lučka 25
|
Pozdravljene. misk2, p saj to j super. 4 folikli. Ja potem pa res samo še in veselo čakanje na . neela, to je čist dobr, da ne iščeš znakov. Ker jih ni pa so, sam zmede te vse skupaj. Ti samo lepo čičaj p čakaj na . Si mi pa brala misli za srečanje. Sem ta vikend razmišljala, da vas moram res že videti, ker mam že abstinenčno krizo po dobrem klepetu polnem norčij. Fargi, včeraj si si pa gotovo prvič dala sam stopko. Je danes lep dan? Ma jutri, ko greš otroke delat bo še lepši. tinč, monti je za PCO zakon. Ko sem jaz prvič shujšala z montijem (to je že 10 let nazaj) in kar nekaj časa vzdrževala težo, sem edinokrat imela redne M, prej pa sem jih imela na 70-80 dni, ko pa sem se polenila, pa zanemarila pri prehrani pa so ciklusi takoj padli na tam nekje 37-49 dni. Tako, da monti je zakon. suzi, ja potem je pa vaš , če ni več lulanja vse povprek. Ja jaz sem v redu, prebavne motnje so šle svojo pot in jaz spet pokam od zdravja. Kar se pa tiče pregleda, oz. posveta se po moje kar čaka, nisi glih takrat na vrsti, ko misliš da si (vsaj za androloga j bilo tako, ko sva z mojim čakala). Za spermiogram pa greš v staro porodnišnico in to v prvem štuku, greš v sprejemno pisarno, da ga popišejo, dobi kartonček, pa ne vem več kaj (sem že pozabu ) potem pa iz sprejemne takoj levo in na za četku hodnika so desna vrata. Joj, pri nama je to že tako dolgo, pa ediino takrat sva bila na GK, da se tam ne znajdem prav dobro.Ti bodo neela, fargi, miška... znale bolj svetovat, povedat.
|