|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
15.2.2009 16:14:08   
mojcaz.
rina držim pesti da ti bo ratalo nardit izptiuser posted image user posted image user posted image

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
15.2.2009 16:14:38   
mojcaz.
eeeee nova stran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
15.2.2009 16:50:29   
rina22
Hvala ti, mojcauser posted image

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
15.2.2009 17:04:35   
donna22
O, Rina, ti si isti letnik kot jaz user posted image user posted image Od kod pa si? Sicer pa se tudi jaz zdaj ubadam z izpiti, tak da tudi tebi želim vso srečo user posted image

Mojca, kaj si bla na Severini? Jaz grem menda na Gibonnija danes ...

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
15.2.2009 17:21:22   
rina22
Ja, donna22, zgleda, da sva res isti letnikuser posted image Kak fajnuser posted image Jaz sem drugače iz Ljutomera, samo sem večinoma v MB, tak da je MB skoraj postal že moj 1. domuser posted image . Od kod si pa ti? Če želiš, lahko kaj več rečeme na zs (kaj študiraš,...) če se strinjaš user posted image

Nič, zdaj pa res letim nazaj k knjigamuser posted image
Uživajte, punceuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
15.2.2009 17:26:34   
donna22
Ti bom poslala zs ...

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
15.2.2009 21:26:35   
mojcaz.
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

O, Rina, ti si isti letnik kot jaz user posted image user posted image Od kod pa si? Sicer pa se tudi jaz zdaj ubadam z izpiti, tak da tudi tebi želim vso srečo user posted image

Mojca, kaj si bla na Severini? Jaz grem menda na Gibonnija danes ...

Ja na Severini sem bla. Blo je kar zanimivo, vendar nisem več navajena žurat  do jutranjih ur, zato sem dans malo bol bogauser posted image user posted image če greš ga Gibonnija pa uživaj user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
16.2.2009 7:44:25   
Anonimen
Jutro!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

zivjo nosečkeuser posted image

se tu da sporočim veselo novicouser posted image , od danes naprej moj prst krasi precudovit zaročni prstanuser posted image
tako da bom v kratkem gospauser posted image

toliko za danes, se grem ckljat nazajuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image
Še ena bodoča gospa! Kako lepo... user posted image  Pa romantično - na valentinovo. user posted image   

Čestitke tudi z moje strani!user posted image user posted image user posted image

Js sm pa že v 21. t! joojj kaj gre čas! Men se je pa ta vikend pojavil izcedek (beli tok), ki ga prej nikol nism mela. user posted image   Zdej bo verjetno tako do poroda. V prvi nos. se mi je pojavil nekje v 8. mesecu nosečnosti.

Mi smo v soboto imeli bolj zaseuser posted image , v nedeljo smo se pa ceeeeel dan potepali.

Ella - katera košara stane 94 €? Js sm gledala quinnijeve nove in je ni pod 180€ user posted image  Bi js tud mela tako ceno, pol sploh študirala ne bi.user posted image

OK, grem še mal okol prečekirat, pol pa itak delat! user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2408
16.2.2009 9:16:35   
katrinka
jutro nosečkeuser posted image

danes sva s pikico naredile 17t in korakave v 18tuser posted image user posted image user posted image

rina22 - sporoči kako je slo na izpituuser posted image , meni se danes spet začnejo predavanjauser posted image

sem pa danes klicala na upravno enoto v lj in imajo datum 4.4. še frej tako da očitno bom 4.4. gospa.user posted image ..jupi,
zdej lahko razmisljam o dveh imenih za pikico ker bo samo en priimek...jupiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
16.2.2009 9:32:46   
monty
punce dobro jutro in lep začetek tedna vam želim!

Naj vam omenim, da sem imela raziskovalni vikend: tema: toksoplazmoa.
namreč so me prestrašili, da se zadeva širi po zraku in ker sem bila tudi v prostorih kjer so mucke, na žalost tudi ena mlada sem seveda malo poizvedela dalje. zadeva je taka, da je Pušenjak pisal da je sicer možen prenos po zraku vendar je možnosti malo, na mikrobiološkem pa mi je ena zdravnica rekla, da to ne gre in da je potrebno spore nekako zaužit, torej če roke nesemo v usta... in da preko pljuč okužba ni možna. kdo ima prav ne vem, najbrž dohtarca na mikrobiologiji že ve. in ciste se nahajajo v mačjih iztrebkih, kužne pa postanejo v 3 do 5 dneh po izločitvi. če vsak dan izpraznemo mačje straišče se torej še ne aktivirajo in prav zato priporočajo prekuhavanje mačjih stranišč in posod vsake 5 dni, ker s tem močno zmanjšamo možnosti prenosa aktivnih cist. Je pa tudi res, da mačka prenaša ciste le do 3 tedne po okužbi in to prvi okužbi, kasneje pa ne več. tako da ni čudno, da ste tudi nekatere ki ste celo življenje z mucami negativne. in druga stvar, od okužbe do pozitivnega testa mora minit 1 do 3 tednov. če se okužite danes bo test + šele cez največ 3 tedne. tudi sama sem že celo življenje med živalmi vključno z mačkami, mladimi, starimi, mladiči...pa se nisem okužila. smo jo imeli tudi doma, se je potepala po vsej vasi in vc sem ji čistila jaz pa sem nisem okužila. da bi se ravno sedaj, ko se jih  kolikor toliko izogibam???? obstaja pa seveda možnost. se posebno me je strah za eno mlado muco, ki jo ima teta in hodi okrog, vs pa ima v kuhinji in tudi ko sem na obisku mače skače vsepovsod. in če recimo gre lahko po zraku?? ali pa hodi po mizi in potem se recimo z roko počohaš po ustih?? vse je mogoče. mene upam,da me bodo dali sedaj v petek testirati in mislim,da bom šla še sama kdaj samoplačniško, stane cca 44€ kar ni prehudo, glede na posledice ki so lahko.
tako,da moraš res trofit tri tedne ko je maček prenašalec pa prvo kot prvo mora biti on okužen. zato so mačke kao manjši problem kot sveže meso in neoprana zelenjva. me pa ob vse tem čudi, da je relativno veliiko prekuženih(torej pozotivnih na tokso, pa ne mislim nosečnic ampak na splošno) saj je % v rodni dobi to je nekje do 35 leta okrog 37% in do 40 leta starosti kar 60%. potem najbrž ni tako enostavno staknit okužbe. ne vem, najbrž je okuženega več kmečkega prebivalstva, kjer so pogosto tudi večji porabniki domaćega mesa, pa mačk in podobnega je v izobilju.

tiste, ki imate prvi test v user posted image  +, pa je ugotovljeno, da je okužba stara se ne testira več ker je prekužena in zanjo in za plod ni več nevarnosti. Tiste se srečke, ker tudi če se med nosečnostjo "okužite" imate vi in plod protitelesa in je vse okej. edino nevarna je prva okužba v nosečnosti.

Mislim, da bo naredila medicinsko fakulteto v malem v teh  9 mesecih in da če ne bi na tehle forumih prebrala vse mogoče grozote ki so se že zgodile zaradi tega, se s tem sploh ne bi ukvarjala.
evo toliko o toksi, če kateri pomaga!

komaj čakam pregled v petek in MF še v Soboto pri Pušenjaku!
držim pesti za prav vse nas, da bomo vse brez problemov dočakale julij ali pa konec junija ko dobimo naše zaklade!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
16.2.2009 9:51:51   
zaspančka
Letos sem imela ful lepo valentinovo. Z user posted image  sva bila namreč na poroki od kolegov in sva se mela fenomenalno. user posted image  Ful sem se naplesala in mi je tok sedel, kr sem res ornk premigala. Hrana je bla tud dobra, tko da je bil res popoln dan. user posted image  Edin dons se mi mal pozna, da mi manka spanca, kr se nisem čez vikend zadost naspala. Ampak bomo že preživel.

Občasno se mi zazdi, sploh zjutrej al pa zvečer, ko ležim, da čutim take mehurčke v trebuhu. user posted image  Pa še v četrtek grem spet na pregled, da vidmo, če user posted image  lepo raste.

Dons se bom pa spravla pucat najino bodoče stanovanje. V kopalnci mava že vse notr razn omarc in se bom dons lotla generalno čistit komplet vse ploščice, kr so itak zdej ful umazane. Sej se mi glih ne da, ampak enkrat je treba, pa bolš prej, kukr kasnej, kr trebuh itak raste iz dneva v dan. user posted image

Aja, pa čestitke katarinka za poroko. user posted image user posted image  Boš pa prej gospa kot jaz. user posted image  Midva mava še natanko 3 mesece do poroke. A si že kej razmišljala o obleki? Jaz bi mela kr kakšno malo boljšo oblekico, ne prou poročne, pa ne vem kam nej grem pogledat. A maš kakšno idejo? Kje so kakšne nosečniške trgovine? Itak bom še mal počakala preden bom šla kupit, ker ne vem kok mi bo še buši zrastu v teh 3 mesecih.

LP vsem julijskim user posted image .

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
16.2.2009 10:08:17   
dd77
Jutro user posted image ......

Vprašanje za vas...

Ali se kašni dogaja kakšno noč da se kej poti?

Meni vsakotolko ...zbudim se mokra med prsi,neven zakaj? lahko so hormoni ali ščitnica nevem? kaj pa vam?

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
16.2.2009 10:14:28   
Belika
Živjo,

čisto lahko so hormoni. Jaz sem imela ene dvakrat čez dan obdobja, ko sem se spotila in zakuhala, sem mislila , da sem zbolela. No potem me je pa moj spomnil, na vročinske napade v nosečnosti (v koledarčku sva brala o tem)

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
16.2.2009 10:18:18   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Pozdravljene. Me že doooolgo časa ni bilo tu med julikami. Se opravičujem, sem zgleda kar malo več časa rabila, da sem dojela, da sem pa le nosečka.user posted image

Najprej, jazzzika, pozdravljena. Se bolj srečujeva drugje na RR. Bom v nadaljne poskušala bit malo bolj aktivna še tu.user posted image

Da malo povem kako je kaj pri meni, pa se bom bolj ozirala na trenutno debato.

Jaz imam pregled, pri nas rečejo kar posvetovalnica, na vsake 4 tedne. Zjutraj med 8-9 uro moram dati vodo in kri, potem pa pridem nazaj okoli 10.30 ure še na posvet, pregled h G. Vseto inmam v porodnišnici, pa še srečo imam, da živim čez cesto, tako da grem vmes lahko nazaj domov.

Brcike že čutim, so bolj nežne, včasih pa toliko močno, da sem pa res sigurna, da je to to.

V materinsko knjižico pa meni vse sproti beležijo, zapišejo,....Tudi za vsak UZ so zabeležili.

Prejgled za krvno skupino pri nas naredijo, ko imaš orvo posvetovalnico. Jaz sem imela že določeno krvno skupino izpred 12 let, pa so mi seeno še enkrat preverili. Zgleda nič ne šparajo.

V nosečnosti sem najprej zgubila 4 kg, zdaj pa imam še vedno -3kg. So me pestile slabosti, pa moj G je tako in tako rekel, da ni panike, ker mam dovolj zaloge, tudi če ne pridobim prav veliko kg, raje kakega manj kot kakega več.

Drugače pa imam naslednjo posvetovalnico 4.3. in morfologijo 10.3. (sem rekla mojemu, da bo za ro. dan dobil sliko v živo od najinega user posted image )user posted image

Glede vozička, midva še kar ne veva katerega bi, še gledava. Katere firme pa ste ve kaj gledale? Sva se pa tudi midva odločila, da vzameva košaro, ker ko si kje, lahko vsaj tu notri zaspi.

To je sedaj bolj n "kratko", bom bolj aktivna in vas tako tudi lažje spoznala. user posted image

A ja še to, ana** palačinke so pa tudi moja najlubša poslastica. Tko, da jih tudi jaz z lahkoto pojem 8.user posted image

lučka25...lepo da si se prišla mal pokazat, tule je tema kar živahna in si zaostanka enostavno ne moreš privoščit, ker je preveč za nazaj bratuser posted image . Čeprav tudi mene kdaj pa kdaj ujame in nisem na tekočem z dogajanjem.
Super za brcike, jaz sem tudi kar kmalu začela čutit našega čmrlja, včeraj pa se mi zdi da si je garsonjero širil, je trebuh kar skakal ponoči. Upam, da ne drži tisto kar sem prebrala, da se že sedaj kaže dojenčkov ritem spanja in bedenja. Ker potem bomo nočne pticeuser posted image .

Midva sva se ogrela za Jane slalom pro. Mi je nekako res naj naj. Sedaj morava počakat ker pride nova kolekcija in druge barve. So bile pa lanske kar dost mrtve in če bi sem morala odločit za lasko bi vzela zeleno. Saj veš, pri enem se ne misliva ustavit.user posted image

jaz imam morfologijo 25.2., mal pred tabo, je kar razumljivo, ti si šla na postopek mal za mano. Bo pa krasno darilo za tvojega, da bo kar uživo videl svojega otročka. Kaj boste imeli?

Kar se tiče palačink..je nekako tako pri meni kot pri ani**....ko drugi nehajo se moram tudi sama ustavit, pojedla bi jih neskončno...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
16.2.2009 10:20:47   
mojcaz.
katrinka čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
16.2.2009 11:16:02   
donna22
Jaz imam mačke že 20 let pa tudi hrano sem jedla takšno, kot mi je pasala, pa nisem dobla toxe. Saj zdaj pazim in vem, da je možno, da jo dobim, ampak se mi glede na to zdi,  da se moraš skorajda potrudit, da jo dobiš. Mislim pa, da je samo pri nas v Sloveniji tolko pompa okrog tega ...

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
16.2.2009 11:37:50   
jazzz27
katrinka, čestitke za zaroko. Pa na tako lep datum...bosta cerkveno in civilno?user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
16.2.2009 11:44:36   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Jaz imam mačke že 20 let pa tudi hrano sem jedla takšno, kot mi je pasala, pa nisem dobla toxe. Saj zdaj pazim in vem, da je možno, da jo dobim, ampak se mi glede na to zdi,  da se moraš skorajda potrudit, da jo dobiš. Mislim pa, da je samo pri nas v Sloveniji tolko pompa okrog tega ...

se podpišem...

Domače mačke niso nevarne, itak je to bolj nevarno za potepuške mačke, tako da ni take panike. Punce samo pazit je treba da se stvari dobro operejo, da ne brskaš kaj dosti po zemlji in po mačjih staniščih. Če je test na toxo pokazal neg. in imate mačke doma, je skoraj zagotovo, da vam domače muce ne prinesejo tokse.

Jaz imam 5 zunanjih muckov in sem vse božala dokler nise zanosila, tako da ni panike....sem pa negativna na toxo

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
16.2.2009 12:00:35   
monty
Prav mate najbrž je res težko dobit tokso, jaz sem le malo napisala kar sem zvedela, če bo kateri pomagalo.

a so vas že dali drugič testirat za tokso?

Jazzz, midva bova tudi Jane vzela ker mi je najbolj športen in ful kamot se vozi, pa še lahek je, glede na to,da sva v drugem nadstropju in ga bom nosila. pa ne vedno, večino bo kr v avtu.

Jaz tudi upam, da tole kar sedaj počnejo malčki še ni njihov način preživljanja noči, ker potem bom jaz kr pozno ponoči po konci, ker je najbolj živahno v bušiju okrog 23 ure? zjutraj pa spi tako kot jaz.

komaj čakam petek ko imam MF oz soboto ko grem k Pušenjaku!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
16.2.2009 12:13:11   
donna22
Po moje tudi z domačimi mačkami ni straha, za njimi pa sedaj itak ne čistim jaz, tak da  je po moje vse okej ...

Če user posted image dejansko preživljajo dneve tako kot so aktivni v trebuhu, se boma mi2 z mojim dobro ujela user posted image Je tak kot jaz, živahen je večinoma popoldan in zvečer ...user posted image

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
16.2.2009 12:19:16   
jazzz27
monty a v petek pa že MF, kar ne morem verjet, sicer pa je že čas da se začnemo vrstit ane?user posted image  Glede tokse vem da nisi hotela strašit. Prevelika panika glede tega je pa čist odveč. Meni so tud Jane zakon, samo nove kolekcije se še ne da vidit, se mi zdi da je ena pisala, da jo je videla....mi2 bova tud košaro vzela. Kaj pa pri vas?

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
16.2.2009 13:28:21   
monty
jaz po eni strani tudi vem , da je za tokso malo možnosti samo sem vseeno skeptična zaradi novega mačkona, in ker so problem ravno mladi mački. no upam, da ni okužen, če pa že je pa da ni ravno mene našel v tistih treh tednih in me okužil. najbrž ne, zvedela bom pa naslednji teden.

jap v petek bom nekje sredi 21 tedna in me je tako naročil za MF. Pri Pušenjaku je tudi rekla, da je kr okej datum, ker sem bolj tako, da sicer bog ne daj, ampak če je kaj narobe raje čimprej izvem ko se (sicer vemo kako) da še kaj rešit. upam seveda na najboljše in mislim, da sva oba zdrava in bo tudi malček. samo kot sem že pisala, na želost poznam primer ko niso opazili, da ni vse tako kot mora biti in sedaj raje ne omenjam kako družina živi in mali je vprašanje če bo preživel, če pa bo ga čaka prece mizerno življenje. zato pa sem tako v strahu glede vsega!

jaz sem videla nove barve za Jane,samo tudi niso ne vem kako žive, sploh so bolj naravne, oranžna, krem, rjava... take bolj jesenske. Meni je zaenkrat še vedno najbolj všeč sivo zelen od lani. Košaro pa bova menda vseeno vzela, je bolje če res na ravnem leži ko je majčken, če pa mu bo prevroče pa bomo malo kombinirali!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
16.2.2009 13:33:26   
N072009I
user posted image   JULIJSKE NOSEČKE 2009   user posted image

user posted image

PDP  
Ime (št.user posted image ,št.user posted image )   Starost    Kraj     Spol     +Kg

X. JULIJ  
ip77 (1 ,0 ) 31 let                            Gorenjska                 
DannyS (? ,? )                                               KP

23. JUNIJ    
Naty-Taja (3 ,2 ) 30 let                           CE                   +2kg

26. JUNIJ    
donna22 (1 ,0 )22 let                             Ptuj        user posted image         +4kg

28. JUNIJ    
nena30 (1 ,0 ) 30 let                            Izola                   +0kg 

29. JUNIJ    
zoga08 (1 ,0 ) 26 let                    Lukovica    user posted image        +5kg 

1. JULIJ  
NO72009I (1 ,0 ) 30 let                        LJ      user posted image      +5kg
Anonimna (2 ,1 )   
katana37*2  (2 ,1 )  36 let 
Hator (3 ,0 ) 29 let                        KP       user posted image       +5kg    

2. JULIJ

Jenny* (3 ,1 ) 33 let   
ana** (2 ,0 ) 25 let                                  LJ
        user posted image        +5kg 
radovedna julijka (? ,? )

3. JULIJ  
tacamuca (1 ,0 ) 28 let                                       +2kg
_ella_ (1 ,0 ) 37 let                                                 user posted image         +2kg
bimbambom (1 ,0 ) 30 let                                      user posted image
jaknik1 (3 ,2 ) 30 let                        NM         user posted image        +2kg 
_MiNa (1 ,0 ) 

4. JULIJ 
Nikita (5 ,0 )                                                                    user posted image            +6kg
glossa (2 ,1 )
Melika (1 ,0 ) 28 let                                                    
 user posted image          +5kg
jasna81 (3 ,1 ) 27 let                                CE        user posted image     +2,5kg  
anonimna (? ,? )

5. JULIJ  
inuasa (1 ,0 ) 26 let   
LERO (2 ,0 ) 27 let                                                                     +7kg
Špela30 (1 ,0 ) 30 let                                                            +1,5kg
liam (1 ,0 ) 25 let                                        CE       user posted image    +4,5kg
sabina84 (1 ,0 ) 25 let                              CE                  +6kg

6. JULIJ

furlica (2 ,0 ) 30 let                                        user posted image       +2,5kg
nborazem (6 ,2 )                                                          user posted image            +3kg
monty (1 ,0 )  28let                                        +4kg
sonkan (? ,? )

7. JULIJ   
jazzz27 (1 ,0 )                                               user posted image            -2kg    

8. JULIJ 
sinskaT (2 ,1 ) 27 let                                   LJ                        +0kg   
mravljica123 (1 ,0 ) 26 let                                         -0,2kg
ksandra (1 ,0 ) 33 let                                                +2kg

9. JULIJ

lastovka (1 ,0 )  
andy28 (2 ,1 ) 28 let                                    LJ        user posted image          +1kg   
Ribica 80 (1 ,0 ) 28 let                                     user posted image     +1,5kg 
bdubadu (4 ,2 ) 35 let    

10. JULIJ   

11. JULIJ 
smile30 (2 ,1 ) 30 let                                               +5kg
katalena2007 (3 ,0 ) 27 let                                    +6kg
ninocka (3 ,2 ) 30 let                            LJ

12. JULIJ 
Matejci (2 ,1 )
lolita80
(2 ,1 ) 28 let
Lejkica (1 ,0 ) 30 let                                              user posted image           +6kg

13. JULIJ   
rakica26 (1 ,0 ) 26 let 
KaOs (1 ,0 ) 29 let                              CE               +3kg

14. JULIJ   
Vixen (1 ,0 ) 33 let                                                   -2kg

15. JULIJ   
masna (2 ,2 ) 31 let
tonja (2 ,2 ) 26 let   
tanatoraja (1 ,0 )                                        +5kg

giggica (? ,? ) 25 let   

16. JULIJ   
Češnca (2 ,1 ) 29 let                                  user posted image         +0kg
Netopirčy81 (2 ,1 ) 26 let              Lesce
anci banci (1 ,0 ) 29 let                         LJ      user posted image         +4kg 

17. JULIJ

dd77 (1 ,0 ) 31 let                             KP     user posted image      +0,5kg 

18. JULIJ 
lola11 (1 ,0) 

19. JULIJ    

20. JULIJ   
Chebellca (1 ,0 )  
Chatty (2 , ) 26 let
lučka 25 (1 ,0 ) 32 let                                                             -3kg
gaja* (2 ,1 ) 27 let                                                        +0,5kg    
Pupa1005 (1 ,0 ) 31 let

21. JULIJ 
levinja86 (1 ,0 ) 22let

22. JULIJ   
ROŽICI (? ,? )
lilka (2 ,1 ) 30 let                                                             +1kg    

23. JULIJ   
rina22 (1 ,0 )                                                    MB    user posted image       +0kg
elevitka (1 ,0 ) 29 let                           MB     user posted image       +1kg

24 JULIJ  
zaspančka (1 ,0 ) 23 let          Ivančna Gorica       +5kg 
os** (1 ,0 ) 28 let                      KP                      +5kg

tina69 (2 ,1 ) 24 let                                    user posted image       +1kg
tanc555 (2 ,1 )
mimi22 (? ,? )

25. JULIJ   
Anonimna  (2 ,1 ) 28 let                 LJ                    +1kg

26. JULIJ  
darjussa (1 ,0 )                               Prekmurje          

27. JULIJ 

katrinka (1 ,0 ) 25 let                                    LJ        user posted image    +4kg  
BOOMER (1 ,0 ) 29 let                             LJ                 +1,4kg

28. JULIJ  
Sempervivum (1 ,0 )                               LJ         user posted image     +5kg
Belika (1 ,0 ) 29 let                                                        -2kg

29.JULIJ  
anadami (1 ,0 ) 27 let 
SKORPY (1 ,0 ) 26 let

30. JULIJ  
majčula (1 ,0 ) 28 let   

vim (1 ,0 ) 29 let                                       LJ
                    +2kg
MTFP (1 ,0 ) 29 let                                                                          -5kg

31. JULIJ

02. AVGUST  
Upsss (1 ,0 )  

AKTUALNO V TEM TEDNU     
user posted image user posted image user posted image user posted image           

ponedeljek; 16.02.2009
ninocka MF

torek; 17.02.2009
sinskaT MF

rina22 3P
_MiNa P
tacamuca MF 

sreda; 18.02.2009
nena30 MF

četrtek; 19.02.2009
zaspančka P 

petek; 20.02.2009
monty P
tina69 P 

sobota; 21.02.2009
monty MF

AKTUALNO V FEBRUARJU  

ponedeljek; 23.02.2009   
ksandra MF
Ribica80 MF
Belika P

torek; 24.02.2009   
mravljica123 MF

lilka P 

sreda; 25.02.2009   
jazzz27 MF

četrtek; 26.02.2009   
sabina84 MF

petek; 27.02.2009
jasna81 MF
katrinka P
jasna81 P 

AKTUALNO V MARCU 

ponedeljek; 02.03.2009  
Češnca MF
N072009I MF 

torek; 03.03.2009  
Lejkica MF

sreda; 04.03.2009  
Pupa1005 MF

Melika P
lučka 25 P  

četrtek; 05.03.2009  
_ella_ MF
liam MF 

ponedeljek; 09.03.2009  
ana**P

torek; 10.03.2009  
lučka 25 MF
elevitka P

petek; 13.03.2009  
donna22 P
BOOMER P

sreda; 18.03.2009  
_MiNa UZ
os* MF 

petek; 20.03.2009  
zoga08 P 

user posted image user posted image user posted image Trenutno nas je 85 user posted image user posted image user posted image

Z nami so pot začele:

user posted image user posted image user posted image geolina, bayb77, tršica, zvesta, severnica77, ineskaa, bipi, mojcaz, ribica. user posted image user posted image user posted image

user posted image geolina ponovno user posted image (PDP 30.08)

user posted image

user posted image
ana** 11.1.1984
mojcaz 04.1.1988
sabina84 13.1.1984
jazzz27 27.1.19xx

user posted image
zoga08  18.2.1982
bimbambom  4.2.1978 
furlica  27.2.1978
bipi  3.2.1978

user posted image
os**  02.3.1980
bdubadu  11.3.1973
anci banci 14.3.1979
nena30  28.3.1978

user posted image
andy28 11.4.1980
Melika 20.4.1980
_ella_  26.4.1971

user posted image  
katrinka 02.5.1983
elevitka  10.5.1979  
Naty-Taja  18.5.1978
MTFP  24.5.1979

user posted image
jasna81  12.6.1981
BOOMER  3.6.1979

user posted image  
Špela30 5.7.1978
mravljica123  9.7.1982
tonja  13.7.1982
Vixen 16.7.1975
zaspančka 17.7.1985
tacamuca 27.7.1980  

user posted image
jaknik1 28.8.1978

user posted image
smile30 24.09.1978

user posted image  
Češnca  03.10.1979
IiIka  04.10.1982

user posted image   
SKORPY  10.11.1982
liam  17.11.1983
inuasa  20.11.1982
kaOs  21.11.1979

user posted image
NO72009I  7.12.1978
donna22  8.12.1986
gaja*  16.12.1981
Lejkica  25.12.1978 
netopirčy81  27.12.1981

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
16.2.2009 13:59:56   
katrinka
hvala vsem za čestitkeuser posted image

ja res je lep datum morm rect in kar vesela sem da je takouser posted image

drugače pa je tak plan - samo civilna poroka in to midva in priče, noben drug, po porodu - najbrz naslednje poletje pa ta prav ohcet - se bova še cerkveno in vse kar spada zraven - od dekliščine, fantovščine do poročnega potovanja, civilna bo zelo skromna, tako da se bova na cerkveni ravajala...zdi se mi to dobra ideja ker drugace res ne bi imela nič od poroke, zato tudi poročnih oblek ne bom gledala, bom našla kakšno simpatično spomladansko oblekco pa rekelček cez pa je, bom si kasneje dala duškauser posted image user posted image user posted image

no, zdaj pa domov k je konc sihtauser posted image

(odgovor članu N072009I)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
16.2.2009 14:20:10   
ally1
user posted image   JULIJSKE NOSEČKE 2009   user posted image

user posted image

PDP  
Ime (št.user posted image ,št.user posted image )   Starost    Kraj     Spol     +Kg

X. JULIJ  
ip77 (1 ,0 ) 31 let                            Gorenjska                 
DannyS (? ,? )                                               KP

23. JUNIJ    
Naty-Taja (3 ,2 ) 30 let                           CE                   +2kg

26. JUNIJ    
donna22 (1 ,0 )22 let                             Ptuj        user posted image         +4kg

28. JUNIJ    
nena30 (1 ,0 ) 30 let                            Izola                   +0kg 

29. JUNIJ    
zoga08 (1 ,0 ) 26 let                    Lukovica    user posted image        +5kg 

1. JULIJ  
NO72009I (1 ,0 ) 30 let                        LJ      user posted image      +5kg
Anonimna (2 ,1 )   
katana37*2  (2 ,1 )  36 let 
Hator (3 ,0 ) 29 let                        KP       user posted image       +5kg    

2. JULIJ

Jenny* (3 ,1 ) 33 let   
ana** (2 ,0 ) 25 let                                  LJ
        user posted image        +5kg 
radovedna julijka (? ,? )

3. JULIJ  
tacamuca (1 ,0 ) 28 let                                       +2kg
_ella_ (1 ,0 ) 37 let                                                 user posted image         +2kg
bimbambom (1 ,0 ) 30 let                                      user posted image
jaknik1 (3 ,2 ) 30 let                        NM         user posted image        +2kg 
_MiNa (1 ,0 ) 

4. JULIJ 
Nikita (5 ,0 )                                                                    user posted image            +6kg
glossa (2 ,1 )
Melika (1 ,0 ) 28 let                                                    
 user posted image          +5kg
jasna81 (3 ,1 ) 27 let                                CE        user posted image     +2,5kg  
anonimna (? ,? )

5. JULIJ  
inuasa (1 ,0 ) 26 let   
LERO (2 ,0 ) 27 let                                                                     +7kg
Špela30 (1 ,0 ) 30 let                                                            +1,5kg
liam (1 ,0 ) 25 let                                        CE       user posted image    +4,5kg
sabina84 (1 ,0 ) 25 let                              CE                  +6kg

6. JULIJ

furlica (2 ,0 ) 30 let                                        user posted image       +2,5kg
nborazem (6 ,2 )                                                          user posted image            +3kg
monty (1 ,0 )  28let                                        +4kg
sonkan (? ,? )

7. JULIJ   
jazzz27 (1 ,0 )                                               user posted image            -2kg    

8. JULIJ 
sinskaT (2 ,1 ) 27 let                                   LJ                        +0kg   
mravljica123 (1 ,0 ) 26 let                                         -0,2kg
ksandra (1 ,0 ) 33 let                                                +2kg

9. JULIJ

lastovka (1 ,0 )  
andy28 (2 ,1 ) 28 let                                    LJ        user posted image          +1kg   
Ribica 80 (1 ,0 ) 28 let                                     user posted image     +1,5kg 
bdubadu (4 ,2 ) 35 let    

10. JULIJ   

11. JULIJ 
smile30 (2 ,1 ) 30 let                                               +5kg
katalena2007 (3 ,0 ) 27 let                                    +6kg
ninocka (3 ,2 ) 30 let                            LJ

12. JULIJ 
Matejci (2 ,1 )
lolita80
(2 ,1 ) 28 let
Lejkica (1 ,0 ) 30 let                                              user posted image           +6kg

13. JULIJ   
rakica26 (1 ,0 ) 26 let 
KaOs (1 ,0 ) 29 let                              CE               +3kg

14. JULIJ   
Vixen (1 ,0 ) 33 let                                                   -2kg

15. JULIJ   
masna (2 ,2 ) 31 let
tonja (2 ,2 ) 26 let   
tanatoraja (1 ,0 )                                        +5kg

giggica (? ,? ) 25 let   

16. JULIJ   
Češnca (2 ,1 ) 29 let                                  user posted image         +0kg
Netopirčy81 (2 ,1 ) 26 let              Lesce
anci banci (1 ,0 ) 29 let                         LJ      user posted image         +4kg 

17. JULIJ

dd77 (1 ,0 ) 31 let                             KP     user posted image      +0,5kg 

18. JULIJ 
lola11 (1 ,0) 

19. JULIJ    

20. JULIJ   
Chebellca (1 ,0 )  
Chatty (2 , ) 26 let
lučka 25 (1 ,0 ) 32 let                                                             -3kg
gaja* (2 ,1 ) 27 let                                                        +0,5kg    
Pupa1005 (1 ,0 ) 31 let

21. JULIJ 
levinja86 (1 ,0 ) 22let

22. JULIJ   
ROŽICI (? ,? )
lilka (2 ,1 ) 30 let                                                             +1kg    

23. JULIJ   
rina22 (1 ,0 )                                                    MB    user posted image       +0kg
elevitka (1 ,0 ) 29 let                           MB     user posted image       +1kg

24 JULIJ  
zaspančka (1 ,0 ) 23 let          Ivančna Gorica       +5kg 
os** (1 ,0 ) 28 let                      KP                      +5kg

tina69 (2 ,1 ) 24 let                                    user posted image       +1kg
tanc555 (2 ,1 )
mimi22 (? ,? )

25. JULIJ   

26. JULIJ  
darjussa (1 ,0 )                               Prekmurje    
ally1  (2 ,1 ) 28 let                    LJ                     +2kg 

27. JULIJ   
katrinka (1 ,0 ) 25 let                                    LJ        user posted image    +4kg  
BOOMER (1 ,0 ) 29 let                             LJ                 +1,4kg

28. JULIJ  
Sempervivum (1 ,0 )                               LJ         user posted image     +5kg
Belika (1 ,0 ) 29 let                                                        -2kg

29.JULIJ  
anadami (1 ,0 ) 27 let 
SKORPY (1 ,0 ) 26 let

30. JULIJ  
majčula (1 ,0 ) 28 let   

vim (1 ,0 ) 29 let                                       LJ
                    +2kg
MTFP (1 ,0 ) 29 let                                                                          -5kg

31. JULIJ

02. AVGUST  
Upsss (1 ,0 )  

AKTUALNO V TEM TEDNU     

ponedeljek; 16.02.2009
ninocka MF

torek; 17.02.2009
sinskaT MF

rina22 3P
_MiNa P
tacamuca MF 

sreda; 18.02.2009
nena30 MF

četrtek; 19.02.2009
zaspančka P 

petek; 20.02.2009
monty P
tina69 P 

sobota; 21.02.2009
monty MF

AKTUALNO V FEBRUARJU  

ponedeljek; 23.02.2009   
ksandra MF
Ribica80 MF
Belika P

torek; 24.02.2009   
mravljica123 MF

lilka P 

sreda; 25.02.2009   
jazzz27 MF

četrtek; 26.02.2009   
sabina84 MF

petek; 27.02.2009
jasna81 MF
katrinka P
jasna81 P 

AKTUALNO V MARCU 

ponedeljek; 02.03.2009  
Češnca MF
N072009I MF 

torek; 03.03.2009  
Lejkica MF

sreda; 04.03.2009  
Pupa1005 MF

Melika P
lučka 25 P  

četrtek; 05.03.2009  
_ella_ MF
liam MF 

ponedeljek; 09.03.2009  
ana**P

torek; 10.03.2009  
lučka 25 MF
elevitka P

sreda; 11.03.2009   
ally1 MF

petek; 13.03.2009  
donna22 P
BOOMER P

sreda; 18.03.2009  
_MiNa UZ
os* MF 

petek; 20.03.2009  
zoga08 P 

user posted image user posted image user posted image Trenutno nas je 85 user posted image user posted image user posted image

Z nami so pot začele:

user posted image user posted image user posted image geolina, bayb77, tršica, zvesta, severnica77, ineskaa, bipi, mojcaz, ribica. user posted image user posted image user posted image

user posted image geolina ponovno user posted image (PDP 30.08)

user posted image

user posted image
ana** 11.1.1984
mojcaz 04.1.1988
sabina84 13.1.1984
jazzz27 27.1.19xx

user posted image
zoga08  18.2.1982
bimbambom  4.2.1978 
furlica  27.2.1978
bipi  3.2.1978

user posted image
os**  02.3.1980
ally1  10.3.1973
bdubadu  11.3.1973
anci banci 14.3.1979
nena30  28.3.1978

user posted image
andy28 11.4.1980
Melika 20.4.1980
_ella_  26.4.1971

user posted image  
katrinka 02.5.1983
elevitka  10.5.1979  
Naty-Taja  18.5.1978
MTFP  24.5.1979

user posted image
jasna81  12.6.1981
BOOMER  3.6.1979

user posted image  
Špela30 5.7.1978
mravljica123  9.7.1982
tonja  13.7.1982
Vixen 16.7.1975
zaspančka 17.7.1985
tacamuca 27.7.1980  

user posted image
jaknik1 28.8.1978

user posted image
smile30 24.09.1978

user posted image  
Češnca  03.10.1979
IiIka  04.10.1982

user posted image   
SKORPY  10.11.1982
liam  17.11.1983
inuasa  20.11.1982
kaOs  21.11.1979

user posted image
NO72009I  7.12.1978
donna22  8.12.1986
gaja*  16.12.1981
Lejkica  25.12.1978 
netopirčy81  27.12.1981

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?