, a dobim nečaka ali nečakinjo julija. Pride k meni in če bo nečakinja, ji bom kar dala tisti dve space bag vreči polni malih roza oblekc
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 22:28:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ja, Kleo, en tak primer je točno bil pred Evropskim sodiščem - ko je Spodnja Saška imela v javnih naročilih, da se lahko prijaviš samo, če spoštuješ kolektivne pogodbe v tej deželi - potem pa je podjetje dobilo posel in zadevo s pod-pogodbo dalo Poljakom, ki so delali za 45% plače, ki bi morala biti - potem je pa Saška odstopila od zadeve in jih kaznovala... No, zaključek - Sodišče ES pravi, da Spodnja Saška ne more dati takega pogoja - sicer pa je problem v detajlih, da se določiti minimalne plače - samo Nemčija tega ne dela tako, kot pravi Sodišče ES, da bi morala... tujcev ne zavezuje vsaka lokalna sektorska kolektivna pogodba... No, zdaj pa sem zabluzila Skratka, to bluzenje je "what I do" Ja saj vem da ne delajo tako,je moz v tem poslu...sem morala pa res 2x prebrat in od kot jemljes podatke?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 22:46:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina je kaj bolje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 22:57:57
|
|
|
|
Tina 28
|
oj...sem glih prebrala....ma ni velik bolje...popoldne je mela 38 vročine ki pa hura bravo ne raste...je zdaj verjetno že padla. danes je bruhasla po jutranjem dojenju...po kosilu in še enkrat popoldne..POTEM PA NE VEČ...sicer tudi ni nič hotla jest. drisko je mela tudi okrog 5-ih in prej ob 10.00...je čist svežo oprano posteljnino tud zapackalo..tolk je usekal. Je švohna...ampak zaenkrat mislim, da ni dehitrirana, saj je prej jokala s solzicami. Ful pa noče pit. Popoldan je največ 1dl...zvečer dojenje in prej dojenje. Na žalost Anja obravnava flaško kot igračko, ker je bla vajena dojenja ..tko, da skor nič ne pije razen pri dojenju 3x dnevno. Jo moram kar prisilit in zdaj jo, saj mleka nimam tolk, da bi jo rehidrirala. Upam, da bo za silo Kolk vaši spijejo čaja dnevno...moja paktično nič....sem pa prebrala danes, da bi 10 kg dojenček moral dobiti1500ml tekočine...mi jo pomojem ne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 23:05:00
|
|
|
|
Tina 28
|
mojca, kleo...mislitas, da bo to dovolj tekočine. jutri bova itak šli k zdravniku pa še po dehidrol, ki ga je lunca svetovala. saj fasali sva pa ravno v petek pri pediatinji...sigurno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 23:25:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina,1500ml moja niti v sanjah ne popije.mleka na dan recimo da 200-250ml,tu je zraven kasica.Caja-soka pa ene 250ml,potem pa je tekocina se v sadju,zelenjavi,juhici...tko da,nekaj je. Tina dobro da vsaj dojis.Kaj pa ce bi ji dala po zlicki?Solzice morjo bit in polulane plenicke.Joj tina,res nimate srece,jutri pa res do zdravnika.Upam da se hitro pozdravite
|
|
|
Kaj vam je lepše za deklico?ruby19Kaj bi izbrale?Sara (
81%)
Sara Ana (
19%)
Število vseh glasov: 261Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!